Author Topic: ΠΑΟΚ - Fenerbahce 1 - 0 Πέμπτη 19/8/2010 ώρα 21:45 novasports  (Read 15288 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Ãéá íá ìçí ëååé ï êáèåíáò ôï ìáêñõ êáé ôï êïíôï ôïõ. Åðéöõëáóóïìáé ãéá ëáèç.

10% ï ÁÓ
11% ÖÐÁ
0,4% áíá åéóéôçñéï ãéá ôïí äçìï.
4% ç Óïõðåñëéãêá
3% ç ÅÐÏ
5% ç Áóôõíïìéá
0,5% áóöáëåéá áèëçôùí
÷ ðïóï ï ãéáôñïò ôïõ ãçðåäïõ, íïóçëåõôåò êáé áóèåíïöïñï
÷ ðïóï ãéá áìïéâÝò ôùí äéáéôçôþí, âïçèþí ôÝôáñôïõ äéáéôçôÞ êáé ôá Ýîïäá ìåôáêßíçóçò
÷ ðïóï ãéá óåêéïõñéôõ
÷ ðïóï ãéá åîïäá áãùíá (ñåõìá, ìéóèïé õðáëëçëùí, êáèáñéïôçôá êôë.)
ôïõëá÷éóôïí 12.000 € ìåóï ïñï áíá áãùíá ôáñéöá áðï áóôåéá ðñïóôéìá ôçò Óïõðåñëéãê

óôá åõñùðáéêá ðáé÷íéäéá ðáéñíåé êáé ç ÏÕÅÖÁ ðïóïóôï. Óïõðá ìïõðåò ãõñù óôï 50% êáôáëçãåé óôçí ÐÁÅ

Offline alexisv

• Αλλαγή
χ ποσο για αμοιβές των διαιτητών, βοηθών τέταρτου διαιτητή και τα έξοδα μετακίνησης

Στα ευρωπαικα είναι περίπου 6 χιλιάρικα ο αγώνας. Στο πρωτάθλημα περίπου 3-4.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Ζητείται μεταχειρισμένη στολή τσολιά σε μέγεθος XL και καλή κατάσταση, καθώς επίσης και τσαρούχια με κόκκινες φούντες σε μέγεθος 44! Συν τοις άλλοις ψάχνομαι για ένα καλό καριοφίλι γιατί δεν γίνετε να πάμε με άδεια χέρια στο γήπεδο! Μαζί με το καριοφίλι θέλω κι ένα κουτάκι με 500 σιδερένιους οβελούς να έχουμε και δουλειά! Αν πάλι υπάρχει πρόβλημα για την εύρεση καριοφιλιού βολεύομαι και με ένα καλο ναυτικό Βραχύκαννο, μ'αυτό τουλάχιστον καθαρίζεις περισσότερους από έναν ανά βολή, στην χειρότερη περίπτωση όμως ψάχνω μια κοντόκανη μπιστόλα διμούτσουνη να τους στέλνω δυο δυο στον Αλλάχ τους!

Οποιος πάλι έχει άκρες ας επικοινωνήσει μαζί μου πριβέ γιατί ψάχνομαι και για μιά σπάθα του στυλ Οδυσσέα Aνδρούτσου! Βολεύομαι και με ένα ωραίο και μη σκουριασμένο γιαταγάνι βέβαια, αλλα η λεπίδα πρέπει να είναι τουλάχιστον 30 εκατοστά! 'Η σφάζουμε ή χέζουμε, μισές δουλειές δεν κάνω εγώ! Τέλος, ζητείται κι ένα δερμάτινο αυθεντικό Σελάχι να ξέρουμε που θα βάζουμε και τα όπλα μας, επειδή δεν χωράνε πλέον στο τσαντάκι μέσης όλα αυτά!

:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :a1006: :a1006:
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

northeagle_4

• Guest
Mολοις ηρθε το εγγραφο 2550 θα παμε εμεις ,700 θα ερθουν.ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ΅ ;D ;D ;D

Offline katz

• Αποστολή
  • **
2500 δεν φτανουν με καμια παναγια..Μαχη θα γινει..
Με καμια 15.000 θα ειμασταν καλα
ΠΑΟΚ G4Α

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
........και σκότωσα για ένα εισιτήριο

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Δεν ειδα κανενα καυστικο σχολιο για τις τιμες των εισιτηριων. Μονο εμενα μου φανηκαν εξωφρενικες???
Το ψιλοφοβομουν αλλα μεσα μου ελεγα αποκλειεται να τα βαρεσουν τοσο ψηλα οπως τα ντερμπι. Ρε παμε καλα??? Αλλο πραγμα να εχεις δωσει 20000 διαρκειας και να βγαζεις 5000-8000 ακριβα εισιτηρια κι αλλο πραγμα να βγαζεις 25000 ακριβα εισιτηρια. Και θα γινει σολντ αουτ??? Δεν το βλεπω. 2 γεματα πεταλα βλεπω και αρκετα γεματες τις υπολοιπες κερκιδες αλλα με τιποτα σολντ αουτ.  25% κατω επρεπε να ειναι οι τιμες.  15 ευρω στα πεταλα 30 ευρω στις 5-6, 45 ευρω στις 2-3 και 60 στην 1. Ειπαμε να δινουμε απο το υστερημα αλλα στο τελος δεν θα μεινει φραγκο να παμε σε κανενα παιχνιδι ομιλου!

μια χαρα ειναι οι τιμες με την εννοια οτι εμεις ειμαστε οι χρηματοδοτες χρημαtοδοτησαμε
τα εργα της τουμπας δεν εκλεισε κεντρικη χορηγια ακομη με τοσες αναποδιες δυστυχως
πρεπει να βαλουμε το χερι στην τσεπη και θα το βαλουμε.....

Δίκιο έχει ο φίλος, άλλο να βγάζεις 7-8 χιλιάδες ακριβά εισιτήρια και άλλο το μισό γήπεδο να έχει τιμές 40 έως 100, σολντ άουτ δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να γίνει. Εγώ πάντως που έχω στην 5 διαρκείας 20 αυγούστου 40 ευρουλάκια δεν θα έχω να τα δώσω. Οπότε Τιβι από την εξωτική ορεινή καρδίτσα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
οι τιμες των εισιτηρίων ειναι υπερβολικές.
αν και το θεμα αυτό εχει συζητηθει πολλες φορες στο παρελθόν, τα εισιτήρια ΔΕΝ θα επρεπε να ξεπερνουν τα 30 ευρώ για όλες τις θύρες. Νομίζω πως κάπως σωστές θα ήταν 10-15 για τα πεταλα, 15-20 για τις υπόλοιπες θυρες και 30 για την 1 και 2.
Εκτός κι αν ο λαός της ομάδας μας έχει κατα μέσο όρο εισόδημα 3-5 χιλ το μήνα. Αλλά και αυτό να συνέβαινε, θα επρεπε να σεβαστούμε και αυτούς που έχουν λίγο έως καθόλου εισόδημα και οι τιμές των εισιτηρίων τους απαγορευουν να πανε στο γήπεδο.
---
* τελος καλο όλα καλά με τις μετακινήσεις  ;D ;D ;D
** για το συγκεκρημένο ματς ευχή μου θα ήταν να πανε ΟΛΑ τα εισιτήρια σε συνδέσμους και να μη βγει ουτε ένα σε εκδοτήρια ωστε να μην πεσουν σε λαθος χερια κανενα ελληνοπουλο στο γηπεδο  :P )

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

** για το συγκεκρημένο ματς ευχή μου θα ήταν να πανε ΟΛΑ τα εισιτήρια σε συνδέσμους και να μη βγει ουτε ένα σε εκδοτήρια ωστε να μην πεσουν σε λαθος χερια κανενα ελληνοπουλο στο γηπεδο  :P )

Τρομερη ιδεα..και για να πριζωσω λιγο, να φανε και ενα καλο καπελο οσοι παρουν απο τους σφ..γιατι, αυτοι δε λειτουργουν για το συμφερον της ομαδας? Δεν προαγουν το ονομα του ΠΑΟΚ και μας οργανωνουν τις κερκιδαρες που τραβανε ολοι με τα κινητα και ειναι περηφανοι? Τα λεφτα τους δεν θα πανε εκει λοιπον?

ΓΑΜΙΟΛΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΕΣΑ ΕΞΩ
Καθηστε και σκεφτειτε λιγο με την παρτη σας. Οποιος ερθει Τουμπα και εξω πρεπει να αφησει κυριολεκτικα τα λαρυγγια του στο γηπεδο. Καμια σχεση με τις πολιτικες μπουρδες, απλα πρεπει να τρελανουμε κοσμο, να γινει η κερκιδα της εικοσαετιας μεσα εξω

Offline babis36

• Αλλαγή
Παιρνω διαρκειας στην 3 ασταματητα εδω και 14 ή 15 χρονια (ξεχασα ειναι και η ηλικια) δεν εχω χασει ΑΜΚ εχω πλερω οτι ευρωπαικη ξεφτιλα (σε αντιστοιχια με την τελευταια) εχουμε περασει μετα την Αρσεναλ αλλα σε αυτο το εντος ΔΕΝ πηγαινω με τιποτα ρε πουστηδες.Τα 60 δεν σας στα δεινω γιατι συμπεριφερεστε σαν κατσικοκλεφτες.Βαλατε δηλαδη τον τριτο προκριματικο του ch.l μεσα στον οποιο τα σκατωσατε σαν ομαδα ολοι σας (πλην του κοσμου) και δεν βαλατε το παιχνιδι του κολοeuropa????Το χρεωσατε και με τα μαλια της κεφαλης σας!!!Ως ποτε ρε μαλακες θα πληρωνουμε τα σκατα που εχετε στο μυαλο??? Αιντε γαμηθειτε
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

ive4

• Guest
Καλά αφού το είπε ο Βιολίδης... Το κλείνω αν και είναι ολόκληρη συζήτηση το θέμα των εσόδων από εισιτήρια (π.χ. γιατί δεν βάλανε στα διαρκείας και αυτό το ματς να γλιτώσουν εφορίες, αστυνομίες, ερασιτέχνες τι διάολο γλιτώνουν στο πακέτο, γιατί πληρώνουν ακόμη αστυνομία κτλ) αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Έστω για να διευκολύνω τη συζήτηση ότι είναι ένα πεντακοσάρι τα κέρδη. Συν ότι πάρουν από τη τηλεοπτική μετάδοση και τη μπουτίκ. Κανένα εξακοσάρι με εφτακοσάρι σύνολο (αν και θα έπρεπε να βγάλουν πάνω από εκατομμύριο με συλλεκτικά κασκόλ, με δικές μας καντίνες, με paok travel, με με με).
έκλεισε νίκο το PAOK travel..ευτυχώς δηλαδή.
τότε που κράζαμε είμασταν οι κακοί.
Άλλη μια πετυχημένη κίνηση marketing. Καλά που το έκλεισαν τουλάχιστον.

Έστω κι έτσι με το μπακαλίστικο marketing μια χαρά βγαίνουν στην ΠΑΕ τα Ευρωπαϊκά ματσάκια και γι' αυτό πρέπει να συνεχιστούν, για να κλείνουν τρύπες. Για μας πρέπει να συνεχιστούν για άλλους πιο σοβαρούς λόγους.

Το μπακάλικο σε γύρισε πέρσι από την Κρήτη, όταν οι Μίνοαν κτλ δεν ήθελαν ούτε 10 λεπτά να πάνε πίσω τα δρομολόγιά τους.
Κι εγώ συμφωνώ ότι δε μπορεί να έχεις ματς με Φενέρ και μάλιστα για να μπεις ομίλους Γιουρόπα και να λες ότι δε θα έχεις μεγάλα κέρδη. Αν δεν βγάζεις κέρδος απ αυτό να το κλείσουμε το μαγαζί.

Όσοι διαμαρτύρεστε για ακριβά εισητήρια σκεφτείτε το για διαρκείας του χρόνου. Μόνο και μόνο μ αυτό το ματς θα βγάζατε το 25% του διαρκείας στην 4. Από την άλλη δε μπορεί αυτές οι τιμές να υπάρχουν μόνιμα. Αλλά σε κρίσιμα ματς δικαιλογούνται εν μέρει.

Offline savage republic

• Βασικός
Κερδοσκοπικές τιμές. Κρίμα, διώχνουν πολύ κόσμο από το γήπεδο.

ive4

• Guest
Μάλλον με 15 και 20 ευρώ εισητήρια δεν βγαίνει ούτε το προπονητικό κέντρο, ούτε η ανακαίνιση του γηπέδου. Τουλάχιστον να δούμε τα χρέη να μειώνονται λίγο..

Offline babis36

• Αλλαγή
Προσωπικα νομιζω οτι κανουν οτι μπορουν να αποκλειστουν γρηγορα και απο το Europa.Οι εδρες στα δυο ματς θα παιξουν τον πρωτο ρολο και με τις γελοιοτητες που κανανε ο κσμος δεν θα πατησει.Η εδρα μας θα χασει απο την δυναμη της πανω που την χρειαζονταν.Βρισκονται σε πανικο και δεν θα αργησει η μερα που θα αναγκαστουν να φυγουν με τις κλωτσιες αν συνεχισει ετσι το πραγμα.Πραγματικα ειμαι περιεργος να δω τι θα πουλησουν απο εισητηρια γιατι το sold out δεν θα το δουν ουτε με τα κυαλια.Οταν δε ξαναερθουν να ζητησουν λεφτα απο τον κοσμο συντομα στην νεα ΑΜΚ τους βλεπω να παιρνουν λιγοτερα απο τα λεφτα που μαζεψαν απο τους μεγαλοεπιχειρηματιες με τους οποιους διατηρουν γνωριμιες :'(

legones

• Guest
Κερδοσκοπικές τιμές. Κρίμα, διώχνουν πολύ κόσμο από το γήπεδο.

Ίσως και αυτό να είναι το ζητούμενο για το συγκεκριμένο ματς... και αναφέρομαι στον βαθμό επικινδυνότητας επεισοδίων που έχει το ματς... Ίσως να θέλουν με αυτό τον τρόπο να αποτρέψουν κάποιους να πάρουν εισιτήρια... ποιος ξέρει;
Πάντως μετά τα όσα έγιναν με το τέλος του αγώνα με τον Ajax δεν νομίζω να μην φοβούνται, όταν μάλιστα τώρα στην Θύρα 8 θα είναι Τούρκοι και όχι Ολλανδοί να τρέχουν να σωθούν στις πάνω θέσεις...
 ;)

ive4

• Guest
σε όλα τα ντέρμπι αυτές τις τιμές δεν είχε ;
20 στην 4
25 στην 7 (προσωπικά θα έδινα και 50 για να αισθανθώ πιο κοντά στους αγαπημένους μας γείτονες - όχι για επεισόδια κτλ απλά για τον τζερτζελε)
όσο για την 5 και την 6, η μετάβαση από την εφηβεία στην ωριμότητα χρεώνεται με 20 ευρώ επιπλέον.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Είδα τις τιμές του σκουλικιού για το ματς που θα δώσουν με τους αυστριακούς. 20 ευρώ στα πέταλα 30 στην 2, 35 κάτω από το σκέπαστρο και 50 στα βίπ, τη στιγμή που για μας 4ο στις 5-6 25 στο ένα πέταλο, και από 60 μέχρι 100 κάτω απο το σκέπαστρο. Δεν ξέρω ποιανών ιδέες είναι να χρησιμοποιούν τακτικές γούμενου και αρπαχτών, πληρώνουμε γιατί αγαπάμε τον ΠΑΟΚ αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι καθαρή εκμετάλευση οι τιμές των εισιτηρίων και θα το καταλάβουν με το όχι γεμάτο γήπεδο, μακάρι να μην πληρώσει η ομάδα τις οικονομικές μαλακίες τους.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Geo

• Αλλαγή
Ο Λαός θα κάνει το καθήκον του και θα ακολουθήσει την Ομάδα στην Πόλη.
Επιπλέον, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα παρατρεχάμενο, μιας και δείχνουμε μεγάλη ωριμότητα και σοβαρότητα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Την πρόκριση θα πάρουμε και θα γουστάρουμε.

Offline babis36

• Αλλαγή
Ρε περσεα δε μπορω να δικαιολογουμε τα παντα.Ποια η λογικη να μην το βαλουν στα διαρκειας?Γιατι συμπεριφερονται σαν κατσικοκλεφτες?Και στο τελος τελος τι προσφερουν σε αυτον τον ερημο κοσμο για να ζητανε ενα κοσμο λεφτα.Τον μαλακα τον Τσιριλο σε ενα μισογκρεμισμενο γηπεδο να τον κανει γιογιο ενα πουστακι απο ουρουγουαη και να ρουφανε τρια γκολ σε επτα λεπτα στο πιο κρισιμο ματς της ιστοριας του ΠΑΟΚ τα τελευταια 15 χρονια.Τι προσφερουν ρε οι μαλακες και ειναι ολη την ωρα με το χερι απλωμενο.Αυτον τον κοσμο δεν το ντρεπονται καθολου???Ενας πουστης να παραιτηθει και να πει ναι ρε πουστη μου τα εκανα και παλι σκατα θα υπαρξει.Εστω μετα τον οικονομικο απολογισμο στο τελος του ετους στο οποιο τσιμπησανε αλλα 20.000 διαρκειας και παρακαλνε παλι τον κοσμο να κανει εδρα την Τουμπα μπας και παιξει ο Τσιριλο μπαλα και βγαλουν την χρονια.Ειναι προγραμματισμος ομαδας αυτο ή προγραμματισμος μπακαλικου στην Ζιμπαμπουε? Λυπαμαι γιατι αυτα τα παιδια εκει πανω βρισκονται σε απολυτη τρικυμια εν κρανιω

GeorgT

• Guest
Πολυ απαισιόδοξους σας βλέπω για τον αν γίνει sold out!

Στο συγκεκριμένο ματς κ διπλάσιες τιμες να βάζανε πάλι sold out θα γινόταν χαλαρα απο τους διάφορους πανηγυρτζήδες!

Πολυ γκρίνια ρε παιδιά για κατι που ξέρατε απο την πρώτη στιγμή πολυ γκρινια, ολα μας φταίνε κ ολα μας βρωμάνε!