Author Topic: Χορηγοί 2010-2011  (Read 8250 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή
Απ: Χορηγοί 2010-2011
« Reply #20 on: July 27, 2010, 12:41:26 »
Ωραία τα λέει ο Georgie-4 αλλά έχω κάποιες παρατηρήσεις. Αρχικά να πω ότι το θέμα που συζητάμε είναι η δουλειά μου, οπότε έχω μία άμεση άποψη για το τι συζητάμε. Οι παρατηρήσεις μου λοιπόν για να γίνεται κουβέντα.
Ανταποδοτικότητα: Η εταιρεία που θα αναγραφόταν στο ματς ΠΑΟΚ-Άγιαξ στη φανέλα δεν θα φαινόταν μόνο στο 2,1% της διάρκειας του παιχνιδιού, αλλά κυρίως σε κάθε εφημερίδα σε όλη την Ελλάδα την επόμενη κι όχι μόνο ημέρα. Χώρια φωτογραφίες σε ιστοσελίδες κτλ Αυτό το κέρδος θα ήταν ανυπολόγιστο και ανώτερο κάθε τηλεοπτικής ή άλλης διαφήμισης, ακόμη και σε περίπτωση αποκλεισμού. Μελέτες επίσης έχουν δείξει ότι κανένας οπαδός δεν συνδυάζει αρνητικά έναν αποκλεισμό με ένα προϊόν. Πάντα ο χορηγός "κερδίζει" τον οπαδό.
Υπάρχει και η περίπτωση πρόκρισης, οπότε τα οφέλη του χορηγού είναι ανυπολόγιστα και στο διηνεκές. Παράδειγμα η Πέρσικα.

Υπάρχει όντως πρόβλημα με τους υπάρχοντες χορηγούς και την διαβάθμισή τους. Μία λύση θα ήταν να χρησιμοποιηθεί έναν εξ αυτών στη φανέλα με κάποιο έκτακτο ποσό. Στη περίπτωση που ζητήσεις απ' όλους προσφορά και κάποιοι δεν θελήσουν να μπούνε στη διαδικασία ή δώσουν λίγα, δεν μπορούν μετά να διαμαρτυρηθούν.

Για τα ποσά που λέμε, για μένα και δεν διεκδικώ το βραβείο εξυπνάδας απλά γνώμη μου είναι, καλύτερα να βάλεις χορηγό των 500 χιλιάδων στη φανέλα από το τίποτα, κυρίως αν η εναλλακτική για να βρεις αυτά τα 500 είναι η πώληση του Κοντρέρας π.χ. Αν όμως έχεις αποφασίσει να το παίξεις "δεν ξεπουλάω τη φανέλα" τότε καλό είναι να το παίξεις έτσι σε όλα τα επίπεδα. Δηλαδή δεν ξεπουλάω παίχτες, δεν κάνω χορηγίες της πλάκας, δεν παίρνω προπονητή φθηνό κτλ  Είναι καλό να έχεις μία στάνταρ πολιτική σε αυτά. Για μένα και πάλι δεν είναι κακή η επιλογή κονομάω από όπου μπορώ.

Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τη λογική του Georgie-4 απλά θέτω παραμέτρους ως τροφή για σκέψη.

Λύσεις υπάρχουν πολλές. Αν π.χ. δεχτούμε τον "πόλεμο" του κράτους των Αθηνών, υπάρχουν εταιρείες και στο εξωτερικό. Τι να κάνουμε, να κάτσουμε να μυξοκλαίμε; Μπορείς να διαπραγματευτείς ένα ποσό, ανάλογα με τη διοργάνωση που θα παίξεις. Π.χ. τόσα αν περάσω τσου λου, τόσα στο europa και κάτι ψιλά αν πάρω τον μπούλο από την Ευρώπη.

Άλλη λύση. Υπάρχει ένας επιχειρηματίας που βοήθησε στα έργα στη Τούμπα και είναι έτοιμος να ξεκινήσει το κτίριο στο προπονητικό με πολλές διευκολύνσεις πληρωμής. Διαβάζω μετά λύπης πως αν αποκλειστούμε από την Ευρώπη δεν θα κάνουμε τίποτα στο προπονητικό τον επόμενο χρόνο. Γιατί δεν είστε έξυπνοι ρε; Βάλτε αύριο την εταιρεία του κυρίου με ανταποδοτικότητα έστω ν' αρχίσουν τα έργα. Κάτι θα γλιτώσουμε. Ή κάντε το με καλή θέληση και θα κάνει ακόμα μεγαλύτερες ευκολίες πληρωμής. Ζητήστε σκόντο. Κάτι. Αυτό δεν είναι λύση;
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

chiltsid

• Guest
« Reply #21 on: July 27, 2010, 14:37:32 »
+4 :thumbok: :thumbok:

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #22 on: July 27, 2010, 16:19:49 »
Αν δεν έχετε χορηγό για τη Φανέλα βάλτε το ''Το Χαμόγελο του Παιδιού''

jmjyiannis

• Guest
« Reply #23 on: July 27, 2010, 16:33:41 »
καλη ιδεα. αλλα μονο με κεντρική εικόνα τη φωτογραφια που εχεις στο avatar σου. ;D

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #24 on: July 27, 2010, 17:27:01 »
Χαχαχαχα έγραψες... ;D

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #25 on: July 29, 2010, 16:07:16 »
Καλα ουτε η Vivartia ανανεωσε; Για 5 χρονια δεν λεγανε; Ειμαστε δλδ στις χορηγιες 1.2 της Δεπα και 1.1 της Βιβαρτια, μεσα; Αν ειναι δυνατον γαμω την κριση μου και το κρατος μου
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #26 on: July 29, 2010, 16:10:19 »
άντε ελπιζω να εκμεταλευτείτε την χθεσινή επιτυχία κ να κλείσετε καμμιά (καλή) συμφωνία..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

GeorgT

• Guest
« Reply #27 on: July 29, 2010, 17:56:17 »
Καλα ουτε η Vivartia ανανεωσε; Για 5 χρονια δεν λεγανε; Ειμαστε δλδ στις χορηγιες 1.2 της Δεπα και 1.1 της Βιβαρτια, μεσα; Αν ειναι δυνατον γαμω την κριση μου και το κρατος μου

μην κοιτάτε το παιχνίδι χθες! Σε ευρωπαϊκά παιχνίδια απογορευονται ολοι οι χορηγοί εκτός του κεντρικού!

Δείτε φώτο απο ευρωπ. ματς πέρσι:

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #28 on: July 29, 2010, 19:20:08 »
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ..
Βάλτε τις χορηγείες σας στους ΠΑΤΟΥΣ σας..
Αλλά στην Τούμπα μια ζωή θα είστε ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ..

ive4

• Guest
« Reply #29 on: July 29, 2010, 21:54:35 »
Όσα λεν οι παροιμίες
όλα βγαίνουνε σωστά
πρόχειρες οι γνωριμίες
όλες που έκανες, καρδιά.

Τζών Τίκης.

baron

• Guest
« Reply #30 on: July 31, 2010, 16:53:59 »
http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=1369

Εάν βρε ζώα περάσουμε Ομίλους και τσεπώνουμε τα εκατομμύρια ποιος ο λόγος να μουνοπανιασουμε την φανέλα με δεπα και περσικά και τις υπόλοιπες εταιρείες του κώλου ?
Καλύτερα: Περνάμε στους ομίλους = καμια διαφήμιση στην τιμημένη φανέλα.
Όπως κάνει κάποιο μεγάλο ισπανικό club.
Ισα γαμιολες.

Πρόεδρε άμα έρθουν κατόπιν εορτής -ζητα τρελα πράγματα. 50 εκατομμύρια ξέρω εγώ. Ai σιχτίρ.

jmjyiannis

• Guest
« Reply #31 on: July 31, 2010, 17:01:22 »
Σχετικά με τις στοιχηματικές μπορoύσαμε να κάνουμε το άλλο.
να μετονομάζαμε τους πιο "τηλεοπτικούς παίκτες" σε bwin Βιτολο και betoto Ιβιτς. Κοτσάρεις και το όνομα στη φανέλα, και έχεις τον speaker να λέει όλη την ώρα:
"bwin..... στον Γκαρσία, αυτός στον Σορλέν με τη μία στον betoto και πάλι bwin...."
 :tsigaro: :tsigaro:
Γαμώ το μπατιριλίκι μου.... οι άλλοι έχουν ραμμένο το Cosmote εν μέσω κρίσης στη φανέλα και εμείς σκεφτόμαστε παπατζιλίκια για λίγα τάλιρα...

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #32 on: July 31, 2010, 17:07:43 »

Εάν βρε ζώα περάσουμε Ομίλους και τσεπώνουμε τα εκατομμύρια ποιος ο λόγος να μουνοπανιασουμε την φανέλα με δεπα και περσικά και τις υπόλοιπες εταιρείες του κώλου ?
Ισα γαμιολες.

Πρόεδρε άμα έρθουν κατόπιν εορτής -ζητα τρελα πράγματα. 50 εκατομμύρια ξέρω εγώ. Ai σιχτίρ.

Barcelona, δν έχει βάλει ποτέ στην φανέλα της χορηγό , ο μόνος χορηγός που έχει βάλει είναι η UNICEF και από αυτή δν παίρνει καθόλου χρήματα, μάλιστα δίνει κάθε χρόνο 1 εκ. ευρώ
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #33 on: July 31, 2010, 17:11:16 »

Ισα γαμιολες.

Συμφωνώ. να πάνε να γαμη...νε όλες οι εταιρείες της Ελλάδας και το κωλοκράτος μας. Μας έχουν γυρίσει την πλάτη, άν γίνει κανά θαύμα και μπούμε στους ομίλους του Τσ Λιγκ ή του Γιουρόπα, πρέπει να τους ξεβρακώσουμε.

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #34 on: July 31, 2010, 17:31:29 »
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ..
Βάλτε τις χορηγείες σας στους ΠΑΤΟΥΣ σας..
Αλλά στην Τούμπα μια ζωή θα είστε ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ..

:biggrin:

ive4

• Guest
« Reply #35 on: August 02, 2010, 08:34:57 »

Ισα γαμιολες.

Barcelona, δν έχει βάλει ποτέ στην φανέλα της χορηγό , ο μόνος χορηγός που έχει βάλει είναι η UNICEF και από αυτή δν παίρνει καθόλου χρήματα, μάλιστα δίνει κάθε χρόνο 1 εκ. ευρώ

να δίνουμε κι εμείς 1 εκ. ευρώ άμα είναι να διαφημίζουμε την PRMM  (PAOK Retsina Mirto Malamatina).
Έχουμε και 100.000 γραμμένα μέλη και μας παίρνει να διαλέγουμε χορηγούς άλλωστε  :P

zagorakis

• Guest
« Reply #36 on: August 07, 2010, 18:18:29 »
Η μάχη της χορηγίας

Η ΠΑΕ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με συγκεκριμένη εταιρία για χορηγία στο μπροστινό μέρος της φανέλας και ευελπιστεί ότι ως τα τέλη Αυγούστου θα έρθει σε συμφωνία

Μία από τις σημαντικότερες εκκρεμότητες του καλοκαιριού για τον ΠΑΟΚ είναι η χορηγία στο μπροστινό μέρος της φανέλας της ομάδας. Η διοίκηση της ΔΕΠΑ δεν δείχνει τη διάθεση να εκμεταλλευτεί το δικαίωμα ανανέωσης που της παρέχει το συμβόλαιο που είχε συνάψει με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, "αναγκάζοντας" τους ανθρώπους του "Δικεφάλου" να αναζητήσουν άλλη λύση. Σύμφωνα με πληροφορίες του olaPAOK.gr, τις τελευταίες μέρες βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση συγκεκριμένης εταιρίας που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να διαφημιστεί στο μπροστινό μέρος της φανέλας της ομάδας.

Στα ίδια επίπεδα τα οικονομικά οφέλη

Περισσότερες λεπτομέρειες για το προφίλ της εταιρίας δεν έχουν γίνει γνωστές, το θετικό όμως είναι ότι η διαπραγμάτευση γίνεται για ποσό κοντά στα 1,3 εκ. ευρώ που λάμβανε ετησίως από τη ΔΕΠΑ ο ΠΑΟΚ. Εξελίξεις πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα θα υπάρξουν μετά τις 15 Αυγούστου και στόχος των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι ως την έναρξη του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ. 

http://olapaok.gr/podosfairo/Dioikitika/h_maxh_ths_xorhgias.455679.html

DimNaoussa

• Guest
« Reply #37 on: August 07, 2010, 18:56:06 »
στο ματς με τον ajax απο τα μεγαφωνα που εχουν για να βαζουν τις χορηγιες,διαφημιζαν και τον ρεμο...

Offline james4

• Αποστολή
  • **
« Reply #38 on: August 20, 2010, 21:58:10 »
συμφωνα με οσα λεγονται βρηκαμε χορηγο ομως ετοιμαζετε μεγαλη πουστια απεναντι στον συλλογο ο οπαπ θα δωσει χορηγια στα χανουμια μεσω θυγατρικης την ωρα που σε μας κοπηκε λογω λαμιας λες και μονοι μας καναμε επεισοδια αυτο δεν πρεπει να περασει ετσι πρεπει να κερδισουμε και εμεις κατι απο αυτο το μπουρδελο που λεγεται ελληνικο κρατος
η δεθ ειναι κοντα

Offline manosg4

• Αποστολή
  • **
« Reply #39 on: August 20, 2010, 22:40:15 »
Aπο οτι ακουσα το απογευμα απ τον σπορτ103 7-8  μαλλον αυτη η θυγατρικη του οπαπ θα ειναι κ η δικη μας η χορηγια.
παντως ο ζοζε αυτο ειπε  στον αερα.