Η Μια θεωρια λεει αν δεν βρεις σοβαρη εταιρεια με καλα φραγκα, μην ξεφτυλιζεις τη φανελα για ενα παιχνιδι. θυμαστε το ΟΙΚΟS MISSIAS στον τελικο με ρουλη?Αλλοι λενε μην βαλεις τιποτα, ασε την τιμημενη ασπρομαυρη σκετη, αλλοι λενε βαλε ενα ιδρυμα, αλλοι βαλε ΘΥΡΑ 4 κλπ.
Η Αλλη θεωρια λεει οτι αφου εισαι τοσο στριμοκωλα οικονομκα και προσπαθεις να βγαλεις απο τη μυγα ξυγκι, βαλε για ενα παιχνιδι μια εταιρια εστω και με ψιλα 50-100 χιλιαρικα, να κλεισεις καμιια μικρη τρυπα, κανα προστιμο κλπ.
Ο καθενας το βλεπει οπως θελει απο τη μερια του. Αν ηταν συνειδητη επιλογη της διοικησης η μη εμφανιση διαφημησης συμφωνα με την πρωτη θεωρια, θα συμφωνουσα κι εγω. Επειδη ομως δεν μου φαινεται για συνειδητη αποφαση αλλα επιβεβλημενη απο το τμημα Μαρκετινγκ της ΠΑΕ λογω ..αδυναμιας να συναψει μια συμφωνια, δυστυχως κι εγω ειμαι με τη δευτερη θεωρια.
Αν και καποτε παινευα το Μαρκετινγκ της ΠΑΕ συγκρινοντας με αλλες εποχες που ηταν ανυπαρκτο, δυστυχως εδω και μεγαλο διαστημα παλι δειχνει ανυπαρκτο. Γιατι τωρα το μετρο συγκρισης δεν ειναι οι "αλλες εποχες" αλλα η ιδια η ομαδα και η δυναμικη που εχει αναπτυξει. Την οποια το Μαρκετινγκ δεν δειχνει σε καμμια περιπτωση να μπορει να ακολουθησει. Απο τα Τμηματα που χρειαζονται εκ βαθρων ανανεωση με στελεχη ειναι το Μαρκετινγκ. Φυσικα το αλλο ειναι το Τμημα Επικοινωνιας...