Author Topic: Εφημερίδα Αθλητική Μακεδονίας Θράκης  (Read 25651 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
Πάντως με αυτούς τους κάτι πρέπει να γίνει.............Ελεος !!! Ολα τα πράγματα έχουν και ένα όριο. !!!!!! Τα λαμόγια ................... >:( >:( >:( >:(

Offline Geo

• Αλλαγή
Ρε σεις μην χαλιέστε με τους γραφικούς κλακαδόρους διασκεδαστές του νέου ρυσίου.
Όταν ο σαράντης φτάσει στο σημείο να γράψει καλή κουβέντα για τον Ζαγοράκη...τότε πρέπει να ανησυχούμε...

Offline cure

• Αλλαγή
Πάντως με αυτούς τους κάτι πρέπει να γίνει.............Ελεος !!! Ολα τα πράγματα έχουν και ένα όριο. !!!!!! Τα λαμόγια ................... >:( >:( >:( >:(
Όχι φίλε μου Κρητικέ. Ο αποτυχημένος εκδότης δεν γράφει τίποτα παραπάνω από όσα λένε ΠΑΟΚτσήδες καθημερινά, μετά από έστω και κάτι μικρό και ασήμαντο όπως μία πώληση σαρδέλας.
Μη σου πω πως μετά τα χθεσινοβραδυνά που βάλανε στο στόμα τους δημόσια πρόσωπα της οικογένειας των διοικούντων, ο χομεϊνί είναι άκακο παιδάκι.

Ή να μη το πάμε μακριά. Διάβασε το παραλλήρημα στο topic των μεταγραφών εδώ μέσα και μετά να διαβάσεις πανταζή θα σου φανεί σα να διαβάζεις τον ΠΑΟΚτσή
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
Σε καταλαβαίνω αδελφέ και έχεις απόλυτο δίκιο !!!!! Η μόνιμη εσωτερική φαγωμάρα μας και το ανάδελφο του γένους...
Απόλυτη στήριξη στην διοίκηση.
Το ότι έχει προγραμματισμό νομίζω έχει φανεί!!!!!

Ο μεγάλος ΠΑΟΚ που όλοι επιζητούμε δε χτίζεται χωρίς την μείωση των χρεών και δημιουργία υποδομών.
Αυτό πρέπει να γίνει αντιληπτό. Οσο πιο γρήγορα γίνει, τόσο πιο εύκολα θα σπάσουμε το γόρδιο δεσμό με την καχυποψία, την εικονική πραγματικότητα περί ποδοσφαίρου και γενικότερα με την εσωστρέφεια και την μουρμούρα.

Αλλωστε ενα δένδρο αποδεικνύει την ποιότητα του απο τους καρπούς του......... και το αποτέλεσμα της αλλαγής είναι κοντά. Αρκεί να έχουμε μάτια να βλέπουμε!!!!!

ÃÉÙÑÃÏÓ ÁÓÐÑÏÌÁÕÑÏÓ

• Guest
κατι μαγκες που μαλλον τους κοπηκε το χαρτζηληκι γραφουνε αηδιες
ποσα χρονια εχουνε περασει απο τοτε που ο ΠΑΟΚ δεν χρωστουσε σε κανενανε .Αντι να συνεχιζουνε να φωναζουνε για τους υπευθυνους που φερανε την ομαδα σε αυτο το ρεζιλικη κανουνε αντιπολιτευση στον
Θ.ΖΑΓΟΡΑΚΗ . εδω εφευγαν οι παιχτες τζαμπα  με προσφυγες τα ξεχασαμε κυριοι .οι συντακτες αυτης της εφιμεριδας μονο κακο προσφερουνε και περιμενουνε για ενα στραβο αποτελεσμα της ομαδας
να την στησουνε στον τοιχο  . αιντε  ουστ εσεις και η παλιφυλλαδα σας
αντιπαοκτζηδες  ουτε για κωλοχαρτο  δεν κανει

panthera

• Guest
ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ , ΕΛΕΙΝΗ , ΦΥΛΛΑΔΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ , ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΜΕΡΟΛΗΨΙΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟ , ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ.....

4.6 Τα μέλη καλούνται να μη γράφουν με κεφαλαία παρά μόνο εάν θέλουν να τονίσουν κάποια λέξη ή συναίσθημά τους.

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,8935.0.html
« Last Edit: July 29, 2008, 17:54:41 by tsakalaki »

Offline Geo

• Αλλαγή

βάζω στοίχημα, χωρίς να έχω διαβάσει, ότι τουλάχιστον οι μισές από τις 66 ερωτήσεις του χομεϊνί είναι κλεμμένες από δω μέσα....

kostas4

• Guest
τι ειρωνια ειναι αυτη παλι γαμω την κωλοφυλλαδα σας?οσο και να μην θελεις δεν γινεται να μην ασχοληθεις

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
proswrino proedro zagoraki, poso tha meinei o drosos, polla lefta gia PAOK,
tha kserasw xwris plaka

LFPADRAM

• Guest
Aκομα ασχολειστε ρε αλανια μ'αυτην την ελεεινη και αστεια περιπτωση και χαλιεστε τζαμπα και βερεσε. Ο ΠΑΟΚ εχει αλλαξει σελιδα, εμεις πλεον ηρθε η ωρα να ασχοληθουμε με το πραγματικα δικο μας κομματι αυτο της οργανωσης της κερκιδας και της ωθησης στην ομαδα μας να τσαλαπατησει καθε αντιπαλο, και δινεται τον χρονο σας και την αξια σας σε ελεεινα και περιεργα μυαλα που συνηθισαν τον ΠΑΟΚ μικρο και τρυπημενο ωστε να αλωνιζουν τετοιου ειδους παρταλια. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να δινουμε τοσο σημασια σε καποιον ο οποιος απο αυτα που γραφει τα μισα τα ακουει στα καφενεια και τα αλλα μισα τα ψιριζει απο τα ΠΑΟΚτσιδικα φορουμ. Και μην μου πειτε οτι περναει γραμμη η τα διαβαζει κοσμος αυτα και επηρεαζεται γιατι να ξερετε οτι και κανα δυο περιπτεραδες και κατι φιλοι τους κουτραδοροι που την διαβαζαν ζουλα την σταματησαν και αυτοι.....

fatal_invasion

• Guest
Γραφικοί είναι

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
loipon poy lete ta diavasa ta 66 erwthmata.katarxhn den einai kanena apo osa kaname se allo topic.
exei plaka na diavaseis ayto to ekplhktiko reportaz giati katalavaineis oti ola ta erwthmata grafthkan apo ena ante dyo atoma
epishs vlepeis oti sthn ellada ektos apo thn espresso yparxei kai o saranths
apaitw ki egw opws ki aytos poy grafei na pei sthn dhmosiothta to onoma toy kai oxi na menei sthn anwnymia.ta @@ ta exeis tote oxi otan kryvesai
telos egw den lew oti exei adiko s'ayta poy grafei.gia thn akriveia toy dinw kai dikio na ta grafei
apo thn stigmh poy vlepeis aderfia soy na anarwtioyntai paromoia pragmata tote giati na mhn grapsei kapoios dhmosiokafros?
giati na mhn se stamataei ston dromo allo8rhskos kai na soy leei oti soy lene kai ta aderfia soy?giati sthn telikh na diafwneis me ton allo8rhsko?

Offline makis

• Αποστολή
  • **
kala 8a kanei o zagorakis stin epomeni sinenteusi ton dimosiografo apo tin kolofilada oute apo eksw apo tin toumpa na ton afisei ante mas zalisa

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
ΟΧΙ φιλε μου,
στην επομενη συνεντευξη του θα πρεπει ΕΜΕΙΣ να τον παμε με τις ΚΛΩΤΣΙΕΣ(τον δημοσιογραφακο) εκει να του κανει ΜΙΑ ΜΙΑ τις ΝΤΕΜΕΚ ερωτησεις η αποριες.....
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

Bayern4

• Guest
ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ=ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ
μην ασχολειστε

ουτε λογο υπαρξης εχει το τοπικ.

rounos

• Guest
Και γαμω την διαφημιση του κανουμε που ασχολουμαστε,αλλα.....δεν μπορω,μου την βαρανε ασχημα αυτα που γραφουν.Τελειως ξεφτιλισμενη δημοσιογραφια.....

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
έγώ σε αυτόν που έκανε τις 66 ερωτήσεις θα κάνω μόνο μια ,μπορεί να μας απαντήσει ποιος πηδάει την γυναίκα του????
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
tha grafei malakies i <<alitiki makedonias thrakis>> tha arxizoun kapoioi pali na krazoun kai klassika oi upoloipoi tha apantane min asxoleiste mazi tous adiaforiste...
kai paei legontas...
                               KURIE EKDOTI VALE TIN EFIMERIDA STO LOKW SOU!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Εγώ θα πω ό,τι και σήμερα ο Θοδωρής:
Μην ασχολείστε με το 1% και τους δίνετε αξία.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

northeagle_4

• Guest
oχι και 1% ,200 φυλλα πουλανε μην τους δινεις αξια