Πιο πολύ για αντι-Ίβιτς τον κόβω παρά αντι-Σορλέν... Εξάλλου αριστερά αν παίζει ο Σακελλαρίου μπακ (προσωπικά δεν έχω λόγο να μην πιστέψω στο παλικάρι) θα προωθηθεί ο Λίνο στη φυσική του θέση. Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι η ομάδα παραγίνεται επιθετικογενής, ενώ 3 χρόνια τώρα είχε σαν κύριο γνώμονα την άμυνα και την συνολική αμυντική λειτουργία... Με τις νέες προσθήκες νομίζω χάνεται αυτό, και ο φόβος ότι επιστρέφουμε σε λογική βατράχου πριν από 8 χρόνια (όσα φάμε και όσα βάλουμε) προσωπικά δεν μου αρέσει.
Άντε ρε εκεί στη διοίκηση κάντε μας ρόμπα στο αγωνιστικό, αφού ξέρετε ότι δεν θα μας χαλάσει καθόλου... Άιντε να πούμε, δε χάνεται φέτος το πρωτάθλημα με τέτοιο πρόγραμμα και τέτοιο χάλι στους κάτω, πατήστε τους όλους να το σηκώσουμε, μας παρακαλάει να το πάρουμε, δεν το βλέπετε;
Καλώς ήρθες στη μεγαλύτερη ομάδα της καριέρας σου. Απόδειξε στο ρεζίλι του νησιού ότι έκανε μαλακία που σε έδωσε... Και όχι πολλά-πολλά στα αποδυτήρια γιατί θα βάλω το Δερμιτζάκη να σε βαφτίσει με το ζόρι στη μονή εσφιγμένου, και με νονό τον ακατονόμαστο να σε φωνάζει Ιλαρίωνα.

Σκίσε κώλους οθωμανικά!