Author Topic: Κύπελλο Ελλάδος 2010-2011  (Read 13176 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Απ: Κύπελλο Ελλάδος 2010-2011
« Reply #320 on: March 06, 2011, 23:09:16 »
εχετε δικαιο.ποιο κυπελλο τωρα κ ποιες εκδρομες.ο στοχος ειναι να βγαλει ξανα ο θοδωρακης πλανο 5ετιας.ετσι κ αλλιως απο τιτλους ειμαστε κορεσμενοι.απλα ρε μαγκες τζαμπα ανεβαζετε πιεση με τα κακομαθημενα μπασταρδακια π διαλεγουν παιχνιδια.δηλ μετα την εμφανιση στη μοσχα αλλοι λεγανε κριμα χαθηκε η ευκαιρια για δουβλινο κ σημερα ολα μαυρα.κ απαισιοδοξξια για αποκλεισμο απο την αεκ π εφαγε 4 απ το βολο.επειδη ολοι μαλλον εχετε χορτασει τιτλους σας λεω πως σε 10 χρονια κανεις δε θα θυμαται την 4αρα.οπως κανεις δε θυμαται οτι πριν τον τελικο στη φιλαδελφεια χασαμε μεσα στην τουμπα απο τον ιωνικο ουτε τις τεσσαρες στη νικαια απο ιωνικο ουτε τα 0-3 με ατρομητο στην τουμπα.απλα καθε ιχνος λογικης στο ακυβερνητο μπουρδελο του θοπδωρακη εχει χαθει.η χρονια χαθηκε απο το καλοκαιρι.ας τη σωσουμε εστω την υστατη στιγμη κ μετα εχουμε χρονο να καθαρισουμε με τα λαμογια.γιατι αν περιμενουμε να καθαρισουν οι απογοητευμενοι με την πορεια της ομαδας τη μπουγαδα βλεπω προεδρο σαλπιγγιδη σε μια 3ετια

Έτσι... Το κύπελο είναι το μόνο εφαλτήριο ελπίδας για την ομάδα πλεόν...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

opws_mathame

• Guest
« Reply #321 on: March 06, 2011, 23:09:49 »
επισης επειδη εμεις ειμαστε ικανοι να τσακωθουμε μεταξυ μας σε αυτους π θα λενε θελουμε το κυπελλο κ σ αυτους π θα λενε στ αρχιδια μ το κυπελλακι.τη χρονια π πηρε ο πανιωνιος το κυπελλο στο καραισκακη κ μας απεκλεισε στην τουμπα με 1-1 μετα 3 μερες τους βαλαμε 6 γκολ.τι εμεινε στην ιστορια?απλα το χανουμι επειδη ειναι πολυ πουστικη ομαδα ειδε οτι παιζεις με απουσιες τους πηγε κ το ματσ κ το κυνηγησαν να κανουν σκορ μπας κ φτιαξουν ψυχολογια.γιατι κ αυτοι το ξερουν μεσα τους πως στην τουμπα δεν εχουν τυχη

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #322 on: March 06, 2011, 23:13:50 »
πέρα από το απίστευτο σημερινό ξενέρωμα, το 4-0 θα κάνει καλό ως προς το κύπελλο. Με μια ισόπαλία ή μικρή ήττα σήμερα πάλι όλα τα προβλήματα θα μπαίνανε κάτω από το χαλάκι ενώ πλεόν το απόστημα (έστω το αγωνιστικό..) έχει σπάσει. Παίχτες - προπονητές - διοίκηση κλπ ΚΟΨΤΕ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΑΣΗΜΙΚΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #323 on: March 06, 2011, 23:18:16 »
Τη φράση αυτή τη μισώ (μόνο το 2003 τη γούσταρα) αλλά θα τη γράψω πρώτη και τελευταία φορά να τη δούμε εμείς κι εμείς:

ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΜΕΙΣ Ή ΚΑΝΕΙΣ!
Ναι είναι ο μικρός τίτλος, ναι δε σώζει τη χρονιά, ναι δεν ξεχνάμε την ξεφτίλα και τα λάθη ΑΛΛΑ

- Καλώς ή κακώς δε μας περισσεύουν οι τίτλοι κι ένας ακόμα τίτλος θα ήταν πολύ καλός γιατί συν τοις άλλοις θα είναι ΚΑΙ αυτός ΚΑΘΑΡΟΣ όπως ΟΛΟΙ οι προηγούμενοι.

- Κάποιοι παίχτες το αξίζουν για τη γενικότερη παρουσία τους, άσχετα απ' τα δικά τους λάθη (ή... τις αποχές).

- Δίνεται χρόνος στην ομάδα και σχετικά μεγαλύτερη άνεση να γίνει ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς, που κανονικά θα πρέπει να έχει ξεκινήσει ήδη απ' το Δεκέμβριο ελπίζω.

Καλά τα καταφέραμε λοιπόν. Δυο παιχνίδια όλη η σεζόν. Το σύνθημα λοιπόν αυτό δεν είναι πια πολυτέλεια αλλά ανάγκη που έγινε φιλοτιμία:

ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΜΕΙΣ 'Η ΚΑΝΕΙΣ!
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #324 on: March 06, 2011, 23:20:32 »
εχετε δικαιο.ποιο κυπελλο τωρα κ ποιες εκδρομες.ο στοχος ειναι να βγαλει ξανα ο θοδωρακης πλανο 5ετιας.ετσι κ αλλιως απο τιτλους ειμαστε κορεσμενοι.απλα ρε μαγκες τζαμπα ανεβαζετε πιεση με τα κακομαθημενα μπασταρδακια π διαλεγουν παιχνιδια.δηλ μετα την εμφανιση στη μοσχα αλλοι λεγανε κριμα χαθηκε η ευκαιρια για δουβλινο κ σημερα ολα μαυρα.κ απαισιοδοξξια για αποκλεισμο απο την αεκ π εφαγε 4 απ το βολο.επειδη ολοι μαλλον εχετε χορτασει τιτλους σας λεω πως σε 10 χρονια κανεις δε θα θυμαται την 4αρα.οπως κανεις δε θυμαται οτι πριν τον τελικο στη φιλαδελφεια χασαμε μεσα στην τουμπα απο τον ιωνικο ουτε τις τεσσαρες στη νικαια απο ιωνικο ουτε τα 0-3 με ατρομητο στην τουμπα.απλα καθε ιχνος λογικης στο ακυβερνητο μπουρδελο του θοπδωρακη εχει χαθει.η χρονια χαθηκε απο το καλοκαιρι.ας τη σωσουμε εστω την υστατη στιγμη κ μετα εχουμε χρονο να καθαρισουμε με τα λαμογια.γιατι αν περιμενουμε να καθαρισουν οι απογοητευμενοι με την πορεια της ομαδας τη μπουγαδα βλεπω προεδρο σαλπιγγιδη σε μια 3ετια

φιλε λεω το απλο οτι σε περιπτωση που παρουμε το κυπελλο, τρεχα εσυ κ 3-4 συνδεσμοι να απαιτησεις σοβαροτητα, οργανωση, επικοινωνια με τον κοσμο και σχεδιασμο απο τη διοικηση. κ αμα σου ξεφυγει καμια λεξη παραπανω για το ζαγορακη δεξου το πολεμο απο το μηχανισμο των οπαδων-αρδ.
γραφικο κ οτι κανεις κακο στο ΠΑΟΚ θα σου πουνε οπως και τωρα. και φυσικα χωρις πιεση δεν αλλαζει κ δε βελτιωνεται τπτ
που διαφωνεις μαυτο?
τα αποτελεσματα που αναφερεις δεν ειναι τπτ μπροστα στη φετινη συγκομιδη-ντροπη. κ ο κοσμος, ακομα και ο πανυγηρτζης κρατιεται λογω της ευρωπης, που πηγαμε στους 32 οπως πολλες φορες στο παρελθον και τη προοπτικη του κυπελλου. εγω τετοια συμπεριφορα απεναντι στο φετινο μπαχαλο δε θελω να ξαναδω κ γιαυτο για μενα εχει σημασια οσο περισσοτερος κοσμος ξυπνησει απο τη νιρβανα που του επιβαλλουνε καλο ειναι

opws_mathame

• Guest
« Reply #325 on: March 06, 2011, 23:27:42 »
δε διαφωνω φιλε καπου.αλλα επειδη εχω παψει να εχω εμπιστοσυνη στην πλατια μαζα του κοσμου για τις αντιδρασεις της.(ΒΛΕΠΕ μονο 500 ατομα για τα παιδια π ειναι μεσα) σκεφτομαι πως καλυτερα οργανωμενη αντιδραση απο λιγους ως κυπελλουχος παρα να περιμενω να ξυπνησει αυτος π την επνιξε στην επιστροφη σαλπιγγιδη κ σε τοσα αλλα θεματα.αν ειχε τσιπα η πλατια μαζα του κοσμου θα αντιδρουσε πολυ πριν.εγω θεωρω τη σημερινη διοικηση μια απ τις χειροτερες στην ιστορια μας αλλα για πολλους λογους πιστευω πως πρπει να παρουμε το κυπελλο κ ας τους φαμε ενα χρονο στη μαπα ακομα

opws_mathame

• Guest
« Reply #326 on: March 06, 2011, 23:38:00 »
επισης κ συγνωμη π δευτερολογω ειναι εχθρος σε καθε μελλοντικη επιτυχια μια διοικητικη αλλαγη να γινεται με την ομαδα πληρως απαξιωμενη.θα βγουν τα μελλοντικα φυτα κ θα σ λενε.θελεις μηπως ζαγορακη???ειχαμε ποτε καλυτερο μοντελο?ενω αν απαιτησεις αλλαγες ως κυπελλουχος κ τον πηχυ ανεβαζεις κ δειχνεις σ εναν μελλοντικο οτι πλεον δεν ικανοποιησε με τα ψιχουλα π διεκδικεις τωρα

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #327 on: March 06, 2011, 23:42:41 »
δεκτο απλα θα ναι πολυ λιγες οι φωνες και οι αρδ θα τις σκεπασουν...αυτο λεω...οσο ο πολυς ο κοσμος ειναι ικανοποιημενος, κυπελλο κ 32 στην ευρωπη σουερ γουαου, τοσο θα σε σκεπαζει για πλακα
και για να εξηγουμαι δε μιλαω για ανενδοτο αγωνα υπερ διοικητικης αλλαγης ντε και καλα, για αγωνα για τα αυτονοητα συζηταω...

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #328 on: March 06, 2011, 23:46:37 »
Η σφαγη του πρωτου ματς σε συνδυασμο με τη σημερινη ξεφτυλα πιστευω οτι θα λειτουργησουν θετικα στο να μπουνε σκυλιασμενα μεσα και να παρουν την προκριση...Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο...Και δεν με νοιαζει να παιξουν μπαλαρα και να την ξεφτυλισουν τη κουλα για εκδικηση...Καρφι δεν μου καιγεται γι αυτο...Μισο-μηδεν να ειναι...ΠΡΟΚΡΙΣΗ απλα και με οποιονδηποτε τροπο..Τιποτα αλλο...

Την ομαδα πληρη, οταν εχει εγωισμο και παθος (το κακο και το ανεξηγητο ειναι οτι διαλεγει ποτε να το κανει αυτο και οχι συνεχεια δυστυχως) δεν την φοβαμαι και αυτη τη κουλα ευκολα η' δυσκολα θα την αποκλεισει...

ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΜΕΙΣ
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #329 on: March 07, 2011, 01:44:33 »
και άμα πάρουμε το κύπελλο σωθήκαμε...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

apostolos

• Guest
« Reply #330 on: March 07, 2011, 01:50:35 »
Τουλάχιστον θα βγούμε Ευρώπη, διότι αν περιμένουμε από το πρωτάθλημα....

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #331 on: March 07, 2011, 09:49:59 »
Γάμησέ τα...Κατάντια...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #332 on: March 08, 2011, 08:06:41 »
Αν παρουμε το κυπελλο δεν ειναι καταντια προφανως.Ο αγωνας της χρονιας ειναι καταρχην ο επομενος αλλα να μην ξεχνιομαστε ο αβασικος αγωνας ειναι με την κουλα που θα χρησιμοποιησει καθε μεσο για να περασει.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #333 on: March 08, 2011, 09:10:10 »
Κύπελο ε;
το ξέρετε τοπαρακάτω.

mpougatsas

• Guest
« Reply #334 on: March 08, 2011, 10:50:32 »
ποιο είναι το παρακάτω?  5000 κόσμου να πανηγυρίζουν στην ομόνοια.
εγω οχι δε το ξέρω και το περιμένω πως και πως...

« Last Edit: March 08, 2011, 11:11:22 by mistamatas »

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #335 on: March 08, 2011, 12:50:43 »
η γνωμη μου....

αν κατακτηθει το κυπελλο η χρονια θα ειναι πετυχημενη....θα εχεις κατακτηση κυπελλου αποκλειωντας γαυρο και αεκ και μια πετυχημενη πορεια στην ευρωπη....

τωρα για το πρωταθλημα δεν ξερω τι θα γινει στο τελος αλλα η ασχημη πορεια δειχνει οτι ειναι αποτελεσμα της κουρασης και των λιγων εναλλακτικων λυσεων....

ειναι μεγαλη υποθεση να κατακτησουμε το κυπελλο ελλαδος.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #336 on: March 08, 2011, 13:53:19 »
ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΙΟΥΝΑΝΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΑΚΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ. ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕΧΡΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΗΜ,

ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ

Βαριά, Βαριά, του ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ γαμω τα μπουρδελα σας

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #337 on: March 08, 2011, 14:29:54 »
ποιο είναι το παρακάτω?  5000 κόσμου να πανηγυρίζουν στην ομόνοια.
εγω οχι δε το ξέρω και το περιμένω πως και πως...

Και από Ομόνοια τι είναι τα Εξάρχεια; Μισό τσιγάρο δρόμος...  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #338 on: March 08, 2011, 20:41:17 »
Δεν έχω καμιά ελπίδα ότι αυτή η ομάδα θα μπορέσει να μπει στα play off. Συνεπώς η κατάκτηση του κυπέλλου είναι μονόδρομος οχι μόνο για λόγους πρεστίζ αλλά και για να βγει η ομάδα στην Ευρώπη (αν δε βγει τότε γυρνάμε ακριβώς εκεί που ήμασταν πριν 3 χρόνια). Δε ξέρω τι πρέπει να κάνουν πρόεδρος, προπονητής και παίκτες...εγώ (ως οπαδός) θέλω το κύπελλο. Να το πάρουν και να μας αδειάσουν τη γωνιά όλοι σχεδόν το καλοκαίρι. Η ντροπή που ένιωσα όταν έβλεπα το ματς στην Πάτρα που πήγα για το καρναβάλι και άκουγα τα απαξιωτικά σχόλια των αλλόθρησκων όταν έβλεπα σε καφετέρια το ματς ξεχνιέται μόνο με τίτλο
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #339 on: March 14, 2011, 01:09:35 »
Την Τετάρτη τι ώρα είναι το ματς; Κάπου πήρε το μάτι μου για 9. Είναι σωστά η ώρα αυτή; Δεν υπάρχει απαγόρευση για βραδινό ματς λόγω Τσου Λου την Τετάρτη;
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...