τι παπαριές θα διαβάσουμε ακόμα σε όλαΠΑΟΚ και λοιπούς, για φιλίες Μπεσίκτας και ΠΑΟΚ, για ίδια χρώματα και παπαριές. Δε το ξερα ότι θα αγαπάω και τουρκικές ομάδες επειδή έχουν απλά μαύρη φανέλα...
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχ
Δε μπορώ, άρα, να δω το ματς όπως αυτό με τον Άγιαξ και δεν το βλέπω ούτε σαν μία απλή πρόκριση σε ομίλους, ούτε σαν γιορτή του ποδοσφαίρου και να χαμε να λέγαμε. Ούτε θέλω να δω στο επόμενο βιβλίο της Ρεπούση φωτογραφία τουρκικού γηπέδου με λεζάντα <<Οι οπαδοί ΠΑΟΚ και Μπεσίκτας, σύμβολο αδελφοσύνης και διεθνούς τάξης>>.
Αν οι οπαδοί της Μπεσίκτας και της κάθε ομάδας της Τουρκίας που όταν οι Έλληνες χρησιμοποιούσαν μπάλα, αυτοί δεν υπήρχαν στον χάρτη, θέλουν φίλους, υπάρχουν κι άλλες ομάδες.
Για το παιχνιδι,την εκδρομη,τα οπαδικα δεν γραφεις τιποτα κανεις μια ιστορικη αναδρομη που αν την κανουμε σε αλλο τοπο και χρονο θα συμφωνησω και θα εμπλουτισω μιας και εγω ποντιος ειμαι και απο βιβλιογραφια που εχω διαβασει πιστεψε με ειμαι καλα ενημερωμενος.Το θεμα δεν ειναι ομως η ιστορικη αναδρομη εδω,ουτε η πολιτικη αποψη και θεση το θεμα εδω ειναι ο ΠΑΟΚ και μονο αυτος.Γυριζουμε στην γεννετειρα του ΠΑΟΚ,ως εκει.Τοπικ για την ποντιακη γενοκτονια,μικρα ασια και την αλωση της Πολης υπηρχαν και υπαρχουν και εχουν γινει πολες συζητησεις και αναφορες.Η πονηρια το να σε σβησω για να το παιξεις εσυ και αλλοι φιμωμενοι και μαρτυρες σε μενα δεν περναει.Εισαι οφ τοπικ και ασχετος με ΠΑΟΚ,σβηνεσαι.