Author Topic: Λευτέρης Σακελλαρίου  (Read 7772 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Απ: Λευτέρης Σακελλαρίου
« Reply #220 on: August 21, 2011, 12:13:06 »
Κλειδωστε το τοπικο του αμπαλου
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

zagorakis

• Guest
« Reply #221 on: August 21, 2011, 23:30:48 »
Ανοιχτό παραμένει το θέμα της ρήτρας

Τι απομένει για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Λευτέρη Σακελλαρίου στην Κέρκυρα, ενώ ο παίκτης έχει μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς

Όταν οι συζητήσεις του Λευτέρη Σακελλαρίου με τον Παντελή Κωνσταντινίδη για τον δανεισμό του στην Κέρκυρα είχαν φθάσει στο τελικό στάδιο τους, όπως σας είχε ενημερώσει και το olaPAOK.gr, είχε τεθεί το ζήτημα του buy out για τον επόμενο χρόνο.

Οι δύο πλευρές είχαν συζητήσει για ένα ποσό που θα οριστεί προκειμένου οποιαδήποτε ομάδα θέλει, πριν την έναρξη της νέας περιόδου, να έχει το δικαίωμα να το καταβάλει για για να αποκτήσει τον 24χρονο ποδοσφαιριστή.

Το συγκεκριμένο ποσό δεν έχει αποφασισθεί ακόμη και είναι το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί το κεφάλαιο του δανεισμού του αριστερού μπακ-χαφ στους "Φαίακες". Αυτό αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες μέρες, καθώς εκπρόσωπος του παίκτη θα έχει τις τελικές επαφές με τον ΠΑΟΚ. Στο μεταξύ, ο Σακελλαρίου έχει ήδη μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς και μάλιστα το Σάββατο (20/8) πήρε τα πρώτα λεπτά συμμετοχής στο φιλικό της Κέρκυρας με τον Άρη.

http://olapaok.gr/podosfairo/anoixto_paramenei_to_thema_ths_rhtras.1336317.html

ive4

• Guest
« Reply #222 on: August 22, 2011, 21:38:40 »

Όπως δε θα κλειδωνόταν τόπικ για τον Μέσσι, νομίζω ότι δε πρέπει να κλειδωθεί ούτε για τον έλληνα Σβαινστάιγκερ (όχι σε πρόσωπο, αλλά σε ποδοσφαιρική αξία). Σίγουρα ήταν ένα σοκ και ταπείνωση για όλους τους φαν του μεγάλου Ελ Σακ / αττακ Ελευθέριου Σακελλαρίου η μεταγραφή του στην Κέρκυρα. Αλλά τι να κάνουμε, τον άρπαξε ο πρόεδρας της Κέρκυρας μέσα από τα χέρια γερμανικών ομάδων. Αλλά μη στεναχωριέσαι τρισμέγιστε Ελ Σακ. Και ο Οδυσσέας πέρασε από το νησί των Φαιάκων και τελικά έφτασε στον μεγάλο του στόχο, στην Ιθάκη. Έτσι κι εσύ μια μέρα θα κερδίσεις αυτό που σου αξίζει, μία θέση στο τοπ 3 των ευρωπαϊκών κλαμπ και τα αστεράκια του Τσαπρόβατα Λίγκ θα ράβονται ένα ένα στη φανέλα σου.

zagorakis

• Guest
« Reply #223 on: August 23, 2011, 19:20:05 »
"Το κεφάλαιο ΠΑΟΚ δεν έκλεισε για μένα"

Ο Λευτέρης Σακελλαρίου μιλά για την... προσωρινή αποχώρησή του από τον "Δικέφαλο" και το στόχο της παρουσίας του στην Κέρκυρα. Γιατί εκτιμά ότι μπορούσε να παραμείνει κάτοικος Τούμπας

Εδώ και λίγες μέρες ο Λευτέρης Σακελλαρίου βρίσκεται στην Κέρκυρα, μέλος πλέον της ομάδας του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Ο 24χρονος μπακ-χαφ θα αγωνίζεται δανεικός στην ομάδα των "Φαιάκων" για τον επόμενο χρόνο, έχοντας, όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στο olaPAOK.gr, στόχο να αποδείξει ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να υπολογίζει στο ταλέντο του όπως έκανε στις αρχές της περσινής περιόδου.

-Λευτέρη, εδώ και λίγες μέρες έχεις αρχίσει προπονήσεις με την ομάδα της Κέρκυρας. Ποιες είναι οι σκέψεις σου για την μετακίνησή σου από τον ΠΑΟΚ στους "Φαίακες";

"Η απόφαση προήλθε από κοινού με τον ΠΑΟΚ με στόχο να πάω σε μία ομάδα που θα μου έδινε χρόνο συμμετοχής και θα με βοηθούσε να μην χάσω έδαφος και να εξελιχθώ. Στην ηλικία που βρίσκομαι, άλλωστε, το βασικό για ένα ποδοσφαιριστή είναι να αγωνίζεται και από τη στιγμή που αυτό δεν γινόταν στον ΠΑΟΚ, αν και η δική μου επιθυμία ήταν διαφορετική, κατέληξα στην Κέρκυρα. Ήρθα σε ένα σοβαρό σωματείο, στο οποίο μου φέρθηκαν άψογα. Τόσο ο κ. Λιράκης, όσο και ο κ. Μπάντοβιτς με προσέγγισαν με άριστο τρόπο. Είναι άνθρωποι που γνωρίζουν από ποδόσφαιρο, μου έδειξαν ότι με πιστεύουν και ειδικά ο κόουτς μου έδωσε να καταλάβω ότι θέλει να δουλέψει μαζί μου".

-Είπες προηγουμένως ότι η δική σου επιθυμία σε ό,τι έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ ήταν διαφορετική...

"Ναι, ακόμη και τώρα πιστεύω ότι θα μπορούσα να παραμείνω στην ομάδα σαν μπακ απ του Λίνο. Ποτέ, άλλωστε, δεν είχα πει ότι περίμενα να είμαι η πρώτη επιλογή. Αυτό όμως δεν έγινε και τώρα κοιτάω μπροστά..."

-Τι πιστεύεις πώς είναι αυτό που έκανε τον ΠΑΟΚ να μην έχει την ίδια άποψη με σένα για το ρόλο σου στην ομάδα;

"Θα σας γελάσω. Δεν γνωρίζω πώς σκέφτηκαν. Στην προετοιμασία δεν δοκιμάστηκα στη θέση μου. Μίλησα με τον προπονητή και μου είπε "δεν σ' έχω στις πρώτες επιλογές". Αυτό είναι κάτι που το γνώριζα από πριν. Εγώ πιστεύω ότι είχα θέση στην ομάδα και θα μπορούσα να αγωνιστώ. Η ομάδα θα κάνει πολλούς αγώνες και φέτος, πιθανό κοντά στους 60. Δεν μπορούν να "βγουν" από ένα παίκτη μόνο. Δεν το είδαν έτσι, όμως, εγώ δεν ήθελα να πιέσω καταστάσεις και προτίμησα να πάω δανεικός. Θέλω να είμαι κάπου που να ποντάρουν σε μένα".

-Απ' ότι κατάλαβα έχεις πάει στην Κέρκυρα, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού σου το ενδεχόμενο επιστροφής...

"Βασικά, ήρθα να αγωνιστώ και με τα παιχνίδια που θα πάρω, να δουλέψω τις όποιες αδυναμίες μου. Έτσι, να είμαι ακόμη πιο έτοιμος για να διεκδικήσω με αξιώσεις τον ενεργό ρόλο που είχα στον ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα της παρουσίας μου στην ομάδα. Φυσικά, μέσα από τη δική μου προσπάθεια θέλω να βοηθήσω την Κέρκυρα να πετύχει το στόχο της που είναι η παραμονή στην κατηγορία όσο το δυνατό γρηγορότερα και αν ειναι δυνατό μία καλύτερη πορεία από την περσινή".

-Τον ΠΑΟΚ, αλήθεια, πώς τον βλέπεις στη σεζόν που αρχίζει;

"Καταρχήν, θέλω να ευχηθώ η ομάδα να πάρει την πρόκριση στην Ουκρανία. Αν είναι σοβαρή δεν θα έχει πρόβλημα, παρά τα προβλήματα. Από 'κει και πέρα έχει διατηρήσει τον κορμό της, αποτελείται από ένα κράμα έμπειρων και ταλαντούχων παικτών και διαθέτει ένα καταξιωμένο Ευρωπαίο τεχνικό. Πιστεύω ότι μπορεί να φθάσει πολύ ψηλά. Το πόσο ψηλά θα φανεί στην πορεία"

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/to_kefalaio_paok_den_ekleise_gia_mena.1338139.html

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #224 on: August 23, 2011, 20:07:19 »
αντε ρε μαλακα μας εχεις πρηξει τα αρχιδια καθε μερα σε ακουμε και σε διαβαζουμε λες πια και εισαι ο μεσι.  βουλωσε το βρωμοαμπαλι του κερατα και μη ξανακανεις ονειρα για ΠΑΟΚ.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #225 on: June 11, 2012, 10:50:04 »
Μετά απο έναν χρόνο στην Κέρκυρα, ο Λευτέρης Σακελλαρίου δηλώνει ότι επιθυμεί να γυρίσει στον ΠΑΟΚ και να τιμήσει το συμβόλαιό του με το Δικέφαλο του Βορρά. Ο μπακ...

του του ΠΑΟΚ θα δώσει το "παρών" στο ξεκίνημα της προετοιμασίας και θα προσπαθήσει να πείσει τους ανθρώπους της ομάδας ότι αξίζει να μείνει: «Θέλω να τιμήσω το συμβόλαιο μου με τον ΠΑΟΚ και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, προκειμένου να βοηθήσω ουσιαστικά την ομάδα. Θα είμαι παρών στην αρχή της προετοιμασίας και θα επιδιώξω να πείσω την τεχνική ηγεσία της ομάδας ότι αξίζω μια θέση στο ρόστερ της ομάδας", δήλωσε ο ίδιος και πρόσθεσε: "Ξέρω ότι οι απαιτήσεις στην ομάδα είναι μεγάλες, ο ανταγωνισμός μεταξύ των παικτών θα είναι ιδιαίτερα έντονος, ωστόσο πιστεύω στον εαυτό μου ότι μπορώ να σταθώ στην Τούμπα. αυτό που πρέπει να κάνω είναι να δουλέψω σκληρά και όλα τα υπόλοιπα θα πάρουν τον δρόμο τους".

http://www.thestival.gr/sports/item/37549-l-sakellarioy3a-mporzrhhrdkwoownvnxzfjjewiiwcebfzrhhrdkwoownvnxzfjjewiiw-na-stathzrhhrdkwoownvnxzfjjewiiwcebfzrhhrdkwoownvnxzfjjewiiw-stin-toympa

....
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #226 on: June 11, 2012, 10:58:56 »
αν τον ηθελαν να γυρισει για ποιο λογο ηθελαν και τον λινο? εκτος και αν ο μικρος εγινε ταλαρα και δε το ξερουμε
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #227 on: June 11, 2012, 13:15:03 »
che
παίχτης τις ομάδας μας είναι, τελειωσε ο δανεισμός στην κέρκυρα υποχρεωτικά πρέπει να γυρίσει πίσω.. που να πάει..??
η λογική λέει να πάει να κάτσει σπίτι του μπας και ηρεμήσουμε αλλα έχουμε υπογράψει συμβόλαιο...  :'( :'( :'(
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #228 on: June 11, 2012, 13:26:24 »
Σπονσορας του λευτερακη.

Τωρα που εφυγε νυχτα ο πρωθυπουργος ρε λευτερη, δε λες του μανατζερ σας να σε στειλει και σενα στις μαλβιδες; Ενα μεροκαματο απο καπου θα το βγαλεις. Αντε παλικαρι μου και τα ματακια μας ειναι σε ασχημη κατασταση.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #229 on: June 11, 2012, 13:28:35 »
Πάνε Κίνα, που δίνουν και καλά λεφτά.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #230 on: June 11, 2012, 14:00:37 »

ευτυχως δεν σ ακουσαν :smiley4: :smiley4: