Author Topic: PAOK FC - AFC Ajax Τετάρτη 04/08/2010 21:45 Novasports 1  (Read 8926 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

PAOK_VOLOS

• Guest
Απ: PAOK FC - AFC Ajax Τετάρτη 04/08/2010 21:45 Novasports 1
« Reply #260 on: August 05, 2010, 16:49:41 »

Τωρα μας σωζει μονο ενα θαυμα...

Offline gate4salonika

• Αποστολή
  • **
« Reply #261 on: August 05, 2010, 16:51:32 »
Ο αλλος ο μαλακας ο σαντζογλου μειωνει ο προδοτης 2-3 κ αμεσως τρεχει να φωναξει το ονομα του!Που να βαζε κ κανα νικητηριο γκολ δηλαδη!Ρε απαγορευεται να χανει ο ΠΑΟΚ μες την Τουμπα απο ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ κ ο μαλακας αυτος να φωναζει τ ονομα παικτη επειδη μειωσε το σκορ.Αλλα τι να λεμε τωρα,ηρθε το φιλαρακι μας  πρεπει να τον στηριξουμε ακομα κ σε στιγμες που χανει η ομαδα.
Γενικα μ αυτον τον μαλακα τον εκφωνητη τα χω μαζεμενα.
Πολυ τρεντυ,light κ να χαμε να λεγαμε αλα star fm,zoo radio κλπ φαση του στυλ και ''τωρα η συνθεση της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας'' κλπ
ANGER IS A GIFT        Malcolm X

Offline piranhasgate4

• Αποστολή
  • **
« Reply #262 on: August 05, 2010, 17:01:30 »
ΠΑΟΚ-ναπολι και παμε για μια αναμετρηση καθαρα οπαδικη με προιστορια.........την πιο εχθρικη και δυσκολη ευρωπαικη εδρα που εχουν παει οι ναπολιτανοι(οπως λεει ο φιλος μου ο ναπολιτανος απο το καλυτερο πεταλο της ιταλιας εδω και χρονια,την CURVA A),και την πιο χρυση σελιδα,με την υποκλιση του Μαραντονα,του ΠΑΟΚτσιδικου οπαδικου κινηματος.Παντως αυτοι μας περιμενουν ακομα.......

apostolos

• Guest
« Reply #263 on: August 05, 2010, 18:19:03 »

ΙΣΧΥΡΟΙ
ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΝΤΟΙ

1.Λίβερπουλ* 115.371
2.Πόρτο 76.659
3.ΤΣΣΚΑ Μόσχα 66.758
4.Αϊντχόβεν 66.309
5.Γιουβέντους* 59.867
6.Σπόρτινγκ Λισσαβώνας* 57.659
7.Ολυμπιακός** 54.979
8.Φενέρμπαχτσε 54.890
9.Στουτγάρδη* 52.841
10.Aλκμάαρ* 48.309
11.Στεάουα Βουκουρεστίου 47.898
12.Λιλ 46.748
13.Γαλατασαράι* 43.890
14.Μπάγερ Λεβερκούζεν 40.841
15.Παρί σεν Ζερμαίν 39.748
16.Σέλτικ 38.158
17.Μπριζ 36.580
18.Παλέρμο 35.867
19.Χετάφε 33.894
20.Μπεσίκτας** 33.890
21.Μάντσεστερ Σίτι 33.371
22.Ντιναμό Βουκουρεστίου** 28.898
23.ΑΕΚ 25.979
24.Αστον Βίλα 25.871
25.Λοκομοτίβ Μόσχας 25.758
26.Μέταλιστ 25.410
27.Λέφσκι Σόφιας** 25.400
28.Μακάμπι Χάιφα * 19.775
29.Ουνιρέα 18.898
30.Αούστρια Βιέννης** 16.915
31.Φέγενορντ 16.309
32.Μαγιόρκα*** 15.951
33.Λίτεξ Λόβετς 15.900
34.ΤΣΣΚΑ Σόφιας* 15.400
35.Οντένσε* 14.970
36.Ντνίπρο* 14.910
37. Νάπολι 14.867

Φέρτε όποιο λιμό από όλα αυτά θέλετε να το λιώσουμε. Λίγη συγκέντρωση στην άμυνα και τίποτα άλλο. Τέτοια γκαντεμιά δεν μπορεί να ξαναέχουμε όπως χθες...Όση και να είναι η πίκρα, ήταν μεγάλη η εμπειρία για την ομάδα αυτά τα ματς με τον Άγιαξ, κατάλαβαν και οι ίδιοι οι παίκτες σε πιο κλαμπ παίζουνε, κατάλαβαν ποιο είναι το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται και τι φανέλα φοράνε.... Εϊναι επιτακτική ανάγκη για τον σύλλογο να μπει στους ομίλους του Γιουρόπα όχι μόνο για τα φράγκα αλλά γιατί έχει ανάγκη την επαναφορά του στα ευρωπαϊκά ματς, έχει ανάγκη να παίζει εκεί. Εκεί ανήκει, η φανέλα του είναι για εκεί, δεν είναι δυνατόν να έχουμε παίξει τα τελευταία 3 χρόνια αυτά τα ελάχιστα ματς στην Ευρώπη, πρέπει οπωσδήποτε να μπούμε και να δώσουμε τα 6 ματς του ομίλου και φυσικά αν γίνεται να συνεχίσουμε. Είναι το οξυγόνο για το πρεστίζ και τη στόφα του συλλόγου οι Ευρωπαϊκοί αγώνες....
« Last Edit: August 05, 2010, 18:35:20 by apostolos »

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
« Reply #264 on: August 05, 2010, 18:38:41 »
συγγνώμη ρε παιδιά, αλλα πέφτει ένα γκολ, πέφτει δεύτερο γκολ.. ο προπονητής δεν πρέπει να αντίδραση?

Χωρις καμια δοση ειρωνιας φιλε, time-out να έπαιρνε;;
Δεν εχω πειστει ακομα για τις αλλαγες που εκανε. Ο χρονος θα δειξει και για το Δερμιτζακη.

Οι δικοι μας ακομα και στην ισοφαριση δεν το πιστευαν! σκεφτομαι μηπως ηταν καλυτερα που δεν ισοφαρισαμε νωριτερα, θα ειχαμε ασθενοφορα. Ποσα βασανιστικα λεπτα θα αντεξει η κοινη καρδια;; Η ομαδα σε καθε παιχνιδι, ειδικα απο περσι το γεναρη, παιζει την οικονομικη της επιβιωση. πολυ το αγχος...

Επισης παρατηρηση, η αμυνα ηταν εδρανο του ΟΗΕ. ιταλοι, κροατες, χιλιανοι, πολωνοι, τυνησιοι, βαβελ φαση. και αντε οι 3 στους 5 γνωριζονται...

Πιανουμε 21 ωρες μετα το ματς και ακομα ελπιζω οτι σημερα ειναι τεταρτη και παιζουμε το βραδυ, κ αυτο που ειδα εχθες ηταν κακο ονειρο.

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #265 on: August 05, 2010, 19:01:08 »
Κριμα ρε ΠΑΟΚ.
Εσυ το αξιζες, αλλα ετσι ειναι η πουτανα η μπαλα..

Κριμα να εχεις τετοια ομαδα και να αποκλειεσαι επειδη εχεις στην αμυνα 1 επαγγελματια καραγκιοζη, 1 απειρο τερμα και ο ηγετης σου ειναι ανετοιμος.
Κριμα ρε ΠΑΟΚ... Το αξιζες περισσοτερο γιαυτο και θα μας πνιγει η πικρα μεχρι να μας γιατρεψει τις ψυχες ο χρονος...

Μεγαλε ΠΑΟΚ....  Δεν βγαινουν αλλα λογια...
Κριμα..

Ποστ ηλιαχτίδα στη θολούρα και τη μιζέρια..
Ναι ρε μάγκες..
Αποκλειστήκαμε..
ΚΡΙΜΑ..
Αλλά τι θα κάνουμε..?
Θα τα βάψουμε μάυρα και θα βυθίσουμε εντελώς ένα καράβι που άρχισε λίγο να μπατάρει στην αρχή του δύσκολου ταξιδιού του..?
Έτσι είναι ρε μάγκες ο ΠΑΟΚ..?
Μετά το χαστούκι καθόμαστε και κλαιγόμαστε κατηγορώντας ο ένας τον άλλο..?
Εγώ άλλο ΠΑΟΚ γνώρισα και άλλο ΠΑΟΚ κουβαλάω στην ψυχή μου..
Αφήστε τα όλα πίσω όσο πιο γρήγορα μπορείτε και με όσα λιγότερα λόγια μπορείτε όχι μόνο για να μην θήξετε εν βρασμώ ψυχής τους συνοπαδούς σας αλλά κυρίως για τη δική σας ψυχική υγεία και ηρεμία αλλά πάνω απ'όλα για το καλό του ΠΑΟΚ που λατρεύουμε όλοι μας..
Σιγοτραγουδήστε μέσα σας το "Δικέφαλε μόνο για σένα νιώθω τη ζωή μου στα χαμένα" σηκώστε κεφάλι και πάμε γι'άλλα..
Γιατί ΠΑΟΚΑΡΑ είμαστε και είναι ευλογία Θεού να είσαι ΠΑΟΚ..
Και για τα καλά και για τα άσχημα..
Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν τελειώνει ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ..
Έρχεται καινούρια κλήρωση αύριο με νέο αντίπαλο, νέα όνειρα και νέα δόση λύσσας για τον ΠΑΟΚ..
Και η ιστορία το έχει αποδείξει άπειρες φορές πως μετά από μία απογοήτευση η χαρά που έρχεται είναι τιτάνια..
Πάμε μάγκες να γουστάρουμε το ταξίδι μας..
Τίποτα δε μας σταματά..
Σ'όλη τη ζωή μου τρελλαμένος ΠΑΟΚΑΡΑ ως το τέλος..!!!!

Υ.Γ. @king σ'ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου..

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #266 on: August 05, 2010, 19:17:17 »
Έτσι είναι όπως τα λένε apostolos, king, gewlogos. Πάμε παρακάτω με περισσότερη λύσσα. Ό,τι έγινε έγινε και δεν αλλάζει. Ας κρατήσουμε τα καλά από τη σύγκρουση με τον Άγιαξ και ας σβήσουμε τα άσχημα. Στο κάτω κάτω παίξαμε ως ίσος προς ίσο μία ακόμα τεράστια ομάδα. Καλό είναι να το λες στα λόγια, αλλά άλλη φάση να το κάνεις πράξη. Και που είμαστε σκασμένοι για την ΑΠΟΤΥΧΙΑ είναι καλό, είναι πραγματικός ΠΑΟΚ επιτέλους. Θυμάμαι πέρυσι που είχαν κάνει κάποιοι τη Χέρενβεν Άρσεναλ για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Επιτέλους γκρίνια που αποκλειστήκαμε από πραγματικά μεγάλη ομάδα.
Αλλά το ταξίδι δεν τελείωσε χθες. Το πρωί έχει κλήρωση και μια νέα περιπέτεια αρχίζει. Ας την κάνουμε να κρατήσει περισσότερο για να μας γνωρίσουν και όσοι δεν μας ήξεραν και να μας ξαναθυμηθούνε όσοι (αποκλείεται αλλά ίσως) μας ξεχάσαν.

Δεν τελειώσαμε ακόμη για να κλαιγόμαστε.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #267 on: August 05, 2010, 19:21:39 »
ετσι ακριβως. η κατηφεια εχει να κανει πιο πολυ με το τροπο που ηρθε ο αποκλεισμος, οπως ευστοχα το χαρακτηρισε ο καπρι χθες.

αντε να ανεβαινουμε σιγα σιγα, αυριο εχουμε κληρωση κ νεα σχεδια για εκδρομες και γουστα...

Offline Panzerfaust

• Αποστολή
  • **
« Reply #268 on: August 05, 2010, 19:39:41 »
Λιγο πολυ οι παραπανω με καλυψαν.Μερικες παρατηρησεις για χθες: Αυτοι οι καραγκιοζηδες στα τουρνικε με τα πορτοκαλι ειναι δυνατον να σπρωχνουν το κοσμο και ειδικα ο ενας να ειναι και φτιαγμενος??
2 καποιοι πανω στην  4 πετουσαν μπουκαλια στους κατω γιατι αναψε ενας πυρσος...αισχος
3 Μετα το τελος και αφου εφυγαν ολοι καποιοι που μειναμε  ειδαμε τους Ολλανδους να σηκωνουν κιτρινομαυρα λαβαρα και οταν επιχηρηθηκε εφοδος οι γοριλες της Ταλως σηκωσαν χερι εναντι ημων , στα δε επισημα επανω στα δημοσιογραφικα καποιος κυριος της ΠΑΕ πετουσε μπουκαλια σε αυτους που επιτεθηκαν στους Ολλανδους ....Τα σχολια δικα σας

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #269 on: August 05, 2010, 19:42:32 »
1 γκολ στο αμεστερνταμ απο μαλακια του χαλκια
1 γκολ στη τουμπα απο μαλακια του κρεσιτς
τρως 3 γκολ σε 7 λεπτα στη τουμπα
1 χαμενο τετατετ
1 χαμενο πεναλτι

ε με τον αγιαξ παιζαμε ρε πουστη με αυτα τα λαθη δε γινεται να περασεις . βαλαμε 4 γκολ σε 2 ματς στον αγιαξ και δεν περασαμε γαμω την πουτανα μου γαμω. φτιαξτε την αμυνα χτες.
ενα χαμενο τετατετ??μονο ο δσ εχασε 2 αδερφε!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #270 on: August 05, 2010, 20:01:58 »
Ποστ ηλιαχτίδα στη θολούρα και τη μιζέρια..
Ναι ρε μάγκες..
Αποκλειστήκαμε..
ΚΡΙΜΑ..
Αλλά τι θα κάνουμε..?
Θα τα βάψουμε μάυρα και θα βυθίσουμε εντελώς ένα καράβι που άρχισε λίγο να μπατάρει στην αρχή του δύσκολου ταξιδιού του..?
Αφήστε τα όλα πίσω όσο πιο γρήγορα μπορείτε και με όσα λιγότερα λόγια μπορείτε όχι μόνο για να μην θήξετε εν βρασμώ ψυχής τους συνοπαδούς σας αλλά κυρίως για τη δική σας ψυχική υγεία και ηρεμία αλλά πάνω απ'όλα για το καλό του ΠΑΟΚ που λατρεύουμε όλοι μας..
Σιγοτραγουδήστε μέσα σας το "Δικέφαλε μόνο για σένα νιώθω τη ζωή μου στα χαμένα" σηκώστε κεφάλι και πάμε γι'άλλα..
Έρχεται καινούρια κλήρωση αύριο με νέο αντίπαλο, νέα όνειρα και νέα δόση λύσσας για τον ΠΑΟΚ..
Και η ιστορία το έχει αποδείξει άπειρες φορές πως μετά από μία απογοήτευση η χαρά που έρχεται είναι τιτάνια..
Τίποτα δε μας σταματά..

+1926 bravo garntasi!!!!!!!!!!!!!!!!!

ArxaggelosG4

• Guest
« Reply #271 on: August 05, 2010, 21:34:38 »
.

dorian.it

• Guest
« Reply #272 on: August 05, 2010, 21:48:05 »
αδερφια τελειωσε

παμε γ αλλα τωρα

φερτε μας αλλον εναν αγιαξ να τον καθαρισουμε αυτη τη φορα

ατυχος θα εισαι μια φορα,οχι πενηντα

ΠΑΟΚ εισαι

σταθηκαμε αξια και στα 2 παιχνιδια αλλα εχθες γ εμας η μπαλα δεν εμπαινε κ γ αυτους εμπαινε (ειχαν 3/3 μολις αρχισε το β ημιχ)

αλλωστε με καρδιοχτυπια θα μας εχει μια ζωη η ΠΑΟΚΑΡΑ μας,παντα ετσι ηταν

παμε ν ζησουμε και αλλα πραγματα στο θεατρο των ονειρων ΤΟΥΜΠΑ

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #273 on: August 05, 2010, 22:00:07 »
ποστ μιζεριας

ρε οπαδοι τριετιας που μαθατε τον ΠΑΟΚ απο το ραδιο

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

απο χθες νιωθω ξανα οπως ενιωσα απειρες φορες στην ζωη μου με αυτη την ομαδα....το χθεσινο το συγκρινω με το σουτ του ραγκατσι στο μυαλο μου....μονο που τωρα τα δακρυα δεν ειναι τοσα πολλα....ειμαστε η ομαδα της χαμενης ευκαιριας και του αν....χαιρομαι που αρκετοι εδω μεσα εχουν τ'αρχιδια να κοιταξουν την αληθεια καταματα....χαιρομαι που δεν διαβαζω πιπες του στυλ με τον αγιαξ παιζαμε αλλα την αντικειμενικη αληθεια

χαιρομαι πιο πολυ που καποιοι δεν λυγιζουν γιατι τωρα αυτο χρειαζομαι κι εγω....προσωπικα τους δινω ραντεβου συναντησης σε οποιο πεταλο μας κατσει να παμε

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #274 on: August 05, 2010, 22:02:46 »
Πραγματικά κρίμα κι άδικο... Χθες έκανα σβούρες στο κρεβάτι δεν μπορούσα να κοιμηθώ, είχα ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ μέσα μου... Ένας άγιαξ για 5 γκολ πραγματικά.. Ίσως είναι αυτό που λέμε αν δεν σε θέλει τελείωσε..
Στην δουλειά ήμουν σε άλλη διάσταση..

Είναι από τις στιγμές που θέλω να ξεχάσω όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να δω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον στην ομάδα, τι θα γίνει μετά..

Δεν έχω παράπονο, παίξαμε μία από τις καλύτερες ομάδες στα ίσια και τα καταφέραμε στον πρώτο αγώνα με μια βδομάδας προπονητή να πάρουμε το χ μέσα στο σπίτι τους.. Θα μπορούσαμε χθες το βράδυ να τους κάνουμε ρόμπα και να μιλάνε όλοι για εμάς αλλά σε 10 λεπτά που ήμασταν εκτός τόπου και χρόνου μας έριξαν 3 (το τρίτο δύσκολο) αλλά πήραμε το χ ξανά... Δεν παίζαμε με τον θρασύβουλο ή τα γιάννενα, παίζαμε με τον άγιαξ και πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι για τα αποτελέσματα που φέραμε στο γήπεδο.

Η ομάδα έδειξε τι μπορεί να κάνει, αν παίζουμε έτσι φέτος (εκτός το κρίσιμο 10λεπτο) θα δούμε τρομερές ματσάρες και πολλά γκολ...

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ.... ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΖΙ..

Γυρνάμε σελίδα και κοιτάμε το μέλλον και μόνο αυτό... Ας πούμε πως ήταν όνειρο...
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #276 on: August 06, 2010, 00:31:15 »
Με προλαβες

Βαλτε κι αλλες φωτο κερκιδα και τα καλυτερα βιντεο

http://www.youtube.com/watch?v=nD7KjvE9SfA (Embedding disabled, limit reached)

Το βιντεο μπαινει για τον ωραιο ηχο της κερκιδας, ακουστε εκει γυρω στο πρωτο λεπτο επισης τι καντηλια ακουει ο εβραιος σπικερ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #277 on: August 06, 2010, 00:32:28 »
Λιγο πολυ οι παραπανω με καλυψαν.Μερικες παρατηρησεις για χθες: Αυτοι οι καραγκιοζηδες στα τουρνικε με τα πορτοκαλι ειναι δυνατον να σπρωχνουν το κοσμο και ειδικα ο ενας να ειναι και φτιαγμενος??
2 καποιοι πανω στην  4 πετουσαν μπουκαλια στους κατω γιατι αναψε ενας πυρσος...αισχος
3 Μετα το τελος και αφου εφυγαν ολοι καποιοι που μειναμε  ειδαμε τους Ολλανδους να σηκωνουν κιτρινομαυρα λαβαρα και οταν επιχηρηθηκε εφοδος οι γοριλες της Ταλως σηκωσαν χερι εναντι ημων , στα δε επισημα επανω στα δημοσιογραφικα καποιος κυριος της ΠΑΕ πετουσε μπουκαλια σε αυτους που επιτεθηκαν στους Ολλανδους ....Τα σχολια δικα σας

Αυτήν την Τάλως ποιος την έχει, ξέρουμε;
Γιατί έχουνε και την ασφάλεια του Παλαί...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #278 on: August 06, 2010, 01:22:43 »

Ναι ρε μάγκες..
Αποκλειστήκαμε..
ΚΡΙΜΑ..
Αλλά τι θα κάνουμε..?
Τίποτα δε μας σταματά..

Υ.Γ. @king σ'ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου..
κι εγω σε ευχαριστω Gewlogos. Δεν ειναι παυσιπονο, ειναι βιαγκρα αυτο το ποστ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #279 on: August 06, 2010, 05:47:24 »
Πάμε παρακάτω. Η ζωή συνεχίζεται. Μόμη ελπίδα το πάθημα να γίνει μάθημα.  Για όλους...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ