Author Topic: Στόχος του ΠΑΟΚ 2010-2011  (Read 5771 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jmjyiannis

• Guest
Απ: Στόχος του ΠΑΟΚ 2010-2011
« Reply #20 on: August 28, 2010, 11:44:56 »
Ξεκινά το κωλοπρωτάθλημα και πλέον η εικόνα είναι πιο σαφής για την ομάδα και τους αντιπάλους.
Στόχος για μένα είναι η διατήρηση της θέσης που είχαμε πέρσυ και ακόμη καλυτερα, αν και με αυτά που έγιναν ως τώρα από τον ιουνιο φαίνεται πως θα έχουμε πολύ παράγκα φέτος.
Στόχος είναι το κύπελλο και να περασουμε στους 32 στο Europa γιατί μπορούμε με βάση την εικόνα της ομάδας και τους αντιπάλους του ομίλου.

giannis80

• Guest
« Reply #21 on: August 28, 2010, 14:06:28 »
Με την ψυχολογική ώθηση που μας έδωσε η πρόκριση στην Πόλη, είναι ευκαιρία να μπούμε καυλωμένοι και αφιονισμένοι λαός και ομάδα και όποιον πάρει ο χάρος. Εύκολο πρόγραμμα έχουμε στην αρχή, ευκαιρία είναι.Αλλά επιμένω στο κομμάτι της ψυχολογίας όλων μας. Χωρίς σταματημό θέλω την κερκίδα μέσα - έξω και η ομάδα να ακολουθεί.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #22 on: August 28, 2010, 16:17:37 »
Η γνώμη μου είναι πως το τοπικ αυτό είναι περιτό. Βέβαια, ύπάρχει ένας μόνο λόγος που δικαιολογεί κάθε χρόνο το άνοιγμά του: σε ποια ευρωπαική διωργάνωση συμμετέχουμε ώστε αναλόγως να καθορίζουμε τον στόχο. Κατά τα άλλα είναι τελείως περιτό γιατί αναγκαζόμαστε να επαναλαμβάνουμε το ίδο πράμα, δηλαδή πως ΚΑΘΕ χρόνο ΣΤΟΧΟΣ του ΠΑΟΚ είναι το πρωτάθλημα και το κύπελο στην ελλάδα και όσο το δυνατό καλύτερη δίακριση σε όποιο ευρωπαικό θεσμό συμμετέχει.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #23 on: August 28, 2010, 23:44:12 »
Αδερφέ μου Σπαρτιάτη μόνο περιττό δεν είναι το topic, γιατί όπως θα θυμάσαι και από τις προηγούμενες χρονιές, δυστυχώς οι περισσότεροι από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, ακόμη και στην ωραία μας παρέα εδώ μέσα, δεν τολμούν ούτε να ψελλίσουν τη λέξη πρωτάθλημα.
Πριν 20 χρόνια θα ήταν περιττό το topic και όποιος το άνοιγε θα θεωρούνταν αντι-ΠΑΟΚτσής ή θα αντιμετωπιζότζν με χλεύη. Σήμερα είναι τόπος έκφρασης ρεαλιστικών πιπών, ροής σάλιων επειδή οι άλλοι έχουν... ξεφύγει, μίρλας πως λόγω διαιτησίας δεν μπορούμε να πάρουμε τίποτα και άλλα μπλα μπλα μπλα της πούτσας. Σημεία των καιρών
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #24 on: August 29, 2010, 00:17:42 »
αυτό ακριβώς ήθελα να πω Cure. Η ιστορία μας και η φανέλα μας έναν μόνο στόχο έχει καθε χρόνο ===> Πρωτάθλημα + Κύπελο. Τα χαμηλά τη μπάλα και χάμου  :P τα κεφάλια, καθώς και "ρεαλισμοι" να επαναληφθεί η πετυχημένη περσυνή χρονιά (που για μενα παρεμπιπτόντως ήταν αποτυχημένη αφενός γιατί μας εκλεψαν αυτό που δικαιούμασταν και αφετέρου το χάσαμε απο ιστορικά λάθη ως προς τον τρόπο αντιμετώπισης του ματς του βικελίδης) για μένα αποτελούν κατάλοιπα του παραλληλισμού με νασιοναλ. Αυτά τα κατάλοιπα πρεπει να αποτυναχθούν. Δυστυχώς, όσο κι αν φαίνεται υπερβολικό, ο Σαντος μας έκανε μεγάλη ζημιά σε θέμα νοοτροπίας.  
--
υγ. όσο για τα σάλια που τρέχουν επειδή οι αλλοι εχουν εχεις απολυτο δικιο. προσωπικα δεν ιδρωσα καθολου που όλοκληρο τον ιουλιο μας επρηξαν με τον γαβρο που θα πεξει τελικο ουεφα και τον λαγο που διεκδικει το πρωταθλημα ιταλιας. Αδερφέ τα έιδα τα σκατά τους, περίμεναν τα παλτά των 50 μυρίων, του τελικού ουεφα δηλαδη, περίμεναν να τους ξελασπώσει και να σώσει τη παρτίδα ένας πιστιρικάς και ο μητρογλου σε ματς με τη γρια που ρισκαρει τα τελευταια 10 χρονια με τη Β. . . . 
ας συνελθουμε και ας δουμε ποιος πραγματικά ειναι ο στόχος του τεράστιου ΠΑΟΚ και ας επικεντρωθούμε σε αυτόν χωρίς τα περσυνα λάθη και παραλείψεις  ;)
« Last Edit: August 29, 2010, 00:25:19 by spartiatis »

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #25 on: August 29, 2010, 00:48:43 »
Πάντως κι εγώ συμφωνώ, θέλει προσοχή, κάτω τα κεφάλια και προσγειωμένοι. Και τσάι με κουλουράκια.
Μια επισήμανση μόνο: έχω δει στην κωλοχώρα αυτή να τελειώνει το πρωτάθλημα τον Νοέμβρη, έχω δει το πρωτάθλημα να τελειώνει τον Οκτώβρη, έχω δει τον γκέυ το 2005-06 να το τελειώνει και από τον Σεπτέμβρη ακόμα, αλλά πρωτάθλημα να τελειώνει τον Αύγουστο, πριν καν παίξει ο πρωταθλητής, αυτό δεν το έχω ξαναδεί.  :P
ΡΕ ΠΟΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΡΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΜΠΑΛΑ ΧΑΜΗΛΑ; ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ, ΟΛΟΙ ΓΑΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΕ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ ΟΛΕ-'Η ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ

(ελπίζω να μην κάνω την κωλοτούμπα σύντομα!)

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #26 on: August 30, 2010, 20:00:50 »
με αυτα που ειδα μεχρι τωρα με 10 βαθμους διαφορα πρεπει να το παρουμε. και τελικο στο οακα για γουστα. αντε ξυπνατε απεχουμε χιλιομετρα απο ολους. πιστεψτε το γαμω την πουτανα μου. για ελληνικο πρωταθλημα μιλαμε
για ευρωπη δεν θα μιλησω . εκει ειναι κατι αλλο. απλα περιμενω να δω την νοοτροπια  της ομαδος στην διοργανωση
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

opws_mathame

• Guest
« Reply #27 on: August 31, 2010, 22:26:38 »
Ενα πλανο 3ετιας που ειχαν ανακοινωσει οι διαχειριστες της διοικησης βρισκεται σε ισχυ η αναθεωρηθηκε????με δεδομενα τα αγωνιστικα χαλια των αντιπαλων στην ελλαδα την καλη κληρωση στην ευρωπη θα ειμασταν παραλογοι αν βαζαμε σαν φετινο στοχο πρωταθλημα η κυπελλο η κ τα 2 κ μια καλη πορεια στην ευρωπη η πρεπει να κοιταξουμε πρωτα τα μπατζετ των αλλων?χωρις να αγχωνουμε τους παικτες η να ασκουμε πιεση στη διοικηση πρπει να καταλαβουμε ποια ομαδα υποστηριζουμε κ να αφησουμε τα σλογκαν του στυλ χαμηλα τη μπαλα κ να βαλουμε τον πηχυ εκει που αρμοζει στον ΠΑΟΚ.δεν ειναι ντροπη να λεμε εστω μεταξυ μας τη λεξη πρωταθλημα.αν δε κανω λαθος σταθεροποιηθηακμε στη δευτερη θεση το ενα βημα παραπανω δηλ ποιο ειναι???αν δε το διεκδικησουμε με λυσσα κ φετος δε μπορω να βρω μια χρονια μελλοντικη που οι συνθηκες να ειναι πιο ευνοικες.
 Οταν η ομαδα πηγαινει καλα κ προσφερει χαρες οπως προχθες κανεις δε στεκεται σε βιαιες συμπεριφορες των οπαδων μας.ετσι ειχε γινει κ μετα τη γενευη που ολοι θυμουνται το κυπελλο κ οχι τη βροχη αντικειμενων αλλα κ στον τελικο με αρη στην τουμπα.ακομα κ οι λογιστες οπαδοι πρπει να ειναι ιδιαιτερα ανωμαλοι πχ ενω ολοι πανηγυριζουν να στεκονται σε 5-6 πυρσους κ 10 σπασμενα καρεκλακια.ας ελπισουμε πως η ομαδα θα γαμαει κ θα δερνει εντος κ ο λαος θα κανει το ιδιο εκτος.αυτος ειναι ο στοχος της χρονιας για μενα να ανεβουμε οριστικα επιπεδο απο τριτοτεταρτοι σε ομαδαρα με αρχιδια κ να διατηρησουμε κ τα στοιχεια στο dna μας που μας κανουν περηφανους.
 διπλα σε ΤΡΙΠΟΛΗ και ΜΠΡΙΖ με αντιστοιχα παρτυ απο τον κοσμο.ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΚΕΙ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #28 on: August 31, 2010, 23:00:14 »
Νομιζω ο Δερμιτζακης το ειπε ξεκαθαρα προχτες στην συνεντευξη τυπου.. και οι φανελες του ΠΑΟΚ να παιζουν στο γηπεδο στοχος ειναι το πρωταθλημα!

Αφηστε τα χαμηλα την μπαλα και τις πιπες και παμε για το νταμπλ στην Ελλαδα και τουλαχιστον στους 16 του γιουροπα λιγκ!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #29 on: September 01, 2010, 12:08:53 »
ο μονος στοχος του φετινου ΠΑΟΚ ειναι να κερδιζει τα κορακια μεσα στο γηπεδο.αγωνιστικα δεν απειλουμαστε απο κανενα κι αυτο θα φανει τις επομενες αγωνιστικες μεσα στο γηπεδο οταν το ασπρομαυρο τρενο θα περναει απο παντου.
πρεπει οπωσδηποτε ο ζαγορακης να κανει φετος τα παντα να προστατευσει την ομαδα απο τους μονους που φανταζουν ικανοι να μας κοψουν το πρωταθλημα.η ιστορια και ο λαος του ΠΑΟΚ δε θα δεχτουν ξανα τα περσινα διαιτητικα οργια.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
« Reply #30 on: September 01, 2010, 12:53:16 »
Να παίζει ο Ύμνος και να σηκώνουμε το πρωτάθλημα

ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

euboia4

• Guest
« Reply #31 on: September 01, 2010, 14:06:10 »
φετος εχουμε 1 στοχο
ΝΤΑΜΠΛ

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #32 on: September 01, 2010, 14:11:12 »
Τρεμπλ ;D
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #33 on: September 01, 2010, 14:18:30 »
Σωστος ;)

rokas

• Guest
« Reply #34 on: September 01, 2010, 16:26:08 »
Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Μ Α

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #35 on: September 01, 2010, 18:24:48 »
δεν είναι στόχος να φύγει η διοίκηση?

βεβαια όλα τα πρόβατα λένε πρωτάθλημα και αφήνουν τα λαμόγια να κάνουν κομάντο στην ΠΑΕ. Κάντε ρε beeeeeeeeeeeeeeeeeeee, φυτά ε φυτά..πρωτάθλημα με σκλαβωμένο ΠΑΟΚ θέλετε... ? A και Ζαγοράκη τον νου σου, αν δεν πάρεις το διπλό με τον Πανθρακικό το Σάββατο ξεκινάει πόλεμος.

έχω περίοδο -4-
έχω ψυχολογικά προβλήματα -4-
δεν μου κάθεται η αγλαΐα -4-

opws_mathame

• Guest
« Reply #36 on: September 01, 2010, 22:33:28 »
δηλ επι γουμενου κ μπατατουδη που ειχαμε κοντρα με τη διοικηση δε βαζαμε στοχους αγωνιστικους?δεν ειχαμε παρει κ 2 κυπελλακια?πολεμο με διοικηση θα κανεις σε μεγαλομετοχο κ οχι σε απλους διαχειριστες που διαχειριζονται τα δικα μας χρηματα.για να δωσουμε κ πατημα σε διαφορα λαχανα να λενε πως εμεις καναμε κακο στον ΠΑΟΚ.απλα καποια θεματα που εκρεμμουν οπως προσελκυση νεων επενδυτων κ διαγραφη χρεων εχουν παγωσει.κ επειδη στην Ελλαδα ζουμε κ ο καθενας μπορει να κανει υποθεσεις εγω λεω πως αν ενοψει ΔΕΘ ο ζαγορακης ελεγε δε μου χαριζουν τα χρεη ολοι στους δρομους εγω στοιχηματιζω πως θα τελειωνε το θεμα χωρις να ανοιξει ρουθουνι.

jmjyiannis

• Guest
« Reply #37 on: September 02, 2010, 11:45:58 »
"Η ομάδα του ΠΑΟΚ, μόνο οι φανέλες να μπαίνουν να παίζουν, ταυτόχρονα έχει υψηλούς στόχους. Και φυσικά οι υψηλοί στόχοι είναι ακόμη και το πρωτάθλημα".

Παύλος Δερμιτζάκης
Συνέντευξη τύπου πρώτης αγωνιστικής

Αν αυτή η δήλωση δε σε ευχαριστεί να την ακούς σα στόχος ποια θα σε ευχαριστούσε?

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #38 on: October 17, 2010, 13:16:53 »
ρε πως αλλαζει ο στοχος τσακ μπαμ...που να αρχισει κ το αγχος στην ομαδα μας για συγκομιδη βαθμων προς παραμονη. διοτι μας ειπαν οτι ως τωρα ειχαν αγχος για το πρωταθλημα. ε, τωρα που θα εχουν αγχος για την παραμονη, βλεπω να δυσκολευουν κ αλλο τα πραγματα...ντερμπι ουραγων στην τουμπα την αλλη αγωνιστικη. κριμα να μην ειμαι εκει.

Offline mentoras4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #39 on: October 17, 2010, 14:43:39 »
Σιγουρο ειναι πως αν η ομαδα συνεχισει ετσι τα πραγματα ειναι σκουρα!
Παντως καλο θα ηταν  να μην ξεχναμε οτι και περσι καπως ετσι ξεκινησαμε!Στις 6 πρωτες αγωνιστικες ειχαμε 7 βαθμους και ο πρωτος(βαζελος) ειχε 18!!!
Επισης φετος εχουμε μπει σε ομιλους και παμε καλα προς το παρον σε αντιθεση με περσι που τον ηπιαμε!
Οποτε καλο θα ηταν να μην προκαταλαμβανουμε καταστασεις!
                                                               ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΘΗΝΑ  ΓΑΜΗΜΕΝΗ  Ο  ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ