Author Topic: ΠΑΟΚ Handball Α1 Ανδρών περίοδος ( 2010-2011 )  (Read 13936 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
προς παιχτες του ΠΑΟΚ: ξερετε ποσο πολυ διψαμε για αυτη την κουπα. οταν μπειτε στο γηπεδο θελουμε να σας δουμε να μασατε σιδερα, να ματωσετε τη φανελα, να δωσετε και τη ψυχη σας!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΟΚΤΣΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ!!!!
                      ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ, ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΑ, ΒΙΑΣΤΕ ΤΑ, ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΑ ΑΣΑΛΙΩΤΑ! ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

zagorakis

• Guest
"Να γλεντήσουμε την κούπα, χωρίς παρατράγουδα"

Ο εξτρέμ της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Χρήστος Μισυρλής, μίλησε στο olaPAOK.gr για την εμφάνιση της ομάδας του στον αγώνα με τον Δούκα, τον "τελικό" του Σαββάτου (7/5) με την ΑΕΚ, ενώ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στους οπαδούς που θα βρεθούν στη Μίκρα

Τις προθέσεις του ΠΑΟΚ στον αγώνα με την ΑΕΚ το Σάββατο (7/5) στη Μίκρα ανέλυσε σε δηλώσεις του στο olaPAOK.gr ο εξτρέμ του "Δικέφαλου", Χρήστος Μισυρλής. Ο παίκτης που έλειψε από τους "ασπρόμαυρους" πολύ καιρό, λόγω του τραυματισμού του, επέστρεψε δριμύτερος και έστειλε μηνύματα προς όλους τους... ενδιαφερόμενους.

- Μεγάλη εμφάνιση και νίκη ψυχολογίας με τον Δούκα...

- Ήταν περίεργο το παιχνίδι με τον Δούκα. Περιμέναμε το αποτέλεσμα του αγώνα της ΑΕΚ με τον Διομήδη. Θέλαμε να κάνουμε καλύτερη εμφάνιση από τον αγώνα με τον Διομήδη το περασμένο Σάββατο (30/4), όταν και δεν παίξαμε καθόλου καλά. Το καταφέραμε. Παίξαμε πολύ καλύτερο χάντμπολ και στην άμυνα και στην επίθεση και κερδίσαμε μία ομάδα, η οποία μας είχε κερδίσει δύο φορές φέτος. Το ματς πήγε όπως το θέλαμε και κερδίσαμε.

- Τώρα ο "τελικός" με την ΑΕΚ...

- Είναι ένας τελικός. Η ΑΕΚ είναι μία δυνατή ομάδα. Την έχουμε κερδίσει δύο φορές κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Το παιχνίδι του Σαββάτου (7/5) θα είναι διαφορετικό. Δεν χωράει άλλο αποτέλεσμα, εκτός από τη νίκη. Δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο. Μόνο να σηκώσουμε την κούπα.

- Ο ΠΑΟΚ κατακτά τον τίτλο και με ισοπαλία. Πιστεύεις ότι αν μπει με αυτό το σκεπτικό στο γήπεδο θα χάσει;

- Η ισοπαλία με με τη νίκη χωρίζονται από πολύ μικρές λεπτομέρειες στο άθλημά μας. Δεν παίζουμε ποδόσφαιρο για να πούμε ότι θα κάνουμε άμυνα για να κρατήσουμε την ισοπαλία. Είναι από τα πιο δύσκολα παιχνίδια και δεν θέλουμε να δώσουμε δικαιώματα στους διαιτητές να μας συμπεριφερθούν, όπως συνηθίζουν φέτος. Σκοπεύουμε να τους "καθαρίσουμε" από την αρχή για να το διασκεδάσουμε όσο το δυνατόν πιο πολύ και εμείς και ο κόσμος που θα έρθει να μας δει.

- Ο κόσμος του ΠΑΟΚ αναμένεται να δώσει βροντερό παρών στο γήπεδο της Μίκρας. Θες να στείλεις κάποιο μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας σου;

- Ό,τι είναι να γίνει πρέπει να γίνει μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Να έρθουν να μας εμψυχώσουν αλλά ως εκεί. Θέλουμε να είμαστε ασφαλείς όλοι όσοι θα βρεθούμε στο γήπεδο. Από εσένα και εμένα μέχρι τον απλό οπαδό που θα βρεθεί κοντά μας. Κακά τα ψέμματα στο πίσω μέρος του μυαλού μας έχουμε τα επεισόδια της Λαμίας και φοβόμαστε τυχόν επεισόδια. Για αυτό και θέλουμε να καθαρίσουμε το ματς από νωρίς για να περιορίσουμε τις πιθανότητες επεισοδίων. Δεν θέλω, ούτε εγώ, αλλά ούτε κανείς στην ομάδα να το ζήσει καταστάσεις ανάλογες με εκείνες της Λαμίας.

http://olapaok.gr/sport/handball/Handball_Andron/na_glenthsoyme_thn_koupa_xwris_paratragoyda.853381.html

Offline alexisv

• Αλλαγή
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

zagorakis

• Guest
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.....

ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ......

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Mαλακία ..... Σε 10 δευτερόλεπτα 2 γκολ , και χάσαμε την μπάλα ... 2 τίτλοι φέτος χαμένοι από την κούλα ...
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

northeagle_4

• Guest
  Απιστευτη ηττα και απωλεια πρωταθληματος απο μαζεμενα λαθη στα τελευταια δευτερολεπτα... κλασσικα με την πιο κωλοφαρδη ομαδα στον πλανητη.Τι να πεις ? μπραβο στα αλανια στην κερκιδα για την τελεια συμπεριφορα και στο τμημα φυσικα που μας εχει συνηθισει πρωταθλητες αν και σημερα μασ πικρανε.Δεν πειραζει δεν λεω αλλα ειμαι σιγουρος οτι του χρονου και τις επομενες χρονιες θα παρουμε ολα οσα μας αξιζουν.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Απλά Τραγωδία................ΠΑΟΚ είσαι...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Δεν υπαρχει αυτο που εγινε σημερα..

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Τους κόπους σας ρε παιδιά, τους κόπους σας. Άντε πες εμείς σε τίτλους καλομαθημένοι δεν είμαστε, στο τέλος έχουμε χάσει ένα σωρό φορές σε όλα τα αθλήματα, οι περισσότεροι δεν ξέρουμε καν τους ακριβείς κανόνες του χάντμπολ και τελευταία φορά είδαμε στο λύκειο πριν μας κάνετε να δούμε εσείς... Δε θέλω να κράξω, ξέρω ότι παίρνετε λίγα και σήμερα δεν μπορούσα να είμαι εκεί να σας στηρίξω. Αλλά γιατί ρε γαμώτο, γιατί... Του χρόνου πιο δυνατοί.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

CLUB LARISA

• Guest
Όταν μένει ένα λεπτό για να πάρεις κούπα και είσαι μπροστά με 2 δεν μαλακίζεσαι, βάζεις κ το 3ο κ τους στέλνεις στο μουνί της μάνας τους.

Χάρισμα πάλι ένας τίτλος στα γαμωσπέρματα της φλορίτζιναλ....έχουμε καταντήσει αιμοδότες τους.

Offline DaronG4

• Αποστολή
  • **
γαμω την ενωση σας ρε μουνια ...γαμω....
ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ

Offline Rolas

• Κερκίδα
  • *
Κριμα που δεν επιβραβευτικε το πολυπαθο τμημα μας!!μακαρι του χρονου να επανελθουμε στην κορυφη!!Μπραβο στα αδερφια στην κερκιδα!!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
αυτο θα πει αυτοκτονια...δεν πιστευω στα ματια μου αυτο που ειδα.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

makptol

• Guest
απιστευτη αυτοκτονια απο 22-19 .......

Offline diegito4

• Αλλαγή
εχει 7 δευτερα..
τον πιάνεις,τον ρίχνειςκάτω,του τραβάς τα αρχίδια.
σου δίνει  φάουλ..
εχεις 3 δευτερα
τον πιάνεις,τον ρίχνεις,κάτω,του τραβάς τα αρχίδια.
σου δίνει φάουλ.
εχεις 1 δευτερο..ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΕΛΟΣ. ΠΗΡΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ;

kostas4

• Guest
μικρυναμε πολυ φετος...

PAOK_VOLOS

• Guest
Με εκφραζει απολυτα το παρακατω αποσπασμα απο το fcpaok.gr:

'Η 7λεπτη αφλογιστία του 6ου δεκαλέπτου και το γκολ του Μπακαούκα με 1'' για τη λήξη, έδωσαν τη νίκη και το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ...Ο κόσμος χειροκρότησε την ομάδα και φώναξαν το "εμείς μαζί για μια ζωή", παραδίδοντας μαθήματα ήθους και ευπρέπειας στο πανελλήνιο!'.

Απο κατι τετοια μαθηματα ηθους και ευπρεπειας εγινα ΠΑΟΚ.Ειμαι πολυ περηφανος σημερα.
« Last Edit: May 07, 2011, 18:14:17 by PAOK_VOLOS »

Offline Vorious

• Αλλαγή
παγωσε το γελιο ακομα και στο χαντμπολ
εμεινε και το μπασκετ τωρα για να κανουμε καρε

ΠΑΟΚ εισαι
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα