Author Topic: cure: Η ζωη στο μαντρι  (Read 1370 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Απ: cure: Η ζωη στο μαντρι
« Reply #40 on: August 15, 2010, 18:50:18 »
Αυτό το λένε και εκβιασμό.

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #41 on: August 15, 2010, 22:38:16 »

chiltsid

• Guest
« Reply #42 on: August 16, 2010, 01:44:06 »
RESPECT CURE,το καλυτερο αρθρο που εχω διαβασει τα τελευταια 2 χρονια!

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #43 on: August 16, 2010, 13:40:47 »
τα αμνοερίφια (ε; ωραια δεν το έθεσα;) μπορούν να γίνουν τσοπάνηδες; (το ίδιο ρώτησα και στο φόρουμ αλλά μου απαντάς-αν θέλεις-όπου θέλεις).

......This is the end

η δουλειά τον συνδέσμων και τον οπαδών είναι στην κερκίδα...
δεν έχουμε καμια δουλειά στα γραφεία..
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #44 on: August 17, 2010, 20:20:05 »
Tοτε να μην παραπονιόμασθε πως δεν ακουγεται η φωνή του ΠΑΟΚτσή, ούτε πως μας αφήνουν στο σκοτάδι για ο,τι γίνεται και δεν μας λένε την αλήθεια.
Σαφώς και η δουλειά του οπαδού ε'ίναι στην κερκίδα. Αν όμως αν θέλεισ να ξέρεισ τα πάντα, να ελέγχεις καταστάσεις, ποιός θα έλθει στην ομάδα και ποιός θα φύγει, ως οπαδός δεν μπορείς να τα κάνεις αυτά. Αυτά είναι δουλειά των διοικούντων, οπότε, αφού αφήνεις τις αρμοδιότητες αυτές στους άλλους, μην ενοχλείσαι από τις αποφάσεις τους. Μην κράζεις επειδή δεν ακούγεσαι, μην κανεις ερωτήσεις στον μπαμπά περιμένοντας να μάθεις την αλήθεια.

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #45 on: August 17, 2010, 20:35:03 »
Άλλο πράγμα το να απαιτείς ειλικρίνεια και αλήθειες από αυτούς που διοικούν (με τα δικά σου φράγκα να προσθέσω, μιας και είναι και πάλι της μόδας στον ΠΑΟΚ τα οικονομικά τεφτέρια) και άλλο να διοικείς ο ίδιος.

Τις παπαρολογίες και τα παπαγαλίσματα κάθε ρουφιάνου δημοσιογράφου κρατήστε τες για τους εαυτούς σας και μην τις αναπαράγετε εδώ μέσα. Ο δημόσιος διάλογος είναι για να καταθέτει κανείς τις δικές του απόψεις, όxι τις κονσέρβες του paok24 και του olapaok.

baron

• Guest
« Reply #46 on: August 17, 2010, 20:42:55 »
Έχεις μια "φoβερη" τάση για παραλληλισμούς και εξαγωγή συμπερασμάτων από εκεί που δεν υπάρχουν.

Το τι κάνουν το olapaok και το 24 λέει πολλά για εσένα που τα αναφέρεις. ΑΛΛΟΙ δεν τα παρακολουθούν καθόλου.

Ένα μοντέλο συνδιοίκησης είναι φυσικά η λαϊκή βάση.

Από εκεί και πέρα και εγώ διαφωνώ με το " κάθε Σύνδεσμος και εκπρόσωπος στο ΔΣ " αλλα ΜΙΑ θέση εκλεγμένου αντιπροσωπου από μια γενική ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ συνέλευση - και το όργανο αυτό υπάρχει πια - ως παρατηρητή και sundetikou κρίκου Διοίκησης - ΛΑΟΥ/ SF, κάτι λέει.

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #47 on: August 17, 2010, 21:46:14 »
Αναρωτιέμαι, η διοίκηση δεν είναι υποχρεωμένη να λογοδοτεί στους μετόχους για ο,τι συμβαίνει στην εταιρεία;; Έχει γίνει κάτι τέτοιο ποτέ από τότε που μπήκε ο κόσμος μαζικά στην ΑΜΚ;;

Θα συμφωνήσω ότι ο οπαδός δεν έχει καμία θέση στα διοικητικά θέματα αλλά μιλώντας πάντα για το σημερινό μοντέλο διοίκησης. Αν μιλάμε για μοντέλο λαϊκής βάσης, βλ. Μπάρτσα, αλλάζει το θέμα. Αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο στην Ελλάδα, ακριβώς επειδή είμαστε Έλληνες. Και το τι σημαίνει Έλληνας μπορώ να το προσδιορίσω με πάρα πολλά επίθετα τα οποία δεν μας τιμούν...

Συνεπώς με τα σημερινά δεδομένα το μόνο που ζητάμε είναι ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Και ας μην πουλάνε παπάδες του στυλ "μερικές φορές είναι καλύτερα να μην μαθαίνονται κάποια πράγματα για το καλό του ΠΑΟΚ" και άλλες τέτοιες αηδίες. Η υπομονή έχει και τα όριά της!

ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ. ΑΠΛΑ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

levu

• Guest
« Reply #48 on: August 17, 2010, 23:59:48 »
τελικα αυτο το αρνακι που ητανε κ κατσικακι που ητανε κ παοκτσακι το μονο που εβλεπε τοσο καιρο ητανε κοσμο να πηγαινοερχετε κ τσοπανηδες να αρμεγουν κ να κουρευουν (τζιμανι ο οβελιας).......το κοροιδευε συνεχεια κ ο μπαμπας του.....μεγαλο δραμα.......κ μετα ηρθε κ ενα αλλο ατακτο αρνακι που ητανε κ μαυρο κ νομιζε οτι δεν ητανε αρνακι, κ φωναζε στα αλλα αρνακια: προβατα ξυπνατε (μιλαμε για το υπερτατο επαναστατικο ασμα που αντιλαλει σε καθε στανη που εχει μια στοιχειωδη αντιπροβατικη κουλτουρα)..... κ ετσι ολοι μαζι αρνακια κατσικακια σκυλακια παπακια σκουληκακια τσοπανηδες κ τσοπανακια αγκαλιαζμενα κ αγανακτηζμενα ας γκρεμισουμε τις στανες κ ας ξεχυθουμε στους αγρους που ειναι κ πιο φρεσκο το χορταρακι :joint: :joint:ο κακος ο λυκος ειναι χορτατος απο αλλα μαντρια δεν υπαρχει κανενας κινδυνος........ετσι θα γκρεμισουμε την συνομωσια της στανης, η τρομοκρατια δεν θα περασει, ενας στο χωμα χιλιαδες στον αγωνα.....κλπ κλπ κλπ.......

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #49 on: August 18, 2010, 05:08:53 »
@baron απάντησα συγκεκριμένα στο ποστ της Ελένης.

Επίτρεψε μου να έχω καλύτερη άποψη για το τι αναπαράγεται από τα μμε εδώ, μιας και εσύ είσαι μακριά από τη Θεσσαλονίκη.

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #50 on: August 18, 2010, 17:44:55 »
@baron απάντησα συγκεκριμένα στο ποστ της Ελένης.

Επίτρεψε μου να έχω καλύτερη άποψη για το τι αναπαράγεται από τα μμε εδώ, μιας και εσύ είσαι μακριά από τη Θεσσαλονίκη.

Φίλε corrupt κι εγώ είμαι μακρυά από την Θεσσαλονίκη (προς το παρόν) και διαβάζω όσο το δυνατόν πιο πολλά θέματα σχετικά με τον ΠΑΟΚ στο διαδίκτυο, προσπαθώντας να μάθω όσο πιο πολλά μπορώ. Δεν διάβασα κανένα σχετικό άρθρο σε κανένα ΠΑΟΚτσήδικο site, αυτά που έγραψα εδώ είναι δικές μου σκέψεις (σε προηγούμενο ποστ έγραψα πως το ίδιο πρότεινα και σε κάποιο ΠΑΟΚτσήδικο site,όχι πως διάβασα κάτι τέτοιο από κάποιον άλλο και το αναπαράγω εδώ). Αν δεν με πιστεύεις μπες και αν βρεις να διαβασεις κάποιο τέτοιο άρθρο πουθενα ελά παλι στο φόρουμ και κρ'αξε με όσο θέλεις. το μόνο που θα διαβάσεις είναι το σχόλιό μου ως ΕLENH4PAOK σε καποιες άλλες ιστοσελίδες.
Τώρα, όσο για τους εκπροσώπους των συνδέσμων στην διοικηση είναι σαφές πως 1 εκπρόσωπος από κάθε σύνδεσμο ε΄πιναι αδύνατον να μπορεί να παραστεί, γιατί ακι ο9ι σύνδεσμοι είναι παρα πολλοί αλλά και γιατί δεν έχει νόημα. Αλλά 2-3 εκπρόσωποι συνδεσμίτες με ίδια φιλοσοφία αλλά δια;φορετική ιδιοσυγκρασία (για να υπάρχει και μία σχετική διαφορά στην προσέγγιση διαφόρων θεμάτων) θεωρώ πως μόνο καλό θα μπορούσε να κάνει. Πρώτον, έιναι ένα μεγάλο φόβητρο για όσους στην διοίκηση επιβουλέυονται την ομάδα και βρίσκονται εκεί με ίδιον όφελος (αν υπάρχουν βέβαια τέτοιοι). επίσης, είναι εγγύηση πως αποφάσεις ζωτικής σημασίας δεν θα παίρνονται ερήμην του λαού.... Τρίτον, σε περίπτωση που φύγει και ο Ζαγοράκης (κάτι που δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι, αλλά λέμε αν....) δεν θα έχουμε πρόεδρο-αντίγραφο κανενός Γούμενου, Μπάτμαν κ.λπ. γιατί θα είναι σαν να θέλει το επικείμενο λαμόγιο να βάλει το κεφάλι του στο στόμα του λύκου, ο λαός θα ήξερε από πρώτο χέρι τι παίζει και θα τον εξαφανίζαμε.
Αυτά σκεφτόμενη ήλθα στο συμπέρασμα αυτό που διαβάσατε παραπάνω σε ποστ σχετικά με συμμετοχή ενεργή του κόσμου στα διοικητικά της ομάδας. Και όσο και αν για την Ελλάδα αυτά φαντάζουναδύνατα, δεν θέλει τίποτε άλλο παρά καλή οργάνωση και δεν είναι καθόλου δ'ύσκολο