Ήττα, παράπονα και "επεισόδια"Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του "Δικέφαλου", αν και πάλεψε στην Άρτα, δεν τα κατάφερε και τελικά ηττήθηκε από την τοπική Αναγέννηση με σκορ 34-25. Το εχθρικό κλίμα στο γήπεδο, εξόντωσε τις "ασπρόμαυρες". Γράφτηκε στο φύλλο αγώνα ο έφορος του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Χασεκίδης
Το ξεκίνημα του παιχνιδιού το Σάββατο (22/1) βρήκε τις δύο ομάδες να πηγαίνουν γκολ - γκολ, κάτι που έδειχνε αυτό που πολλοί έλεγαν πριν την έναρξη του, ότι θα γίνει μία πραγματική μάχη. Βέβαια, μάχη, θα γινόταν έτσι κι αλλιώς, αφού οι 300 οπαδοί της Αναγέννησης που βρέθηκαν στις κερκίδες δεν ήταν και τόσο φιλικοί με τις παίκτριες του ΠΑΟΚ, οι οποίες στα κρίσιμα σημεία του αγώνα επηρεάστηκαν από αυτά που άκουγαν...
Όλα καλά, μέχρι...
Ο ΠΑΟΚ αντιστεκόταν πολύ καλά στην ποιότητα των παικτριών της Αναγέννησης και τα πάντα έδειχναν ότι η νίκη θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Μέσα σε αυτές ανήκουν, φυσικά, και οι αποφάσεις των διαιτητών, οι οποίες για ακόμη ένα ματς δεν ήταν υπέρ του "Δικέφαλου". Οι "ασπρόμαυρες" διαμαρτύρονται έντονα για μία φάση στο 20ο λεπτό του αγώνα, όταν η τερματοφύλακας της Άρτας μάρκαρε αντικανονικά την Προκοπίδου. Οι διαιτητές, αντί αν την αποβάλλουν συνέχισαν κανονικά το παιχνίδι.
Όλα τέλειωσαν άδοξα
Στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι παίκτριες της Γκόλια ήταν πολύ νευρικές μετά από όσα πέρασαν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Νευρικότητα, η οποία μεταφράστηκε σε διαφορά στο τελικό σκορ, το οποίο βρήκε την Αναγέννηση Άρτας να πανηγυρίζει μία μεγάλη νίκη επί ενός πολύ δύσκολου αντιπάλου (34-25).
Στο φύλλο αγώνα ο έφορος του ΠΑΟΚ
Μέσα σε όλα όσα συνέβησαν με τον κόσμο και τους διαιτητές, ο έφορος της ομάδας του ΠΑΟΚ. Ο Δημήτρης Χασεκίδης σε μία από τις φάσεις του αγώνα που οι διαιτητές πήραν λάθος απόφαση, είχε έντονο διάλογο μαζί τους και εκείνοι έγραψαν το συμβάν στο φύλλο αγώνα. Έτσι, ο έφορος του "Δικέφαλου" αναμένεται να δεχθεί... καμπάνα από την Ομοσπονδία.
http://olapaok.gr/sport/handball/Handball_Gynaikon/htta_parapona_kai_epeisodia.756822.html"Ο ΠΑΟΚ δε θα γίνει έρμαιο κανενός"Το ξέσπασμα του έφορου της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Χασεκίδη, για τη συμπεριφορά των διαιτητών προς τον "Δικέφαλο" μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα
Στον αγώνα με την Αναγέννηση Άρτας ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πανηγυρίσει ακόμη μία μεγάλη νίκη, όπως αυτές που μας έχει συνηθίσει να παίρνει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Οι λόγοι είναι πολλοί, όμως, ο κυριότερος είναι τα λάθη των διαιτητών. Για ακόμη ένα παιχνίδι οι "ασπρόμαυροι" έχουν έντονα παράπονα από τους διαιτητές του αγώνα. Σα να μην έφτανε αυτό, στο φύλλο αγώνα γράφτηκαν κάποια λόγια του έφορου του ΠΑΟΚ προς τον διαιτητή, ο οποίος, ωστόσο, τονίζει πως δεν τα ξεστόμισε ποτέ.
Ο Δημήτρης Χασεκίδης ξεσπά στο olaPAOK.gr για όλα όσα έχουν δει τα μάτια του από την αρχή της σεζόν μέχρι τώρα...
- Δεν είναι η πρώτη φορά που έχετε παράπονα από τη διαιτησία...
- Ναι, αυτό είναι αλήθεια. Μάλλον μας ακολουθεί η τιμωρία της ανδρικής ομάδας για τα γεγονότα της Λαμίας. Και εγώ αναρωτιέμαι. Πόσο πρέπει να πληρώσουμε αυτήν τη Λαμία, επιτέλους; Να φέρουμε όλο το χρυσάφι του κόσμου; Αυτό νομίζω ότι φταίει. Τα όσα συνέβησαν εκεί τον περασμένο Μάιο.
- Τι ακριβώς έγινε στον αγώνα με την Αναγέννηση και το όνομά σας γράφτηκε στον φύλλο αγώνα;
- Πήγα να πάρω τα δελτία το φύλλο αγώνα με το που τέλειωσε το παιχνίδι. Με το που έφτασα εκεί ο διαιτητής άρχισε να μου κάνει συστάσεις σε έντονο ύφος, επειδή ήμουν τιμωρημένος (σ.σ από συμβάν σε παλαιότερο παιχνίδι) και γενικά φαινόταν ότι ήταν προκατειλημμένος μαζί μου. Του είπα να μιλά καλύτερα στον έφορο του ΠΑΟΚ και να δείχνει τον σεβασμό που πρέπει σε έναν σύλλογο, όπως ο ΠΑΟΚ. Μετά, συνεχίστηκε ο διάλογος με τον κομισάριο και όλους όσους ήταν εκεί. Έπειτα ο διαιτητής έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι εγώ του είπα "θα μου κλ... τα αρ...". Όταν είδα τι έγραψε του είπα να φέρεται καλά και να λέει την αλήθεια.
- Ελπίζετε ότι τα πράγματα θα αλλάξουν;
- Δεν ελπίζω πουθενά. Εγώ κοιτάω την ομάδα μου, που είναι πολύ καλή. Κοιτάμε μπροστά. Δεν θα γίνουμε έρμαια του κάθε διαιτητή και των γεγονότων της Λαμίας.
http://olapaok.gr/sport/handball/Handball_Gynaikon/o_paok_de_tha_ginei_ermaio_kanenos.757013.html