Αν και εχω ακομα μεγαλη ζαλη απο την κατραπακια και θολο μυαλο, θα δω το ποτηρι μισογεματο (αυτο εχω αναγκη να κανω τωρα)
1. Οτι τυχη μας εδωσε ο Θεος στο πρωτο παιχνιδι απλοχερα, μας την πηρε διπλά σημερα. Μιλαμε για καταρα πλεον. Που θα παει ομως, καποτε θα μας το επιστρεψει. Δεν ηταν (ουτε) σημερα δυστυχως. Οποιος ειναι αθεος μπορει να βαλει αντι Θεος το καρμα η κατι αλλο.
2. Η ομαδα ανετρεψε σκορ.
3. Εβαλες 4 γκολ σε μια ομαδα με το ονομα Αγιαξ.Και σε καποιες στιγμες ετοιμαστηκες να τον στειλεις για βρουβες. Αλλα βλεπε παλι νουμερο 1 παραπανω...
4. Το δυνατο σημειο μας φαινεται να ειναι φετος η επιθεση. Αν φτιαξουμε την αμυνα οπως ηταν περυσι τοτε...
5.Ειναι πολυ νωρις αλλα φαινεται οτι ο προπονητης δεν φοβαται να ρισκαρει. Η εικονα του ΠΑΟΚ της 4ης Αυγουστου 2010 δειχνει καλυτερη απο την ομαδα του Αυγουστου 2009. Αλλα ειπαμε ειναι νωρις ακομα.Βεβαια εχουμε να φαμε ακομα πολλα ψωμια αλλα μαλλον θα σταθεροποιηθουμε και θα ανεβουμε επιπεδο.
6. Πηρα 2 βαθμους. Αποκλειστηκα, αλλα με 2 βαθμους για μελλοντικη χρηση.
7. Τα λεφτα των ομιλων δεν τα πηρα σημερα, αλλα ουτε τα εχασα. Εχω μια ευκαιρια ακομα να τα δικεδικησω και νομιζω οτι (οπως και σημερα) θα πουλησω ακριβα το τομαρι μου. Και ισως τελικα και οι παιχτες να καταλαβουν οτι ο ΠΑΟΚ δεν φοβαται κανενα ονομα γιατι εδειξε σημερα οτι ειναι και ο ιδιος ονομα. Βλεπε βεβαια παλι και το νουμερο 1 παραπανω...
8. Ο ΠΑΟΚτσης δεν πτοειται απο "καταρες" και παλευει παντα να αλλαξει το "καρμα" του.ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.
Αν το δω μισοαδειο το ποτηρι βεβαια, το πρωτο που με κοβει τα φτερα ειναι κατι σεναρια τιμωριας. Αλλα δεν θελω να..