Author Topic: 26-08-2010: Η Εκδρομή στην Πόλη  (Read 1348 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
26-08-2010: Η Εκδρομή στην Πόλη
« on: September 01, 2010, 01:43:15 »
Ακουω πολλους να λενε οτι αυτη ηταν η καλυτερη εκδρομη της ζωης τους. Και φυσικα η προκριση ιστορικη.
Αυτη η ιστορικη εκδρομη πρεπει να καταγραφει σαν ιστορικο ντοκουμεντο που πρεπει να μαθουν τοσο οι δικοι μας οσο και οι αλλοθρησκοι. Και τωρα και στο μελλον.Κυριως για το μελλον!
Προτεινω λοιπον σε οσους ηταν σε αυτην την εκδρομη να γραψουν εντυπωσεις, σχολια, τη διαδρομη, παραλειπομενα πριν και μετα το παιχνιδι αλλα και κατα τη διαρκεια, χαβαλεδες, επισοδεια και γενικα οτι αξιζει να μεινει.Τα παντα ολα!

Ο σκοπος ειναι να γινει ενα αρθρο αφιερωμα, οσο το δυνατον πληρεστερο.

Μπορουν να αντιγραφουν σε αυτο το τοπικ πραγματα που ηδη εχουν γραφτει στο αντιστοιχο τοπικ που υπαρχει, μαζι και φωτος και βιντεο κλπ.
Τα καλυτερα ποστ θα δημιουργησουν ενα αρθρο για την κεντρικη και για τον αιωνα τον απαντα. Ελπιζω οτι θα αρεσει η ιδεα και θα υπαρξει ανταποκριση. Βουρ!

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Απ: 26-08-2010: Η Εκδρομή στην Πόλη
« Reply #1 on: September 02, 2010, 18:19:38 »
Κρίμα να μην υπάρχει σε βίντεο ο πανηγυρισμός του γκολ.
Αυτοί οι 2 Τούρκοι που ήταν κάτω,2-3 μέτρα έξω απ'το κάγγελο και μας τραβούσαν συνέχεια και έδειχναν κόσμο πρέπει να χουν απίστευτο υλικό,αλλά πάει χαμένο
Στην ευκαιρία του κοντού πρέπει να σακατεύτηκε κόσμος στο κάτω διάζωμα,ένα φιλαράκι μου βρήκε το παπούτσι του στην παράταση ;D
Η φάση είναι ότι τραβούσαν κάποιοι βίντεο εκείνη τη στιγμή,άρα κάπου υπάρχει το μπάχαλο..
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #2 on: September 02, 2010, 18:34:14 »
Εκεινοι οι τουρκοι με τις καμερες μπατσοι ηταν...Εγω κατω ημουνα στη μεση τερμα δεξια και στο γκολ του μουσλι βρεθηκα τερμα κατω αριστερα πανω στο καγκελο να μπινελικωνω τους τουρκαλαδες...Ωραιες στιγμες  :P
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3 on: September 02, 2010, 18:42:08 »
Εκεινοι οι τουρκοι με τις καμερες μπατσοι ηταν... :P

Ε,ναι.Γι'αυτό λέω πάει χαμένο..
Το γέλιο ήταν που όπως έδειχναν με το δάχτυλο κανονικά άτομα μέσα στην κερκίδα,έβλεπες άλλον να σηκώνεται,να ξανακάθεται,να αλλάζει θέση κτλ..
Ο φόβος ήταν μήπως είχαν σταμπάρει το παιδί με το πιστόλι(ρουκετοβόλο :'(),και τον έδεναν στο φεύγα,αλλά τέλος καλό όλα καλά με τους ρουφιάνους.
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #4 on: September 02, 2010, 18:48:36 »
και εμεις γι αυτο φοβηθηκαμε γιατι τους ειδαμε την δευτερη φορα που εβγαλε ο δικος μας το ''πιστολι'',κατι ειπαν εκει οι μπατσοι και εσκασε ενας τυπας με την καμερα στο χερι και τραβουσε συνεχεια προς τα εκει..

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #5 on: September 02, 2010, 19:07:43 »
ρε παιδες, γιατι δεν το σταματησατε το παιδι με το πιστολι; ειλικρινης απορια εχω. με το χερι μια χαρα δεν γινεται η δουλεια ή επρεπε να σκοτωσουμε δλδ;
προς θεου δεν λεω να τον δωσετε, για να μην παρεξηγηθω. Απλα να τον σταματουσατε
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #6 on: September 02, 2010, 20:37:28 »
ας βρισκεται εδω ΤΟ βιντεακι

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

JamaicaN

• Guest
« Reply #7 on: September 02, 2010, 21:18:26 »
Κρίμα να μην υπάρχει σε βίντεο ο πανηγυρισμός του γκολ.

http://www.youtube.com/watch?v=e98f2EXRPJ8 (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=kXHtb1tlLAc (Embedding disabled, limit reached)

και εμεις γι αυτο φοβηθηκαμε γιατι τους ειδαμε την δευτερη φορα που εβγαλε ο δικος μας το ''πιστολι'',κατι ειπαν εκει οι μπατσοι και εσκασε ενας τυπας με την καμερα στο χερι και τραβουσε συνεχεια προς τα εκει..

καλως το κοριτσι ρε  8)

υγ. ετοιμαζω ενα DVDακι με οτι υλικο εχω και εχω βρει, δε ξερω αν θα μπορω να το σηκωσω λογω μεγεθους, ισως χερατα

JamaicaN

• Guest
« Reply #8 on: September 02, 2010, 21:38:37 »
ρε παιδες, γιατι δεν το σταματησατε το παιδι με το πιστολι; ειλικρινης απορια εχω. με το χερι μια χαρα δεν γινεται η δουλεια ή επρεπε να σκοτωσουμε δλδ;
προς θεου δεν λεω να τον δωσετε, για να μην παρεξηγηθω. Απλα να τον σταματουσατε

Αδερφε Dark ουτε και γω γουσταρω φονικα οπλα και καταλαβαινω πως το λες, αλλα εκεινη την ωρα και με οσα ειχαν προηγηθει δυσκολευομαι να πιστεψω οτι υπηρχe καποιος που δεν γουσταρε το σκηνικο με το στυλο.....We were in the middle of war... ;)

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #9 on: September 02, 2010, 22:19:01 »

To xουμε πει 10000 φορές, όποιος δεν ήταν παρών στην εκδρομή ας κρατήσει τις απόψεις του για τον εαυτό του. Και λίγες φωτοβολίδες φάγανε οι Τούρκοι.

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #10 on: September 02, 2010, 22:40:24 »
corrupt μην το παίρνεις έτσι ρώτησε με πολύ κυριλέ τρόπο το παιδί . darklord η απάντηση είναι αυτή που έδωσε ο jamaican . στο πόλεμο μέσα δεν υπάρχουνε κανόνες φίλε και μέσα στο γήπεδο όχι με τα χέρια δεν γινότανε . Έξω αυτό το πράγμα που άνοιγαν τα λεωφορεία και ξεχυνόταν  το ποτάμι όπου γούσταρε ήταν PAOK HARDCORE . Πιστεύω θα διδάξουμε και στη Κροατία .
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

JamaicaN

• Guest
« Reply #11 on: September 03, 2010, 02:51:06 »

To xουμε πει 10000 φορές, όποιος δεν ήταν παρών στην εκδρομή ας κρατήσει τις απόψεις του για τον εαυτό του. Και λίγες φωτοβολίδες φάγανε οι Τούρκοι.

ευλογη απορια ειναι, και γω αν δεν ημουν ισως ρωουσα το ιδιο...Στην Πολη ειμασταν 2.500, Ο λαος του ΠΑΟΚ ειναι εκατομυρια, οι υπολοιποι να μη ρωτησουν δηλαδη τα αυτοονοητα?

Αδερφε μου corrupt εχουμε γνωριστει προσωπικα, εχουμε κανει 5.000 χιλιομετρα μαζι, περιμενω απο σενα ποιο ωριμη αντιδραση...φιλικα παντα ,ε!
Γενικα εδω μεσα επικρατει ενας αυταρχισμος λες και οι υπολοιποι ειναι παιδακια ή μαλακες......
Δεν μπορω να καταλαβω με τιποτα γιατι εδω και κατι μηνες(ισως χρονια) αρπαζομαστε με το παραμικρο ενω παλιοτερα επαιζε κουβεντουλα εστω και με διαφωνιες.... :-\

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #12 on: September 03, 2010, 02:59:21 »
Δεν βλεπω τη συμμετοχη που περιμενα σ΄αυτο το τοπικ.Επιμενω σε αυτο που ειπα απο την αρχη, οτι νομιζω λεπτομερειες απο αυτη την ιστορικη εκδρομη πρεπει να καταγραφουν.Τεσπα.
Μερικες ερωτησεις:
Τα σπασιματα στα λεωφορεια εγιναν μεσα στην Πολη? Που ηταν ακροβολισμενοι, σε τι σημεια?
Οι Τουρκοι μπατσοι τι συμπεριφορα ειχαν?Ακουω στα ραδια οτι ηταν λαπαδες, γκομενες και παιδακια αλλα εγω αλλιως τα ειδα στα βιντεο
Ενας τυπος ειπε πως τα δακρυγονα τους ηταν πολυ πιο φαρμακερα απο τα δικα "μας", τσουζει ολο το δερμα.
Ενας αλλος ειπε πως τα γκλομπ τους ηταν σαν μαστιγια (πτυσσομενα?), 1-2 μετρα μηκος...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #13 on: September 03, 2010, 03:11:09 »
Ρε μλκς δεν το άρπαξα το  παιδί, χαλαρώστε να ούμ! Σας κόλλησε ο Τούρκος ο fb αβρότητες και savoir vivre?  ;D

Απλά επειδή είδα πάρα πολλά ποστς με τη συγκεκριμμένη απορία απάντησα ξερά, δηλαδή τι να έκανα, να το ανέλυα όπως έχει ήδη γίνει 1000 φορές;  :P

HOMO τα χημικά που πετούσαν εξ επαφής, από τον ψεκαστήρα ήταν αυτά που σε γαμούσαν ολόκληρο, καμιά σχέση με τα αντίστοιχα εδώ (ποτέ δεν είναι αργά :P ) και όντως σου έκαιγαν το δέρμα. Οι μπάτσοι δεν ήταν ματατζήδες, ήταν απλοί μπάτσοι με μερική εξάρτηση επεισοδίων, αλλά όπως έχει ξαναγραφτεί ήταν τόσο επιθετικοί ακριβώς για να κατασχέσουν τα πανό μας.

Στα ίσια τους γαμούσαμε τη μάνα, αλλά σε εισόδους και σκάλες που μετά βίας χωράνε 1-2 να περάσουν ταυτόγχρονα, μπορούσαν να απομονώσουν κάποιον για να το βαρέσουν και να του πάρουν ό,τι κουβαλούσε.

JamaicaN

• Guest
« Reply #14 on: September 03, 2010, 03:24:43 »
Τα σπασιματα στα λεωφορεια εγιναν μεσα στην Πολη? Που ηταν ακροβολισμενοι, σε τι σημεια?

Καταρχας, η Πολη, ειχε μηκος κοντα στα 150-200 χιλιομετρα χωρις υπερβολη...Την διασχιζαμε κανα 3ωρο, 4ωρο....ειχε επισης απιστευτη κινηση, η οποια εγινε ανηποφορη μετα την γεφυρα που περνας στην ασιατικη πλευρα την Πολης....Καθολη την διαρκεια επαιζαν διπλα μας αυτοκινητα ειτε με οπαδους την φενερ ειτε αλλων ομαδων που με χειραψιες ελεγαν γαμιστε τους....
Η διαδρομη μετα την γεφυρα, ηταν ΟΛΗ μεσα σε δασακι γεματη γεφυρες....πραγματικα δεν ηξερες απο που θα βγουν....(Ευτυχως δεν ηταν ΠΑΟΚια γιατι θα ηταν δυσκολα)....
Τα πεσιματα γιναν κανα 2-3 χιλιομετρα (ισως λιγοτερο ισως περισοτερο) πριν το γηπεδο...Υποθετω τα βιντεακια τα ειδατε οσο αναφορα το σημειο.....Πολλα κοτρονια που φαγαν τα πρωτα λεφωρεια...Εμεις ειμασταν αρκετα ποιο πισω, αλλα περνοντας απο κει εβλεπες τι προηγηθηκε....Πετρες παντου, 1 σπασμενο λεφωρειο της γραμμης που σπασαν οι δικοι μας και εμενε εκει σταματημενο αδειο, και οι τουρκοι ακομη εκει αλλα υποθετω χωρις πολεμοφοδια

Οταν φτασαμε εξω απο το γηπεδο μας περασαν μπροστα απο ταβερνες (σκεψου λαμπρακη)....Η' ηταν κοτες ή δεν μας περιμεναν τοσους πολλους και οργανωμενους ή φοβοντουσαν τους μπατσους τους.....Εκει κατεβηκαν πρωτοι οι Βορειοι....στο τελος ενα λεφωρειο των Μακεδονων εφαγε αυγα νομιζω και οι δικοι μας τοσο θελαν  8) και κατεβηκαν....Οπου φθγει φυγει και ενα φιλαρακι απο πτολεμαιδα που ητανμεσα στο λεφωρειο, (οι τουρκοι τα παρατησαν ολα) γυρισε με κινητο που ειχε φοντο την τουρκικη σημαια με 2 λυκους στα πλαγια  8) 8)
Δεν μπορω να φανταστς να περναν 47 τουρκικα λεφωρεια χωρις μπατσους απο λαμπρακη και στροφη μπροστα απο τον ΣΦ τουμπας......

Οι Τουρκοι μπατσοι τι συμπεριφορα ειχαν?Ακουω στα ραδια οτι ηταν λαπαδες, γκομενες και παιδακια αλλα εγω αλλιως τα ειδα στα βιντεο

Γενικα ηταν πολυ καλυτεροι απο τα μπασταρδια τους χαμουτζηδες.....
Τα υποτηθεμενα ΜΑΤ ηταν παιδακια μονο με γλοπ, άλλα και με ασπιδα χωρις τιποτα αλλο(!) καμια προστασια..αν ηταν χοντρος φαινοταν η ρωγα...Σαν λουκουμια τους βλεπαν οι δικοι μας....Βεβαια ειχε πολλων ειδων μπατσους, εκτος απτους ζηταδες που βγαζαν γκανια για πλακα ειχε και κατι αλλους με φοσφοριζε κοκκινα που επισης τα βγαζαν για πλακα....Δεν τοχω ξαναδει αυτο.....
Ενας τυπος ειπε πως τα δακρυγονα τους ηταν πολυ πιο φαρμακερα απο τα δικα "μας", τσουζει ολο το δερμα.
Ηταν βαρβατα, οχι τοσο στα ματια, οσο στο λαιμο...πνιγμος
Ενας αλλος ειπε πως τα γκλομπ τους ηταν σαν μαστιγια (πτυσσομενα?), 1-2 μετρα μηκος...
ηταν μεγαλα αλλα οχι και 2 μετρα...υπερβολη

υγ...Για τον ομηρο δεν θα ει κανεις?  8)

JamaicaN

• Guest
« Reply #15 on: September 03, 2010, 03:28:14 »
να το ανέλυα όπως έχει ήδη γίνει 1000 φορές;  :P

οκ, δεν τα ειδα εγω......ναουμ  :D

και δεν ειναι 5.000...ειανι περιπου 6.500  ;)

αα και ολα τα παραπανω ειναι απο το δικο μου λεφωρειο...το λεω αυτο γιατι με οσους το κουβεντιασα ολοι εχουν λιγο διαφορετικη αποψη.....

ΕΕΕ...ΤΙ ΕΚΔΡΟΜΑΡΑ ΡΕ ΜΛΚ Ε?

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #16 on: September 03, 2010, 03:38:24 »
Τζαμ,
Ομηρο? Δηλαδη οτι ο Ομηρος ηταν Τουρκος και ο ο ταφος του ειναι στην Τροια? ;D

μπα, μαλλον για χοστατζ μιλας, για λεγε...

Η μηπως οχι χοστατζ, αλλα "χοτζας"? :o

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #18 on: September 03, 2010, 03:40:47 »
Κυνηγουσαν και επαιρναν παλαιστινες στην εισοδο?Αν ναι ετσι εξηγειται το σπηκαζ απο Αλ Τζαζηρα

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

JamaicaN

• Guest
« Reply #19 on: September 03, 2010, 03:47:59 »
Οταν εφτασα εξω απο τη θυρα για να μπουμε, διπλα μου ειναι ενα παλικαρι τσιτα νευρα και φουσκωμα υπερηφανιας..Τι εγινε ρε καρντασι τον λεω....Ακομα ποναω απτις γκλοπιες με λεει αλλα δεν καταλαβαινω τιποτα...Στο τσαφ μας τον πηραν με λεει.......
Στο 1ο ντου που καναμε, καπακι μετα τα πρωτα κοτρονια που φαγαμε, κατεβηκαν οι δικοι μας και στο κυνηγι εναν τον τσακκωσαν.... :-* :-*
Οι μπατσοι καταφεραν να τον παρουν πισω στο 2ο σκαλοπατι του λεφωρειου...Σχεδον λυποθυμο....
Την επομενη μερα με πηρε τηλ καρντασι απο γιαννιτσα και μου λεει ακριβως τα ιδια...Δεν ξερ αν το λεφωρειο ηταν των γιαννιτσων......
Εγω μπροστα στο σκηνικο δεν ημουν απλα το αναφερω.....Με τα μαχημια που ειδα και γνωρησα εκει το πιστευω...

ΠΟΤΕ στη ζωη μου δεν εχω νιωσει τοση μεγαλη περηφανια για τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ και για την ομαδαρα μας.....