Author Topic: ΠΑΟΚ Handball Α1 Ανδρών περίοδος ( 2010-2011 )  (Read 13751 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
εχει 7 δευτερα..
τον πιάνεις,τον ρίχνειςκάτω,του τραβάς τα αρχίδια.
σου δίνει  φάουλ..
εχεις 3 δευτερα
τον πιάνεις,τον ρίχνεις,κάτω,του τραβάς τα αρχίδια.
σου δίνει φάουλ.
εχεις 1 δευτερο..ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΕΛΟΣ. ΠΗΡΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ;

++++++++++++++
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
To παιχνίδι χάθηκε στο 22-22 όταν είχαμε την μπάλα και την χάσαμε . ΤΕΛΟΣ . Μπράβο στο παιδιά για όλη την προσπάθεια όλο το χρόνο , και μην ξεχνάμε πόσες αγωνιστικές παίξαμε με άδειο γήπεδο . Του χρόνου πάλι . Πουτάνα κούλα σε κανένα άθλημα δν μας άφησες φέτος να χαρούμε , γαμώ την πουτάνα σας γαμώ...
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
δεν χωνευεται με τιποτα.αλλα στην τελικη οτι δινεις παιρνεις ετσι?εμεις τι εχουμε δωσει για το τμημα?τιποτα.τι θα δωσουμε για το τμημα?τιποτα.απλα πεσαμε σε παιδια με πολυ ταλεντο και που αγαπουν την φανελα που φορανε.περα απτο πρωτο κυπελλο του ΠΑΟΚ το 2001 δεν εχω δει μια σοβαρη χαρα με τον ΠΑΟΚ(δεν μετραω το κυπελλο με τον αρη γιατι ηταν τυπικη διαδικασια και πιστευα οτι ειχε ερθει η στιγμη να παμε ενα βημα παραπανω-του μπασκετ δεν τα μετραω γιατι ημουν μικρος τοτε ).σε εκεινη την ηλικια ειχα ονειρο να ακουσω το we are the champions στην τουμπα.το ακουσα περσυ απο τα παιδια αυτα.μου φτανει για να τα εχω πολυ ψιλα στην καρδια μου.Τουλαχιστον αυτοι διεκδικουν κατι..

αιντε και του χρονου κλασικα 50 ατομα στην κερκιδα και στο τελος φουλ για την φιεστα.μονο για ανακοινωσεις ειμαστε,καλα μας λενε..
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Με εκφραζει απολυτα το παρακατω αποσπασμα απο το fcpaok.gr:

'Η 7λεπτη αφλογιστία του 6ου δεκαλέπτου και το γκολ του Μπακαούκα με 1'' για τη λήξη, έδωσαν τη νίκη και το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ...Ο κόσμος χειροκρότησε την ομάδα και φώναξαν το "εμείς μαζί για μια ζωή", παραδίδοντας μαθήματα ήθους και ευπρέπειας στο πανελλήνιο!'.

http://www.youtube.com/watch?v=u3Lwc_fByZs

Απο κατι τετοια μαθηματα ηθους και ευπρεπειας εγινα ΠΑΟΚ.Ειμαι πολυ περηφανος σημερα.

Μαλακια ε?
Επρεπε να τα κανουμε ολα πουτανα..Να διαλυσουμε και το μοναδικο τμημα που κανει πρωταθλητισμο
Γιατι γι αυτο γιναμε ΠΑΟΚ.Ουγκ
ΠΑΟΚ G4Α

PAOK_VOLOS

• Guest
Δεν ειπα να τα κανουμε πουτανα,αλλά και το να χειροκροτας μετα απο τετοια ΚΗΔΕΙΑ σαν να μην τρεχει τιποτα δειχνει οτι σαν λαος εχεις χαμηλα τον πηχυ.
Μπραβο στην ομαδα για τη δευτερη θεση.Δεν τρεχει τιποτα,ενα ψωροπρωταθλημα δωρισαμε.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
αλλα 500 μεινανε...
εντάξι το πρωι παλι....

Offline corrupt

• Αλλαγή
Mνημειώδης ξεφτίλα να σε γαμάει η κούλα έτσι άσχημα μέσα στην έδρα σου με 1500 κόσμο και γήπεδο να φλέγεται.
Στα παιδιά αυτά δεν έχεις να καταλογίσεις τίποτα, ίσα ίσα μας κάνανε και μας κάνουν περήφανους απλήρωτοι, οι ευθύνες μας τεράστιες σα λαός, ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΑΡΓΑΡΑ, ΑΠΛΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ...

Δεν κερδίζουμε κάθε μέρα πρωταθλήματα για να τα πετάμε έτσι ελαφρά τη καρδία, και σαν ομάδα αγωνιστικά και σαν κόσμος σε θέμα νοοτροπίας... Για μένα απλά δεν έπρεπε να γίνει ΠΟΤΕ η απονομή.

Ασχετο, αλλά μετά από απώλεια τίτλου είδαμε και πάλι παίχτη του ΠΑΟΚ να κλαίει με λυγμούς και να μην παρηγοριέται με τίποτα από κανέναν. Από την εποχή του Μπάνε είχαμε να δούμε κάτι τέτοιο, κάτι που φυσικά δεν είδαμε να κάνουν πέρσι μετά το φιάσκο στο μήλο ούτε φέτος στην Τούμπα με την κούλα οι παχυλά αμοιβόμενοι ποδοσφαιριστές μας. Και δε μιλάω μόνο για τον πούστη προδότη όπως θα σκεφτούν κάποιοι, αλλά και για τους Πάμπλους τους κομαντάτε και το υπερταλέντο το Βιερίνια και απ' όλους ανεξαιρέτως, που τους κάναμε θεούς χωρίς να το αξίζουν.

Τέλειωσαν τα ψέμματα σε όλα τα επίπεδα φέτος, να το ξέρετε. Η χειρότερη χρονιά σαν ΠΑΟΚ από το 2004 και έπειτα η φετινή. Τέλος.

kostas4

• Guest
corrupt απλα καταδικαζεις και την επομενη χρονια και σβηνεις απο τον χαρτη. γιατι αν κανεις μαλακια στην απονομη και νοημα δεν εχει και τα χανουμια θα το παιρνουν για τα επομενα τρια χρονια αφου θα εχεις φαει το μεγαλυτερο προστιμο στην ιστορια του χαντμπολ.

Τέλειωσαν τα ψέμματα σε όλα τα επίπεδα φέτος, να το ξέρετε. Η χειρότερη χρονιά σαν ΠΑΟΚ από το 2004 και έπειτα η φετινή. Τέλος.

+1

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Μονο στην Ελλαδα ειναι δυνατον να λεμε να μη γινει η απονομη επειδη χασαμε. Τα πραγματα ειναι απλα. ΜΠΡΑΒΟ αξιζουν αυτα τα παιδια για την προσπαθεια τους. 2 συνεχομενα πρωταθληματα κι απο μαλακια χαθηκε και ενα 3ο στο τελευταιο δευτερολεπτο. Οχι να λεμε και οτι μικραινει η ομαδα αν χειροκροτησουμε στο τελος. Και ποιος ειμαι εγω κι εσυ που θα τους κρινουμε ρε? Πατησε κανενας μας στο γηπεδο για χαντμπολ πριν το σημερινο? Εχετε ξαναπαιξει μετα το λυκειο οπως ειπε σωστα και καποιος αλλος? Επειδη απλα θιχτηκε ο ΠΑΟΚτσηδικος εγωισμος σας που σας κερδισε η αεκουλα? Θα τρελαθουμε τελειως εδω μεσα. Δεν "καταπινεται" και δεν "καταπινεται". Αν ημασταν 8οι μια χαρα θα καταπινοταν και ουτε θα ασχολουταν κανενας. Ή μηπως κανω λαθος και ασχολουταν κανενας την εποχη που τα πρωταθληματα τα επαιρναν ο Ιωνικος Ν.Φ. και ο Φιλιππος Βεροιας κι εμεις δεν υπηρχαμε στο χαρτη?

Offline diegito4

• Αλλαγή
Πατησε κανενας μας στο γηπεδο για χαντμπολ πριν το σημερινο? Εχετε ξαναπαιξει μετα το λυκειο οπως ειπε σωστα και καποιος αλλος? Επειδη απλα θιχτηκε ο ΠΑΟΚτσηδικος εγωισμος σας που σας κερδισε η αεκουλα?

τον εαυτό σου και το μέσο ΠΑΟΚτσή να ρωτήσεις αν πατάνε
Τα παιδια του φόρουμ και τους συνδέσμους όχι.

zagorakis

• Guest
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΝΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που έγινε. Απλά από αυτή την ομάδα δεν περίμενα να δείξει αυτό το πρόσωπο στα τελευταία λεπτά. ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣΜΟΣ. Κόλλησε το μυαλό τους και έγινε ότι έγινε. Επίσης συμφωνώ με corrupt diegito και screwdriver.

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ...

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ. ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ...

Offline corrupt

• Αλλαγή
Μονο στην Ελλαδα ειναι δυνατον να λεμε να μη γινει η απονομη επειδη χασαμε. Τα πραγματα ειναι απλα. ΜΠΡΑΒΟ αξιζουν αυτα τα παιδια για την προσπαθεια τους. 2 συνεχομενα πρωταθληματα κι απο μαλακια χαθηκε και ενα 3ο στο τελευταιο δευτερολεπτο. Οχι να λεμε και οτι μικραινει η ομαδα αν χειροκροτησουμε στο τελος. Και ποιος ειμαι εγω κι εσυ που θα τους κρινουμε ρε? Πατησε κανενας μας στο γηπεδο για χαντμπολ πριν το σημερινο? Εχετε ξαναπαιξει μετα το λυκειο οπως ειπε σωστα και καποιος αλλος? Επειδη απλα θιχτηκε ο ΠΑΟΚτσηδικος εγωισμος σας που σας κερδισε η αεκουλα? Θα τρελαθουμε τελειως εδω μεσα. Δεν "καταπινεται" και δεν "καταπινεται". Αν ημασταν 8οι μια χαρα θα καταπινοταν και ουτε θα ασχολουταν κανενας. Ή μηπως κανω λαθος και ασχολουταν κανενας την εποχη που τα πρωταθληματα τα επαιρναν ο Ιωνικος Ν.Φ. και ο Φιλιππος Βεροιας κι εμεις δεν υπηρχαμε στο χαρτη?

ΟΚ, ακούστηκε και η δικιά σου εξυπνάδα.

Άλλος κανείς έξυπνος να την πει σε όσους στράβωσαν που ΕΧΑΣΕ Ο ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ;;;;;;;;;

chiltsid

• Guest
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ. ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ...
:thumbok:

Μπραβο στους παικτες μας που εκαναν τετοια χρονια,υπο τις φετινες συνθηκες,αξιζουν πολλα συγχαρητηρια γι αυτο!
Σημερα χασαμε ενα πρωταθλημα,ετσι ειναι στον αθλητισμο,μια κερδιζεις μια χανεις,ολα μεσα ειναι!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
corrupt kai gito +1

θεμη αλλου να το γραφες αδερφε, ψαξε στα παλια τοπικ δες λιγο για χαντμπολ κτλ...σου ειπε και ο αλλος..ετσι ειναι να ξερεις.
 Συν το γεγονος οτι ημαστε κεκλεισμενων φετος ολη τη χρονια, συν οτι επιασα τον εαυτο μου να λεει σημερα, δες ρε μαλακα, κλεινουμε 3 χρονια με πρωταθλημα σ αυτο το γηπεδο πως περασαν..
πουλεν το μεγαλειο σου τελειωμο δεν εχει ρε φιλε...

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Πατησε κανενας μας στο γηπεδο για χαντμπολ πριν το σημερινο? Εχετε ξαναπαιξει μετα το λυκειο οπως ειπε σωστα και καποιος αλλος? Επειδη απλα θιχτηκε ο ΠΑΟΚτσηδικος εγωισμος σας που σας κερδισε η αεκουλα?

Γιατι κι αυτοι που λες πατανε?
ΠΑΟΚ G4Α

apostolos

• Guest
Ασχετο, αλλά μετά από απώλεια τίτλου είδαμε και πάλι παίχτη του ΠΑΟΚ να κλαίει με λυγμούς και να μην παρηγοριέται με τίποτα από κανέναν. Από την εποχή του Μπάνε είχαμε να δούμε κάτι τέτοιο, κάτι που φυσικά δεν είδαμε να κάνουν πέρσι μετά το φιάσκο στο μήλο ούτε φέτος στην Τούμπα με την κούλα οι παχυλά αμοιβόμενοι ποδοσφαιριστές μας. Και δε μιλάω μόνο για τον πούστη προδότη όπως θα σκεφτούν κάποιοι, αλλά και για τους Πάμπλους τους κομαντάτε και το υπερταλέντο το Βιερίνια και απ' όλους ανεξαιρέτως, που τους κάναμε θεούς χωρίς να το αξίζουν.
+1

Γάμησέ τα, για ένα τέτοιο σπορ που προσωπικά τα βρίσκω επιεικώς βαρετό και αδιάφορο, αισθάνθηκα χθες πραγματα που είχα να αισθανθώ από τα πλαιυ οφ με τα σκουλήκια το 91, τον τελικό με Ρεάλ το 92 και τον ημιτελικό με Μπένετον το 93. Δηλαδή αν χάνανε με κάτω τα χέρια και συντριβή ακόμα, ίσως να το κατάπινα κάπως πιο εύκολα, το χθεσινό δεν αντέχεται με τίποτα, μόνο αυτή η ομάδα αυτά τα πράγματα, τι να πω....

germanos4

• Guest
ούτε να μιλήσεις δεν μπορείς, και να μιλήσεις τι να πεις

Offline 8emhs

• Αλλαγή

Γιατι? Πανε ολοι αυτοι και δεν το καταλαβα? Ποσα μελη εχουν ολοι οι συνδεσμοι και ποσα το φορουμ? Και ποσοι πανε στο χαντμπολ?

Και για να καταλαβω δηλαδη, εσυ μιλας εκ μερους ολων των παιδιων του φορουμ και ολων των συνδεσμων?

Offline 8emhs

• Αλλαγή

ΟΚ, ακούστηκε και η δικιά σου εξυπνάδα.

’λλος κανείς έξυπνος να την πει σε όσους στράβωσαν που ΕΧΑΣΕ Ο ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ;;;;;;;;;

Δηλαδη αυτα τα παιδια που ΕΠΑΙΖΑΝ στην ομαδα ολη τη χρονια δεν στεναχωρεθηκαν περισσοτερο απο εσενα κι απο εμενα? Λες οτι δεν επρεπε να γινει ποτε η απονομη. Γιατι, για να δημιουργησεις προβληματα στην επομενη χρονια και να ικανοποιησεις τον οπαδικο σου εγωισμο? Δηλαδη πρεπει να καταντησουμε και το χαντμπολ σωνει και καλα (ελληνικο) ποδοσφαιρο? Καμια "ΞΕΦΤΙΛΑ" δεν συνιστα η ηττα απο την ΑΕΚ, ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ φερνει και ενα "γιατι ρε γαμωτο". Εκτος και αν θεωρεις ξεφτιλα π.χ. την ηττα στη Ναντ με τη Ρεαλ στο τελευταιο δευτερο.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Πατησε κανενας μας στο γηπεδο για χαντμπολ πριν το σημερινο? Εχετε ξαναπαιξει μετα το λυκειο οπως ειπε σωστα και καποιος αλλος? Επειδη απλα θιχτηκε ο ΠΑΟΚτσηδικος εγωισμος σας που σας κερδισε η αεκουλα? Θα τρελαθουμε τελειως εδω μεσα. Δεν "καταπινεται" και δεν "καταπινεται". Αν ημασταν 8οι μια χαρα θα καταπινοταν και ουτε θα ασχολουταν κανενας.

ρε φιλε μη γραφεις XXXXX
εχουν καρκινιασει τα σωθηκα μας φετος με οσα γινονται....
μη γραφεις XXXXX

εμένα μ εκνευρίζει να παιρνά ελαφρά τη καρδια η απώλεια τιτλου ακομα και στο πλέξιμο
2 τιτλους χασαμε φετοσ μεσα απ τα δικα μας χερια, μεσα στο σπιτι μας απ την ιδια ομαδα.
οποιον αυτο το πραμα τον κανει να μην τρελενεται τι να πω....
« Last Edit: May 08, 2011, 12:31:04 by Capricorn »