Author Topic: Ανακοίνωση συνδέσμων φιλάθλων ΠΑΟΚ 4/10/10 σχόλια - παρατηρήσεις  (Read 2177 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zagorakis

• Guest
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά την χθεσίνη ημέρα ντροπής (3-10-2010) θεώρουμε καθήκον μας να τοποθετηθούμε γιατί πλέον αισθανόμαστε ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Εδώ και ενάμιση χρόνο παρατηρούμε να γίνονται πράγματα στα οποία είμαστε τελείως μα τελείως αντίθετοι.

1) Γιατί έχουν γίνει αποχώρησεις σοβαρών ανθρώπων(Ζ.Βρύζας) για τις οποίες δεν έχουμε πιστεί για την ορθότητα των αιτιολογιών που αναφέρατε.

2) Γιατί πρέπει να μας παρουσιάζεται μια μίζερη και ηττοπαθής κατάσταση με οικονομικά χρέη και πάσης φύσεως κλάψα ενώ τα τελευταία 3 χρόνια η ομάδα σφίζει απο έσοδα (μ.ο. 19.000 διαρκείας, χορηγίες, πωλήσεις παικτών, αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, είσοδος σε ομίλους UEFA και SOLD OUT σε κάθε παιχνίδι της ομαδάρας μας)

3) Γιατί πρέπει να ανεχόμαστε την προπαγάνδα των δημοσιογραφίσκων πληρωμένων υπαλλήλων της διοίκησης σας που με μαεστρία προσπαθεί να δημαγωγίσει τον λαό του ΠΑΟΚ με τον τρόπο που εσείς τους έχετε δασκαλέψει με σκοπό την κάλυψη των λαθών σας.

4) Γιατί πρέπει να δεχόμαστε τον πρώην αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ ως υπεύθυνο ασφαλείας;;;;;;; ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!!!!!

5) Γιατί πρέπει να ανεχόμαστε την επιλεκτική μετακίνηση μας σε παιχνίδια εκτός έδρας όπου και όποτε κρίνει η διοίκηση ενώ εμείς θέλουμε να βρισκόμαστε οπουδήποτε παίζει η ομάδα μας(βλ.χαριλάου, ζάγκρεμπ, βάζελο κτλ.)

6) Γιατί πρέπει να ανεχόμαστε όλα τα "πρόβατα" που εσείς αριστοτεχνικά "θρέψατε" τα τελευταία 3 χρόνια με την βοήθεια των συνεργατών σας (Μ.Μ.Ε.)

Υ.Γ.1) Θοδωράκη θα μας πεις τελικά γιατι έφυγες και επέστρεψες αυτόβουλα λες και ο ΠΑΟΚ είναι γκομενά σου;;;;;;

Υ.Γ.2) Αρνούμαστε την κάθε συνάθρηση της επονομαζόμενης "συντονιστικής επιτροπής" που εσείς συστήσατε. Θα λειτουργούμε οπως χρόνια τώρα με την περηφάνια του αληθινού ΠΑΟΚΤΣΗ χωρίς να γινόμαστε υποχείρια η πιόνια της διοίκησης.

Υ.Γ.3) Η ανακοίνωση της ΠΑΕ δεν μας εκφράζει και η σκουληκίστικη νοοτροπία (δικαιολογίες για διαιτησία) δεν αρμόζει στην ιδεολογία του ΠΑΟΚΤΣΗ

Υ.Γ.4) Με αφορμή την εντολή σας για ρίψη χημικών απο τους μπάτσους σας στο λαό του ΠΑΟΚ σας ενημερώνουμε οτι θα μας βρείτε απέναντι σας.

Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ... Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ... ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ

Η ανακοίνωση υπογράφεται από τους παρακάτω συνδέσμους:

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΝΕΑΠΟΛΗ, ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ, LEMMY, ΚΟΡΔΕΛΙΟ, ΠΕΡΑΝ CLUB, ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ, Β.Ε.Μ., ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΚΟΖΑΝΗ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, FUTRE ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ, ΚΑΒΑΛΑ, ΚΙΛΚΙΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ZULU ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ, Ν.ΚΡΗΝΗ, ΔΕΣΚΑΤΗ, ΘΕΡΜΗ, ΕΠΑΝΩΜΗ, ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ, ΒΟΡΕΙΟΙ (ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΦΛΟΡΙΝΑΣ, FUTRE, ΕΛΛΥΣΠΟΝΤΟΣ, ΒΕΡΟΙΑ, ΜΑΚΡΩΧΩΡΙ, ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ, ΑΡΝΑΙΑ, ΝΙΓΡΙΤΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΜΑΛΓΑΡΑ, ΚΟΙΜΗΝΑ, ΧΑΛΑΣΤΡΑ, ΒΟΛΟΣ

http://www.makedonespaok.gr/gr/news.asp?news_id=92

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
Kαιρός ήτανε να τα πει κάποιος. Και πολύ κόσμια τα λένε. Εύγε.

Offline t.b

• Αλλαγή
επιτέλους.... από την εποχή της προδοσίας περίμενα κάτι...

Offline savage republic

• Βασικός

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Πολλα σωστα(σχεδον ολα) πραγματα στην ανακοινωση τελειως ακυρο το timing για μενα.. επισης το Θοδωρακη μου καθεται καπως.. τεσπα μπαινουμε σε πολυ κρισιμη περιοδο.. η αντιστροφη μετρηση αρχισε επισημα!

Offline dave

• Αλλαγή
σωστη σε ολα σχεδον εκτος απο το τελευταιο, προσωπικα δε το πιστευω με τπτ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Θα έπρεπε να περιμένουν μια - δυο μέρες πριν βγάλουν ανακοίνωση. Όχι τόσο για να προλάβουν να διορθώσουν τα ορθογραφικά λάθη, όσο για κάνουν μια πιο συγκροτημένη κριτική στη διοίκηση. Το να απαριθμείς 6 λόγους που ο ''ΠΑΟΚ είναι ο λαός του και όχι ο πρόεδρος του'' και να τους συνοδεύεις με ορισμένα υστερόγραφα της πλάκας δεν είναι κριτική αλλά Ελληνική υστερία μετά από αποτυχία. 
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline cure

• Αλλαγή
Επιτέλους! Ο κόσμος του ΠΑΟΚ αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Τώρα το κάθε τσουτσέκι που την είδε διαμορφώνω άποψη στον ΠΑΟΚ θα το βουλώσει επιτέλους. Είτε δημοσιογράφος-οπαδός είτε οπαδός-δημοσιογράφος. Τώρα ο κάθε γραφικός νεο-ΠΑΟΚτσής που δεν καταλαβαίνει τι γίνεται γύρω του και γίνεται υποχείριο του κάθε λαμόγιου θα ξυπνήσει. Άντε γαμώ τη τρέλα μου να ηρεμήσουν επιτέλους τα μυαλά μας. Τώρα επιτέλους η προπαγάνδα θα σβήσει από τον ΠΑΟΚ γιατί ο ΠΑΟΚ μουνόπανα δεν είναι ούτε σκουλήκι να τον δουλεύει ο κάθε κόντης, ούτε γαυροβάζελος για να είναι υπάλληλος αφεντικών, ούτε χανουμάκι για να είναι πιόνι εξωδιοικητικών. Όσο μπερδεύτηκε κάποιος και θεώρησε πως κατάφερε να μπασταρδέψει αυτό το λαό και όσο ψηλά σήκωσε κάποιος το μπαϊράκι τόσο πιο πολύ θα πονέσει η πτώση.

Διαβάστε ξανά και ξανά ρε σεις! Επιτέλους ο λαός του ΠΑΟΚ μίλησε! Ανοίξτε ρε τα αυτιά σας! Οι σύνδεσμοί μας τα βάλανε όλα στο τραπέζι ανοιχτά: φυγή Βρύζα, κλίμα μιζέριας και ηττοπάθειας με παράλληλα ανεπίτρεπτα ανοίγματα, προπαγάνδα υπαλλήλων που μας έχουν σκίσει τα μυαλά, μπάτσοι συνεργάτες που δεν κάνουν τίποτα για τα χημικά, κόψιμο εκδρομών, προβατοποίηση οπαδών, φυγή και επάνοδος Ζαγοράκη και επιτέλους μετά και την Θ4 και οι υπόλοιποι πάνε να διαλύσουν αυτή τη τρύπια τη συντονιστική που δεν έκανε τίποτα, μα τίποτα, μα τίποτα όλα αυτά τα χρόνια. Τίποτα

Όσο ο ΠΑΟΚ έχει αυτούς τους συνδέσμους δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα απολύτως. Άντε γιατί είχαμε χαζέψει γαμώ τη τρέλα μου

Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

GeorgT

• Guest
Δουλειά δεν είχε ο διάβολος γαμούσε τα παιδιά του!

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
Επιτέλους! Ο κόσμος του ΠΑΟΚ αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Τώρα το κάθε τσουτσέκι που την είδε διαμορφώνω άποψη στον ΠΑΟΚ θα το βουλώσει επιτέλους. Είτε δημοσιογράφος-οπαδός είτε οπαδός-δημοσιογράφος. Τώρα ο κάθε γραφικός νεο-ΠΑΟΚτσής που δεν καταλαβαίνει τι γίνεται γύρω του και γίνεται υποχείριο του κάθε λαμόγιου θα ξυπνήσει. Άντε γαμώ τη τρέλα μου να ηρεμήσουν επιτέλους τα μυαλά μας. Τώρα επιτέλους η προπαγάνδα θα σβήσει από τον ΠΑΟΚ γιατί ο ΠΑΟΚ μουνόπανα δεν είναι ούτε σκουλήκι να τον δουλεύει ο κάθε κόντης, ούτε γαυροβάζελος για να είναι υπάλληλος αφεντικών, ούτε χανουμάκι για να είναι πιόνι εξωδιοικητικών. Όσο μπερδεύτηκε κάποιος και θεώρησε πως κατάφερε να μπασταρδέψει αυτό το λαό και όσο ψηλά σήκωσε κάποιος το μπαϊράκι τόσο πιο πολύ θα πονέσει η πτώση.

Διαβάστε ξανά και ξανά ρε σεις! Επιτέλους ο λαός του ΠΑΟΚ μίλησε! Ανοίξτε ρε τα αυτιά σας! Οι σύνδεσμοί μας τα βάλανε όλα στο τραπέζι ανοιχτά: φυγή Βρύζα, κλίμα μιζέριας και ηττοπάθειας με παράλληλα ανεπίτρεπτα ανοίγματα, προπαγάνδα υπαλλήλων που μας έχουν σκίσει τα μυαλά, μπάτσοι συνεργάτες που δεν κάνουν τίποτα για τα χημικά, κόψιμο εκδρομών, προβατοποίηση οπαδών, φυγή και επάνοδος Ζαγοράκη και επιτέλους μετά και την Θ4 και οι υπόλοιποι πάνε να διαλύσουν αυτή τη τρύπια τη συντονιστική που δεν έκανε τίποτα, μα τίποτα, μα τίποτα όλα αυτά τα χρόνια. Τίποτα

Όσο ο ΠΑΟΚ έχει αυτούς τους συνδέσμους δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα απολύτως. Άντε γιατί είχαμε χαζέψει γαμώ τη τρέλα μου

cure επειδη ακομη δεν ειμαι στα καλα μου και ειμαι τελειως στα χαμενα απαντησε μου σε παρακαλω...ειναι ειρωνικο το ποστ σου?

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
Το πα και στο αλλο ποστ...ΓΤΠ οι ανακοινωσεις και οπως πολυ σωστα ειπε και ο νορθ ΛΑΘΟΣ ΦΘΨΚΙΝΓ ΜΕΡΑ

Offline blue_eyes

• Βασικός
ωραια ανακοινωση, να την βγαλαν αραγε πανω απο 20 ατομα συνολικα; οι αλλοι την ειδαν το βραδυ..

βεβαια δεν θα μπω στον κοπο να την αναλυσω αλλα το αστειο ειναι οτι την προσυπογραφει και ο σφ καβαλας..  :o
ποσα ατομα εχει ο σφ και ποσους αντιπροσωπευει η συνυπογραφη;

Offline aderfia_zeite

• Αποστολή
  • **
« Last Edit: October 05, 2010, 14:06:04 by tsakalaki »
EMEIS MAZI GIA MIA ZWH...

Offline blue_eyes

• Βασικός
ειμαι αλλα με τον σφ καβαλας ακομα γελαω.. στην ανακοινωση επρεπε να μπει κατω: συσσωμος ο σφ καβαλας και οχι σκετο ο σφ καβαλας  :a1006:

Offline ved

• Αλλαγή
ειμαι αλλα με τον σφ καβαλας ακομα γελαω.. στην ανακοινωση επρεπε να μπει κατω: συσσωμος ο σφ καβαλας και οχι σκετο ο σφ καβαλας  :a1006:

ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...και την πατησες γιατι εισαι και γκαντεμης,,,βρηκες να πεις για τον καλυτερο επαρχιακο σφ του ΠΑΟΚ αυτην την εποχη...

ναι τσακαλι μου,,,ειδες ποσο πισω εχεις μεινει?

Offline blue_eyes

• Βασικός
σου το λεω οτι ειμαι ασχετος με συνδεσμους, μπορει ο σφ καβαλας να ειναι ο καλυτερος εβερ δεν με ενδιαφερει αλλα εχθες μιλησα με καβαλα και πες μου εσυ οτι η ανακοινωση αντιπροσωπευει ολο τον συνδεσμο ή εστω τον μισο.. για τους αλλους ουτε ξερω ουτε με ενδιαφερει

Offline cure

• Αλλαγή
cure επειδη ακομη δεν ειμαι στα καλα μου και ειμαι τελειως στα χαμενα απαντησε μου σε παρακαλω...ειναι ειρωνικο το ποστ σου?
Όχι φίλε δεν είναι ειρωνικό. Η αλήθεια είναι πως όταν τη πρωτοδιάβασα δεν σκέφτηκα βαθιά και όλα όσα ανέφερε ο north στο άλλο topic (και είναι πολύ σωστά), γιατί μάλλον ήταν τόση η χαρά μου που επιτέλους το συνδεσμιακό κίνημα αποφάσισε να τραβήξει γραμμή στα όσα τραγικά συμβαίνουν στην ομάδα. Επί της ουσίας όμως των λεγομένων φυσικά και συμφωνώ και προσωπικά θα είχα να πω άλλα τόσα. Θα ξαναπώ ότι έπρεπε κάποιος να σπάσει το σπυρί. Θα μου πείτε πως έτσι ή θα γιατρευτούμε ή θα μολυνθούμε και εξαρτάται από το ποιος και για ποιον λόγο το έσπασε.

Εδώ θα συμπληρώσω κάτι που το σκέφτηκα αφού μίλησα με ένα φιλαράκι στο τηλέφωνο λίγο πριν. Αυτή η τοποθέτηση των συνδέσμων θα γίνει επικίνδυνη αν δεν συμβάλλει στο σκοπό της, να καθαρίσουμε δηλαδή τον ΠΑΟΚ από τη βρωμιά, αλλά βάλει νερό στο μύλο των κορακιών. Το λέω γιατί τα γαμωκοράκια έχουν βγάλει τον Ζαγοράκη στη σέντρα και έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση γι' αυτόν.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Λίγη σοβαρότητα όταν μιλάμε για συνδέσμους του ΠΑΟΚ, την ειρωνεία σας μερικοί αλλού.\

Αν δεν ξέρεις πόσα μέλη έχει η Καβάλα καλό είναι να μάθεις πριν γελάσεις

Αν δεν ξέρεις πως βγαίνουν οι ανακοινώσεις ψάξε να μάθεις πρώτα

Αν ζεις σε κλειστό κλουβί δικαίωμα σου, στους περισσότερους συνδέσμους όμως το κλίμα είναι αυτό και κάποιοι έχουν κάνει πολύ υπομονή για το καλό και την ενότητα του ΠΑΟΚ.

Ο ρόλος των συνδέσμων είναι σημαντικός, αν δεν υπήρχαν αυτοί δεν θα σας δινόταν η χαρά σε πολλά πράγματα.

Σεβασμός στον κόσμο του ΠΑΟΚ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ

ΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

SID4

• Guest
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!ΜΑΣ ΕΠΝΙΓΕ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ...ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΕ...ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ!!

ΜΟΝΟ Π.Α.Ο.Κ  ΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!
ΚΑΙ Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ!ΤΕΛΟΣ! 

OLD SCHOOL FAN