Author Topic: Λευτέρης Σακελλαρίου  (Read 7640 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Απ: Λευτέρης Σακελλαρίου
« Reply #200 on: August 08, 2011, 20:02:57 »
bozik καπου μπερδευτηκα με τον συλλογισμο σου.

θεωρεις οτι ο γεωργιου ειναι καλυτερος του σακ, και οτι ο Μπολονι παιρνει χαρτακι (απο ποιον και γιατι;) για να τον διωξει;

To θεμα ειναι οτι τα ιδια λεγαμε και για τον Μιλιεβιτς που χαθηκε..και για τον Κοντεων, τον Ελευθεριαδη κτλ. Ως τωρα το μονα ταλεντα των ακαδημιων του ΠΑΟΚ (τα τελευταια 10 χρονια) που εκαναν μια εστω και υποτυπωδη καριερα ειναι ο Σαλπιγγιδης, ο Φωτακης, ο Γεωργιαδης, ο Μαλεζας και ο Κανακουδης..ολους τους αλλους ως δια μαγειας τους εφαγε η μαρμαγκα. Θα δουμε που θα καταληξει και ο Γεωργιου και ο Σακ..

ive4

• Guest
« Reply #201 on: August 08, 2011, 21:31:06 »
Συνεχίζουν να μας προσφέρουν στιγμές γέλιου για τον Σακελλαρίου.
Σε λίγο θα μας πουν ότι η Φράιμπουργκ απέσυρε το ενδιαφέρον γιατί δεν ήθελε να μπει σε πληστειριασμό με τη Μπάγερν.
Μεγάλε Λευτέρη Σακελλαρίου υποκλίνομαι και περιμένω να σε θαυμάσω στο Νου Καμπ και να βλέπω τον Πέπε να δηλώνει Lefteris nuesto Kapitan

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
« Reply #202 on: August 08, 2011, 21:48:46 »
Ποιος Γεωργιάδης Georgie?
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #203 on: August 08, 2011, 22:23:41 »
αυτος που πηραμε φετος.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #204 on: August 08, 2011, 22:38:10 »
αυτό που θέλω να πω είναι...ότι πολύ λίγο παίζει ρολο να ξέρεις ποδόσφαιρο στην ελλάδα...καλο μάνατζερ θέλει πρώτα από όλα...και βαφτίζεται ο γεωργίου ρομπέρτο κάρλος και μαλάκας ο προπονητής...
το ότι τους έδιωξε με τη μια ο μπόλονι επειδή δεν τους πίστευε είναι μαγκιά του και αυτό λέω...και οτι μανατζερ(ελληνεσ και ξενοι) κανουν παρτι απο περσι στην Τουμπα...τα αλλα είναι δικά σας...
ξανα λεω λοιπον...κρατα γερά μπόλονι και βάζε να παίζουν οι καλύτεροι...και στείλε και αλλα παλτά με καλους μάνατζερ, που κονομανε παρέα με φίλους από τα μέσα και μας τους φόρτωσαν στο μεγαλο ΠΑΟΚ....αυτοί τη στιγμή δεν τολμάει κανένας να σου τη βγει..τώρα νομίζω έγινα πιο κατανοητός.

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #205 on: August 08, 2011, 22:49:16 »
Παρα πολυ σωστος  :thumbok:
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #206 on: August 08, 2011, 22:57:31 »
αυτό που θέλω να πω είναι...ότι πολύ λίγο παίζει ρολο να ξέρεις ποδόσφαιρο στην ελλάδα...καλο μάνατζερ θέλει πρώτα από όλα...και βαφτίζεται ο γεωργίου ρομπέρτο κάρλος και μαλάκας ο προπονητής...
το ότι τους έδιωξε με τη μια ο μπόλονι επειδή δεν τους πίστευε είναι μαγκιά του και αυτό λέω...και οτι μανατζερ(ελληνεσ και ξενοι) κανουν παρτι απο περσι στην Τουμπα...τα αλλα είναι δικά σας...
ξανα λεω λοιπον...κρατα γερά μπόλονι και βάζε να παίζουν οι καλύτεροι...και στείλε και αλλα παλτά με καλους μάνατζερ, που κονομανε παρέα με φίλους από τα μέσα και μας τους φόρτωσαν στο μεγαλο ΠΑΟΚ....αυτοί τη στιγμή δεν τολμάει κανένας να σου τη βγει..τώρα νομίζω έγινα πιο κατανοητός.

ετσι συμφωνω  :thumbok:.

zagorakis

• Guest
« Reply #207 on: August 09, 2011, 22:28:23 »
Τα λέει με Κέρκυρα για Σακελλαρίου

Ο ΠΑΟΚ έχει ζητήσει από τον Λευτέρη Σακελλαρίου να αποχωρήσει από την ομάδα και πάνω σε αυτή τη λογική περίμενε τον παίκτη να βρει μία ομάδα της αρεσκείας του.

Μέχρι στιγμής, ο 24χρονός αριστερός αμυντικός φαίνεται να μην έχει βρει την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του, παρότι κάποιες στιγμές Εργοτέλης και Ατρόμητος έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Όμως ο ΠΑΟΚ αξιώνει και χρήματα με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολη η διαδικασία.

Η μοναδική ομάδα που κάτι δίνει φαίνεται να είναι η Κέρκυρα, η οποία ψάχνει αριστερό αμυντικό και έχει εκδηλώσει επίσημα στον ΠΑΟΚ το ενδιαφέρον της για τον Σακελλαρίου.

Σήμερα το πρωί, έγιναν νέες συζητήσεις μεταξύ του Παντελή Κωνσταντινίδη και του Νίκου Λυράκη, με αποτέλεσμα να βρεθεί μία χρυσή τομή, η οποία για να ξεπεραστεί πρέπει να υπάρξει και η συγκατάθεση του παίκτη.

Το αν θα υπάρξει συμφωνία, θα φανεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=10659

ive4

• Guest
« Reply #208 on: August 09, 2011, 23:08:42 »
Μεγάλε Πηνελόπε του ποδοσφαίρου, όλοι σφάζονται στα πόδια σου! Αλλά πιστεύω ακόμα ότι θα σε κερδίσει η Μάντσεστερ.

opws_mathame

• Guest
« Reply #209 on: August 09, 2011, 23:12:28 »

ετσι συμφωνω  :thumbok:.

To μεγαλυτερο συν του μπολονι ειναι οτι εδιωξε κατ ευθειαν γατακια τυπου κουτσια.ο ανθρωπος φαινεται αν μη τι αλλο σοβαρος και οχι ταβερνιαρης.σιγουρα θα ηθελε να διωξει κ παπαζογλου απλα τον κρατησε για τα εσωτερικα διπλα για να υπαρχει εστω ενα ξυλαγκουρο να παριστανει το σεντερ φορ στις προπονησεις

zagorakis

• Guest
« Reply #210 on: August 10, 2011, 23:31:33 »
Λεπτομέρειες για το δανεισμό του Σακελλαρίου

Ο Λευτέρης Σακελλαρίου βρίσκεται ένα βήμα από τον δανεισμό του για ένα χρόνο στη Κέρκυρα, αφού απομένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η συμφωνία μεταξύ των τριών πλευρών.

Ουσιαστικά ο νεαρός αμυντικός έχει δεχτεί να πάει στη Κέρκυρα, αρκεί η χρηματική του χασούρα να μην είναι μεγάλη.

Ο Σακελλαρίου έχει 80 χιλιάδες συμβόλαιο ετησίως, όμως με τα πριμ έφτασε σε ένα ποσό μεγαλύτερο, με αποτέλεσμα οι 80 χιλιάδες που του δίνει η Κέρκυρα να τον εμφανίζουν ριγμένο.

Ο παίκτης βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Παντελή Κωνσταντινίδη και όπως όλα δείχνουν σήμερα αναμένεται να βρεθεί η χρυσή τομή για να προχωρήσει ο δανεισμός.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να πάρει ένα μικρό ποσό για το δανεισμό, το οποίο αναμένεται να το δώσει απευθείας στον Πανθρακικό στον οποίο οφείλει από τη μεταγραφή του παίκτη το περυσινό καλοκαίρι.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=10701

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #211 on: August 10, 2011, 23:38:00 »
Καλά και στον πανθρακικό χρωστάμε?? Τελικά υπάρχει ένας που δεν χρωστάμε?? Πλησιάζει ο καιρός μου φαίνεται που θα ακούσουμε ότι χρωστάμε ακόμα στον κνολ και τον μπαϊάνο.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

ive4

• Guest
« Reply #212 on: August 11, 2011, 22:16:39 »
Πως δε τον ανακάλυψε καμιά ομάδα από το Κατάρ να του δώσει τα λεφτά που αξίζει αυτού του μεγάλου παίκτη.

zagorakis

• Guest
« Reply #213 on: August 14, 2011, 22:34:17 »
Αρχικό οκ στη Κέρκυρα, με φόντο τη πλατεία

Ο Λευτέρης Σακελλαρίου αναμένεται να είναι ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας εκτός κι αν την τελευταία στιγμή την προλάβει στη στροφή ο Πανιώνιος.

Ουσιαστικά, ο 23χρονος μπακ, μίλησε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ αλλά και της Κέρκυρας και έχει συμφωνήσει σε δανεισμό ενός έτους, όμως φέρεται να δέχεται πιέσεις από τον Πανιώνιο και τον Τάκη Λεμονή έτσι ώστε να μην υπογράψει.

Οι Νεοσμυρνιώτες όμως έχουν  κενό εξουσίας, έχοντας μείνει ουσιαστικά χωρίς διοίκηση και ο παίκτης δεν μπορεί παρά να τηρήσει τη προφορική δέσμευση απέναντι στη Κέρκυρα και να αγωνιστεί για αυτή.

Αν μέχρι και τη Τρίτη, ο Πανιώνιος δεν μπορέσει να κάνει την κίνησή του, τότε ο Σακελλαρίου θα πάει στη Κέρκυρα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=10812

zagorakis

• Guest
« Reply #214 on: August 16, 2011, 18:52:49 »
Στην Κέρκυρα ο Σακελλαρίου

Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Λευτέρη Σακελλαρίου στην Κέρκυρα. Ο νεαρός μπακ πέρασε σήμερα από τα γραφεία της ΠΑΕ για να προχωρήσει η υπόθεση...

Μαζί με τον μάνατζέρ του, ο Σακελλαρίου πήγε σήμερα το μεσημέρι στην ΠΑΕ, συζήτησε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και συμφωνήθηκαν οι όροι της μετακόμισής του στην Κέρκυρα, η οποία τον έχει ζητήσει εδώ και αρκετές μέρες.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, ο Σακελλαρίου θα πάει αύριο στην Κέρκυρα για ολοκληρώσει τη συμφωνία και με την ομάδα του νησιού και να επικυρωθεί ο δανεισμός του για ένα χρόνο.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=10853

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #215 on: August 16, 2011, 18:56:44 »
Με το καλό.

opws_mathame

• Guest
« Reply #216 on: August 16, 2011, 18:59:31 »
συγχωρεστε με αν κανω λαθος αλλα τα ακραια μας μπακ δηλ για φετος ειναι λινο ετο σαβινι και σναουτσερ?ξεχναω καποιον?

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #217 on: August 16, 2011, 19:08:03 »
τους δυο μικρους και τον Κοντρερας/Ρομπερ, που υπο δυσκολες καταστασεις μπορουν να βοηθησουν.
Οχι οτι ειναι πληρης η ομαδα στα μπακ, αλλα ο Σακελλαριου δεν θα λειψει.

opws_mathame

• Guest
« Reply #218 on: August 16, 2011, 19:13:30 »
οτι δε θα λειψει δε θα λειψει.οπως ουτε ο κουτσιανικουλης ουτε ο μπουσαιντι ουτε ο ελ ζαρ.απλα δεν τους εχουν αντικαταστησει ουτε με εξισου αναξιους.ετσι για να φανει οτι υπαρχει καποιος σχεδιασμος.σεντερ φορ δεκαρι ενα σεντερ μπακ κ αριστερο κ δεξι χρειαζομαστε κ εμεις πανηγυριζουμε ακομα που κλεψαμε το ταλεντο του περουκα απ την αεκ

zagorakis

• Guest
« Reply #219 on: August 18, 2011, 14:33:29 »
«Με πείραξε ο τρόπος που παραγκωνίστηκα»

Ο Λευτέρης Σακελλαρίου υπέγραψε συμβόλαιο με την Κέρκυρα και μιλώντας στο «Libero 107,4» αναφέρθηκε στην παρουσία του στον ΠΑΟΚ, χωρίς να κρύψει τα παράπονά του...

Για τη συμφωνία με την Κέρκυρα: «Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ ανήκω στον ΠΑΟΚ. Είμαι στην ηλικία που πρέπει να αγωνίζομαι. Αυτό δεν ήταν δυνατό τώρα στον ΠΑΟΚ και προτίμησα και εγώ και η ομάδα να πάω κάπου που θα αγωνιστώ».

Για την επιλογή της Κέρκυρας: «Κυρίως το ότι οι άνθρωποι με έχουν προσεγγίσει εδώ και καιρό. Ηταν ξεκάθαροι. Υπήρχε ενδιαφέρον από άλλες ομάδες αλλά ήθελα και εγώ να είμαι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος γιατί σε μία εβδομάδα ξεκινούν και οι επίσημες υποχρεώσεις».

Για το αν έχει κάποια εγγύηση για τη συμμετοχή του: «Τη συμμετοχή την κερδίζεις στον αγωνιστικό χώρο όπου και να είσαι. Οι άνθρωποι της Κέρκυρας μου έδειξαν ότι ενδιαφέρονται πολύ. Η εγγύηση ήταν ότι θα υπολογίζουν σε μένα κατά τη διάρκεια της σεζόν».

Για τους λόγους που δεν έπαιζε στον ΠΑΟΚ: «Ακόμα δεν έχω μάθει. Ηρθα σε μία μεγάλη ομάδα, έκανε την υπομονή, πήρα την ευκαιρία μου και την άρπαξα πιστεύω. Στο δεύτερο γύρο θα μπορούσα να βοηθήσω. Με πείραξε ο τρόπος που παραγκωνίστηκα γιατί ξαφνικά δεν έπαιζα καθόλου. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και πάντα χρειάζεται υπομονή Σε μία ομάδα τις αποφάσεις για το ποιος θα παίξει τις παίρνει ο προπονητής. Δεν ξέρω τι μπορεί να άλλαξε».

Για τη συνεργασία του με τον Χάβο: «Με τον κ. Δερμιτζάκη έκανα 2 συμμετοχές μετά φύγε και έκανα άλλες 14 με τον κ. Χάβο. Μετά το Γενάρη δεν είχα κάποια συμμετοχή. Δεν ξέρω τι έγινε μετά. Ημουν μπακ απ του Λίνο και το σέβομαι γιατί ίσως ήταν το καλύτερο αριστερό μπακ στην Ελλάδα. Αυτό άλλαξε στην πορεία και από δεύτερη επιλογή ήμουν πέμπτη».

Για τον Μπόλονι: «Οταν έρχεται νέος προπονητής ο παίκτης πάντα έχει φιλοδοξίες. Με τον κ. Μπόλονι συζήτησα πριν την Ολλανδία και μου μετέφερε ότι θέλει να με δει στην προετοιμασία. Αυτό είπαμε και εκεί μείναμε. Στην Ολλανδία κάναμε μία πολύ σκληρή προετοιμασία για ελληνικά δεδομένα.
Στα φιλικά έπαιξα για 45 λεπτά στη θέση μου και έπαιξα μετά σε άλλη θέση. Στα άλλα δύο φιλικά δεν έπαιξα καθόλου. Θα ήθελα αν ήταν να περάσω εξετάσεις, να τις περάσω σαν αυτό που είμαι. Δηλαδή αριστερό μπακ. Οπου σε χρειάζεται η ομάδα θα παίξεις παντού, αλλά από τη στιγμή που περνούσαμε από εξετάσεις ίσως θα έπρεπε να παίξουμε στη θέση μας
Μου είπε ότι υπολογίζει σαν βασικό το Λίνο και από εκεί και πέρα εγώ δε θα είμαι στις πρώτες επιλογές και η ομάδα θεώρεισαι ότι πρέπει να πάω κάπου που να αγωνίζομαι».

Για τα παιχνίδια με την Καρπάτι: «Αυτό που πρέπει να γίνει, είναι να πάρουμε το παιχνίδι σήμερα και να έχουμε ενα σκορ που θα μας βοηθήσει στη ρεβάνς για να πάρουμε την πρόκριση για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ».

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=10903