Author Topic: Στόχος του ΠΑΟΚ 2010-2011  (Read 5863 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
Απ: Στόχος του ΠΑΟΚ 2010-2011
« Reply #60 on: November 16, 2010, 00:09:13 »
Ιστορικά αν το δείτε, όποτε η νοοτροπία της ομάδα μας και του κόσμου της ήταν απλή και ταπεινή, χώρις πολλά λόγια και φανφάρες, πέτυχε μεγάλα πράγματα και ιστορικές νίκες.

Κερδίζουμε κάθε ματς, σε κάθε διοργάνωση και βλέπουμε. Αυτός είναι ο στόχος.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #61 on: November 16, 2010, 11:22:19 »
Φιλαράκι αυτό που λες δεν ισχύει. Αυτό είναι ενα κουσούρι των νεο-ΠΑΟΚτσήδων που επειδή δεν έζησαν το μεγαλείο του ΠΑΟΚ οπαδικά και αγωνιστικά, μεγάλωσαν μίζεροι και ανθρωπάκια. Ο πιο περήφανος λαός του κόσμου έχει καταντήσει με το σιγοντάρισμα αγράμματων δημοσιογράφων και γενικά ραδιοφωνατζήδων ένα συνοθύλευμα φοβικών και κομπλεξικών ραγιάδων.

Ο ΠΑΟΚτσής φίλε μου ιστορικά τους κοιτούσε όλους σαν μύγες. Ή ορθότερα σαν μυγοχέσματα. Ερχόταν εδώ ο γαύρος και ο βάζελος και η μόνη συζήτηση πριν τον αγώνα ήταν το πόσα θα τους βάλουμε. Βασικοί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, παιχταράδες μοναδικοί τρώγανε γιούχα αν δεν ξεφτίλιζαν τον αντίπαλο. Το ξαναλέω. Αν εκτός από το να νικήσουν δεν είχαν σκοπό να ξεφτιλίσουν τον αντίπαλο, όπως ο Ελ Ζαρ το Λαγό.

Ο ΠΑΟΚτσής ιστορικά δεν μιλούσε ποτέ για ρεαλισμούς και μπάτζετς. Μιλούσε μόνο για την υπεροχή του.

Σε βρίσκω όμως αδικαιολόγητο σε ένα σημείο. Γιατί αναπαραγάγεις ένα τεράστιο ψέμα. Η πρόσφατη ιστορία μας απέδειξε περίτρανα ότι μόνο αν πηγαίνουμε χωρίς λάου λάου έχουμε επιτυχίες. Μάρτυρας γι' αυτό οι δύο τελευταίοι τίτλοι μας. Ο ΠΑΟΚ πήρε πρόσφατα το σκαλπ του παντοδύναμου πούστη πηγαίνοντας να τον γαμήσει και σε καμία περίπτωση λάου λάου. Δύο χρόνια μετά πήρε και το κύπελλο με τη γειτονιά πηγαίνοντας ως φαβορί. Για μένα οι τίτλοι ήταν επιτυχίες κι όχι οι υποτιθέμενοι έξοδοι στο τσου λου, αφού δεν θυμάμαι ποτέ τον ΠΑΟΚ να παίζει εκεί. Αν το 2005 ή φέτος παίζαμε, τότε ναι θα έλεγα πως με λάου λάου ξεκινήσαμε και φτάσαμε ομίλους τσου λου.

Ακόμα και στην Πόλη παίζοντας με σαφώς ανώτερη ποιοτικά ομάδα δεν πήγαμε λάου λάου.

Και για κερασάκι σου αφήνω τη φετινή χρονιά. Στο τέλος να συγκρίνεις μέσα σου τη περσινή μιζέρια του "εμείς δεν πάμε για πρωτάθλημα, απλά περιμένουμε κάποιος να μας το χαρίσει" ή του χέστη το μότο "πάμε για το θαύμα και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα γιατί έχουμε να ανταγωνιστούμε μεγαλύτερα μπάτζετς" με το φετινό "πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα" του Ζαγοράκη. Στο τέλος μπορεί να είμαστε μία θέση κάτω από το χέστη αλλά σίγουρα μακρύτερα στο κύπελλο και ήδη μίλια μακριά στην Ευρώπη. Γιατί; Γιατί ξαναγινόμαστε ΠΑΟΚ. Αυτό που πραγματικά είμαστε ιστορικά κι όχι αυτό το μίζερο που προσπαθεί να μας εμποτιστεί στο μυαλό μας.

Ο στόχος λοιπόν του ΠΑΟΚ είναι το νταμπλ εντός συνόρων και να πάνε 30.000 ΠΑΟΚτσήδες στο Δουβλίνο τον Μάη. Ο,τιδήποτε λιγότερο θα μας αφήσει μία μελαγχολία και ένα κενό στη ψυχή. Άντε βαριά βαριά να συμβιβαστούμε με το νταμπλ μόνο για φέτος  ;D
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

than_4

• Guest
« Reply #62 on: December 03, 2010, 02:04:13 »
παρτε το ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ........................ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ

ΕΙΝΑΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #63 on: December 03, 2010, 04:30:52 »
συμφωνω με τον απο πανω....

στην ευρωπη με τις νικες επι βιγιαρεαλ φενερ δυναμο και αξιοπρεπεις εμφανισεις με αγιαξ ο φετινος ΠΑΟΚ μαλλον επιασε ταβανι ξεπερνωντας ισως και τον πηχη με καποια απο αυτα τα αποτελεσματα που ειχε.... μακαρι να διαψευστω...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #64 on: December 03, 2010, 05:00:42 »
Γαμηστε τους στην Κροατια αλλιως παρτε μπουλο!

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #65 on: December 03, 2010, 08:36:45 »
Ως προς την πρόκριση πάντως, ακόμα κι αν χάναμε χτες, περίπου το ίδιο θα ήταν: θέλουμε Χ στην Κροατία.
Για ακόμα μια φορά όμως χάνουμε το δάσος. Το να περάσουμε σημαίνει την δικαίωση μιας ομάδας που αξίζει. Αυτή η ομάδα που είδα χτες δεν αξίζει να περάσει. Είναι πάρα πολύ απλό.

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #66 on: December 03, 2010, 10:51:59 »
Γαμηστε τους στην Κροατια αλλιως παρτε μπουλο!

Mπούλο από ποιον να πάρουν ρε μπιβ; Από τον κόσμο; Τον ίδιο κόσμο που καταπίνει αδιαμαρτύρητα το ότι δεν θα πάει στην Κροατία επειδή έτσι γουστάρει ο τσορμπατζόγλου και ο κόλκας; Τον ίδιο κόσμο που δεν πίεσε (το οργανωμένο κομμάτι του) ούτε στο ελάχιστο τη διοίκηση να πάρει εισιτήρια; Τον κόσμο (τη φυτοζωούσα πλειοψηφία) που έλεγε στα ράδια να επανέλθει ο τρομονόμος ορφανού για μια κωλοκροτίδα;

Όχι γιούχα και κραξίματα σε περίπτωση αποκλεισμού δε θέλει, αλλά "εμείς μαζί για μια ζωή" στο αεροδρόμιο. Αυτοί είμαστε αυτά μας αξίζουν, και δε νομίζω να διαφωνεί κανείς. Προσωπικά πιστεύω ότι ακόμα και έτσι η πρόκριση θα έρθει από το Ζάγκρεμπ, αν και μετά ως δεύτεροι θα πέσουμε σε ομάδα από τσου λου και τότε θα είναι το τέλος της πορείας μας, ενώ κάλλιστα θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε με αξιώσεις.

Μας καταστρέψατε χθες γαμώ τα πάντα σας κωλόπαιδα...

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #67 on: December 03, 2010, 11:23:35 »
Corrupt, ξαναλέω, και με νίκη ακόμα χτες και ισοπαλία στην Κροατία πήγαινες στους 11, οπότε η Βιγιαρεάλ που μάλλον θα κάνει διπλό, θα ήταν ούτως ή άλλως πρώτη με 12. Αλλού είναι το θέμα μας και όχι η χτεσινή μόνο εμφάνιση και η μπακαλική των βαθμών.
Το θέμα είναι πώς θες να κάνεις πορεία στην Ευρώπη με τέτοια ομάδα; Μόλις προχτές έγραφα ότι πιστεύω πως αξίζουμε, φρόντισαν οι λεβέντες μας να με διαψεύσουν αμέσως.
Καμιά πορεία αν δεν την αξίζω, καλύτερα σπίτι μου και να κοιτάξω να κερδίσω τον ατρομητάκο (που μου φταίει το κοράκι που δεν τον κερδίζω!), που με έχει κάνει πελάτη μέσα-έξω όποτε βρίσκεται στην Α'. Και να κοιτάξω να λύσω άλλα κι άλλα προβλήματα που προέχουν.

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #68 on: December 03, 2010, 14:33:17 »

Προσωπικά πιστεύω ότι ακόμα και έτσι η πρόκριση θα έρθει από το Ζάγκρεμπ, αν και μετά ως δεύτεροι θα πέσουμε σε ομάδα από τσου λου και τότε θα είναι το τέλος της πορείας μας, ενώ κάλλιστα θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε με αξιώσεις.

Μας καταστρέψατε χθες γαμώ τα πάντα σας κωλόπαιδα...

Δεν ισχυει απολυτα αυτο,δες παρακατω:

The draw for the round of 32 includes the top two teams from each of the 12 groups along with the eight sides transferring from the UEFA Champions League after finishing third in their pools.

The UEFA Europa League group winners are all seeded, along with the four UEFA Champions League qualifiers with the best record in their section. The other four sides transferring from the elite competition and the UEFA Europa League group runners-up are in the unseeded pot and are drawn first, meaning they play the first-leg matches at home. They cannot be paired with either the winners from their section or clubs from the same association.

The draw for the round of 16 follows and there are no seeded teams. The 16 balls containing slips of paper for 'Winners of match 1' to 'Winners of match 16' are placed in one bowl and shuffled. The first team drawn will play its first match at home against the second team drawn and the same procedure will then be repeated for the other matches. There are no restrictions on the draw.

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/draws/season=2011/round=2000129/index.htm

Στο φιναλε ας παρουμε τη προκριση και βλεπουμε τη συνεχεια...Αλλωστε με τις μεγαλες ομαδες τα παμε καλυτερα,ενω με τα χωρια...γαμησε τα
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #69 on: December 03, 2010, 15:37:02 »
ο στόχος είναι να βάλει επιτέλους κανα γκόλ ο κοντός για να γελάσει λίγο το χειλάκι των αρδ
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #70 on: December 03, 2010, 16:27:21 »
Εγώ πάλι επειδή απορώ με τις απόψεις μερικών, θα θέσω λίγο διαφορετικά το ερώτημα-θέμα του τόπικ:
Τι θεωρείται αποτυχία για τον ΠΑΟΚ του '10-'11;
Το -10 από την κορυφή είναι; Το +4 από τη ζώνη υποβιβασμού;
Η 3η θέση; Να μείνεις εκτός πλει οφ;

Και δύο ενδεχόμενα υπό τη μορφή υπόθεσης:
Αν συνεχίσει το χανούμι και το σκουλήκι στην ευρώπη και αποκλειστείς εσύ, είναι αποτυχία;
Και αν τελικά υπάρξει αποτυχία, ποιος θα ευθύνεται;

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #71 on: December 03, 2010, 23:50:36 »
Τέλος στην προσωπολατρία επιτέλους, από κόσμο, προπονητή και όλους τους παράγοντες τους ΠΑΟΚ... Χθες κάποια άτομα έπρεπε να μην παίζουν ή να είναι αλλαγή από ένα χρονικό σημείο και μετά...
Αν δεν σταματήσει αυτό και τον Μέσι να φέρουμε, τον μπούλο θα παίρνουμε...
Στόχος φέτος η 5άδα γιατί αν βάλουμε ψηλά τον πήχη πάλι, μας βλέπω σε ανώμαλη προσγείωση.
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

giannis80

• Guest
« Reply #72 on: December 04, 2010, 11:40:42 »
2 παιχνίδια μείνανε εως 31/12. Ζάγκρεμπ, Γιαννινα (3.30 το μεσημέρι τετάρτης 22/12, ήμαρτον....). Στο πρωτάθλημα με τα 2 παιδοβούβαλα δεν μπορείς να τα βάλεις. Περνάς ευρώπη και κύπελλο και είσαι μια χαρά και μετά ανάλογα η κλήρωση (ειδικά στο κύπελλο), προχωράς. Ιανουάριο γυρνάνε Λίνο, Μούσλι, φορτσάρεις και στο 2μηνο ιαν-φεβ στο πρωτάθλημα που δεν θα έχεις κυριακή-πέμπτη, όχι φυσικά για να το κατακτήσεις γιατί πλέον είναι ακατόρθωτο αλλά για καλή βαθμολογία στα πλέι οφς. Δεν χρειάζεται απαισιοδοξία, ούτε μιζέρια όσον αφορά την ποιότητα της ομάδας. Μην τρελαίνεστε, γιατί διαβάζω κάτι για εκτός πλέι οφς και παπαριές. Κάλμα ρε, εντάξει δεν θα πάρουμε πρωτάθλημα αλλά οχι οτι η ομάδα είναι για πεμπτοέκτη. Εγώ την πίστη σε αυτήν την ομάδα δεν την χάνω, θεωρώ οτι από τους άλλους 2 ο ένας έχει τον σισέ και ο άλλος τα κοράκια. Αυτή είναι η διαφορά για μένα. Και φυσικά θεωρώ οτι έχουμε καλύτερη ομάδα και από την αεκ και από το σκουλήκι. Και επίσης θεωρώ οτι στην καλή μας κατάσταση, χωρίς να γίνονται επιπολαιότητες και παιδικά λάθη, είμαστε καλύτεροι και από τους γαυροβάζελους (όπως έγινε στο τηγάνι). Αν με αυτά με θεωρείται πολύ αισιόδοξο, πείτε με αισιόδοξο.

Υ.Γ Κι αν περάσουμε στην ευρώπη, θέλω αντίπαλο ξανά το γατάκι που μετά τα παιχνίδια μας τον αύγουστο δεν υπάρχει αγωνιστικά.Για το παιδάκι που μεγάλωσε με την αφίσα του Γκαρσία στο δωμάτιό του μιλάω, που μετά την 6η αυγούστου, δεν υπάρχει στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Έπαιξε με εμάς με 1 προπόνηση και τέλος.Μόνο με τον ΠΑΟΚ γίνονται αυτά.

Athinaios--4

• Guest
« Reply #73 on: December 04, 2010, 12:19:15 »
Ο στόχος είναι η 3η θέση. Και αυτό επειδή έχουν τα χάλια τους και οι υπόλοιποι. Δεν υπάρχει ούτε άεκ, ούτε άρης. Από κει και πέρα δε μπορούμε κάτι παραπάνω. Γιατί δεν πρόκειται να μας αφήσουν. Εγώ δεν είμαι ο υπερβολικός που τη μία θα έχουμε ομαδάρα και την άλλη ότι είμαστε για 6-7η θέση.
Η ομάδα φέτος δεν είναι καλή γιατί έγιναν πολλά λάθη. Τα ίδια χάλια όμως έχει και η άεκ και ο άρης.
Φίλε giannis 80 δε μου λέει τίποτα ότι θα γυρίσει ο Μούσλι και ο Λίνο. Βαρέθηκα αν τον περιμένω να γυρισει τον βόσνιο και μετά να τον περιμένω να σκοράρει. Αρκετά. Θέλω παίκτες που να παίζουν περισσότερο από 3 μήνες τον χρόνο. Για τον Λίνο δυστυχώς φοβάμαι ότι τον καταστρέψαμε εμείς.
Άρα φέτος αυτό που θέλει η ομάδα είναι να καταλάβουμε που βρισκόμαστε. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ η περσινή ομάδα. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ. Άρα δεν πρόκειται να παίξουμε την περσινή μπάλλα. Άρα αυτό που θα γίνει είναι να είμαστε μια ασταθής ομάδα, που θα κάνουμε καλά και κακά παιχνίδια και στο τέλος αν βρεθούμε στα play-off στην 3η θέση. Έτσι όπως ακριβώς η άεκ. Νικάει τον οποινδήποτε και χάνει από τον οποιονδήποτε. ΑΥτό είναι χαρακτηριστικό των μη δουλεμένων ομάδων. Μπορεί να κερδίσουν λόγω του ταλέντου, λόγω του εγωισμού τοων παικτώς, λόγω της τύχης, λόγω της έδρας κτλ αλλα μπορούν και να χάσουν από οποιαδήποτε ομάδα.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #74 on: December 04, 2010, 18:19:38 »
Athinaios--4, ο άρης σήμερα βγήκε από την ουέφα η καλύτερη ομάδα της αγωνιστικής μετά και το γαμήσι που έκανε στην ατλέτικο.... Μιλάμε για ευρωπαϊκή αναγνώριση είτε μας αρέσει είτε όχι και ευρωπαϊκή αναγνώριση όχι μόνο του κόσμου του αλλά και της ομάδας του...
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Athinaios--4

• Guest
« Reply #75 on: December 04, 2010, 20:49:09 »
Και τι σχέση έχει αυτό με αυτά που είπα? Ο άρης έκανε μια πολύ μεγάλη νίκη και μπράβο του. Εγω επιμένω όμως ότι σαν ομάδα είμαστε καλύτεροι. Και αυτό φαίνεται από το τι κάνει στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Απλά έχει καλύτερο προπονητή από μας

giannis80

• Guest
« Reply #76 on: December 04, 2010, 22:20:27 »
Ο στόχος είναι η 3η θέση. Και αυτό επειδή έχουν τα χάλια τους και οι υπόλοιποι. Δεν υπάρχει ούτε άεκ, ούτε άρης. Από κει και πέρα δε μπορούμε κάτι παραπάνω. Γιατί δεν πρόκειται να μας αφήσουν. Εγώ δεν είμαι ο υπερβολικός που τη μία θα έχουμε ομαδάρα και την άλλη ότι είμαστε για 6-7η θέση.
Η ομάδα φέτος δεν είναι καλή γιατί έγιναν πολλά λάθη. Τα ίδια χάλια όμως έχει και η άεκ και ο άρης.
Φίλε giannis 80 δε μου λέει τίποτα ότι θα γυρίσει ο Μούσλι και ο Λίνο. Βαρέθηκα αν τον περιμένω να γυρισει τον βόσνιο και μετά να τον περιμένω να σκοράρει. Αρκετά. Θέλω παίκτες που να παίζουν περισσότερο από 3 μήνες τον χρόνο. Για τον Λίνο δυστυχώς φοβάμαι ότι τον καταστρέψαμε εμείς.
Άρα φέτος αυτό που θέλει η ομάδα είναι να καταλάβουμε που βρισκόμαστε. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ η περσινή ομάδα. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ. Άρα δεν πρόκειται να παίξουμε την περσινή μπάλλα. Άρα αυτό που θα γίνει είναι να είμαστε μια ασταθής ομάδα, που θα κάνουμε καλά και κακά παιχνίδια και στο τέλος αν βρεθούμε στα play-off στην 3η θέση. Έτσι όπως ακριβώς η άεκ. Νικάει τον οποινδήποτε και χάνει από τον οποιονδήποτε. ΑΥτό είναι χαρακτηριστικό των μη δουλεμένων ομάδων. Μπορεί να κερδίσουν λόγω του ταλέντου, λόγω του εγωισμού τοων παικτώς, λόγω της τύχης, λόγω της έδρας κτλ αλλα μπορούν και να χάσουν από οποιαδήποτε ομάδα.

Συμφωνώ. Αλλά εγώ θεωρώ οτι είμαστε καλύτεροι. Πέρσι, ο ΠΑΟΚ που θέλουμε εμφανίστηκε στην καβάλα, στη λειβαδιά, στη ξάνθη, στο καραισκάκη. Όσο κι αν διαφωνείτε ή συμφωνείτε μερικοί, αυτή είναι η αλήθεια. Κάτι παιχνίδια τύπου ατρόμητου μέσα, τρίπολη μέσα, λάρισα μέσα, πανθρακικός μέσα, πανθρακικός έξω, ξάνθη μέσα, και άλλα πολλά, σε έπαιρνε ο ύπνος. Και φυσικά, εντάξει σε στήσανε με τον σπάθα, κάνανε όλα αυτά που φωνάζαμε όλη την εβδομάδα πριν το παιχνίδι, αλλά κι εσύ στο παιχνίδι που θα σε έδινε τον τίτλο, αφέθηκες στις ορέξεις του κάμπορα. Φέτος, ο  ΠΑΟΚ που θέλουμε, εμφανίστηκε στα 2 παιχνίδια με τη φενερ (το πρώτο ημίχρονο του ΠΑΟΚ στην ΤΟΥΜΠΑ είναι ημίχρονο ομάδας επιπέδου Τσ. Λιγκ), στην καβάλα, με την αεκ μέσα, και με το γαύρο εώς το '60. Και είμαστε αρχές δεκεμβρίου. Κι εγώ θεωρώ οτι αν υπάρχει καλή ψυχολογία στην ομάδα και στον κόσμο με 2 προκρίσεις σε ευρώπη και κύπελλο θα δούμε καλύτερο ΠΑΟΚ. Το γιατί δεν διεκδικούμε φέτος πρωτάθλημα φυσικά θεωρώ οτι οφείλεται στην κεφαλή που δεν πήρε μεγάλο προπονητή. Κι αν δεν πάρουμε μεγάλο προπονητή εως το τέλος της χρονιάς όμως, πάλι θεωρώ οτι θα έχουμε σκαμπανεβάσματα και θα την βγάλουμε με καμια τριτοτέταρτη θέση.

Athinaios--4

• Guest
« Reply #77 on: December 04, 2010, 22:30:35 »
Συμφωνώ ότι και πέρσι η ομάδα δεν έβγαζε μάτια με την απόδοση της. Σου έδινε όμως μια σιγουριά. Παραμονές οποιουδήποτε αγώνα πέρσι ένιωθα "εντάξει πάμε να το πάρουμε γιατί πίσω δε θα φάω γκολ και μπροστά θα μπει".
Σήμερα πχ έτσι νιώθεις? Εγώ για αύριο και για κάθε αγώνα νιώθω "μπορεί να πάρω το διπλό για πλάκα αλλά μπορεί και να χάσω με τα χέρια ψηλά. Αυτή η σιγουριά που σου έδινε πέρσι η ομάδα ήταν θέμα δουλειάς και αρμονίας στην ομάδα. Δηλαδή θέμα προπονητη, θέμα τεχνικού διευθυντή κτλ.
Τώρα? Ομάδα που δεν είναι δουλεμένη στην προετοιμασία (κακή φυσική κατάσταση, μη ύπαρξη αυτοματισμών,κακή άμυνα που είναι καθαρά θέμα συννενόησης γιατί οι παίκτες είναι ίδιοι), και κακή ψυχολογία. Ίσως γιατί δε δουλεύουν καλά τα αποδυτήρια.
Το μόνο που αναγνωρίζω είναι ότι αν δεν κάνεις καλή προετοιμασία η χρονιά σου είναι κατεστραμένη ας έρθει και ο Μουρίνιο μετά. Και επίσης αναγνωρίζω και την Ευρώπη. Καμιά ομάδα ελληνική (και πολύ περισσότερο εμείς φέτος) μπορεί να αντέξει και τα 2 καρπούζια.

giannis80

• Guest
« Reply #78 on: December 04, 2010, 22:40:14 »
Σωστός. Πάνω-κάτω έτσι όπως τα λες, θα συμφωνήσω. Και να προσθέσω για άλλη μια φορά, το έχω πει κι άλλες. Εντάξει, δεν πήρε ο ζαγοράκης προπονητή, προτίμησε να τα δώσει για τον κοντό, μαλάκα ζαγοράκη να έπαιρνες προπονητή, ωραία συμφωνώ. Θεωρώ οτι ΜΕΓΑΛΟ μερίδιο ευθύνης το γιατί δεν πήρε μεγάλο προπονητή, έχει και ο πρώην προπονητής που στο σημαντικότερο παιχνίδι της 3ετιας του στον ΠΑΟΚ, έκανε πειράματα με τον γκαρσία αριστερό χαφ, αποκλείστηκες από το χωριουδάκι, έχασες τα 2-2,5 εκ., άνοιγμα στην ΠΑΕ, προσεκτικό μπάτζετ. Βγαίνει τον ιούλιο ο τραγικός και δηλώνει οτι το ρόστερ του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να παίξει 4-4-2, και χωρίς να το δουλέψει, πάει και το κάνει δοκιμή στο παιχνίδι που έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράματα, θα μας έδινε όσο κι ανα φαίνεται υπερβολικό, μεγαλύτερες πιθανότητες εισόδου στους ομίλους του τσ .λιγκ. Περνούσες την χέρενβεν, δεν υπήρχε άνοιγμα, έκλεινε προπονητή με κανα μύριο ο ζαγοράκης, θα ήσουν σε καλύτερη κατάσταση με τον άγιαξ.Αλυσίδα τα γεγονότα.

Athinaios--4

• Guest
« Reply #79 on: December 04, 2010, 22:46:34 »
Τότε ο Σάντος είχε ένα σχέδιο στο μυαλό του. Να παίξει 4-4-2 με ρόμβο. Ο Βιτόλο πίσω και αναγκαστικά ο Γκαρσία αριστερά για να χωρέσουν. Το ίδιο πήγε να κάνει και στην Εθνική τώρα αλλά πάλι δε του βγήκε.

Από κει και πέρα εγώ έχω ξαναπει. Αν φέτος η ομάδα βγει 3η-4η ΑΛΛΑ λόγω ότι δεν πήρε προπονητή, ότι κράτησε σφιχτό οικονομικό ρόστερ (πέραν του Σαλπιγγίδη, μείωσε όλων τα συμβόλαια), ότι προχωρήσαμε στην Ευρώπη κτλ μειώσει το χρέος τότε ΝΑΙ εγώ θα είμαι ευχαριστημένος. Αλλα αυτό δε μπορεί να γίνεται κάθε χρόνο. Παίρνει ένα ρίσκο και μακάρι να του βγει. Του χρόνου όμως η ομάδα θέλει προπονητή να κάνει προετοιμασία και σχεδιασμό 3ετίας. Αλλά θέλει και τεχνικό διευθυντή καλύτερο του Παντελή.