"Όσο πιο κοντά γίνεται στον τίτλο"Ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ μίλησε για τους πρώτους μήνες παρουσίας του στον ΠΑΟΚ και τον μεγάλο στόχο που έχει φορώντας τη φανέλα του "Δικεφάλου", σε συνέντευξή του σε μαροκινή ιστοσελίδα

Ο Μαροκινός παίκτης του ΠΑΟΚ, Ναμπίλ Ελ Ζαρ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα "mountakhab.net", μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία του "Δικεφάλου", τους στόχους σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, ενώ αποκάλυψε τις σκέψεις του για το τι ακριβώς θέλει να κάνει μόλις ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από τη Λίβερπουλ.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για τη μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΟΚ: "'Όλα πάνε πολύ καλά μέχρι τώρα. Στο πρωτάθλημα είμαστε στην 3η θέση, όπως και στο Γιουρόπα Λιγκ είμαστε στην πρώτη θέση και μπορούμε να περάσουμε στην επόμενη φάση".
Για τους στόχους της ομάδας: "Στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στο πρωτάθλημα, αν και είναι δύσκολο να το κατακτήσουμε. Στην Ελλάδα αν δεν βγεις πρώτος, είτε δεύτερος τερματίσεις είτε πέμπτος, θα παίξεις πλέι-οφ. Έτσι, θεού θέλοντος, θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο κοντά γίνεται στον τίτλο και όσο το δυνατόν πιο μακριά στο Γιουρόπα Λιγκ".
Για το αν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ αγγλικού και ελληνικού ποδοσφαίρου: "Φυσικά και υπάρχει μεγάλη διαφορά, αν συγκρίνει κανείς τα γήπεδα και τις υποδομές. Είναι ένας τελείως διαφορετικός κόσμος σε σχέση με την Αγγλία, αλλά μεγάλη διαφορά υπάρχει ακόμη και αν κάνεις σύγκριση με την Γαλλία. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται για ένα πρωτάθλημα πρώτης γραμμής, όμως εγώ έπρεπε να παίξω, το χρειαζόμουν. Με έφερε εδώ η προοπτική του Γιουρόπα Λιγκ. Χρειαζόμουν χρόνο παιχνιδιού για αυτό έφυγα για ένα χρόνο δανεικός. Θα δούμε στο τέλος της σεζόν τι θα γίνει. Δεν είναι στην προοπτική μου να φύγω από τη Λίβερπουλ γιατί θέλω να παίξω εκεί".
Στη συνέχεια μιλάει για την εθνική Μαρόκου και τη νέα προσπάθεια που αρχίζει με τον Έρικ Γκέρερτς στον πάγκο της. Ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ βλέπει θετικά στοιχεία στο νέο προπονητή και τονίζει ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, με αρκετούς από τους οποίους έπαιξαν μαζί στην ολυμπιακή ομάδα, θα τα δώσουν όλα μέσα στο γήπεδο για να πάνε όσο το δυνατόν καλύτερα.
http://olapaok.gr/podosfairo/oso_pio_konta_ginetai_ston_titlo.641811.html