Σκουλικι? πολυ ελαφρης χαρακτηρισμος για τον αρχιμαλακα... Ο μυθος δεν εγινε ουτε με πυρσους και ουτε με κροτιδες!
Α ΡΕ ΚΑΗΜΕΝΕ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ.....ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΑΚΟΜΗ....
α και σημερα οσοι πατε στη ΤΟΥΜΠΑ να καθησετε στις θεσεις σας και οχι στα σκαλοπατια γιατι μαλωνει ο <<προεδρος>>....
αρχιμαλακας καποιος που ουτε τον ξερετε και ουτε ξερετε τι εχει κανει και συνεχιζει φυσικα να κανει για τον ΠΑΟΚ.....αλλα ετσι ειναι....δεν πειραζει ....οποιος θελει ας του το πει απο κοντα....γιατι απο τα πληκτρολογια ολα ευκολα ειναι....
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ....
NAI ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ,οταν φωναζουμε ολοι μας να προστατεψουμε τον ΠΑΟΚ γιατι ο συλλογος ποναει οικονομικα και εμεις κανουμε τις βλαχομαγκιες μας! Και αμα φαμε καμια τιμωρια εδρας και παιξουμε σε αδειο γηπεδο θα μας αρεσει?

ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΟΣ στην ευρωπη θα παιζουμε με τους κανονες τους!
Και για τα σκαλοπατια που λες ειναι για λογους ασφαλειας, μιαμιση δεκαετια παω στην 4 ουτε μια γαμημενη φορα δεν ειδα ματς απο τα σκαλοπατια! Γιατι ενας αδερφος μου μπορει να ερθει σε αναγκη γρηγορης εξοδου!
Και τι να του πω απο κοντα οπως λες? Οτι ειναι μαλακας? Το ξερει ισως, αλλα και να μην το ξερει και πες πως θα με δειρει, τι εγινε? επειδη θα ειναι πιο δυνατος θα εχει και δικιο???
άναψε ένας πυρσός και κατευθείαν όλοι βγήκαν και τον κράξανε με τέτοιο τρόπο ο οποίος ούτε σε σκουλήκι θα τα έλεγαν σε τετ α τετ!
Εγώ ξέρω ότι όταν έχεις ένα μύθο για την έδρα σου τον κρατάς με νύχια και με δόντια γιατί όπως συμφωνούν όλοι ΠΑΟΚ γίναμε για τον κόσμο του!
Σκουλικι? πολυ ελαφρης χαρακτηρισμος για τον αρχιμαλακα... Ο μυθος δεν εγινε ουτε με πυρσους και ουτε με κροτιδες!
Εσύ είσαι ΠΑΟΚτσής ρε μεγάλε
πας καλά ? φαίνεται ποιός είναι ο αρχιμαλάκας...
Άντε γιατί έχετε μπλέξει τη πούτσα με τη βούρτσα..

Ένα καλο γαμήσι ρε Αετέ στην τουρκάλα σήμερα να γουστάρουμε λίγο.
Αμα στο φαινεται εννοεις εμενα σε λυπαμαι, τιποτε αλλο! Εγω εκραξα καποιον που εξ'αιτιας του μπορει να κινδυνευε ο ΠΑΟΚ ειτε οικονομικα ειτε με αποκλεισμο εδρας κτλ, και εσυ κραζεις εμενα επειδη τον εκραξα!
Και οι δυο μας λοιπον κραξαμε καποιον, ας κριθουμε λοιπον απο τις πραξεις μας...
Οταν κανει καποιος κακο στον ΠΑΟΚ θα τον κραξω με τον χειροτερο τροπο και δεν θα νιωσω καθολου ασχημα!
Θα συμφωνησω στο θεμα της βουρτσας παντως μαζι σου, εχουμε μπερδευτει ως το τι θα πει μαγκικη κερκιδα, κοσμος με αρχιδια κτλ κτλ
Υ.Γ. για να τελειωνουμε και να μιλησουμε απο εδω και περα μονο για την ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΝΙΚΗ, ο πυρσος ΔΕΝ ειναι μαγκια και το "ονομα" του λαου του ΠΑΟΚ δεν φτιαχτηκε απο τετοια σκηνικα!