Σ αυτό το φόρουμ έχουμε προτάσεις για παίκτες και προπονητές από την πρώτη μέρα που ανέλαβε ο Μαρκόπουλος.
Η κατάντια του μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Να έχεις 800.000 μπάτζετ, το πολύ 2000 κόσμο στο γήπεδο, διαρκείας των 50 ευρώ λίγο περισσότερα από τον Κολοσσό Ρόδου και να διαμαρτύρεσαι κι από πάνω.
Επίσης ποιος θα μας πείσει ότι οι έλληνες παίκτες τύπου Γιαννόπουλου, Αράπη και Καλλέ, θα είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ ; Κάποτε έβαζες τον Βασιλειάδη, τον Μαυροκεφαλίδη, τον Πέτζα, ακόμα και τον Μαματζιόλα σε μικρές ηλικίες και ξεχώριζαν, ανάμεσα σε ξένους παικταράδες. Όταν ο Γιαννακίδης και ο Αράπης είναι ανύπαρκτοι με συμπαίκτες τον Γκρέι και τον πεθαμένο φέτος Γκετσέφσκι, δε χρειάζεται να το ψάχνουμε περισσότερο.
Α και πόσο είναι το συμβόλαιο του Ελουνου ; Ο παίκτης έφτασε το καλοκαίρι ένα βήμα από το ΝΒΑ.
Οπως εχω ξαναπει δεν αντεχω να βλεπω πραγματα που ΔΕΝ στηριζονται στην λογικη.
Persea το ειπες μονος σου...."Καποτε εβαζες....." ΕΚΕΙ ΘΕΛΕΙ ΤΕΛΕΙΑ!Γιατι τωρα ΔΕΝ βαζεις.....σκουπιζουν τους παγκους τα τελευταια χρονια!Αρα πως θα σε πεισει καποιος;Αφου δεν εχεις δει κατι πως το κρινεις;τωρα θα μου πεις οτι τους βλεπει ο κοουτς στην προπονηση.Αλλα εγω θα σου πω το εξης.εβλεπε ο κοουτς περυσι στον προπονηση οτι ο καλαιτζιδης και ο χελιγουελ ειναι καλυτεροι των γιαννακιδη και καλλε;
Μου θυμιζει ΟΛΟΥΣ αυτους που για να δωσουν αλλοθι στον εαυτο τους να ψηφισουν τα 2 κομματα που εχουν καταστρεψει την ελλαδα λενε "ελα μωρε και οι αλλοι σκατα θα τα εκαναν αν κυβερνουσαν".Μα αφου δεν τους εχει δει ρε!
Οσο για τον Αραπη που τον αναφερεις ως ανυπαρκτο εχεις δικιο.7 λεπτα συμμετοχης συνολικα σε 4 ματς!μεχρι να μπεις, βγηκες και ειδικα οταν ο ρολος που καλεισαι να παιξεις ειναι αυτος του αναλωσιμου!
Ας μιλησουμε καλυτερα για αυτους που εχουμε δει,δηλαδη τον γιαννακιδη και τον καλλε:
για τον γιαννακιδη .....σε περιπου ιδιο χρονο συμμετοχης με τον σλουκα εχει σχεδον τα ιδια στατιστικα.ο γαυρος που εχει τοσους παικταραδες τον θεωρει μεγαλο ταλεντο και απλα τον εδωσε να παρει χρονο συμμετοχης στα σκουληκια κι ΕΜΕΙΣ θεωρουμε τον γιαννακιδη ανυπαρκτο!Δηλαδη ο μπουντουρης,ο μπαλογιαννης και ο μαματζιολας την ΠΡΩΤΗ χρονια που χρησιμοποιηθηκαν ειχαν πανω απο 6 ποντους μ.ο.,1,5 ριμπαουντ και 1 ασιστ που εχει ο γιαννακιδης;
Εκτος κι αν νομιζουμε πως μπορουμε να ξαναβγαλουμε ΠΕΤΖΑ που στα 20 του εβαζε 25 ποντους!
Και τελος....και ο βεργινης ανυπαρκτος ηταν μεχρι την χρονια που χρησιμοποιηθηκε βασικος γκαρντ και εκανε πολυ καλη χρονια και τον βουτηξε ο βαζελος.Εγω παντως θεωρω πολυ ανωτερο του βεργινη τον γιαννακιδη!
για τον καλλε εχω να ΞΑΝΑΠΩ οτι σε λιγοτερο χρονο συμμετοχης ειναι πολυ καλυτερος του χελιγουελ(που ειχε παιξει και σε εθνικη ομαδα τρομαρα του) που τον εφερε ο προπονηταρας ο σουλης για ξενο!οπως επισης πιστευω πως αν επαιρνε τον χρονο συμμετοχης του ντρομπνιακ φετος θα ειχε τα ιδια και ισως καλυτερα στατιστικα απο αυτον!χωρις βεβαια να λεω οτι ειναι το ιδιο.αλοιμονο αν ενας παικτης της τεραστιας εμπειριας του ντρομπνιακ ηταν το ιδιο με ενα παιδι 22 χρονων που εχει ελαχιστη εμπειρια!
ο καλλες πιστευω πως εχει παρα πολλες δυνατοτητες επιθετικα αλλα ειναι ανυπαρκτος αμυντικα.Αλλα και ο μαυροκεφαλιδης καπως ετσι δεν ητανε;μολις περυσι αρχισε να υπαρχει αμυντικα!πρωτα μπορουσε να του καρφωσει στα μουτρα ακομα και παικτης 1,95!Αλλα για τον ψηλο εχει σημασια ο τσαμπουκας για να παιξει αμυνα!Ετσι δεν ειναι τυχαιο που απο περυσι αρχισε να παιζει αμυνα ο μαυροκεφαλιδης αφου ουσιαστικα απο περυσι εδειξε ο γαυρος εμπιστοσυνη σε αυτον!
Και για να καταληξω θα πω κατι που λεει ο λαος:
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΣΑΜΕ!
(ενω τον σουλη με τις επιλογες παικτων που κανει τον ειδαμε)