Author Topic: Nabil El Zhar  (Read 9749 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Απ: Nabil El Zhar
« Reply #160 on: November 28, 2010, 20:39:04 »
Γι' αυτόν δεν μας έλεγαν ότι μεγάλο του προσόν είναι η εκρηκτικότητά του  :smiley4: :smiley4: ? Σε κάθε ματς μοιάζει να παίζει με αλυσίδες στα πόδια.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #161 on: November 28, 2010, 20:43:36 »
χαλια μαυρα επισης, ανυπαρκτος

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #162 on: November 28, 2010, 20:58:42 »
αντε γαμισου μαλακισμενο παιξε μπαλα ξαφνικα ολοι εχετε ξεχασει την μπαλα που ξερετε
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #163 on: November 28, 2010, 21:01:46 »
Παικταράς που ήρθε από τη μεγάλη λίβερπουλ...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #164 on: November 29, 2010, 00:56:14 »
πέφτουν τα τσιμέντα...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #165 on: November 29, 2010, 00:59:48 »
Γι' αυτόν δεν μας έλεγαν ότι μεγάλο του προσόν είναι η εκρηκτικότητά του  :smiley4: :smiley4: ? Σε κάθε ματς μοιάζει να παίζει με αλυσίδες στα πόδια.

Μέρα με τη μέρα πιστεύω πως η μοναδική εκρηκτικότητα που μπορεί να έχει είναι αυτή του ζωσμένου με τα εκρηκτικά.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #166 on: November 29, 2010, 10:25:44 »
Μια χαρά περνάει αυτός. Εκεί που έξυνε τ' αρχίδια του και τα είχε ματώσει, τώρα παίζει που και που, γράφει καμιά συμμετοχή και του χρόνου θα του βρει ο μάνατζέρ του μία ομάδα με ένα καλό συμβόλαιο.

ΠΑΟΚ 2010 = ψήνω δανεικούς και κάνω κονέ με μάνατζερς
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

northeagle_4

• Guest
« Reply #167 on: November 29, 2010, 11:02:38 »
επιλογη ζαγοράκη

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #168 on: November 29, 2010, 12:51:44 »
Λαθος..

Επιλογη Παντελη  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #169 on: November 29, 2010, 14:58:34 »
 :'( :'( :'(

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #170 on: November 29, 2010, 16:21:17 »
Ελ Ζαρ: «Θέλω να μείνω στην Τούμπα»

Ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΠΑΟΚ μετά το τέλος του δανεισμού του από τη Λίβερπουλ. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας, αλλά και στην παρουσία του Χάβου στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Ελ Ζαρ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Θεσσαλονίκη (29/11), κατέθεσε τις απόψεις του για το διάστημα που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ. Εξέφρασε παράλληλα την επιθυμία του να διατηρηθεί στο ρόστερ της ομάδας με την ολοκλήρωση του δανεισμού του από τη Λίβερπουλ, το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση για το μέλλον, αλλά είμαι θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνω στην ομάδα. Δεν είναι μόνο τι γίνεται στο γήπεδο, αλλά και γενικότερα η ζωή εδώ, οι λεπτομέρειες. Νιώθω καλά μέχρι τώρα. Η σύζυγός μου είναι εδώ και της αρέσει. Τα πράγματα πάνε καλά στο αγωνιστικό κομμάτι και αυτό είναι ο πιο σοβαρός παράγοντας», τόνισε με νόημα.

Για την πορεία του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Δεν ξεκινήσαμε όπως θα θέλαμε στα πρώτα παιχνίδια και κάναμε κάποιες ήττες εκτός προγράμματος. Έχουμε βελτιωθεί πολύ και εξακολουθούμε να βελτιωνόμαστε. Είμαστε πρώτοι στον όμιλο του Europa League και αυτό είναι επίσης πολύ σημαντικό».

Για το μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο ΠΑΟΚ φέτος: «Είναι εμφανές ότι βελτιώνουμε το αγωνιστικό μας πρόσωπο παιχνίδι με παιχνίδι και αυτό ελπίζω να συνεχιστεί. Κοντινός -χρονικά- στόχος μας είναι να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Από εκεί και πέρα, είναι δύσκολα να μιλήσουμε αυτήν τη στιγμή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ποτέ όμως δεν ξέρεις, γιατί υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Θέλουμε να είμαστε στα πλέι οφ και εκεί να διεκδικήσουμε τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για το αν έχει παίξει ρόλο η αλλαγή προπονητή και τις διαφορές Χάβου-Δερμιτζάκη: «Φυσικά υπάρχει διαφορά, άλλωστε ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Ο κ. Χάβος άλλαξε κάποια πράγματα μέσα στο γήπεδο, όπως και έξω από αυτό, από πλευράς ψυχολογίας δηλαδή. Πιστεύω ότι είναι ο κατάλληλος προπονητής αυτήν τη στιγμή για την ομάδα. Ελπίζω να συνεχίσουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια, ώστε να παραμείνει και στη συνέχεια στον πάγκο. Προσωπικά, δεν είχα κανένα πρόβλημα με τον προηγούμενο προπονητή. Δεν ξέρω τι μπορεί να πήγε στραβά στο όλο θέμα. Τα αποτελέσματα σίγουρα δεν ήταν αυτά που περιμέναμε και ίσως αυτό έπαιξε καθοριστικό λόγο».

Για την παρουσία του στην ομάδα: «Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι τα έχω πάει καλά μέχρι τώρα. Πάντα, βέβαια, μπορείς να δώσεις περισσότερα. Μου αρέσει να παίζω σαν δεύτερος επιθετικός. Όταν πήγα στη Λίβερπουλ έπαιζα περισσότερο στο αριστερό και δεξί άκρο της επίθεσης».

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/119183-%CE%95%CE%BB-%CE%96%CE%B1%CF%81-%C2%AB%CE%98%CE%AD%CE%BB%CF%89-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CF%89-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%A4%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CF%80%CE%B1%C2%BB

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #171 on: November 29, 2010, 17:21:29 »
«Θέλω να μείνω στην Τούμπα»
«Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση για το μέλλον, αλλά είμαι θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνω στην ομάδα.

Δεν είναι στην προοπτική μου να φύγω από τη Λίβερπουλ γιατί θέλω να παίξω εκεί".

εξαρτάται που δίνεις την συνέντευξη....

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #172 on: November 29, 2010, 19:35:32 »
Είδα σε βίντεο μία φάση που έχασε... Δεν ξέρω πόσο εύκολο ή δύσκολο ήταν αλλά στο τέλος της σεζόν να γίνει ένα βίντεο και να δώσουμε σε κάποιον το βραβείο του Άχαστου γκολ...
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #173 on: November 30, 2010, 00:17:16 »
παπαζογλου δαγκοτο
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #174 on: November 30, 2010, 02:25:50 »
Είδα σε βίντεο μία φάση που έχασε... Δεν ξέρω πόσο εύκολο ή δύσκολο ήταν αλλά στο τέλος της σεζόν να γίνει ένα βίντεο και να δώσουμε σε κάποιον το βραβείο του Άχαστου γκολ...
μην αδικεις τον παπαζογλου!!το συγκεκριμενο βραβειο του αξιζει 100%!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #175 on: November 30, 2010, 08:46:43 »
αγορι μου δε πα να θελεις.Αφρικανος ποδοσφαιριστης=δεξιος διαδηλωτης στη Μοσχα την εποχή Μπρεσνιεφ
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #176 on: November 30, 2010, 12:39:34 »
Κι επιπλέον:
Δανεικός Αφρικανος ποδοσφαιριστης=δεξιος διαδηλωτης στη Μοσχα την εποχή Μπρεσνιεφ που κατουράει πάνω στο σφυροδρέπανο

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #177 on: November 30, 2010, 14:01:53 »
τουλαχιστον να ειχε κανενα ονομα του τυπου αμπντελ ραζεκ μαχμουτ σικαμπαλα φατλαλα ν το ακουμε απο μινο και να ξεχναμε την πικρα μας να παει στο διαολο..

ουτε αυτο δεν εχει...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #178 on: December 19, 2010, 17:15:34 »
Απογοητευση.

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #179 on: December 19, 2010, 17:20:17 »
τον επσταιν ειχες απεναντι ρε.ελεος
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα