Author Topic: ΠΑΟΚ Handball Α1 Γυναικών περίοδος ( 2010 - 2011 )  (Read 2961 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zagorakis

• Guest
Επιστροφή στις νίκες

Στις επιτυχίες επέστρεψε την Κυριακή (6/2) η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, καθώς επικράτησε εκτός έδρας του Μακεδονικού με 27-19.
Η ομάδα του "Δικεφάλου" από το πρώτο λεπτό του αγώνα ανέλαβε τα ηνία και πήγε στο ημίχρονο προηγούμενη με 17-7. Στη συνέχεια έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, όμως αυτό δεν την εμπόδισε να πάρει μία σχετική εύκολη νίκη, δείχνοντας την ανωτερότητα της.
Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε καλό πρόσωπο σε όλη τη διάρκεια του ματς και οι παίκτριες δεν άφησαν σε κανένα σημείο να φανεί το κενό της βασικής τερματοφύλακα, Σταυρούλα Στάικου.
Τα δεκάλεπτα: 3-1, 5-8, 7-17, 12-19, 15-23, 19-27
ΠΑΟΚ: Ποιμενίδου 7, Νούλα 6, Βασιλέσκου 5, Προκοπίδου 5, Γιουρούκη 4

http://m.olapaok.gr/op?s=156&a=771143&f=106

zagorakis

• Guest
H γκασταρμπάιτερ του ΠΑΟΚ

Η Άννα Γιουρούκη, παίκτρια της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ μεγάλωσε στη Γερμανία με τους γονείς της να είναι μετανάστες. Σήμερα, η ίδια σκέφτεται να αφήσει την Ελλάδα και να επιστρέψει στη Γερμανία, λόγω της οικονομικής κρίσης.

Μεγαλωμένη στο Μίντεν της Γερμανίας, η χαντμπολίστρια του ΠΑΟΚ, Άννα Γιουρούκη είχε αποφασίσει από πολύ νωρίς ότι θέλει να ζήσει στην Ελλάδα. Οι συγκυρίες την έφεραν στην Θεσσαλονίκη και στον Δικέφαλο. Γκασταρμπάιτερ (μετανάστρια) στη Γερμανία, Γκασταρμπάιτερ κι εδώ.
Η Άννα ξεκίνησε το χάντμπολ όντας τεσσάρων ετών : "Η μητέρα μιας φίλης μου, ήταν προπονήτρια χάντμπολ και μια μέρα με πήραν μαζί στην προπόνηση. Μου άρεσε τόσο το άθλημα που ήθελα να πάω και την επόμενη μέρα και κάπως έτσι ξεκίνησα να παίζω χάντμπολ" δηλώνει η πλέι μέικερ του Δικέφαλου στο PAOK24.
Η πρώτη της ομάδα ήταν η Άιντραχτ Μίντεν. Στα δεκατέσσερά της "ανέβηκε" στην πρώτη ομάδα που αγωνιζόταν τότε στην Α κατηγορία. Στα δεκαέξι της υπέγραψε το πρώτο της συμφωνητικό και τότε ήταν που την ανακάλυψε η Εθνική Ελλάδος. Το 2003 μάλιστα της έγινε και το πρώτο κάλεσμα στην ομάδα των νεανίδων.
Οι γονείς της είναι και οι δύο Έλληνες οι οποίοι μετανάστευσαν στην Γερμανία. Η Γιουρούκη αν και γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Γερμανία, ήθελε πάντα να ζήσει κάποια στιγμή στην Ελλάδα: "Στα δεκαοχτώ μου πέρασα σε μια σχολή τουριστικών σπουδών και άφησα κάπως στην άκρη το χάντμπολ. Το 2005 μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω την πρακτική μου στην Θεσσαλονίκη. Ήθελα πολύ να ζήσω στην Ελλάδα. Μετά τον πρώτο χρόνο μια φίλη μου η Πουμπιέρε μου πρότεινε να παίξω στον Άρη. Αυτό και έκανα. Έπειτα έκανα το bachelor μου στην Αγγλία και μάλιστα ερχόμουν κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο για να παίξω με την ομάδα του Άρη".
Όπως αποκαλύπτει η ίδια, μία μέρα πριν πάρει το πτυχίο της την κάλεσαν από την ομάδα των "κιτρίνων" και της ζήτησαν να βοηθήσει στο να ανέβει κατηγορία η ομάδα. "Το 2007 και αφού ολοκλήρωσα τις σπουδές μου, ήρθα πίσω στην Θεσσαλονίκη και τον Άρη γιατί το χάντμπολ είναι το πάθος μου. Η ομάδα ανέβηκε εκείνη τη χρονιά και έμεινα ακόμη μία. Το 2009 η Γρηγορία Γκόλια με έφερε στον ΠΑΟΚ. Γνώριζα την προπονήτρια από την Εθνική ομάδα αλλά και από την εποχή που παίζαμε ως αντίπαλες στην Γερμανία. Πέρυσι καταφέραμε να "ανεβάσουμε" την ομάδα στην Α1 και φέτος όλες θέλουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται".
Για την Άννα η Θεσσαλονίκη είναι η ωραιότερη πόλη. Την αγαπά , ωστόσο τονίζει ότι μια και η χώρα δεν περνά την καλύτερη φάση της οικονομικά, λόγω της κρίσης, η ίδια σκέφτεται να γυρίσει στην Γερμανία: "Η Θεσσαλονίκη τα έχει όλα. Είναι μια πολύ όμορφη πόλη, με ζεστούς ανθρώπους και με θάλασσα ου λατρεύω. Δεν μπορώ να κρύψω όμως ότι σκέφτομαι να γυρίσω πίσω στην Γερμανία. Τα πράγματα εδώ έχουν δυσκολέψει λόγω της οικονομικής κρίσης και είναι σχεδόν απίθανο να βρεις σταθερή δουλειά. Αυτή την στιγμή έχω μόνο το χάντμπολ και όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να αντεπεξέλθει κανείς, όταν βιοπορίζεται μόνο από τον αθλητισμό. Εξάλλου παίζω χάντμπολ εδώ και εικοσιτρία χρόνια. Θέλω να ασχοληθώ και με αυτό που έχω σπουδάσει. Μου λείπουν και οι γονείς μου, αν και τους επισκέπτομαι όσο πιο συχνά μπορώ. Μέχρι τότε, το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι ο ΠΑΟΚ".

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=16&id=6076&t=1

zagorakis

• Guest
Νίκη επί του Άρη και στο χάντμπολ

Μετά τη νίκη στο γυναικείο ποδόσφαιρο και το γυναικείο τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ νίκησε το αντίστοιχο του Άρη με 27-36 στη Μίκρα, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α1.

Ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ δεν δυσκολεύτηκε σε κανένα σημείο του αγώνα απέναντι στις κίτρινες και ο συνδυασμός της καλής άμυνας με τις αποτελεσματικές επιλογές στην επίθεση, έφερε τη νίκη για τις παίκτριες της Γρηγορίας Γκόλια.

Τα δεκάλεπτα: 3-5, 8-10, 10-15, 17-21, 21-28, 27-36

Άρης: Λάμπρου, Ευαγγελίδου, Δημήτρη, Ντέλη, Παπαδοπούλου, Τσομπανίδου, Σπάρταλη, Κοττά Ευ., Κοττά Ν., Αργυροπούλου, Βαφειάδου, Βογιατζή, Χαμοσφακίδου, Κοκτσίδου

ΠΑΟΚ: Σμαρδέλη, Γιουρούκη, Ποιμενίδου, Βασιλέσκου, Μπαντή, Προκοπίδου, Τζιώτα, Τσιούλα, Κολοντιάρι, Καραπαναγιωτίδου, Ξενοφώντος.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=16&id=6184&t=1

zagorakis

• Guest
Έτοιμες για μεγάλα πράγματα

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ κέρδισε τον Παναιτωλικό στη Μίκρα με σκορ 31-30 σε ένα παιχνίδι με εκπληκτικό φινάλε που οι "ασπρόμαυρες" έκαναν κατάθεση ψυχής

Τη θέση της στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος κράτησε η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ επικρατώντας του Παναιτωλικού στη Μίκρα με σκορ 31-30. Ο "Δικέφαλος" έτσι διεύρυνε τη διαφορά του από την ομάδα του Αγρινίου στους τρεις βαθμούς, κερδίζοντας έδαφος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Οι "ασπρόμαυρες", αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ ακόμη και με πέντε γκολ, πέντε λεπτά πριν τη λήξη, κατάφεραν να πάρουν μία μεγάλη νίκη. Για μία ακόμη φορά φέτος έδειξαν πως, παρά ότι η τρέχουσα είναι η πρώτη τους σεζόν στην πρώτη κατηγορία, είναι έτοιμες για μεγάλα πράγματα.

http://olapaok.gr/sport/handball/Handball_Gynaikon/etoimes_gia_megala_pragmata.791127.html

zagorakis

• Guest
Αναποδιά με Γιουρούκη

Η παίκτρια της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, τραυματίστηκε λίγο πριν τη λήξη του αγώνα με τον Παναιτωλικό με τις πρώτες ενδείξεις να κάνουν λόγο ακόμη και για σπάσιμο!

Στο πλησιέστερο εφημερεύων νοσοκομείο μεταφέρθηκε λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό η Άννα Γιουρούκη. Η παίκτρια του ΠΑΟΚ, χτύπησε στον δεξί αντίχειρα της, λίγα λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού με την ομάδα του Αγρινίου. Παρά τους έντονους πόνους που ένιωσε, συνέχισε το παιχνίδι και μετά το τέλος πήγε σε κοντινό νοσοκομείο, ώστε να βγάλει ακτινογραφίες και να εξακριβωθεί το μέγεθος του τραυματισμού της. Πάντως, όσοι ήταν μάρτυρες του σκηνικού, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα έκαναν λόγο ακόμη και για σπάσιμο, κάτι το οποίο απευχόμαστε.

http://olapaok.gr/sport/handball/Handball_Gynaikon/anapodia_me_gioyroukh.791301.html

zagorakis

• Guest
"Πάμε για πρωτάθλημα!"

Ο έφορος της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Χασεκίδης, δίνει μέσω του olaPAOK.gr το σύνθημα για τη συνέχεια της σεζόν

Μπορεί το ανδρικό τμήμα χάντμπολ να είναι αυτό που δικαιολογημένα τραβά την προσοχή των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, ωστόσο, και το γυναικείο είναι έτοιμο να δώσει μεγάλες χαρές στον "ασπρόμαυρο" κόσμο. Η νίκη επί του Παναιτωλικού δεν χάρισε στον "Δικέφαλο" ένα απλό δίποντο. Έδωσε μία ευρωπαϊκή θέση και το δικαίωμα στις "ασπρόμαυρες" να παλέψουν ακόμη και για την κατάκτηση του τίτλου.

Σε αυτό το μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις που έκανε στο olaPAOK.gr ο έφορος της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Χασεκίδης.

Αναλυτικά όσα είπε ο έφορος του ΠΑΟΚ:

"Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην προπονήτρια μας και σε όλες τις αθλήτριες για τη μεγάλη νίκη που πετύχαμε επί του Παναιτωλικού. Αυτή η νίκη μας εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό μία θέση στην Ευρώπη, αλλά εκτός αυτού μας δίνει και το δικαίωμα, μέσω των πλέι οφ να παλέψουμε ακόμη και για τον τίτλο του πρωταθλητή. Το άγχος τώρα μεταφέρετε σε άλλες ομάδες. Εμείς, τώρα, χωρίς άγχος, θα κυνηγήσουμε τον τίτλο."

http://olapaok.gr/sport/handball/Handball_Gynaikon/pame_gia_prwtathlhma.791309.html

zagorakis

• Guest
Σε απολογία ΠΑΟΚ και Χασεκίδης

Την Δευτέρα (14/3) θα απολογηθεί στον Αθλητικό Δικαστή, Γαβριήλ Μαλλή η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του "Δικέφαλο", αλλά και ο έφορός της

Έχει χάσει το μέτρημα ο έφορος του ΠΑΟΚ. Οι φορές που τον έχει καλέσει σε απολογία ο Αθλητικός Δικαστής είναι πια αμέτρητες. Ο Δημήτρης Χασεκίδης αυτήν τη φορά "κατηγορείται", όπως ο ίδιος θεωρεί, για την έντονη κουβέντα που είχε με τον παρατηρητή του αγώνα με τον Άρη, όταν ο τελευταίος προσπάθησε να τον βγάλει εκτός γηπέδου. Θυμίζουμε ότι για το συγκεκριμένο ματς ο κ. Χασεκίδης ήταν τιμωρημένος και έτσι δεν είχε δικαίωμα εισόδου στον αγωνιστικό χώρο. Ο έφορος του ΠΑΟΚ, έκανε ό,τι κάνουν οι περισσότεροι που εκτίουν ανάλογη ποινή. Προσπάθησε να παρακολουθήσει τον αγώνα από την πιο μακρινή κερκίδα του γηπέδου. Αυτό, δεν άρεσε στον παρατηρητή και έτσι ήρθε η τιμωρία.

Αναλυτικά η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:

"Την  Δευτέρα  14/3/2011 και ώρα 10:00  π.μ., με απόφαση του Αθλητικού Δικαστή κ. Γαβριήλ Μαλλή καλούνται σε απολογία οι:

9 α)  Π.Α.Ο.Κ. (αθλητικό σωματείο)

β) Δημήτριο Χασεκίδη (συνοδό σωματείου Π.Α.Ο.Κ.)."

http://olapaok.gr/sport/handball/Handball_Gynaikon/se_apologia_paok_kai_xasekidhs.795859.html

zagorakis

• Guest
Ξεκούραση πριν τις μάχες

Ρεπό μέχρι την Τρίτη (8/3) έχουν πάρει οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, όταν και θα γυρίσουν στις προπονήσεις

Σε κάτι λιγότερο από έναν μήνα και πιο συγκεκριμένα στις 3 Απριλίου είναι προγραμματισμένο το επόμενο επίσημο παιχνίδι της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Οι παίκτριες του "Δικέφαλου" θα εκμεταλλευτούν αυτό το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, αλλά και να ξεπεράσουν προβλήματα τραυματισμών, εν όψει της δύσκολης συνέχειας που τις περιμένει.

Τριήμερο ξεκούρασης

Η διακοπή, εκτός των άλλων, δίνει το δικαίωμα και στην προπονήτρια του ΠΑΟΚ να... ελαφρώσει το πρόγραμμα προπονήσεων των παικτριών της. Για αυτό τον λόγο, λοιπόν, η Ελληνίδα τεχνικός έδωσε τριήμερη άδεια στις "ασπρόμαυρες", προκειμένου να ξεκουραστούν και να περάσουν με τις οικογένειές τους τις επόμενες μέρες. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (8/3) στο κλειστό της Μίκρας.

http://olapaok.gr/sport/handball/Handball_Gynaikon/ksekourash_prin_tis_maxes.796865.html

zagorakis

• Guest
Το μεγάλο άλμα

Αν και η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ είναι "πρωτάρα" στην Α1, πλέον είναι φαβορί για μία θέση στα πλέι οφ και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας χρονιάς. Η προπονήτρια, Γρηγορία Γκόλια, μίλησε στο PAOK24 για το φετινό επίτευγμα.

Μετά από μια χρονιά στην Α2 όπου κατέκτησε τον τίτλο, ο Δικέφαλος "ανέβηκε" στην Α1 με βλέψεις πεντάδας. "Από την αρχή που ξεκινήσαμε να χτίζουμε την ομάδα μαζί με τον έφορο Δημήτρη Χασεκίδη, στόχος μας ήταν να ανεβούμε και να μείνουμε στην μεγάλη κατηγορία. Επιλέξαμε πολύ δυνατές μονάδες για να κάνουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Με τα κορίτσια είχα από την αρχή πολύ καλή συνεργασία. Εξάλλου αρκετές τις γνώριζα ήδη, καθώς είχαμε υπάρξει συμπαίκτριες ή αντίπαλες. Φέτος η άμυνα της ομάδας "έδεσε" περισσότερο, ενώ και η συνεργασία των κοριτσιών είναι καλύτερη", αναλύει στο PAOK24 η Γκόλια.

Φέτος η ομάδα πραγματοποιεί μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας. Χαρακτηριστικό είναι ότι γνώρισε την ήττα μόνο από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν εδώ και χρόνια στην Α1. Ωστόσο η προπονήτρια του ΠΑΟΚ, θεωρεί πως υπό διαφορετικές συνθήκες θα μπορούσαν να κερδηθούν και αυτοί οι βαθμοί: "Υπήρξαν παιχνίδια που κρίθηκαν από εξωγενείς παράγοντες και όχι από την δυναμική των ομάδων. Θεωρώ όμως ότι η χρονιά είναι απόλυτα επιτυχημένη, γιατί σταθήκαμε όρθιες μπροστά σε ομάδες όπως η ΑΣΕ Ορμή και η Αναγέννηση Άρτας. Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι αυτές οι ομάδες είναι πολύ έμπειρες και οι παίκτριές τους είναι επαγγελματίες. Ζουν από το χάντμπολ. Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ, προσπαθούν να συνδυάσουν την τρέλα τους για το χάντμπολ με την καθημερινή τους εργασία".

Για την Γρηγορία Γκόλια βέβαια, το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη και τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη, καθώς μένουν τρεις δύσκολες αναμετρήσεις κόντρα σε Μ. Αλέξανδρο, Αρίωνα και Ν. Ιωνία: "Για μένα δεν έχει τελειώσει τίποτα μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Τα τρία αυτά παιχνίδια θα είναι καθοριστικά. Στόχος βέβαια είναι η τέταρτη θέση. Τα κορίτσια απέδειξαν ότι διαθέτουν ποιότητα και μπορούν να αντεπεξέλθουν σε δύσκολες καταστάσεις. Ελπίζουμε ότι δεν θα έχουμε περαιτέρω απώλειες και θα καταφέρουμε να μπούμε στα πλέι οφ".

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=16&id=6580&t=1

zagorakis

• Guest
Κι άλλη τιμωρία για Χασεκίδη

Ο Αθλητικός Δικαστής επέβαλε στον έφορο της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ την ποινή αποκλεισμού των 35 ημερών από τους αγωνιστικούς και αθλητικούς χώρους

Νέα "καμπάνα" τιμωρίας ήχησε για τον Δημήτρη Χασεκίδη. Στον έφορο της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ επιβλήθηκε η ποινή αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς και αθλητικούς χώρους για τριανταπέντε μέρες.

Τιμωρία που προέκυψε, όπως ο ίδιος θεωρεί, για την έντονη κουβέντα που είχε με τον παρατηρητή του αγώνα με τον Άρη, όταν ο τελευταίος προσπάθησε να τον βγάλει εκτός γηπέδου.

Θυμίζουμε ότι για το συγκεκριμένο ματς ο κ. Χασεκίδης ήταν τιμωρημένος και έτσι δεν είχε δικαίωμα εισόδου στον αγωνιστικό χώρο. Ο έφορος του ΠΑΟΚ, έκανε ό,τι κάνουν οι περισσότεροι που εκτίουν ανάλογη ποινή. Προσπάθησε να παρακολουθήσει τον αγώνα από την πιο μακρινή κερκίδα του γηπέδου. Αυτό, δεν άρεσε στον παρατηρητή και έτσι ήρθε η τιμωρία.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

"3α)Αθλητικό Σωματείο «Π.Α.Ο.Κ.» απαλλάσσει από κάθε κατηγορία.

β)Συνοδό Σωματείου «Π.Α.Ο.Κ.» Δημήτριο Χασεκίδη, την ποινή αποκλεισμού των τριάντα πέντε (35)  ημερολογιακών ημερών από τους αγωνιστικούς και αθλητικούς χώρους."

http://olapaok.gr/sport/handball/Handball_Gynaikon/ki_allh_timwria_gia_xasekidh.805175.html

zagorakis

• Guest
Μακροχρόνια, μετ' εμποδίων, προετοιμασία

Άλλες δύο εβδομάδες έμειναν μέχρι να ξεκινήσουν και πάλι οι επίσημες υποχρεώσεις της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ

Από τις 27 Φεβρουαρίου έχουν να αγωνιστούν τα κορίτσια της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Εκείνη την ημέρα ο "Δικέφαλος" είχε πάρει ακόμη μία μεγάλη νίκη, αυτήν τη φορά επί του Παναιτωλικού με σκορ 31-30, κλείνοντας με θετικό τρόπο το δεύτερο μεγαλύτερο κομμάτι αγωνιστικής δράσης της σεζόν. Στις 2 Απριλίου, όταν ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα, οι "ασπρόμαυρες" θα ταξιδέψουν στα Γιαννιτσά για να αντιμετωπίσουν τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο στη μία από τις τρεις αγωνιστικές που απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Τρία στα τρία

Ο στόχος σε αυτά τα ματς είναι απλός, αλλά όχι και τόσο εύκολος. Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει, εκτός από τον Μέγα Αλέξανδρο, τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας εκτός έδρας και την τελευταία τη Νέα Ιωνία εντός. Άπαντες στον "Δικέφαλο" θέλουν να κάνουν το απόλυτο και να πάνε όσο ψηλότερα γίνεται στην βαθμολογία.

Αυτό, φυσικά, δεν είναι εύκολο, αφού η προετοιμασία των "ασπρόμαυρων" διεξάγεται μετ' εμποδίων. Εκτός από διάφορους μικροτραυματισμούς και απουσίες από την προπόνηση, οι παίκτριες του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τις πληρωμές τους.

Το γνωστό πρόβλημα που πλήττει σχεδόν όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Ο έφορος της ομάδας, Δημήτρης Χασεκίδης, προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει λύσεις, ενώ από τη μεριά της η προπονήτρια προσπαθεί να κρατήσει τις παίκτριες συγκεντρωμένες στο στόχο τους. Μέχρι τώρα, όλα βαίνουν καλώς και ο ΠΑΟΚ πρωταγωνιστεί το μόνο που μένει είναι οι "ασπρόμαυρες" να επιβεβαιώσουν, όπως πολύ επαγγελματικά κάνουν ως τώρα, πως πάνω από όλα βάζουν την ομάδα, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

http://olapaok.gr/sport/handball/Handball_Gynaikon/makroxronia_met_empodiwn_proetoimasia.812337.html

zagorakis

• Guest
Μικροεπέμβαση για Ποιμενίδου

Σε επέμβαση υποβλήθηκε η πίβοτ του ΠΑΟΚ, Ελένη Ποιμενίδου, καθώς είχε παρουσιάσει λίπωμα πάνω από τον αστράγαλο, το οποίο έπρεπε να αφαιρεθεί.

Έτσι η παίκτρια του Δικέφαλου θα απουσιάσει κάποιες μέρες από την προπόνηση, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει ουσιαστικά να μείνει εκτός για τον αγώνα με τον Μ. Αλέξανδρο (03/04, 16.00).

Στο μεταξύ συνεχίζονται κανονικά οι προπονήσεις της ομάδας. Απούσα από αυτές όμως είναι η πλέι μέικερ Άννα Γιουρούκη, η οποία είναι τραυματίας και καταβάλει αγώνα δρόμου ώστε να προλάβει τις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α1.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=16&id=6928&t=1

zagorakis

• Guest
Μόνο στον ΠΑΟΚ τέτοια ρεκόρ

Πόσο συνηθισμένο είναι για έναν αθλητή ή αθλήτρια να φορέσει τη φανέλα του ίδιου συλλόγου σε δύο διαφορετικά αθλήματα με συμμετοχές στην Α κατηγορία; Στον ΠΑΟΚ έχει συμβεί και αυτό, από τη Μυρτώ Νούλα.

Η Μυρτώ Νούλα αγωνίζεται στην ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, πέρασε όμως και από την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, καθώς όπως αναφέρει η ίδια το ποδόσφαιρο είναι μια από τις αγάπες της.

Η 22χρονη χαντμπολίστρια από την Άρτα ξεκίνησε το χάντμπολ στα δεκαέξι της,σχετικά μεγάλη όπως σχολιάζει η ίδια. Από μικρή όμως έπαιζε ποδόσφαιρο: " Συνήθιζα να παίζω ποδόσφαιρο στις αλάνες της γειτονιάς μου. Πάντα όμως ήθελα να ασχοληθώ σοβαρά με ένα άθλημα. Έτσι στα δεκαέξι μου μετά και από παρότρυνση από φίλες μου που ήταν χαντμπολίστριες, βρέθηκα στην Αναγέννηση Άρτας. Εκεί έμεινα για τρία χρόνια" αναλύει στο PAOK24 η Νούλα.

Στα δεκαεννιά της μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει διατροφολογία αλλά και να δοκιμάσει την τύχη της σε ομάδες χάντμπολ της πόλης. Όμως τελικά τα σχέδιά της άλλαξαν και βρέθηκε στην γυναικεία ομάδα ...ποδοσφαίρου του Δικέφαλου: "Πληροφορήθηκα από το ίντερνετ για την καλή πορεία του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια στην α κατηγορία γυναικών και αποφάσισα να επικοινωνήσω με τον έφορο της ομάδας, Γιώργο Προύσαλη για να κάνω ένα δοκιμαστικό. Ήθελα να δοκιμάσω την τύχη μου και στο ποδόσφαιρο, γιατί το αγαπώ πολύ. Τελικά άρεσα στους ανθρώπους της ομάδας και με κράτησαν. Αγωνίστηκα ένα χρόνο στον Δικέφαλο και μάλιστα έπαιξα σε αρκετά παιχνίδια, τις περισσότερες φορές ως στόπερ".

Μετά από ένα χρόνο στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, η Μυρτώ αποφάσισε ότι το χάντμπολ της ταιριάζει περισσότερο και επέστρεψε σε αυτό, κάνοντας ένα σύντομο πέρασμα από τον Άρη: "Ο Άρης με πήρε μεταγραφή από την Άρτα το 2009 και αποφάσισα να συνεχίσω με το χάντμπολ. Μου πάει περισσότερο νομίζω. Το 2010 η Γρηγορία Γκόλια, η τωρινή προπονήτρια μου, μου πρότεινε και έρθω στον ΠΑΟΚ. Μετά από την πολύ ωραία χρονιά που είχα περάσει στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, ήθελα να επιστρέψω σε αυτό το σωματείο. Έτσι κι έγινε. Φέτος νομίζω ότι έχουμε την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσουμε, γιατί φτάσαμε ως εδώ με πολλή δουλειά".

Αν και η 22χρονη παίκτρια του Δικέφαλου, έχει πολλά "χαντμπολικά" χρόνια μπροστά της, δηλώνει ότι θέλει να ασχοληθεί και με τον τομέα που έχει σπουδάσει: " Θέλω σίγουρα να ασχοληθώ και με την διατροφολογία. Αυτός είναι ο στόχος μου και είμαι στο ψάξιμο. Τα πράγματα βέβαια έχουν δυσκολέψει αρκετά στον κλάδο, αλλά θα συνεχίσω να προσπαθώ".

O ΠΑΟΚ έχει στην κορυφαία κατηγορία και την γυναικεία ομάδα μπάσκετ. Ποιος ξέρει; Ίσως η Μυρτώ να δοκιμάσει και εκεί τις δυνάμεις της για να πετύχει ένα ακόμη πιο δύσκολο ρεκόρ.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=21&id=6970

zagorakis

• Guest
Κλειδώνει την τετράδα

Μετά από 35 μέρες αγωνιστικής απραξίας η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ επιστρέφει σήμερα στην δράση, καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Μ.Αλέξανδρο Γιαννιτσών (16.00) για την 16η αγωνιστική της Α1.

Η προπονήτρια της ομάδας Γρηγορία Γκόλια, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες της Άννας Γιουρούκη, η οποία έχει κάταγμα στον αντίχειρα και βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας, ενώ θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή και η συμμετοχή ή όχι της Ελένης Ποιμενίδου.

Η ομάδα θα αναχωρήσει στις 13.00 για τα Γιαννιτσά. Στόχος για τα κορίτσια της Γκόλια είναι το δίποντο, που θα τους εξασφαλίσει κατά 99% την είσοδο στην τετράδα των πλέι-οφ. Ο πρώτος αγώνας μεταξύ των δύο είχε λήξει 28-23 υπέρ του Δικέφαλου. 

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=16&id=7187&t=1

zagorakis

• Guest
Ευρωπαίος ΠΑΟΚ!

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του "Δικέφαλου" με την ισοπαλία (31-31) που πήρε μέσα στην έδρα της Αναγέννησης Γιαννιτσών, εξασφάλισε και μαθηματικά την είσοδό της στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, αλλά και το δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Μεγάλες στιγμές ζει το γυναικείο τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Τα κορίτσια του "Δικέφαλου" σφράγισαν την πολύ καλή τους πορεία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα εξασφαλίζοντας νωρίς - νωρίς την έξοδο στην Ευρώπη, μέσω της προνομιούχου τετράδας του πρωταθλήματος. Οι "ασπρόμαυρες" ήρθαν ισόπαλες (31-31) με την Αναγέννηση Γιαννιτσών σε αγώνα που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής (3/4).

Αυξομειώσεις και... "Χ"

Το παιχνίδι, όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ, ήταν εκπληκτικό. Ο ΠΑΟΚ στην ανάπαυλα προηγούνταν με 3 γκολ διαφορά (17-14) και έδειχνε έτοιμος για ακόμη μία νίκη. Στο δεύτερο μέρος, όμως, οι γηπεδούχες ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να μπουν στη θέση του οδηγού ακόμη και με 4 τέρματα διαφορά. Στο τέλος, ο "Δικέφαλος" με ένα σερί καλών επιθέσεων ισοφάρισε και τελικά πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΠΑΟΚ: Ποιμενίδου 10, Βασιλέσκου 8, Νούλα 5, Καραπαναγιωτίδου 4, Ξενοφώντος 4

http://olapaok.gr/sport/handball/Handball_Gynaikon/eyrwpaios_paok.824372.html

Η Βαθμολογία (σε 16 αγώνες)
ΑΣΕ Ορμή 32 
Νέα Ιωνία 26 
Αναγέννηση Άρτας 22 
ΠΑΟΚ 21 
Παναιτωλικός 19 
Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών 15 
Μακεδονικός 10 
Αρίων Πτολεμαΐδας 6 
Αρης Θεσσαλονίκης 4 
Αρης Νικαίας 4 
* Ο Αρης Νικαίας έχει έναν μηδενισμό και -1 βαθμό
« Last Edit: April 03, 2011, 22:30:28 by POYLEN-4- »

zagorakis

• Guest
Φτερούγισμα και στην Ευρώπη

Πέρσι τέτοιο καιρό η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ μαχόταν για την άνοδο στην Α1. Σήμερα, πανηγυρίζει την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για πρώτη φορά στην ιστορία της. Ο έφορος της ομάδας, Δημήτρης Χασεκίδης, εξήγησε στο PAOK24 τι σημαίνει για το τμήμα το ευρωπαϊκό "στοίχημα".

Οι παίκτριες της Γρηγορίας Γκόλια κατάφεραν από πρωτάρες στην Α1 να πρωταγωνιστήσουν και υπόσχονται και άλλες ..χαρές για τους φίλους του ΠΑΟΚ. Εξάλλου όπως τονίζει ο έφορος στο PAOK24, το περίμεναν: "Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την φετινή πορεία της ομάδας. Να πούμε βέβαια για ακόμη μία φορά ότι αυτή η ομάδα φτιάχτηκε για αυτόν ακριβώς τον λόγο: να πάει ψηλά. Αναμφίβολα το ότι η ομάδα κατάφερε να βγει στην Ευρώπη την πρώτη της χρονιά στην Α1 είναι επιτυχία, αλλά αναμενόμενη με το υλικό που έχουμε".

Τι σημαίνει όμως για το τμήμα η έξοδος στην Ευρώπη; Ο Χασεκίδης απαντά:"Το ότι ο Δικέφαλος κατάφερε να βγει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι θετικό κυρίως αγωνιστικά. Από εκεί και πέρα ελπίζουμε όλοι ότι ίσως βοηθήσει και οικονομικά το τμήμα. Ζούμε σε μια εποχή που τα χρήματα στα ερασιτεχνικά σωματεία είναι ελάχιστα και τα μόνα που δεν ευθύνονται για αυτή την κατάσταση είναι τα ίδια τα σωματεία".

Ο έφορος του ΠΑΟΚ όμως αναφέρθηκε και στο κομμάτι των χορηγιών: "Αυτή τη στιγμή έχουμε κάποιους χορηγούς που μας βοηθούν, αλλά κανέναν "μεγάλο" χορηγό. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα έρθει μετά και από αυτή την επιτυχία. Εξάλλου χρειαζόμαστε ένα μεγάλο χορηγό. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις" υπογράμμισε ο Χασεκίδης υπονοώντας πως είναι δυνατό να έχει βρεθεί ήδη ο χορηγός που θα στηρίξει την ομάδα από την καινούργια σεζόν.

Βέβαια η ομάδα έχει ακόμη ένα στόχο για φέτος, την είσοδο στα play off που θα κριθεί στους δύο τελευταίους αγώνες: "Η ομάδα έχει φιλοσοφία νικητή. Έχουμε δύο παιχνίδια μπροστά μας και μάλιστα το ένα πολύ δυνατό, αυτό με την Ν. Ιωνία. Θέλουμε να περάσουμε στην τελική τετράδα και από εκεί και πέρα όλα είναι πιθανά" κατέληξε ο Χασεκίδης.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=16&id=7248&t=1

zagorakis

• Guest
Επιβλητική νίκη του ΠΑΟΚ

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του "Δικέφαλου" επικράτησε άνετα του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας εκτός έδρας με σκορ 42-29 στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος

Με νίκη συνέχισε την Κυριακή (10/4) τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ επικρατώντας εκτός έδρας του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας με σκορ 42-29. Ο "Δικέφαλος"... πάτησε γκάζι στο δεύτερο μέρος, αν και από το πρώτο είχε χτίσει μία διαφορά ασφαλείας (14-20). Μετά την ανάπαυλα, όμως, οι παίκτριες της Γκόλια "θύμωσαν" και πετυχαίνοντας 22 γκολ (!) έγραψαν το τελικό 42-29.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ έμεινε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και θα τα δώσει όλα στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με την Κυπελλούχο Νέα Ιωνία την ερχόμενη εβδομάδα. Εκεί, ο "Δικέφαλος" ψάχνει τη νίκη που θα τον ανεβάσει στην τρίτη θέση και θα του δώσει το πλεονέκτημα της έδρας για την πρώτη φάση των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ: Σμαρδέλη 4, Τσιούλα 1, Ποιμενίδου 14, Προκοπίδου 8, Καραπαναγιωτίδου 12, Νούλα 3

http://olapaok.gr/sport/handball/Handball_Gynaikon/epivlhtikh_nikh_toy_paok.830357.html

zagorakis

• Guest
Κάλεσμα στη Μίκρα

Τη Νέα Ιωνία υποδέχεται σήμερα η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. O αγώνας θα ξεκινήσεις στις 18.00, στο κλειστό της Μίκρας.

Μετά την εξασφάλιση της εισόδου στα πλέι οφ την προηγούμενη αγωνιστική, ο Δικέφαλος θέλει να πάρει την νίκη και για λόγους γοήτρου, καθώς είχε αποκλειστεί από την αθηναϊκή ομάδα στο θεσμό του κυπέλλου, αλλά και γιατί θα κυνηγήσει την τρίτη θέση, σε περίπτωση ήττας της Αναγέννησης Άρτας.

Εκτός από τις απουσίες των Στάικου και Γιουρούκη, η Γρηγορία Γκόλια θα έχει όλες τις κοπέλες ετοιμοπόλεμες και με διάθεση να κερδίσουν τους τελευταίους βαθμούς, πριν τα πλέι οφ.

Ο έφορος της ομάδας, Δημήτρης Χασεκίδης, μιλώντας στο PAOK24, εξέφρασε την επιθυμία των κοριτσιών να έχουν κοντά τους τον κόσμο: "Αυτή η ομάδα, από πρωτάρα στην Α1 κατάφερε να μπει στις τέσσερις καλύτερες. Η πορεία μας φέτος ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Θέλουμε τον κόσμο στο πλάι μας στον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου. Προβλέπεται ένα δυνατό παιχνίδι και καλούμε τον κόσμο να έρθει να μας δείξει την αγάπη του, όπως μόνο αυτός ξέρει".

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=16&id=7507&t=1

zagorakis

• Guest
Ο... Χίτσκοκ στη Μίκρα!

Ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος (24-24) με τη Νέα Ιωνία σε ένα ματς που θα όσοι το είδαν θα το θυμούνται για πολύ καιρό. Διακυμάνσεις στο σκορ, ένταση, γκολ και φινάλε για γερά νεύρα με τον ΠΑΟΚ να ισοφαρίζει ένα λεπτό πριν το τέλος και να χάνει ευκαιρία να πάρει τη νίκη 20'' πριν το τελευταίο σφύριγμα

Αρχική / Σπορ / Χάντμπολ / Χάντμπολ Γυναικών / Ο... Χίτσκοκ στη Μίκρα!
Ο... Χίτσκοκ στη Μίκρα!
Χάντμπολ, Χάντμπολ Γυναικών 16 Απρ. 2011 17:40 - Από Χρήστος Κομνηνακίδης

Ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος (24-24) με τη Νέα Ιωνία σε ένα ματς που θα όσοι το είδαν θα το θυμούνται για πολύ καιρό. Διακυμάνσεις στο σκορ, ένταση, γκολ και φινάλε για γερά νεύρα με τον ΠΑΟΚ να ισοφαρίζει ένα λεπτό πριν το τέλος και να χάνει ευκαιρία να πάρει τη νίκη 20'' πριν το τελευταίο σφύριγμα
1 σχόλιο

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για τον ΠΑΟΚ, αφού οι παίκτριές του μπήκαν πολύ νωθρά στο γήπεδο. Η Νέα Ιωνία εκμεταλλεύτηκε τη χαλαρότητα των "ασπρόμαυρων" και βρέθηκε γρήγορα μπροστά στο σκορ ακόμη και με πέντε γκολ. Η απουσία της Γιουρούκη από τη θέη της πλέι μέικερ και ο διαφορετικός ρόλος που ανέλαβε η Καραπαναγιωτίδου... έβγαλαν τον ΠΑΟΚ από τα νερά του. Μετά το 15ο λεπτό τα πράγματα άλλαξαν. Ο "Δικέφαλος" βρήκε τις λύσεις στην επίθεση που απεγνωσμένα έψαχνε, διόρθωσε την άμυνά του και με πρωταγωνίστρια του Λάουρα Βασιλέσκου που έκανε ό,τι ήθελε κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του. Μάλιστα, με ένα σερί 7-1 στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, οι "ασπρόμαυρες" μπήκαν στα αποδυτήρια προηγούμενες με σκορ 13-11.

Στο ίδιο έργο θεατές

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο για τον ΠΑΟΚ. Κακές επιλογές στην επίθεση, αργές αντιδράσεις στην άμυνα και η Νέα Ιωνία μπροστά στο σκορ με διαφορά τριών γκολ. Το μπλακ άουτ διήρκεσε περίπου επτά λεπτά. Μετά, οι παίκτριες της Γκόλια "ξύπνησαν" και με καλές άμυνες και υπομονή στην επίθεση κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια (19-19) δέκα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν δραματικό. Οι ομάδες πηγαίναν γκολ - γκολ και κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει τον νικητή. Ο ΠΑΟΚ έμοιαζε... εφτάψυχος, αφού βρέθηκε να χάνει αρκετές φορές με ένα ή και δύο γκολ, ωστόσο, κατάφερνε να φέρνει το ματς στα ίσια. Τελικά, το ισόπαλο 24-24 και ο ένας βαθμός που πήρε η κάθε ομάδα ήταν η πιο δίκαιη μοιρασιά σε ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

17.30 Οι δύο ομάδες βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και υπό τον ήχο ποπ μουσικής ξεκινούν το ζέσταμά τους

17.35 Μέσα στο γήπεδο έχει λίγο παραπάνω κρύο από το κανονικό και... επιθυμητό

17.40 Σήμερα ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία με νίκη να αποφύγει το εμπόδιο της Ορμής στα ημιτελικά του πρωταθλήματος που ακολουθούν και να παίξει με τον αποψινό του αντίπαλο

17.45 Στην αποστολή και τον πάγκο του ΠΑΟΚ βρίσκονται και οι τραυματισμένες Γιουρούκη και Στάικου που δεν θα δώσουν το παρών στον αγώνα που ξεκινά σε λίγη ώρα

17.50 Περίεργο, αλλά οι διαιτητές του αγώνα φορούν... ενδοεπικοινωνία!

17.55 Σιγά σιγά η προθέρμανση των ομάδων ολοκληρώνεται και σε λίγο θα γίνει η παρουσίαση των ομάδων

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

0-1 Η Τσακάλου ανοίγει το σκορ

0-2 Λαφαρά. Ο ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε καλά

1-2 Μειώνει η Ποιμενίδου

2-2 Ισοφαρίζει η Βασιλέσκου

2-3 Η Παπανικολάου βάζει μπροστά στο σκορ τις φιλοξενούμενες

2-4 Ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα στην κόντρα, όπου σκόραρε η Λογδανίδου

2-5 Ανεβάζει τη διαφορά η Κρούμοβα

Συμπληρώθηκαν τα πρώτα 10 λεπτά του αγώνα

2-6 Ο ΠΑΟΚ αν και αμύνεται καλά δέχεται γκολ από την Τσακάλου

3-6 Η Βασιλέσκου μειώνει από τη θέση του πέναλτι

3-7 Λαφαρά

4-7 Και πάλι η Βασιλέσκου με πέναλτι

5-7 Γκολ από τη Σμαρδέλη, "ξυπνάει" ο ΠΑΟΚ

* Στο γήπεδο βρίσκονται και δύο μέλη της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, ο Παναγιώτης Αποστολίδης και Σωτήρης Μαραγκός

5-8 Η Λογδανίδου σκοράρει, αφού ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες του

6-8 Η Βασιλέσκου βρίσκεται σε εξαιρετική μέρα και κρατάει τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι

6-9 Η Τσακάλου σκοράρει

6-10 Ξανά στα 4 γκολ η διαφορά με την Κρούμοβα

Τάιμ άουτ για τον ΠΑΟΚ

Δέκα λεπτά για το τέλος του ημιχρόνου

7-10 Σκοράρει η Ποιμενίδου

8-10 Η Προκοπίδου πετυχαίνει το πρώτο της γκολ

9-10 Δεύτερο γκολ από την Προκοπίδου

* Στην παρέα των Αποστολίδη και Μαραγκού προστέθηκε και ο Ευρυπίδης Ναουμίδης με... γυμνό χέρι!

9-11 Δύσκολο γκολ από την Τσακάλου

10-11 Με εκπληκτικό γκολ της Βασιλέσκου

4' για το ημίχρονο

11-11 Η Βασιλέσκου παίζει μόνη της την Ιωνία και ισοφαρίζει μετά από ώρα

12-11 Αν και με δύο παίκτριες λιγότερες, λόγω δίλεπτων αποβολών, ο ΠΑΟΚ περνά μπροστά με την Καραπαναγιωτίδου

13-11 Η Βασιλέσκου στέλνει τον ΠΑΟΚ στα αποδυτήρια με δύο γκολ μπροστά

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

Ο ΠΑΟΚ με αντεπίθεση διαρκείας στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου εκμεταλλεύτηκε την καλή του άμυνα και την ατυχία των φιλοξενούμενων (7 δοκάρια!) και με ένα σερί 7-1 έλυσε το επιθετικό πρόβλημα των πρώτων 15 λεπτών και κρατάει την τύχη στα χέρια του

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε...

13-12 Γρήγορο γκολ από την Τσακάλου

13-13 Ισοφαρίζει η Τσακάλου

13-14 Ο ΠΑΟΚ δεν ξεκινά καλά. Η Λαφαρά σκοράρει

13-15 Η Παπανικολάου πετυχαίνει γκολ

13-16 Με σερί 5-0 και το γκολ της Σλιάκοβα η Νέα Ιωνία ξεφεύγει και πάλι

14-16 Μειώνει η Βασιλέσκου

15-16 Πολύ δύσκολο γκολ από την Καραπαναγιωτίδου

15-17 Η Χρονοπούλου σκοράρει

16-17 Η Καραπαναγιωτίδου πετυχαίνει ένα κρίσιμο γκολ

Φτάσαμε στο 12ο λεπτό του δεύτερο μέρους

16-18 Γκολ από την Χρονοπούλου

17-18 Σκοράρει η Ποιμενίδου μετά από ώρα

17-19 Λαφαρά

18-19 Με το πρώτο γκολ της Νούλα

19-19 Η Βασιλέσκου ισοφαρίζει με πέναλτι

19-20 Η Χρονοπούλου στο δεύτερο μέρος "σκοτώνει" με τα σουτ της τον ΠΑΟΚ

Δέκα λεπτά για το τέλος του ματς

19-21 Χρονοπούλου

20-21 Μειώνει η Ποιμενίδου

20-22 Η Τσακάλου σκοράρει

21-22 Η Νούλα σκοράρει

21-23 Γκολ από την Λαφάρα. Ο ΠΑΟΚ θέλει καλές άμυνες

22-23 Με το δέκατο γκολ της Βασιλέσκου

23-23 Η Νούλα ισοφαρίζει. 4' για το φινάλε

Η Χρονοπούλου σουτάρει άουτ, η μπάλα στον ΠΑΟΚ

Σουτ της Βασιλέσκου, η μπάλα άουτ

23-24 Η Τσακάλου σκοράρει με πέναλτι

24-24 Εκπληκτικό, απίθανο γκολ από την Καραπαναγιωτίδου! Ένα λεπτό για το φινάλε

ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΟΚ: Τσιούλα, Ξενοφώντος, Βασιλέσκου 10, Προκοπίδου 2, Νούλα, Καραπαναγιωτίδου 4, Σμαρδέλη 1, Ποιμενίδου 4, Νούλα 3, Τζιότα

Ο.Φ. Νέας Ιωνίας: Πέντσεβα, Κρουμόβα, Ζουμπουνέλλη, Λαφαρά 5, Κατσιλιάνου, Μπότσμαν, Λογδανίδου 2, Σλιάκοβα 1, Αμαξινέσεϊ, Τσακάλου 8, Βόλτοβιτς, Μακρή, Παπανικολάου 2, Χρονοπούλου 4

http://olapaok.gr/sport/handball/Handball_Gynaikon/o_xitskok_sth_mikra.835932.html

zagorakis

• Guest
"Πάμε για πρωτάθλημα"

Τι δήλωσε η προπονήτρια της γυναικείας ομάδας χάντμπολ, Γρηγορία Γκόλια, για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ απέναντι στην Νέα Ιωνία αλλά και για τα πλέι οφ που ξεκινούν σε λίγο καιρό

Μετά το τέλος του ισόπαλου αποτελέσματος (24-24) μεταξύ της γυναίκας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ και της Νέας Ιωνίας, η προπονήτρια του "Δικεφάλου", Γρηγορία Γκόλια, δήλωσε τα εξής: "Κάναμε ένα καλό παιχνίδι από τα καλά μας. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες. Το παιχνίδι είχε πολλές διακυμάνσεις άλλα δεν λήγει πριν το 60'. Θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει, δεν τα καταφέραμε αλλά κάναμε μια καλή εμφάνιση.

Παίξανε όλες οι παίκτριες καλά αλλά αν έπρεπε να ξεχωρίσω μία είναι η Μπαντή που έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση". Για το κακό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ είπε: "Επηρεαστήκαμε από τις πολλές απουσίες και κυρίως αυτή της Γιουρούκη στη θέση του πλέι μέικερ". Για τα πλέι οφ τόνισε: "Πάμε για πρωτάθλημα. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Εδώ που φτάσαμε θέλουμε να τα κερδίσουμε και να φτάσουμε όσο τον δυνατό ψηλότερα".

http://olapaok.gr/sport/handball/Handball_Gynaikon/pame_gia_prwtathlhma.836221.html