Author Topic: ΠΑΟΚ - Fenerbahce 1 - 0 Πέμπτη 19/8/2010 ώρα 21:45 novasports  (Read 14974 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
φενερμπαχτσε αι σιχτιρ. τελειως ακυρο σύνθημα. στην ΤΟΥΜΠΑ είσαι. τέτοια παιδικά συνθήματα δε πρέπει ούτε από μέσα μας να τα λέμε.
κερκίδα πρώτο ημίχρονο κόκκινη κάρτα.
κερκίδα 45-60 κίτρινη.
μετά την κόκκινη του βιτόλο κάτι κάναμε.
συμφωνό ότι τέτοιο ου δεν έχω ακούσει εδώ και 17 χρόνια.

ο κόσμος αποζητά ένα παρατεταμένο ΠΑΟΚ ΟΛΕ που θα διαρκέσει 30 λεπτά. 30 είπα? 45 βάλε. μια ανάσα στο ημίχρονο και μετά άλλα 45 ΠΑΟΚ ΟΛΕ. τα άλλα ενδιάμεσα σαν μίνι διάλειμμα για ξεμπούκωμα και μετά ξανά και μόνο ΠΑΟΚ ΟΛΕ. συνθήματα με 24 λέξεις διαφορετικές μεταξύ τους δεν ενδύκνεινται για τέτοια σημαντικά παιχνίδια. και μν έχετε την απαίτηση να το ξέρει ο πολύς ο κόσμος. γι αυτό αυτά τα παιχνίδια παίρνονται με ΠΑΟΚ ΟΛΕ. να το ακούει ο αντίπαλος και να σε λέει αυτοί μόγγολοι είναι. ντεν ξέρουν άλλη λέξη.

κάποια παραποίησαν τον εθνικό μας ύμνο και είπαν αυτόν που λένε κάτω από τη λαμία. κρίμα μέσα στην ΘΥΡΑ 4. αισθάνθηκα ντροπή γιατί εγώ στην 4 όταν μπήκα μικρός ένιωσα ρίγος. και τότε δεν υπήρχαν ημίγυμνες και τσούλες παντώς τύπου. ούτε κίτρινα μπλουζάκια. ρόμπες γίναμε.
ελπίζω στην τουρκία να πάμε αυτοί που πρέπει. και ελπίζω σε 2500 ασπρόμαυρους. και τπτ άλλο.

για το παιχνίδι δεν έχω να σχολιάσω τπτ. η θέση του οπαδού είναι στο τσιμέντο. δε ξέρω μπάλα δε ξέρω συστήματα τα έχω γραμμένα στα γεννητικά μου αρχίδια.
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
Ετσι ειναι φιλε.Απο τοτε που εγινε μοδα ο ΠΑΟΚ,γκομενακια,μαλακες και ασχετοι τρεντυ τυποι με ροζ,κιτρινα,πρασινα μπλουζακια,σπορακι,κινητα,φωτογραφοι εχει γεμισει η Τουμπα.Εγω προσωπικα προτιμω την Τουμπα προ ζαγορακη,με 10 χιλιαρικα μεσα,αλλα 10 χιλιαρικα που ξερουν τι θα πει ΠΑΟΚ και οχι αυτο το πραμα που καταντησε τωρα.

ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
1. Μεγαλος ΠΑΟΚ. Ενας ΠΑΟΚ απο τα παλια.ΕΥΡΩΠΑΟΚ. Ιστορικη νικη επι μιας πλουσιας-πανακριβης ομαδας. Σπασαμε και το ασχημο σερι της Τουμπας στα ευρωπαικα παιχνιδια.Πολυ καλη μπαλα, αδικο και λιγο το 1-0. Κριμα, θα μπορουσαμε να ειχαμε καθαρισει την προκριση απο σημερα.Η ψυχη που εδωσαν σημερα ολοι οι παιχτες τρομερη.

2.Κριμα που τετοια παιχνιδια οπως και αυτο του Αγιαξ τα βλεπουν μονο σε συνδρομητικα καναλια. Αν ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΟΚ εμπαινε σε ολα τα σπιτια ελευθερα θα κερδιζαμε πολλους μελλοντικους οπαδους. Η γνωμη μου ειναι -εστω και με λιγοτερα λεφτα- να παμε σε ελευθερο καναλι μελλοντικα, γιατι τα οφελη μπορει να μην ειναι σε μετρητα, αλλα θα ειναι μεγαλυτερα.Ακομα λιγοτεροι θα δουνε την ρεβανς λογω του γαμημενου κονεξ.

3. Η ρεβανς δυσκολη. Δεν ξερω ποσο καλυτερα μπορουμε να παιξουμε, οι Τουρκοι σιγουρα μπορουν. Μου εδειξαν οτι εχουν πολυ καλους παιχτες, με τεχνικη κλπ αλλα ισως δεν εχουν το δικο μας σφιχτο συνολο. Γαμηθηκε κι ο κορακας και ξηλωσε τον Βιτολο, πιθανως να λειψει και ο Ιβιτς. Γενικοτερα ο διαιτητης μας γαμησε.

4. Περα απο την εκβαση της προκρισης ο ΠΑΟΚ δειχνει τα δοντια του φετος, φαινεται κατα πολυ καλυτερος. Προσθεσε την ταχυτητα και γενικοτερα την επιθετικοτητα. Μακαρι και οι προηγουμενες κακες εμφανισεις της αμυνας να ειναι παρελθον.
Κουφαλα Ελληνα, ετοιμασου να χορτασεις ΠΑΟΚ.

5. Μπραβο σε ολους τους παιχτες, μπραβο και στο Δερμιτζακη. Σωστο στησιμο, σωστο κωουτσαρισμα.

6. Δεν λεω τιποτα για προκριση για προληπτικους λογους. Ουτε σημερα ειπα και κερδισαμε.

εντιτ: για κερκιδα θα συμφωνησω με Lennon. Ακυρο το σιχτιρ φενερ, οι συνοικιεσ και οι δρομοι, ο εθνικος υμνος παραμορφωμενος ή μη. Πολλα καλα τραγουδια μας που ξεσηκωνουν δεν ακουστηκαν πχ σκαστοι απο την κλινικη, το ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΜΑΔΑΡΑ.Και βεβαια σπανιζει πλεον η ιαχη ΠΑΟΚ
Η λυση για μενα, θα το ξαναπω, ειναι να εχεις πλεηλιστ με τα καλυτερα. Απο πριν να εχεις υπολογισει τι θα πεις και ποτε. Καλες οι σημαιες, μερικες καινουργιες, τα κερκιδοπανα. Ωρα να βγαλουμε και τις δικες μας σημαιες πια
« Last Edit: August 20, 2010, 03:03:12 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Φίλε bergamp αν και καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοείς ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να παίζει σε τόσο λίγο κόσμο για να είμαστε εμείς στο γήπεδο και να γουστάρουμε . Το πρόβλημα με τον καινούριο κόσμο στο γήπεδο είναι ότι δεν εγκλιματίστηκε , δεν κοιτάει τον οργανωτή , δεν ακολουθεί στα συνθήματα και ακόμα ακόμα  δεν θεωρεί την ομάδα ως κάτι το τόσο σημαντικό( διαφορετικές νοοτροπίες )  . Αν λύσουμε αυτό το πρόβλημα μας σαν κόσμος του ΠΑΟΚ θα είμαστε ικανοποιημένοι πιστεύω από πλευράς κερκίδας .  
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
Μαζι σου αδερφε.Αν μπορει να γινει αυτο που λες εννοειτε πως προτιμω 30 χιλιαρικα απο 10...Απλως δεν αντεχω αλλο ρε γαμωτο,τα τελευταια χρονια παω στην Τουμπα και εκνευριζομαι μ'αυτα που βλεπω.Σημερα ο αλλος ηταν με κιτρινο μπλουζακι στην 4.ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΒΛΑΧΟ?Μη μιλησω για το ποσες γκομενες....Και μετα απορουμε γιατι η κερκιδα μας ειναι χαλια...Τουλαχιστον στην 4 κατι πρεπει να γινει...Να μπει απαγορευτικο ;)
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

baron

• Guest
1. καλή μπάλα κατά διαστήματα. Κάπου κολλάει το πράμα στην φυσική κατάσταση, αλλα νομίζω ότι στις επόμενες ημερες θα πρέπει να υπάρξει βελτίωση.

2. Ξεφτίλα κερκίδα. Να σε πάρει ο ύπνος και να μην μπορείς να ksupniseies. Δεν ξέρω για ποιον οργανωτή μιλάνε κάποιοι, αλλα μάλλον στους πυρσούς κολλάει το " τούμπα -κολαστήρι". Χωρίς καπνογόνα = 0 κερκίδα.

3. Respect στους τούρκους. Μια χούφτα άνθρωποι πέρασαν πυρσούς σημαίες και κάναν ότι ήθελαν γενικώς. Ευρώπη γαρ. Εμείς κόσμιοι θα πάρουμε τα εύσημα της όυεφα.

4. Με το 1-0 θεωρώ δεν πάμε πουθενά. Εάν περιμένω κάτι είναι από τους πραγματικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας "βιερινηια", "βιτολο", garcia. Όλοι οι άλλοι είναι τόσο μέτριοι και εκτος τόπου και χρόνου που δεν δίνουν ευρωπαϊκή ελπίδα.

4. Ούτε ατυχία ούτε αρχίδια. ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.

5. Το κοράκι δεν μας αδίκησε απλώς δεν σφύριξε έδρα- και καλά έκανε. Η κάρτες είναι όλες εντάξει, ouefates.

Η άμυνα έδειξε λίγο καλύτερα αλλα πιστεύω ότι αυτό οφείλεται περισσότερο στους τούρκους παρα σε δικό μας ανέβασμα.

Καλή τύχη για τον επαναληπτικο. θα την χρειαστούμε.

Offline tsag

• Αλλαγή
Ξέχασες τον Κοντρέρας. Αν όχι, τον αδικείς. Χθες έκανε ματσάρα και αυτός
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

baron

• Guest
Ντροπή μου. Φυσικά και ο pablo. Μάλλον πρώτο έπρεπε να τον είχα.

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
Μια στιγμη γιατι θα τρελαθω.

χτες η κερκιδα εβραζε. στο ΠΑΟΚ! με το τυμπανο στη σεντρα ακουστηκε λες και γινοταν σεισμος. εναλλαγες συνθηματα συνεχεια (μονο κατι δυσκολα τυπου παπακωνσταντινου που δε παιζει να ακουστουν καλα ποτέ) απο το 1 μεχρι το 90. δεν σταματησαμε να φωναζουμε ουτε λεπτο ρε σεις. εμπρος αιτε απο θυρα 7 προς θυρα 4 και δωσε!  σε καποια φαση ειχα μεινει μαλακας φωναζε ΟΛΟ το γηπεδο ασταματητα.. απορω, τι δε σας αρεσε απο χτες.

με τους τρεντυδες συμφωνω, και οταν φορας μπλουζα κιτρινη, σε ματς που η αντιπαλη ομαδα ειναι κιτρινη, εισαι στοχος ρε φιλε πως να το κανουμε. εμας θα προκαλεσεις? τι προσπαθεις να αποδειξεις δλδ για πες.

για τις γκομενες τι να πω, μπροστα μου ηταν μια κοπελια, παιζει να φωναζε περισσοτερο απο μενα. ολα σχετικα ειναι. εκει κατι ζευγαρακια που το παρακανουν οκ συστασεις να το κοψουν. εδω φωναζουμε δε κανουμε σιροπια. αλλα ως εκει. η μηπως να το γυρισουμε σε γκει, να εχουμε και δικαιολογια να μη θελουμε γενικα γυναικες στην 4. χαλαρα..

bagos1

• Guest
αρκετοι απο τους οπαδους της Φενερ ειτανε απο κομοτηνη και απο Ξανθη και απορώ με το ποσο κοτσος πιαστηκαν οι μπατσοι μας. εμεις ετσι και στην πολη αναψουμε πυρσους,πεταξουμε μπουκαλια στους security και γενικα ειμαστε προκλητικοι οπως αυτοι θα ζησουμε σκηνες εξπρες του μεσονυκτιου.

Offline Català

• Αλλαγή
συνθήματα με 24 λέξεις διαφορετικές μεταξύ τους δεν ενδύκνεινται για τέτοια σημαντικά παιχνίδια. και μν έχετε την απαίτηση να το ξέρει ο πολύς ο κόσμος.
Συμφωνώ απόλυτα σε ό,τι λες φίλε, αλλά σε αυτό διαφωνώ. Τι πάει να πει μην έχουμε απαίτηση να τα ξέρει ο "πολύς κόσμος"; Τι είναι αυτοί και δεν ξέρουν τα συνθήματα, εξωγήινοι; Πάνε γήπεδο και δεν ξέρουν τα συνθήματα;
Διαφωνώ και με το ΠΑΟΚ ΟΛΕ. Μια χαρά μπορεί ο κόσμος να πιάσει ρυθμό και με κανονικό σύνθημα ή τραγούδι. Θυμάμαι δύο πρόσφατα παραδείγματα. Με την ΑΕ λεωφόρου δεκελείας πριν 4 χρόνια, 0-0 στο οακα πρώτη αγωνιστική, όταν είχε πρωτοβγεί το "έχω τρέλα μες στο μυαλό". Πάνω από μισή ώρα χωρίς την παραμικρή παύση. Κανονικό σόου, μας παίρναν τηλέφωνο δικοί μας που το έβλεπαν και ρωτούσαν τι είχαμε πιει. Το άλλο είναι πρόπερσυ, πάλι πρώτη αγωνιστική με ΟΦΗ στο Παγκρήτιο, πόση ώρα λέγαμε το "για σένα έχω κάνει κρατητήριο;" Γύρω στη μισή και πάλι, αν θυμάμαι καλά. Και αναφέρω αυτά τα δύο, που είχαν και ταξίδι πιο πριν και πολλή κούραση.
Άρα το θέμα είναι ότι δυστυχώς οι πιο πολλοί πάνε γήπεδο για να δούνε μπάλα. Αν ήθελα να δω μπάλα, έπαιρνα το αεροπλάνο να πάω στη δυτική Ευρώπη να δω όση μπάλα γουστάρω. Τούμπα πάμε για να δούμε ΠΑΟΚ και να ουρλιάξουμε, να πετάξουμε τα λαρύγγια μας στο χορτάρι. Δυστυχώς όσο ανεβαίνεις αγωνιστικά και το πιστεύεις, τόσο πιο πολλή αγωνία έχει και ο οπαδός και βλέπει τόπι αντί να γκαρίζει.

κάποια παραποίησαν τον εθνικό μας ύμνο και είπαν αυτόν που λένε κάτω από τη λαμία. κρίμα μέσα στην ΘΥΡΑ 4. αισθάνθηκα ντροπή γιατί εγώ στην 4 όταν μπήκα μικρός ένιωσα ρίγος. και τότε δεν υπήρχαν ημίγυμνες και τσούλες παντώς τύπου. ούτε κίτρινα μπλουζάκια. ρόμπες γίναμε.
+άπειρο

Για τον Μπουσαϊντί, λίγος είπα ότι ήταν, όχι κακός. Μετά το Άμστερνταμ είπα να τον περιμένουμε. Χτες ήταν καλύτερος και ανεβαίνει συνέχεια, αλλά ακόμα είναι λίγος. Έχει πρόβλημα με τη σέντρα που τη στέλνει πάνω στον αμυντικό και με την απομάκρυνση, στο γάμο του καραγκιόζη και όπου φύγει. Παρόλα αυτά, έχει τρεξίματα και ήταν μέσα στις φάσεις, έτρεξε πολύ στη γραμμή του.

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
η κερκίδα δεν ήταν κακή!το νόβα κλείνει τα μικρόφωνα και πλάνο από κερκίδα είναι σπάνιο φαινόμενο.
σε αντίθεση με αγώνες γάβρου που μπορεί να δείχνει επί μισό λεπτό τους γάβρους να χειροκροτούν στο χαλαρό.
θα περίμενα καλύτερη αντιμετώπιση από αυτό το κωλοκάναλο την νόβα κι αυτόν τον πούστη τον κανελλάκη.

παράθεση από Lennon

"ο κόσμος αποζητά ένα παρατεταμένο ΠΑΟΚ ΟΛΕ που θα διαρκέσει 30 λεπτά. 30 είπα? 45 βάλε. μια ανάσα στο ημίχρονο και μετά άλλα 45 ΠΑΟΚ ΟΛΕ. τα άλλα ενδιάμεσα σαν μίνι διάλειμμα για ξεμπούκωμα και μετά ξανά και μόνο ΠΑΟΚ ΟΛΕ. συνθήματα με 24 λέξεις διαφορετικές μεταξύ τους δεν ενδύκνεινται για τέτοια σημαντικά παιχνίδια. και μν έχετε την απαίτηση να το ξέρει ο πολύς ο κόσμος. γι αυτό αυτά τα παιχνίδια παίρνονται με ΠΑΟΚ ΟΛΕ. να το ακούει ο αντίπαλος και να σε λέει αυτοί μόγγολοι είναι. ντεν ξέρουν άλλη λέξη.

ελπίζω στην τουρκία να πάμε αυτοί που πρέπει. και ελπίζω σε 2500 ασπρόμαυρους. και τπτ άλλο."

110% δίκιο ο αδερφός! :bwflag:

Αν και χθες διέκρινα μια μικρή βελτίωση όσον αφορά τα συνθήματα,αυτά τα "ήρθαμε πάλι να προσκυνήσουμε"
και τα "σε συνοικίες και σε δρόμους" δεν είναι για τέτοιους αγώνες!Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε τα φωνάζουμε όλοι γιατί αν είναι να διαλέγουμε τι θα φωνάζουμε κάθε φορά με βάση τα δικά μας γούστα δουλειά δε γίνεται.Επίσης στόχος των οργανωτών που συντονίζει ο καθένας το κομμάτι του είναι να βελτιώνονται συνεχώς και να δίνουν σωστά συνθήματα και να έχουν πιο γρήγορες αντιδράσεις ανάλογα με την πορεία του αγώνα!
Πάντως σε καμία περίπτωση μη μηδενίζετε την κερκίδα μας!Παραμένει με διαφόρα η καλύτερη αλλά δεν επαναπαυόμαστε ποτέ!
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Άλλο ένα παιχνίδι που με άφησε με ανάμικτα συναισθήματα. Από την μία λές αν έμπαινε του παπάζογλου, από την άλλη αν δεν το έπιανε ο  κρέσιτς??? Όπως και να έχει πολύ καλός ο ΠΑΟΚ του πρώτου ημιχρόνου, πάρα πολύ καλός θα έλεγα. Στο δεύτερο πάλι χαλαρά μπήκαμε πάλι αποσυντονισμένοι αυτή την φορά δεν φάγαμε τρία γκολ αλλά φάγαμε την κόκκινη. Επιτέλους η άμυνα θύμισε τον περσινό ΠΑΟΚ , μιάμισυ ευκαιρία έκανε η φενέρ και αυτή από καραμπόλες. Κανείς παίκτης δεν υστέρησε, πολλοί καλοί όλοι ίσως ο κοντός με τον μούσλι αν ήταν σε λίγο καλύτερη μέρα το τρίμπαλο θα ήταν δεδομένο. Βλέποντας τους τούρκους να προσπαθούν να απηλείσουν μόνο από τον άξονα βιτόλο ίβιτς θα είναι τεράστιες απώλειες στο δεύτερο παιχνίδι. Για την κερκίδα δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί το ματς το είδα σε τηλεόραση με κλεμένο σήμα που δεν είχε φωνή ;D ;D ;D ;D.
Α ρε θανάση κάρφωσε το το γαμημένοοοοοο στο 92!!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
lik αν μπορείς ανέβασε πάλι κανένα 10λεπτό βιντεάκι
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **

2. Ξεφτίλα κερκίδα. Να σε πάρει ο ύπνος και να μην μπορείς να ksupniseies. Δεν ξέρω για ποιον οργανωτή μιλάνε κάποιοι, αλλα μάλλον στους πυρσούς κολλάει το " τούμπα -κολαστήρι". Χωρίς καπνογόνα = 0 κερκίδα.

Baron κάνεις λάθος! η κερκίδα ήταν ΚΑΛΗ πολύ καλή μπορώ να πω, άκουσα και από άλλους που το είδαν απο την τιβι και είχαν παράπονα οτι το νοβα κατεβάζει την ένταση, Φυσικά μπορούμε και πολύ καλύτερα!
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline t.b

• Αλλαγή
κάποια παραποίησαν τον εθνικό μας ύμνο και είπαν αυτόν που λένε κάτω από τη λαμία. κρίμα μέσα στην ΘΥΡΑ 4. αισθάνθηκα ντροπή γιατί εγώ στην 4 όταν μπήκα μικρός ένιωσα ρίγος.

Ντροπή,  ελλάς ελλάς η χώρα της πουστιάς.

alcatraz

• Guest
2. Ξεφτίλα κερκίδα. Να σε πάρει ο ύπνος και να μην μπορείς να ksupniseies. Δεν ξέρω για ποιον οργανωτή μιλάνε κάποιοι, αλλα μάλλον στους πυρσούς κολλάει το " τούμπα -κολαστήρι".

Μαλλον φιλε δν εισουν στο γηπεδο χτες οποτε δν μπορεις να μιλας για κερκιδα..οσο για τους τουρκους που λες οτι αναψαν πυρσους αμα ειχε κ ο ΠΑΟΚ 80 μιρια μπατζετ 8α αναβαμε κι εμεις μην τρελενεσαι!

υγ χαλαρωστε μερικοι τα κορμια σας ολο στο κραξιμο ειστε
« Last Edit: August 29, 2010, 02:47:02 by Capricorn »

Offline diegito4

• Αλλαγή
ανέκαθεν είμαι απο αυτούς που τους καιει η κερκίδα και κράζω για να καλυτερέψουμε.
χθες η κερκίδα ήταν πολύ καλή,πολυ καλύτερη απο το παιχνίδι με τον αγιαξ.
ειδικά στο ' α όλο το γήπεδο πηδούσε και ο οργανωτής σκέφτηκε πολύ καλά να μην ξεκινήσει τα συνθήματα νωρίς όπως με τον αγιαξ.
μην κρίνεται από την τηλεόραση,αφήστε αυτούς που ήταν παρων πρώτα να πούμε εντυπωσεις.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Ενταξει, ο παραποιημενος υμνος ακουστηκε ελαχιστα στο ημιχρονο, κλαιν. 3 φορες ειπαμε τον υμνο του ΠΑΟΚ.

α ρε παπαζογλου, εισαι ασυγχωρητος ρε γμτ.,...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Català

• Αλλαγή
ανέκαθεν είμαι απο αυτούς που τους καιει η κερκίδα και κράζω για να καλυτερέψουμε.
χθες η κερκίδα ήταν πολύ καλή,πολυ καλύτερη απο το παιχνίδι με τον αγιαξ.
ειδικά στο ' α όλο το γήπεδο πηδούσε και ο οργανωτής σκέφτηκε πολύ καλά να μην ξεκινήσει τα συνθήματα νωρίς όπως με τον αγιαξ.
μην κρίνεται από την τηλεόραση,αφήστε αυτούς που ήταν παρων πρώτα να πούμε εντυπωσεις.

Diegito σόρυ, η αλήθεια είναι πως δεν ήμουν μέσα. Ήμουν με τον άγιαξ και ήταν απογοήτευση. Και συνήθως έτσι είναι στα μεγάλα ματς που ο κόσμος αγωνιά για το αποτέλεσμα. Στα εύκολα ματς ο κόσμος είναι πιο χαλαρός, δεν επικεντρώνεται τόσο στο ματς και φωνάζει συνέχεια, συν ότι λείπουν και οι πανηγυρτζήδες που δεν νιώθουν από ΠΑΟΚ. Χτες δεν ακούγονταν παρά λίγα πράματα στη μεγαλύτερη διάρκεια και υπέθεσα ότι έχουμε μια απ'τα ίδια. Το ξέρω ότι οι γαμιόλες της νόβα κλείνουν τα μικρόφωνα, το κάνουν χρόνια τώρα. Εδώ στο Άμστερνταμ, που υποθέτω ότι επειδή δεν είναι δικιά τους η μετάδοση δεν μπορούν να κάνουν τέτοια μαγειρέματα, μετά τα πρώτα 5 λεπτά αν θυμάμαι καλά που ο λαός έδινε ρεσιτάλ, χαμήλωσαν όλο τον ήχο του γηπέδου, και δεν ακούγονταν καλά καλά οι Ολλανδοί όταν σκόραραν. Δεν ξέρω πώς γίνονται αυτά, αλλά γίνονται, ειδικά τότε έκανε μπαμ. Αλλά θυμάμαι και κάτι ματς στην Τούμπα που όχι μόνο φώναζε όλο το γήπεδο, αλλά έβλεπες και την 5 με την 6 να χοροπηδάνε στο βάθος, αυτό δεν "κλείνει" με τον ήχο.
Σας πιστεύω ότι ήταν καλή η κερκίδα εχτές αφού το λέτε. Πάσο.