Author Topic: Εφημερίδα Αθλητική Μακεδονίας Θράκης  (Read 25723 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline maria-mtb

• Βασικός
για πες μας τασουλη κ μας που δεν μπορουμε να διαβασουμε...δηλαδη τι γραφει?

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Τι ασχολειστε ρε με την αθλητικη? Ο Βασιλοπουλος εχει προσφορα 8 χαρτια υγειας, τετραπλα, μονο 3,95 ευρω.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline scouser4

• Αλλαγή
 :extralaugh:

Xomeini-Pantazis

• Guest
Τι ασχολειστε ρε με την αθλητικη? Ο Βασιλοπουλος εχει προσφορα 8 χαρτια υγειας, τετραπλα, μονο 3,95 ευρω.

Ετοιμάσου να φας την μηνυσούλα σου που με ειρωνεύεσαι!!!

makptol

• Guest
καλως τον ταλιμπαν ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡ 67 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΥ ?  ;D ;D

makptol

• Guest
ρε παιδιά αυτή κωλοφυλάδα ξέρει κανείς γιατί μας ζάλιζε τα αρχίδια 2-3 μέρες με τα κυλικία της τούμπα και την εκμετάλευσή τους??

εννοει τα βρωμικα γυρω απο την τουμπα ? τι σκανδαλο παιζει με αυτα ΧΟΜΕΙΝΙ ΒΓΑΛΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΩΡΑ...... :) :)

Xomeini-Pantazis

• Guest
Εγώ απλά ασκώ το δημοσιογραφικό μου καθήκον. Δεν φοβάμαι κανέναν και τίποτα. 1067 ερωτήσεις θα κάνω φέτος!!! Οι άλλοι που είναι βουτηγμένοι στην διαπλοκή δεν ρωτούν τίποτα και όχι εγώ!
Τι γίνεται με το κυλικείο της Τούμπας, οέο;

PAOK_VOLOS

• Guest
Και τι μας ενδιαφερει ρε για το κυλικειο της Τουμπας?Αντε παιξε παραπέρα...

Xomeini-Pantazis

• Guest
Τι να σε ενδιαφέρει εσένα το κυλικείο της Τούμπας; Από τον Βόλο είσαι! Ρώτα όμως τον περήφανο Λαό της Τούμπας; Γιατί να μην το πάρει ένας Τουμπιώτης; Θυμάστε τι καλά ήταν που είχε αναλάβει την εκμετάλευση του μαζί με τους άλλους χώρους της Τούμπας, ο Κασιμάτης και το έδινε με καθαρά δημοκρατικές διαδικασίες;
Αν δεν με πιστεύεις θα φωνάξω τον Κασιμάτη να κάνει login στο forum για να σου απαντήσει καταλλήλως!

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Καλά, πέραν του ότι δεν πιστεύω πως είσαι ο Πανταζής (γιατί αν είσαι, ευτελίζεις τον εαυτό σου έτι περισσότερο από ό,τι κάνουν τα γραφόμενα της εφημερίδας σου), μη μιλάς για ερωτήσεις 67 και 1067 και για διαπλεκόμενους αφού στη συνέντευξη τύπου πέρυσι όπου ήμουν παρών δεν είδα κανέναν να τις απευθύνει ούτε καν όταν ο Κυριάκος Κυριάκος το σχολίασε και κάλεσε όποιον ενδιαφέρεται να απευθύνει όποια ερώτηση επιθυμεί. Κανείς ούτε δικός σου ούτε κανενός δεν είχε τα κότσια να απευθύνει συκοφαντίες ενώπιος ενωπίω αν και η διοίκηση ήταν έτοιμη να απαντήσει στο οτιδήποτε.
Για αυτό λοιπόν, μακρυά ΠΑΟΚτσή από αυτόκλητους σωτήρες και απελευθερωτές σου και "φίλους" που θέλουν "να σου ανοίξουν τα μάτια". Αν οι δημοσιογράφοι δεν συνειδητοποιήσετε ότι όπως ο ΠΑΟΚ δεν είναι μαγαζί του Ζαγοράκη, του Βιολίδη και όλων των οπαδών, δεν είναι ούτε και δικό σας, θα είστε μια ζωή δημοσιοκάφροι.
« Last Edit: July 21, 2009, 17:20:46 by Dani -4- »
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
καλα αμα μιλας για κασιματη τωρα εδεσε το γλυκο πλακα μας κανεις ρε ? μας λες γιατι να μην το παρει ενας τουμπιωτης ? κ συ τι εισαι που θα πεις και ποιος να το παρει ? ψαχνετε να βγαλετε απο τη μυγα ξυγκι..

Offline corrupt

• Αλλαγή
Τι να σε ενδιαφέρει εσένα το κυλικείο της Τούμπας; Από τον Βόλο είσαι! Ρώτα όμως τον περήφανο Λαό της Τούμπας; Γιατί να μην το πάρει ένας Τουμπιώτης; Θυμάστε τι καλά ήταν που είχε αναλάβει την εκμετάλευση του μαζί με τους άλλους χώρους της Τούμπας, ο Κασιμάτης και το έδινε με καθαρά δημοκρατικές διαδικασίες;
Αν δεν με πιστεύεις θα φωνάξω τον Κασιμάτη να κάνει login στο forum για να σου απαντήσει καταλλήλως!

Την παλεύεις;

Mods άντε ένα μπαν στα γρήγορα, μπαίνει ο καθένας εδώ μέσα και βγάζει τα απωθημένα του λες και μιλάει στον ψυχολόγο του...

Offline Matador

• Αλλαγή

Για πες ρε πολύξερε εσύ, με τα τα 30 φύλλα που πουλάς, πως συντήρησε? Μήπως το ήθελες εσύ το κυλικείο η ο παππούς σου?
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Xomeini-Pantazis

• Guest
Εγώ μόνο από τον Ζαγοράκη απαιτώ απαντήσεις. Ποιος είναι ο Κυριάκος Κυριάκου για να μου ζητήσει να κάνω ερωτήσεις; Είχα θέσει τις ερωτήσεις μου γραφτώς και περίμενα απαντήσεις. Αν τις έκανε ο απεσταλμένος της εφημερίδας μου, δεν θα έμενε χρόνος για τους συναδελφους. Τους σέβομαι τους συναδέλφους μου εγώ. Για ποιον με πέρασες; Έχω την ιστορία μου στον χώρο.

XXXXXXXXXXXXXXX

Matador, παίρνω επιχορηγήσεις από τον ΟΠΑΠ. Γιατί με πέρασες; Σαν τους άλλους που παίρνουν φράγκα από τους μάνατζερ για τις μεταγραφές;

Edit Capricorn

Χαλάρωσε με τους χαρακτηρισμούς αγιατολάχ,σαν πολύ φουριόζος μπήκες
« Last Edit: July 21, 2009, 18:34:01 by Capricorn »

makptol

• Guest
χομεινι να δωσουμε τα κυλικεια στον ραπτοπουλο τουμπιωτης δεν ειναι.......?

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
αμα ειναι ετσι να κανονισουμε ραντεβου με τον ζαγορακη να του κανεις τις ερωτησεις, πες μας μονο το μερος που σε βολευει να ερθει, ε ρε κατι πραγματα..

makptol

• Guest
χομεινι γιατι βγαζει τοσο χρωμα η φυλλαδα σου ? ουτε για κολοχαρτο δεν κανει .....

fatal_invasion

• Guest
Ε βρε μαλάκες τι την πέφτετε στο παιδί; :DΚαι το θεωρώ ψισαχλαμάρα την όλη φάση.Αλλά μόλις σκέφτηκα τι ωραία που ασχολούμαστε με χαβαλέ και όχι με διοικητικά χαλάρωσα.

έχω τις υποψίες μου για το ποιος είναι αλλά δεν θα το αναφέρω...

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Alamana85, corrupt, Batistuta-4-, tool4a, Del_Piero4, zagorakis, Dani -4-, PAOK_VOLOS, punk_asterix, hawkins, Jordan-4, gate4salonika, spinos_4, grmakis4, Javatone4

Ψόφιοι είστε για καλαμπούρι χαμούρες! :lol: :lol: :lol:
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline corrupt

• Αλλαγή
Εγώ μόνο από τον Ζαγοράκη απαιτώ απαντήσεις. Ποιος είναι ο Κυριάκος Κυριάκου για να μου ζητήσει να κάνω ερωτήσεις; Είχα θέσει τις ερωτήσεις μου γραφτώς και περίμενα απαντήσεις. Αν τις έκανε ο απεσταλμένος της εφημερίδας μου, δεν θα έμενε χρόνος για τους συναδελφους. Τους σέβομαι τους συναδέλφους μου εγώ. Για ποιον με πέρασες; Έχω την ιστορία μου στον χώρο.

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Matador, παίρνω επιχορηγήσεις από τον ΟΠΑΠ. Γιατί με πέρασες; Σαν τους άλλους που παίρνουν φράγκα από τους μάνατζερ για τις μεταγραφές;

Ρε μαλάκα, τι το πέρασες εδώ; Είτε είσαι η ίδια η σκουληκαντέρα ο Σαράντης είτε είσαι απλά κάνας σαλεμένος που μπαίνει για να βάλει μπρίζες, εδώ είναι οπαδικό φόρουμ του ΠΑΟΚ. Τον νταλκά σου να τον πεις σε κάνα ψυχίατρο...

Άντε τράβα τώρα κάνε κάνα μπάνιο μην αλλάξει το τροπάρι. Ούτε μέσα από πληκτρολόγια δεν θες να τα βάλεις μαζί μας, μπούλο λοιπόν όσο σε παίρνουμε με το καλό...
« Last Edit: July 21, 2009, 18:34:44 by Capricorn »