Author Topic: Κύπελλο Ελλάδος 2010-2011  (Read 12976 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Απ: Κύπελλο Ελλάδος 2010-2011
« Reply #200 on: December 22, 2010, 18:33:23 »
Η ομαδα απιστευτα κουρασμενη..
Πρωτη φορα βλεπω τους παικτες τοσο πτωματα..Ευρωπη και τραυματισμοι στοιχισαν παρα πολυ στο ελλιπες ροστερ
Χαρακτηριστικα σε μια φαση ο κοντρερας κανει σπριντ και οταν γυρναει στην αμυνα κοντευε να λιποθυμησει,ενω σε μια αλλη φαση περναει η μπαλα 20ποντους απο το κεφαλι του βιερινια και ουτε καν σηκωθηκε για κεφαλια..
Οποτε ευχαριστημενος ειμαι για το αποτελεσμα..Ενω ειμαι αισιοδοξος για την ομαδα μετα την διακοπη
ΠΑΟΚ G4Α

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #201 on: December 22, 2010, 18:43:47 »
να ρωτησω κατι...η οπαδικη μας θεση για το γηπεδο ποια ειναι;δεν σχολιαζω το ματς αλλα την κερκιδα....

δεν με καλυπτουν βιντεακια στο τιουμπ ανακοινωσεις σε σαιτ και λοιπες συγχρονες πρακτικες

ειμαι παλαιομοδιτης ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ....ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ;

ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΟΥ ΠΙΛΑΤΟΥ;

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #202 on: December 22, 2010, 19:00:07 »
ετσι, τα λεγαμε κ στο λαιβ...

εγω πραγματικα απορω, ο κοσμος του ΠΑΟΚ εκφραζεται πλεον μονο ονλαιν? ο κοσμος του ΠΑΟΚ καπελωνεται στο γηπεδο απο καποιον? ο κοσμος του ΠΑΟΚ λιγουρευεται το χρημα??

opws_mathame

• Guest
« Reply #203 on: December 22, 2010, 19:01:23 »
η οπαδικη μας θεση αδερφε θα ειναι ομοια με τα persona non grata.το τουμπα δεθ η αλλος πλανητης μπορει να γινει συντομα τουμπα δεθ η αλλος πλανητης η μεσημβρια η καρατασου.ηταν να μη γινει η αρχη.

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #204 on: December 22, 2010, 19:01:58 »
Εϊμασταν άθλιοι, και μεσοεπιθετικά αλλά και με πολλές γκέλες πίσω.
Επειγόντως ξεκούραση και 2 καλές μεταγραφές.
Η κερκίδα μια χαρά.
Μπράβο στον ΠΑΣ που έπαιξε πολύ καλά. Τον Ιανουάριο άμεση επιστροφή Μπακαγιόκο και ανταλλαγή με Φιλομένο-Κριστιάνο πακέτο.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #205 on: December 22, 2010, 19:53:15 »
Με τις σαρδέλες καλύτερα παίζαμε. 0 πάθος , 0 διάθεση, θλάση ο άλλος στο δεκάλεπτο, και λάθη που τα κάνανε λες και θέλανε, μεγάλη υπόθεση να κάνεις λάθος πάσα προς τα πίσω σε ποσοστό 50%, για μπροστά δεν το συζητάω 90% λάθος ήταν όλες οι πάσες. Κριστιάνο, ελ ζαρ, φιλομένο, απλά αστείοι, φωτάκης για να γελάς, κοντός για τον πέο, βιερίνια ανύπαρκτος, κοντρέρας κάκιστος, σακελαρίου δεν ήξερα αν πρέπει να κλαίω ή να γελάω, γκαρσία απλά μέτριος, σαβίνι επικίνδυνος. Στο ύψος τους στάθηκαν λίγο ο τσιρίλο, ο αθανασιάδης κορυφαίος με χαλκιά. Πάλι κάπου διάβασα ότι είναι 4 μήνες απλήρωτοι, αν ισχύει εξηγείται και η εικόνα της ομάδας, γιατί το καταλαβαινω να είσαι σε κακή μέρα, να είσαι μέτριος, να είσαι κουρασμένος αλλά το να είσαι ασόβαρος και να κάνεις τα λάθη που έκανε σήμερα ο ΠΑΟΚ δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορούν να δικαιολογηθούν. Εκεί στην 5 όλοι λέγανε ότι τα κάνουν επίτηδες, κοντρέρας, ελ ζαρ και κριστιάνο το έκαναν και βγάλαν τετ α τετ τους αντιπάλους. Γκαρσία και φωτάκης το κάναν κι αυτοί 2-3 φορές αλλά καθάρισαν οι από πίσω τους. Τραγική η ομάδα, συνέχεια διαμαρτύρονταν στον διαιτητή και τουλάχιστον πέντε φορές σε μάχες στον αγωνιστικό χώρο 1 παίκτης των ιωανννίνων κέρδιζε την μπάλα από τρεις δικούς. Το ξαναλέω δυστυχώς όπως και με την κέρκυρα σήμερα μπήκαν 11 παλίκαροι από τα γιάννενα με 8 αδερφές δικές μας και τρείς παλίκαρους. Αν πρόσεχαν λίγο τα παγούρια θα το γύρναγαν κι όλας το ματς όχι μόνο θα ισοφάριζαν. Για λύπηση η ομάδα, δύσκολα τα βλέπω στο μέλλον τα πράγματα. Τελικά ρε CLUB με φαίνεται δίκιο έχεις, ο αυτόματος πιλότος δεν πάει καλά. Το μόνο θετικό για σήμερα η μεγάλη προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο, προσωπικά δεν πείρίμενα να έχει ούτε τους μισούς απόσους ήρθαν στην τούμπα σε εργάσιμη μέρα και ώρα. Μπράβο.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #206 on: December 22, 2010, 20:04:38 »
Διαφωνω γιατι πιστευω οτι η εικονα της ομαδας με τους βασικους ειναι πολυ καλυτερη..Δηλαδη βιτολο ιβιτς μεσα ζλαταν μπροστα και χαφ ακραια βιερινια κοντος..
Και πισω δεξι μπακ κανονικο δηλαδη ο μπουσαιντι και αριστερα ο λινο επιτελους..
Απλα χαωδης η διαφορα με την σημερινη ομαδα
ΠΑΟΚ G4Α

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #207 on: December 22, 2010, 20:12:33 »
μπραβο  προεδρε  το εργο σου  πιανει τοπο .......η διαιτησια  πενηνταρισια σημερα  .....................τζαμπα γκρινιαζαμε τοσο καιρο τα καταφερες.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #208 on: December 22, 2010, 20:20:04 »
επειδη παραακουγεται αν οντως ειναι απληρωτοι ΚΑΙ φετος ειναι για μπατσες ολοι στην διοικηση.γαμω την τρελα μου με οτι γινεται
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #209 on: December 22, 2010, 21:27:01 »

ξεκολλαμε λιγοοοοοοοοοοο
My Own WoRST ENeMy.....

Offline altrouistis

• Κερκίδα
  • *
« Reply #210 on: December 22, 2010, 21:36:43 »
http://www.youtube.com/watch?v=KNGOD7mDp-c&feature=related

ξεκολλαμε λιγοοοοοοοοοοο

αντε και καλες γιορτες !!

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #211 on: December 22, 2010, 21:40:54 »
πηραμε την δωση μας για το ματς δε γραφω εριξα πολυ μπινελικι
ΡΕ ΕΛ ΖΑΡ ΠΑΙΞΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙ ΚΑΙ ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ (ακομα βριζω μερικους)
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #212 on: December 22, 2010, 21:53:05 »
Να περνάς στην 8αδα, να περνάς στους 32 του ουέφα, κι όμως να φεύγεις αηδιασμένος από το γήπεδο. ΠΑΟΚΑΡΑ μου το χάλι σου τελειωμό δεν έχει. Είναι ντροπή χωρίς βιτόλο να μην υπάρχει κέντρο και να μας παίζουνε κάτι λιμά τύπου κέρκυρας και πας. Άντε καλές γιορτές τώρα και οι περισσότεροι μακάρι επιστρέφοντας να θυμηθούν και τα βασικά της μπάλας (κοντρόλ, πάσα κλπ.).
Ποια χρωστούμενα? Παντού καθυστερούν τις πληρωμές πολύ περισσότερους μήνες. Δεν υπάρχει μόνο στον ΠΑΟΚ καθυστέρηση. Απλά στον ΠΑΟΚ επιδιώκουν κάποιοι να αναμοχλεύουν αυτό το ζήτημα και να δημιουργούν αναστάτωση, όταν οι άλλοι παντού το θάβουν.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #213 on: December 23, 2010, 00:28:13 »
να ρωτησω κατι...η οπαδικη μας θεση για το γηπεδο ποια ειναι;δεν σχολιαζω το ματς αλλα την κερκιδα....

δεν με καλυπτουν βιντεακια στο τιουμπ ανακοινωσεις σε σαιτ και λοιπες συγχρονες πρακτικες

ειμαι παλαιομοδιτης ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ....ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ;

ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΟΥ ΠΙΛΑΤΟΥ;

Επιτελους ενας μιλησε για την ουσια της ημερας, και γενικα τω ημερων. Μηδεν περαιτερω σχολια απο μενα. Το ματσακι το γραφω στα παπαρια μου. Οποιος εχει ματια βλεπει και καταλαβαινει τι λειπει.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #214 on: December 23, 2010, 00:42:34 »
Απιστευτα ευχαριστη εκπληξη η κερκιδα σε 4, 4Α σημερα, ασταματητη και δυναμικη πραγματικα ντοπε ηταν ολοι παρα το οικτο θεαμα. Και ο κοσμος πολυ περισσοτερος απο οσο περιμενα, θετικο και αυτο. Τα μονα θετικα σημερα μαζι με Κλαους και την προκριση στους 8.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #215 on: December 23, 2010, 01:07:21 »
Πολυ παλμος αλλα φτανει με τα τραγουδια ρε παιδια... και λιγο ΠΑΟΚ ΟΛΕ, ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ, ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ 'Η ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΠΑΟΚ ΛΕΕΕΕ ΟΛΕΕΕ ΠΑΟΚ ΛΕΕΕΕ ΟΛΛΕΕΕ ή ολα τα αλλα που εχουμε με ΠΑΟΚ ΟΛΕ.
Εμενα αυτα με πορωνουν, τα απλα.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
« Reply #216 on: December 23, 2010, 09:10:56 »

ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΟΥ ΠΙΛΑΤΟΥ;

Εντάξει το γήπεδο ήταν "καρέ του κολάν με loui vuitton" από τη μία και παιδική χαρά από την άλλη. Τα παγούρια ακούγονταν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #217 on: December 23, 2010, 10:36:38 »
Απιστευτα ευχαριστη εκπληξη η κερκιδα σε 4, 4Α σημερα, ασταματητη και δυναμικη πραγματικα ντοπε ηταν ολοι παρα το οικτο θεαμα. Και ο κοσμος πολυ περισσοτερος απο οσο περιμενα, θετικο και αυτο. Τα μονα θετικα σημερα μαζι με Κλαους και την προκριση στους 8.

Όποτε έχει αντίπαλους οπαδούς απέναντι, ξυπνάμε. Εξαίρεση το παιχνίδι με το Βόλο. Να γιατί θέλω να ξαναδώ σκουλήκια, βάζελους κτλ. ξανά στην 8 χωρίς όμως να πιαστούμε και κορόιδα για τα εισιτήρια.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #218 on: December 23, 2010, 11:41:48 »
η κληρωση ποτε ειναι ξερει κανεις ?

zagorakis

• Guest
« Reply #219 on: December 23, 2010, 14:37:02 »
Την Τετάρτη η κλήρωση στις 12 η ώρα. Οι αγώνες είναι διπλοί και θα διεξαχθούν στις 19/1 και 2/2