Author Topic: ΠΑΟΚ - Fenerbahce 1 - 0 Πέμπτη 19/8/2010 ώρα 21:45 novasports  (Read 15075 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sapiometalos4

• Αποστολή
  • **
μαγική εικόνα.αξίζαμε σίγουρα κάτι παραπάνω.
Υ.Γ.κοράκι ΓΑΜΙEΣΑΙ
ΖΟYΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚH ΒAΛΤΕ ΜΑΣ OΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚH

Offline cure

• Αλλαγή
Κρίμα κρίμα κρίμα! Γαμώ το κωλοκοράκι σου και γαμώ τη γκαντεμιά μου ρε πούστη στο πρώτο και τη μαλακία του Παπάζογλου. Κάτι πρέπει να γίνει με τα ημίχρονα. Είμαστε καλύτεροι και θα περάσουμε. Α ρε πούστη από σήμερα έπρεπε να είχαμε περάσει.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline polman

• Αποστολή
  • **
Κρίμα κρίμα κρίμα!

α ρε cure! έχουμε βαρεθεί να λέμα κρίμα φέτος... τι είναι αυτό το πράγμα ρε γαμώτο
oooooooo PAOKara exo trela...

guest4

• Guest
Το κρίμα κρύβει από πίσω και μια δόση ανικανότητας. έτσι δεν είναι ρε παπαζογλου?

άριστη διαχείριση του ματς από το Δερμιτζάκη.
Η ομάδα είναι εξαιρετική.

ΚΡΙΜΑ θα είναι να χαλάσει η χημεία της ομάδας σε περίπτωση
που αποκλειστούμε (λόγω οικονομικων προβλημάτων)

ΥΓ. άσχετο: Πολύ ξύλο στο Ελλάδα - Σερβία (μπάσκετ)

trelos4

• Guest
μπραβο στην ομαδα,επαιξαν σαν λιονταρια.παλι η ανικανοτητα μερικων παικτων δεν μασ αφησε να χαρουμε και να καθαρησουμε την προκρηση
ενα ματσ δεν επαιξε ο τρυπιος ιταλοσ τσαρλατανος και η αμυνα ηταν αλανθαστη

Υ.Γ.
μονο για να πινεις ποτα στην κρηνη εισαι ρε καδρονι και να φτιαχνεις τη κοτσιδα σου

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Μεγάλο παιχνίδι σήμερα. Το μάτς το κέρδισε πανάξια η πιο βαρειά φανέλα.
Το σκορ θα μπορούσε να ήταν, και άξιζε να ήταν, περισσότερο του 1-0 αλλά η τύχη ήταν με το μέρος των τούρκων εξαιτίας της απειρίας και της μαλακίας στο κεφάλι του Παπαζογλου, της ατυχίας του Μουσλίμοβιτς που η μπάλα διώχτηκε πανω στη γραμμή και τέλος της αμπαλοσύνης του οε οε μεσάϊα.
Πολύ σωστή διαχείρηση του ματς απο το προπονητή μας και παμε με λύσσα μέσα στην έδρα μας για τη πρόκριση.
Ξεχώρησα σήμερα για άλλη μια φορά τον Γκαρσία (το φαουλ αρκετά εξω απο τη περιοχή την ώρα που η μπαλα εκαιγε έδειξε το πόσο μεγάλος παιχτης είσαι) τον Βιερίνια, τον Μπουσαϊντι, τον Μούσλι και φυσικά τον Τσιρίλο που έμεινε για 90 λεπτά στο πάγκο.

ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

υγ. Μόνο τεράστιες ομάδες πικραίνονται μετά απο ισοπαλίες με αγιαξ και νίκες με 10 παίχτες με μόνον 1-0 επι μιας φενερ. Τετοιο καιρο πέρυσι ειχα χεστεί πανω μου μη φαω γκολ απο τη βαλερεγκα και αποκλειστώ και πανιγύριζα με το σφύριγμα της ληξης....
     Αντε ρε ΠΑΟΚ ξαναγίνε αυτό που καποτε μας έκανε να σε λατρέψουμε και να σε διαλέξουμε ως ομάδα ανάμεσα απο τα υπόλοιπα λιμά της χώρας.
     Ξαναγίνε ο γαμίας τους._
« Last Edit: August 20, 2010, 00:16:54 by spartiatis »

giannis80

• Guest
Μαγική εικόνα. Δεν υποτιμώ καθόλου τη φενέρ, έδειξε οτι έχει ομάδα που μπορεί να σε πιέσει, αλλά δεν είναι τίποτα τρομερό τρομερό. Ένας ΠΑΟΚ που μπήκε χωρίς κόμπλεξ και φοβίες στο παιχνίδι όπως έμπαινε τα τελευταία 3 χρόνια, πιέσε ψηλά, έκλεβε μπάλες κι εκτός από το γκολ, έχασε άλλα 3 άχαστα (βιερίνια, κοντόςς,μούσλι).΄Στο δεύτερο, το κοράκι βοήθησε στη μη διεύρυνση του σκορ, αλλά κι έτσι, εμείς χάσαμε την ευκαιρία του αιώνα. Φαίνεται, οτι εκτός από τον βλάντο που δεν έχει το πέναλτι, ο σάκης δεν εχει το τρόπο απλά να ακουμπήσει την μπάλα πάνω στη γραμμή για να βάλει γκολ.Κρίμα. Αυτή η ομάδα παλεύει μόνη της, και με μόνο συμπαραστάτη εμάς, εναντίον όλων.

Υ.Γ Μωρή καριόλα ουέφα, όποτε παίζω εντός, τα κανάλια σου δείχνουν γεμάτες κερκίδες (σε αντίθεση με κάτι βασιλείες και σάλτσμπουργκ, ήμαρτον), εκτός έδρας κουβαλάμε χιλιάδες, σεβάσου λίγο το προίόν ρε καριόλες.

Offline Català

• Αλλαγή
Δεν υπάρχει ομάδα φενέρ (μηδέν ανάπτυξη, ουδείς διακριθέντας, μισή ευκαιρία με 70-30 κατοχή στο Β' και παίκτη παραπάνω για 33'-πού να μην έκανε και 30 χαρτιά μεταγραφές), πουθενάδες οπαδοί (4-5 ήρθαν τελικά;), Κοντρέρας συγκινητικός και συγκλονιστικός, Μούσλι ανούσιος, Αντελίνο θα βγάλει πάλι μάτια φέτος, Δερμιτζάκης πολύ καλός και ΠΟΛΥ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ (τους λέει στο 80κάτι με 10 παίκτες "ανεβείτε ρεεεεεεεεεεε να σκοράρουμε" και παραλίγο να το κάνουν), απαράδεκτο 45'-60' πάλι, ανύπαρκτες κάρτες κι οι δυο του Βιτόλο, κοράκι για κλοτσιές, Γκαρσία-Στελάκης σταθεροί, Μπουσαϊντί λίγος, Λίνο θέλει προετοιμασία από την αρχή, Κρέσιτς μας έβγαλε την πίστη πάλι αλλά χαλάλι, Φιλομένο άριστος, κοντός κακός, κερκίδα δυστυχώς τίποτα...Αδιανόητο να αγχώνονται πιο πολύ οι οπαδοί από την ομάδα.
Αν χάσουμε αυτή την πρόκριση, είμαστε πιο απίστευτοι κι από τον Παπάζογλου.

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Αυτή η ομάδα ενω κερδίζει σου αφήνει το αίσθημα οτι έχεις χάσει και πως να γίνει αλλιώς όταν αντι για 3-0 μένεις στο 1 ? όταν βλέπεις οτι τον έχεις τον αντίπαλο και μπορείς άνετα να τον τελειώσεις και κάθεσαι και μαλακίζεσαι χάνοντας ευκαιρίες πάνω στη γραμμή. Πάλι καλά που δεν το φάγαμε εκει στο Β που είχαμε γυρίσει όλοι πίσω. Είμαστε απίστευτα αυτοκαταστροφικοί φέτος, μακάρι στην ρεβάνς να σταθούμε καλά αλλα είμαι λίγο απαισιόδοξος.

Offline blue_eyes

• Βασικός
αξιζαμε παραπανω αλλα λιγο αν στραβωνε μπορουσαμε να φευγαμε και με Χ απο τον αγωνα αυτον.. κριμα που δεν βαλαμε και αλλο γκολ αλλα τουλαχιστον εχουμε καθαρη νικη

την σημερινη φενερ την παιρναμε ανετα και εκει.. μακαρι να δουμε τον ΠΑΟΚ του α ημιχρονου και στα 2 ημιχρονα στην τουρκια

υγ διαιτητη μαλακα αν ειναι δυνατον να δινεις 2η καρτα σε τετοια φαση ορνιο

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Δεν υπάρχει ομάδα φενέρ (μηδέν ανάπτυξη, ουδείς διακριθέντας, μισή ευκαιρία με 70-30 κατοχή στο Β' και παίκτη παραπάνω για 33'-πού να μην έκανε και 30 χαρτιά μεταγραφές), πουθενάδες οπαδοί (4-5 ήρθαν τελικά;), Κοντρέρας συγκινητικός και συγκλονιστικός, Μούσλι ανούσιος, Αντελίνο θα βγάλει πάλι μάτια φέτος, Δερμιτζάκης πολύ καλός και ΠΟΛΥ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ (τους λέει στο 80κάτι με 10 παίκτες "ανεβείτε ρεεεεεεεεεεε να σκοράρουμε" και παραλίγο να το κάνουν), απαράδεκτο 45'-60' πάλι, ανύπαρκτες κάρτες κι οι δυο του Βιτόλο, κοράκι για κλοτσιές, Γκαρσία-Στελάκης σταθεροί, Μπουσαϊντί λίγος, Λίνο θέλει προετοιμασία από την αρχή, Κρέσιτς μας έβγαλε την πίστη πάλι αλλά χαλάλι, Φιλομένο άριστος, κοντός κακός, κερκίδα δυστυχώς τίποτα...Αδιανόητο να αγχώνονται πιο πολύ οι οπαδοί από την ομάδα.
Αν χάσουμε αυτή την πρόκριση, είμαστε πιο απίστευτοι κι από τον Παπάζογλου.

Ένσταση, ο Μπουσαιντί λίγος και ο Φιλομένο άριστος ? εγω κάπως αντίθετα τα είδα.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Català διαφωνώ για Μπουσαιντί.  Εγω παντως τον ξεχώρησα σήμερα για την σταθερά ανοδική παρουσία του στην ομάδα.

Offline savage republic

• Βασικός
Πολύ λίγο το ένα μπαλάκι γι' αυτό το ματς. Και με 10 δείξαμε το πόσο γαμάτη ομάδα έχουμε. Έχω εμπιστοσύνη στον Δερμιτζάκη για τον τρόπο που θα κατεβούμε στην Πόλη.

ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΩΡΗ ΨΩΛΟΥ ΦΕΝΕΡ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
ξερουμε τιποτα για το πανι της φενερ?
πως το πηραμε?
στο γκαζετα γραφει το εξής: Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ σήκωσαν ένα πανό της Φενέρ με τους τούρκους φιλάθλους να απορούν και να διαμαρτύρονται για το πώς βρέθηκε στην αντίπαλη πλευρά.

Offline tsag

• Αλλαγή
Ερώτηση προς όσους πήγαν Τούμπα γιατί εγώ το είδα από το κουτί: Φώναξε κανείς κανένα σύνθημα εκεί μέσα ρε μάγκες? Για μια στιγμή νόμισα ότι αλλάξανε κανάλι και βάλανε ματς premier league!!!! Τι ξεφτιλίκια είναι αυτά γαμώ τη ζωή μου γαμώ

Και αύριο θα διαβάζουμε πάλι εκείνα τα όμορφα "Καμίνι η Τούμπα", "Κόλαση η Τούμπα", "Γονάτισε η Φενέρ στο ηφαίστειο της Τούμπας" και λοιπές αηδίες!!!! Εγώ θα έλεγα ότι μόνο ο μύθος έχει μείνει πλέον και λέμε ψέματα στους εαυτούς μας για να μην το αποδεχτούμε...

Χαλάσαμε ρε πστ. Πάει. Αυτό ήταν. Αλλά δεν πειράζει όσοι το νιώθουν δε θα σταματήσουν ποτέ ρε. Και ας μείνουν 100-200 άτομα στο τέλος. Έτσι, γραφικοί, να γκαρίζουν σαν ούνοι, σαν ορκς, επειδή γουστάρουν να βγάζουν τρέλα ρε
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline nik

• Αποστολή
  • **
πουστη κορακα γαμω τη μουρη σου ρε καριολη μας εβγαλες την ψυχη κολοπουστα οι αλλοι παιζουν ξυλο απο το ξεκινημα......... αντε γαμισου
τι χασαμε για αλλο ενα ματς δεν γινετε αυτο το πραμα ρε σεις , βαλτε την πουτανα μεσα βαλτε την
ΠΑΟΚ παντου!!!

fener

• Guest
Ήταν λίγο ειρωνικό, ο ΠΑΟΚ είχε έναν παίκτη "Muslimovic", Fener είχε έναν παίκτη "Christian", στον αγωνιστικό χώρο. παγκόσμιο ποδόσφαιρο, υποθέτω.   ;D

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
tsag με εξαιρεση το 45-60 μια χαρα ηταν η κερκιδα. προσωπικα, τα τελευταια 15 χρονια που παω Τουμπα , δεν ειχα ξανα ακουσει τοσο εντονο σφυριγμα οταν ο αντιπαλος εχει μπαλα στα δυο ματς με αγιαξ και φενερ.
Κατα τα αλλα το μονο κακο ειναι η εμμονη στα συνθηματα - τραγουδια και οχι στα ΠΑΟΚ ΟΛΕ

Οσον αφορα το ματς, ολοι ειδαμε τι εγινε. 3-0 επρεπε να ληξει, και ληγει 1-0. Για εμενα, αν αποκλειστουμε ο Παπαζογλου τελειωσε, αν οχι, τοτε απλα δεν θελω να τον ξαναδω. Ας δωσουν τις ευκαιριες στον Αθανασιαδη.

Γκαρσια, Κοντρερας απλα μεγαλοι παικτες. Οταν ερθει η ωρα να αποσυρθουνε, θα ειμαστε παρα πολυ δυσκολα.

Τσιριλο, αντε γαμησου.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline bozik

• Αλλαγή
Ήταν λίγο ειρωνικό, ο ΠΑΟΚ είχε έναν παίκτη "Muslimovic", Fener είχε έναν παίκτη "Christian", στον αγωνιστικό χώρο. παγκόσμιο ποδόσφαιρο, υποθέτω.   ;D
ρε πουθενα ουτε 200 ατομα δεν ειχες να φερεις? τη ομαδουλες ειναι αυτες που τους εχουν κατσει λέφτα ρε πουστη μου,χωρις κοσμο...αγιαξ και φενερ κλαιν...δεν υπαρχουν.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Ερώτηση προς όσους πήγαν Τούμπα γιατί εγώ το είδα από το κουτί: Φώναξε κανείς κανένα σύνθημα εκεί μέσα ρε μάγκες? Για μια στιγμή νόμισα ότι αλλάξανε κανάλι και βάλανε ματς premier league!!!! Τι ξεφτιλίκια είναι αυτά γαμώ τη ζωή μου γαμώ

Και αύριο θα διαβάζουμε πάλι εκείνα τα όμορφα "Καμίνι η Τούμπα", "Κόλαση η Τούμπα", "Γονάτισε η Φενέρ στο ηφαίστειο της Τούμπας" και λοιπές αηδίες!!!! Εγώ θα έλεγα ότι μόνο ο μύθος έχει μείνει πλέον και λέμε ψέματα στους εαυτούς μας για να μην το αποδεχτούμε...

Χαλάσαμε ρε πστ. Πάει. Αυτό ήταν. Αλλά δεν πειράζει όσοι το νιώθουν δε θα σταματήσουν ποτέ ρε. Και ας μείνουν 100-200 άτομα στο τέλος. Έτσι, γραφικοί, να γκαρίζουν σαν ούνοι, σαν ορκς, επειδή γουστάρουν να βγάζουν τρέλα ρε

Γαμιεται το νοβα μαλλον,γιατι η κερκιδα ηταν αρκετα εως πολυ καλη σημερα..
Τετοιο σφυριγμα σε αντιπαλο, θα συμφωνησω με dark, δεν θυμαμαι ποτε!
Επισης εκει που επρεπε,δηλαδη απο την αποβολη και μετα ειχαμε πολυ καλη κερκιδα!Επιτελους θα ελεγα..
ΠΑΟΚ G4Α