Author Topic: Εφημερίδα Αθλητική Μακεδονίας Θράκης  (Read 25346 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

northeagle_4

• Guest
Απ: Εφημερίδα Αθλητική Μακεδονίας Θράκης
« Reply #540 on: September 25, 2009, 15:05:33 »
Μπραβο Κλαμπ ,Ντιεγκο (συμφωνω και με τους 2 1001%)και μακπολτ  για την αισιοδοξη διαθεση που εχεις παλι  ;D

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
« Reply #541 on: September 25, 2009, 16:42:05 »
Ο Χομεινή makptol έχει και τις πλάτες κάποιων οι οποίοι ετοιμάζουν το πριόνισμα του Ζαγοράκη.Γι αυτό είμαι σίγουρος...Αν μετα τις εκλογές δείς πρόταση Κατσαρή για το ΔΣ της ΠΑΕ με Ακριβόπουλους και ΣΙΑ μέσα , μην μείνεις εκπληκτος !

Μπορείς να το κάνεις λιγο λιανά αυτό?
Γιατί το  πώς συνδέεται ο Ακριβόπουλος με τον Ορφάνό δεν  κατάλαβα?
« Last Edit: September 25, 2009, 16:50:08 by NEAPOLITIS »
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Diego-4

• Guest
« Reply #543 on: September 29, 2009, 12:43:52 »
Ο Χομεινή makptol έχει και τις πλάτες κάποιων οι οποίοι ετοιμάζουν το πριόνισμα του Ζαγοράκη.Γι αυτό είμαι σίγουρος...Αν μετα τις εκλογές δείς πρόταση Κατσαρή για το ΔΣ της ΠΑΕ με Ακριβόπουλους και ΣΙΑ μέσα , μην μείνεις εκπληκτος !

Μπορείς να το κάνεις λιγο λιανά αυτό?
Γιατί το  πώς συνδέεται ο Ακριβόπουλος με τον Ορφάνό δεν  κατάλαβα?
Δεν αναφέρθηκα σε ορφανό εγώ..Αυτό που είπα , είναι οτι ο πόλεμος που γίνεται απο τον Χομεινή είναι κατευθυνόμενος και έχει την στήριξη αρκετών που δεν γουστάρουν τον Ζαγοράκη στην διοίκηση.Όσο για το νέο υποψήφιο ΔΣ της ΠΑΕ με Ακριβόπουλους και ΣΙΑ , θα το δείς μετά τις εκλογές σε περίπτωση που βγεί ένα συγκεκριμένο κόμμα.Όλα αυτά σαφώς έχουν να κάνουν με το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ (αναφέρομαι στο νέο υποψήφιο ΔΣ)..Κάποιοι ετοιμάζουν τις κουτάλες πάλι.Δεν συνηθίζω να γράφω πράγματα που τα βλέπω στον ύπνο μου ! Το συγκεκριμένο το γνωρίζω πολύ καλα.

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
« Reply #544 on: September 29, 2009, 15:04:15 »
το σημερινο πρωτοσελιδο το παρατραβαει πολυ το σκοινι.

makptol

• Guest
« Reply #545 on: September 29, 2009, 15:37:22 »
ο γνωστος μαλακας γραφει τις γνωστες  μαλακιες εδω και 2,5 χρονια εγραψε τιποτε καλο για ζαγορ ? το μονο
που ξερει ειναι να λιβανιζει τους προηγουμενους γουμενους πανελουδηδες μπατατουδηδες και ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ Ο ΖΑΓΟΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ
ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΜΑΓΚΑΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ .......ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΟΛΟΧΑΡΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΙΛΑ....

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
« Reply #546 on: September 29, 2009, 17:52:38 »

Δεν αναφέρθηκα σε ορφανό εγώ..Αυτό που είπα , είναι οτι ο πόλεμος που γίνεται απο τον Χομεινή είναι κατευθυνόμενος και έχει την στήριξη αρκετών που δεν γουστάρουν τον Ζαγοράκη στην διοίκηση.Όσο για το νέο υποψήφιο ΔΣ της ΠΑΕ με Ακριβόπουλους και ΣΙΑ , θα το δείς μετά τις εκλογές σε περίπτωση που βγεί ένα συγκεκριμένο κόμμα.Όλα αυτά σαφώς έχουν να κάνουν με το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ (αναφέρομαι στο νέο υποψήφιο ΔΣ)..Κάποιοι ετοιμάζουν τις κουτάλες πάλι.Δεν συνηθίζω να γράφω πράγματα που τα βλέπω στον ύπνο μου ! Το συγκεκριμένο το γνωρίζω πολύ καλα.

όσον αφορά ακριβόπουλους και πρασινοφρουρούς τα λέω εδώ και ενάμισι χρόνο,αυτό έχει γίνει και αφορμή να μαλώσω με αρκετούς.αν διαβάσεις τα ποστ μου θα το διαπιστώσεις.
πάντος δε νομίζω να γίνει τόσο εξώφθαλμα η δουλειά,αλλά θα συνεχίσει να γίνεται όπως γίνεται από την εποχή του μπάτμαν και μετά..
Μέγάλη συζήτηση και πράγματα που δεν μπορουν να αναλυθούν σε ένα φόρουμ.
Πάντως επειδή διαβαζω τις αποψεις σου για το ζαγόρ μην ξεχνάς ότι έχει υπερασπιστεί το σύστημα μια χαρά έως τώρα με τη στήριξη σε Κατσαρή κτλ.
Όσο και αν κάποιοι δεν θέλουν να το χωνέψουν και να λένε τα ξερά τους και η ΠΑΕ και ο ΑΣ ΠΑΟΚ είναι κομμάτι του κάργα πολιτικοποιημένου συστήματος του ποδοσφαίρου.
Μοναδική λύση για  ανεξαρτησία, ο κοιμόμενος επαναστάτης λαός του ΠΑΟΚ να γίνει μέλος στη μάνα του συλόγου του για να διεκδικεί και να αποφασίζει αυτός και μόνο για το μέλλον του συλόγου του σε όλα τα θέματα και όχι τα λαμόγια και τα κοματόσκυλα που κάνουν πάρτυ στις γενικές συνελεύσεις.
ΥΓ - Τι μας λες ρε νεαπολίτη? εδώ ο ίβιτς σέρνεται.ποιος ΑΣ τώρα να πουμε?

διόρθωσα λίγο την παράθεση
« Last Edit: September 29, 2009, 18:13:37 by tsakalaki »
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #547 on: September 30, 2009, 08:14:17 »
Ο Γιώργος Ορφανός, είναι ο πολιτικός εκπρόσωπος των Παοκτσήδων

Οι πολίτες της Χώρας, θα κληθούν στις 4 Οκτωβρίου 2009, να επιλέξουν με τη ψήφο τους, ποιος κομματικός φορέας θα τους Κυβερνήσει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης, που το μεγαλύτερο ποσοστό ανήκει στην ασπρόμαυρη Παοκτσήδικη οικογένεια, θα επιλέξουν με τη ψήφο τους, ποιος ή ποιοι θα τους εκπροσωπήσουν στη νέα Βουλή, και το εύλογο ερώτημα που προκύπτει, είναι το εξής:

Οι Παοκτσήδες θα στηρίξουν, όπως οφείλουν και έχουν υποχρέωση να κάνουν, το Γιώργο Ορφανό, που σχεδίασε 200!! Έργα για τη Θεσσαλονίκη, ανεξάρτητα αν δεν προβλήθηκαν από τον πρώην Υφυπουργό Αθλητισμού κατάλληλα, θα στηρίξουν τον Θεσσαλονικιό πολιτικό, που έδωσε σκληρή μάχη με το κατεστημένο της Αθήνας, και κατάφερε να θεσπίσει τον Αθλητικό Δικαστή Θεσσαλονίκης, ή θα στηρίξουν εκείνους που δεν έκαναν τίποτα για να τον ενεργοποιήσουν, όταν ο Γκαγκάτσης με πραξικοπηματικό τρόπο τον κατάργησε;

Θα στηρίξουν το Γιώργο Ορφανό, που ένα αίτημα του ΠΑΟΚ, μια επιθυμία του Θοδωρή Ζαγοράκη, ικανοποιήθηκε άμεσα και αποτελεσματικά, ή θα στηρίξουν εκείνους, που αλληθωρίζουν κιτρονόμαυρα;

Ο Γιώργος Ορφανός, είναι ο πολιτικός εκπρόσωπος των Παοκτσήδων.

Ο ΑΝΑΔΕΛΦΟΣ
Anadelfos@hotmail.com

http://www.athlitiki.gr/vortal/content/view/8191/1/lang,el/

τι να σχολιασω τωρα στο παραπανω?

GeorgT

• Guest
« Reply #548 on: September 30, 2009, 09:20:19 »

zan

• Guest
« Reply #549 on: September 30, 2009, 09:20:36 »
Συγνωμη ζητησε ο ορφανος απο τα παιδια που εστειλε φυλακη αδικα με τον νομο του?? Οχι? Ε τοτε να παει να γαμηθει το Λαμογιο!!!

Offline memts

• Αποστολή
  • **
« Reply #550 on: September 30, 2009, 09:40:39 »
αναδελφος= τσιουλας κωστας = ΝΔ (εφοριακος) = χρονια καρκινος του μπασκετικου ΠΑΟΚ = κολλητος κατσαρη, κασσιματη ========== ........
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

ive4

• Guest
« Reply #551 on: September 30, 2009, 10:35:00 »
ο ''παπαρας'' έπρεπε να υπογράφει.

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #552 on: September 30, 2009, 10:43:05 »

όσον αφορά ακριβόπουλους και πρασινοφρουρούς τα λέω εδώ και ενάμισι χρόνο,αυτό έχει γίνει και αφορμή να μαλώσω με αρκετούς.αν διαβάσεις τα ποστ μου θα το διαπιστώσεις.
πάντος δε νομίζω να γίνει τόσο εξώφθαλμα η δουλειά,αλλά θα συνεχίσει να γίνεται όπως γίνεται από την εποχή του μπάτμαν και μετά..
Μέγάλη συζήτηση και πράγματα που δεν μπορουν να αναλυθούν σε ένα φόρουμ.
Πάντως επειδή διαβαζω τις αποψεις σου για το ζαγόρ μην ξεχνάς ότι έχει υπερασπιστεί το σύστημα μια χαρά έως τώρα με τη στήριξη σε Κατσαρή κτλ.
Όσο και αν κάποιοι δεν θέλουν να το χωνέψουν και να λένε τα ξερά τους και η ΠΑΕ και ο ΑΣ ΠΑΟΚ είναι κομμάτι του κάργα πολιτικοποιημένου συστήματος του ποδοσφαίρου.
Μοναδική λύση για  ανεξαρτησία, ο κοιμόμενος επαναστάτης λαός του ΠΑΟΚ να γίνει μέλος στη μάνα του συλόγου του για να διεκδικεί και να αποφασίζει αυτός και μόνο για το μέλλον του συλόγου του σε όλα τα θέματα και όχι τα λαμόγια και τα κοματόσκυλα που κάνουν πάρτυ στις γενικές συνελεύσεις.
ΥΓ - Τι μας λες ρε νεαπολίτη? εδώ ο ίβιτς σέρνεται.ποιος ΑΣ τώρα να πουμε?

διόρθωσα λίγο την παράθεση

Ασχετο,  αλλα η κορη του η Ακριβοπούλου υποψηφια με το ΠΑΣΟΚ ειναι πολυ καλο μ....
Κορμαρα, χρονια μπαλετο και παει λεγοντας. Αν δεν κατσει η εδρα κολλαει πολυ για μαζορετα στην Τουμπα μια και τοσα χρονια μπαλετο δεν κανει να πανε χαμενα και ειναι ΠΑΟΚτσου η κοπελα.....
Ενταξει να πουμε και καμια μαλακια ενεκα των ημερων..
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

DIMITRITCI

• Guest
« Reply #553 on: October 07, 2009, 09:51:17 »
καλά αυτοί οι μπάσταρδοι τι χολή βγάζουν με τον ΠΑΟΚ
τους πειράξανε τα κρασιά και τα ούζα τώρα
εμπορικό άνοιγμα στο αλκοόλ κάνει η παε

http://www.contra.gr/pressroom.html

GeorgT

• Guest