Author Topic: Francisco Zuela  (Read 6251 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

PAOK_VOLOS

• Guest
Απ: Francisco Zuela
« Reply #140 on: January 08, 2011, 00:12:50 »
Τα μισα χανονται στο δρομο και οτι περισεψει παει στα εξοντωτικα προστιμα και το προπονητικό κεντρο ;D ;D Νιωσε την επανασταση ;)

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #141 on: January 08, 2011, 11:28:06 »
κλαμπ το ειπες και μονος σου, πλην του κοντρερας κανεις αναντικαταστατος αυτην την (μεταγραφικη) περιοδο στην αμυνα του ΠΑΟΚ
και το αναντικαταστατος το λεω γιατι περιμενω παικτη να τον αντικαταστησει, εννοειται οτι με 3 κεντρικους δεν βγαινεις
αλλα οχι να ζηταει ο ζουελα να φυγει και να το σκεφτομαστε κιολας.. καλη τυχη

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #142 on: January 08, 2011, 12:20:55 »
http://olapaok.gr/podosfairo/anendotos_o_seloyk_gia_zoyela_mpoys.743429.html

Ντμίτρι Σέλουκ σχετικά με το ενδεχόμενο αποχώρησης από την ομάδα των δύο παικτών που εκπροσωπεί στον ΠΑΟΚ, δηλαδή των Φρανσίσκο Ζουέλα....:
"Αφού δεν πληρώνονται, υπάρχει κάποιος λόγος να μείνουν οι παίκτες μου στον ΠΑΟΚ;", μας απάντησε ορθά κοφτά ο Ουκρανός ατζέντης των δύο ποδοσφαιριστών του "Δικέφαλου" στη συνομιλία που είχαμε μαζί του. Και πρόσθεσε στο ίδιο μήκος κύματος: "Έχουν έξι μήνες να πληρωθούν! Γιατί να συνεχίζουν να παίζουν για μία ομάδα που δεν τους πληρώνει;"
"Θα κάνουμε διακανονισμό με τον ΠΑΟΚ για την εξόφλησή τους. Δεν μπορώ να πω περισσότερα τώρα, γιατί προσπαθώ να μιλήσω με τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά δεν βρίσκω κανέναν!"

Είναι αληθινό το ρεπορτάζ δεν είναι, τι να πω....έχουμε αρχίσει να χάνουμε τη μπάλα όλοι.
Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

Offline maman

• Αποστολή
  • **
« Reply #143 on: January 08, 2011, 13:33:51 »
Για να γραφεται στα site των παρατρεχαμενων ειναι μαλλον αληθεια.Χωρια που θα εχουν ενημερωσει αμεσα το Ζαγορακη και θα ...διερρεε ηδη διαψευση για τις εξαμηνες καθυστερησεις.Το σιγουρο ειναι οτι η ΠΑΕ εχει να λαμβανει πολλα φραγκα,αλλα αναθεμα κι αν ξερω που σκατα θα πανε και το ποσο μεγαλες τρυπες εχουν πλεον δημιουργηθει.Ειναι πλεον εμφανες οτι δεν παμε καλα και πρεπει την Κυριακη νε περασουν καποια μηνυματα στον Προεδρο ασχετα απο εφημερες επιτυχιες στο Ουεφα.

Και για μενα η εξυγιανση και το revolution...πεθανε!
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #144 on: January 08, 2011, 14:01:40 »
Για να γραφεται στα site των παρατρεχαμενων ειναι μαλλον αληθεια.
αποφασιστε ρε παιδια επιτελους για αυτα τα σαιτ.. αρδ απο την μια, λενε αληθεια απο την αλλη ή μηπως οτι μας συμφερει διαλεγουμε;

η μηπως να πιστεψω τον σελουκ;; τον επαγγελματια ψευτη; τους γραφεις στα ρχιδια και τους 2 και εισαι μεσα λεω εγω

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #145 on: January 08, 2011, 14:29:43 »
Ο Ζουέλα και καλός ήταν όσο έπαιξε και έδειξε παίκτη με φιλοδοξίες χωρίς διάθεση να αράξει στο συμβόλαιο του. Παρ'όλα αυτά και με δεδομένο οτι τον Σαβίνι τον έχουμε φορτωθεί για τα καλά και δεν υπάρχει ούτε ομάδα να ενδιαφέρεται ούτε λεφτά για να φύγει ο Ζουέλα δεν χωρούσε στην ομάδα. Δεν έχει νόημα, όπως το βλέπω εγώ τουλάχιστον, την στιγμή που έχεις χτυπητές αδυναμίες στο ρόστερ σου (πλάγια μπακ, ρεζέρβες στο κέντρο κλπ) να έχεις 5 στόπερ και να στέλνεις το στόπερ να παίζει μια θέση που δεν την έχει και τόσο. Καλύτερα να τον αφήσεις να φύγει και να πάρει παίκτες στις θέσεις που έχεις πρόβλημα παρά να προσπαθείς να καλύψεις τα κενά σου με αλχημείες...
Οπότε στο καλό Ζουέλα προσέφερες αρκετά αλλά στην ομάδα πλεόναζες...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

northeagle_4

• Guest
« Reply #146 on: January 08, 2011, 14:42:49 »
    το 3 μηνες γινετε ευκολα 6 απο τον Σελουκ που στην τελικη τους πελατες του κοιταει.Ειναι προφανες οτι ο Σελουκ στραβωσε γιατι δεν προωθουντε οι πελατες του οπως θελει αυτος.Ε στα αρχιδια μας.
   Εγω ξερω οτι πληρωθηκαν οκτωβρη σχεδον ολα,συμφωνηθηκαν ΟΛΑ τα πριμ απο ευρωπη να παρουν και πηραν ημερομηνιες για γεναρη για την επομενη εξοφληση.Θεμα χρηματων για αυτο απο μενα δεν υφιστατε ισως ο ΠΑΟΚ για τα ελληνικα δεδομενα πληρωνει καλυτερα απ ολους τους αλλους.Οι παικτες για μενα δεν εχουν κανενα ελαφρυντικο για τα οικονομικα, εχουν συμβολαια πολυ πανω απο την αξια τους και δεν χανουν ευρω(αλλιως θα ειχαν μπαστακωθει και δεν θα φευγαν με τιποτα απο την αλλη ? )
   Οταν η δυσαρεσκια και απογοητευση μας με της μαλακιες-εγκληματα της παε μας κανουν να συστρατευομαστε με σελουκ,αρδπανουτσους κτλ πρπει να κοιταξουμε λιγο αυτο το θεμα,δεν δειχνει κυριως καθαρο μυαλο.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #147 on: January 08, 2011, 16:14:54 »
Α ρε Νορθ μες στο μυαλο μου εισαι συνεχεια τελευταια, οταν ειναι να ποσταρεις να μου το λες να μην ξοδευω χρονο και φαια ουσια. :P

υγ1: 5 Ιουλιου ο ενας, 16 Ιουλιου ο αλλος ηρθαν, παντως 6 μηνες αν ηταν απληρωτοι να παει ο Σελουκ και σε Κουμπαν και Αουστρια να τα ζητησει.
υγ2:Κατα τα αλλα συμφωνω με Κλαμπ οτι μαλλον θετικες εντυπωσεις μου αφησε και εμενα οσο (λιγο) τον ειδα.
υγ3:Ισως μικροτερη ρητρα εσωτερικου να ηταν προς οφελος της ομαδας.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #148 on: January 08, 2011, 19:01:01 »
τωρα μου ηρθε φλασια...........ο ζουζου ειχε θεση ξενου......  .αρα  τωρα ανοιγει ο δρομος της επιστροφης αμπουμπακαρι στην ομαδα..........μεγαλε Παντελη τα  καταφερες ελευθερωσες θεση ξενου...........

το σεναριο ειναι δικο μου ...................
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

northeagle_4

• Guest
« Reply #149 on: January 08, 2011, 19:13:57 »
δεν πιανει θεση ξενου ο ζου εχει πορτογαλικο διαβατηριο οπως σχεδον ολοι οι αγκολεζοι.
θεσεις ξενων πιανουν φιλομενο,κριστιανο,ιβιτς,λινο

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #150 on: January 08, 2011, 19:24:28 »
Kαι γαμώ τα οφέλη τα πολλαπλά είχε η ομάδα τελικά.

@Georgie και λοιποί συνήγοροι της παραφροσύνης μη μου χάνεστε έτσι... τώρα σας θέλω.

Αυτή η ομάδα είναι καταδικασμένη να ζει σε μια λούπα που επαναλαμβάνεται για πάντα, ασταμάτητα.

Offline maman

• Αποστολή
  • **
« Reply #151 on: January 08, 2011, 20:23:27 »
Για να γραφεται στα site των παρατρεχαμενων ειναι μαλλον αληθεια.
αποφασιστε ρε παιδια επιτελους για αυτα τα σαιτ.. αρδ απο την μια, λενε αληθεια απο την αλλη ή μηπως οτι μας συμφερει διαλεγουμε;

η μηπως να πιστεψω τον σελουκ;; τον επαγγελματια ψευτη; τους γραφεις στα ρχιδια και τους 2 και εισαι μεσα λεω εγω

Αν οι δηλωσεις δεν εχουν γινει τοτε ok το ολασαλπι κανει πολεμο στο Θοδωρο (γελανε και οι κοτες, τα κοκορια και τα κοτοπουλακια μαζι...). Θα γινει κι αυτο οπως σωστα προβλεψε ενας αδερφος αλλα οχι ακομα...

Αν παλι ειναι πραγματικες τοτε δεν τις εκανα ουτε εγω ουτε η Μαρικα ουτε ... φουρναρης (sic). Τις κανει ο επισημος ατζεντης των παικτων-ο ιδιος που εμμεσως (παλι μεσω αρδ) το καλοκαιρι διαφημιζοταν για τη συνεργασια της ΠΑΕ μαζι του και τισ προοπτικες που ανοιγονταν.
Εκει εισαι υποχρεωμενος σαν γραφειο τυπου (εδω γελανε τα γαλοπουλα κι οι παπιες) ειτε να αναγκασεις τους παικτες σου να βγουν να διαψευσουν τισ δηλωσεισ ειτε να βγαλεις ανακοινωση για μη σε διασυρει ο καθε Ουκρανοσ γκανγκστερ.
Ενιοτε παλι αν εισαι πολυ "μπροστα" επικοινωνιακα περνας τη θεση σου μεσω ολασαλπι κ σαλπι24 και διαλυεις τα συννεφα.

Ας αλλαξει τακτικη ο Προεδροσ που διαμαρτυρεται για τη διαιτησια μεσω ολασαλπι (σε ασχετη στιγμη κιολας) κι εγω πρωτος θα εχω χεσμενες αυτες τις δηλωσεις.

Off topic ψιλογιναμε οποτε να πω κι εγω πως οντως ο Ζουελα δεν ειναι αυτη τη στιγμη χειροτερος του παλρου Σαβινι.
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #152 on: January 10, 2011, 14:13:06 »
Και τυπικά τέλος ο Ζουέλα

Το τέλος της συνεργασίας με τον Φρανσίσκο Ζουέλα έβαλε και τυπικά ο ΠΑΟΚ με την ανακοίνωση της λήξης της συνεργασίας με τον Αγκολέζο αμυντικό που εξέδωσε η ΠΑΕ το πρωί της Δευτέρας (10/1).

Καθοριστικό ρόλο στην κοινή απόφαση της διοίκησης και του ίδιου του παίκτη να αποχωρήσει πρόωρα, έπαιξε και η υποτροπή (3η κατά σειρά) στο δικέφαλο του δεξιού του ποδιού στο ματς με τον Πανσερραϊκό, καθώς θα έμενε για μεγάλο διάστημα εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων. Εξάλλου οι πολλοί τραυματισμοί του είναι και ένας από τους λόγους που δεν είχε πολλές συμμετοχές φέτος.

Ο Ζουέλα πλέον ανήκει και πάλι στη ρωσική Κούμπαν από την οποία ήρθε δανεικός το καλοκαίρι. Στις συνομιλίες για τη λύση του συμβολαίου ήταν και ο ατζέντης του, Ντμίτρι Σελούκ ο οποίος εκπρωσοπεί και τον Μπουσαϊντί.

Αναλυτικά οι ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

"Ανακοινώνεται η λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Francisco Zuella, ο οποίος και επιστρέφει στην FC Kuban Krasnodar. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί τον Francisco Zuella για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του".

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/304587.html]
[url]http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/304587.html
[/url]
Στον κοσμο αλλος κανενας

zagorakis

• Guest
« Reply #153 on: January 10, 2011, 17:11:12 »
"Ήθελα να φύγω από τις 28 Αυγούστου"

Ο Ζουέλα εξήγησε το γιατί αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ, "φώναξε" ποια είναι η φυσική του θέση, αποκάλυψε πότε είπε για πρώτη φορά ότι θέλει να λύσει την συνεργασία του με τον "Δικέφαλο" και παραπονέθηκε για την ρήτρα που του απαγόρευε να πάει σε άλλη ελληνική ομάδα

Ο Ζουέλα άνοιξε την καρδιά του και μίλησε στον "Sport 103" για τους λόγους της αποχώρησής του από τον ΠΑΟΚ. Ο Αγκολέζος είπε ότι τραυματίας ήταν μόνο μέχρι το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με τον Πανσερραϊκό και από εκεί και έπειτα μπορούσε να προσφέρει, αποκάλυψε ότι είχε διαμηνύσει στην διοίκηση ότι θέλει να αποχωρήσει χωρίς να του δοθούν χρήματα από τις 28 Αυγούστου, όταν κατάλαβε ότι δεν θα παίζει, ανέφερε με έμφαση ότι δεν γίνεται ένας παίκτης να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και να έχει εξέλιξη αν δεν παίζει στην φυσική του θέση, "φώναξε" επανειλημμένα ότι είναι στόπερ και εξέφρασε παράπονο για την ρήτρα που του απαγόρευε να πάει σε ελληνική ομάδα.

"Είναι εύκολο να μιλήσουμε τώρα. Στεναχωρήθηκα με αυτή την εξέλιξη. Όταν ένας παίκτης δεν παίζει καιρό και μετά παίζει σε άγνωστη θέση είναι πολύ δύσκολο να αντεπεξέλθει. Ζήτησα να παίζω στην δεύτερη ομάδα για να μην μένω εκτός αγώνων. Δεν με πείραζε να παίζω Σάββατο στην δεύτερη ομάδα και Κυριακή ας ήμουν στον πάγκο, αλλά και να μου ζητούσαν να βοηθήσω θα το έκανα. Ήθελα να παίζω!", είπε αρχικά και συνέχισε: "Δεν θα πω ότι φταίει ο πρόεδρος ή ο προπονητής. Είμαι επαγγελματίας. Μπορούσα να πω και εγώ ότι δεν παίζω επειδή δεν πληρώνομαι ή γιατί δεν παίζω στην θέση μου. Ο Ζουέλα είναι στόπερ! Όλη η Ελλάδα το ξέρει. Δεν γίνεται να μην παίζω έξι μήνες και ξαφνικά να μου ζητούν, ενώ δεν είμαι έτοιμος να μπω στο γήπεδο".

"Μαέστρος ο Κοντρέρας, αλλά εγώ δεν είμαι ο χειρότερος"

"Με έχει πληγώσει αυτή η εξέλιξη. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλούς παίκτες. Σέβομαι απεριόριστα τον Κοντρέρας, είναι ο μαέστρος της άμυνας, παίζει φοβερή μπάλα. Σίγουρα, όμως, ο Ζουέλα δεν είναι ο χειρότερος παίκτης του ΠΑΟΚ".

"Ήθελα να φύγω από τις 28 Αυγούστου"

"Από το καλοκαίρι όταν κατάλαβα ότι δεν θα παίζω είπα να φύγω. Δεν ήθελα να κάνω κακό στον ΠΑΟΚ. Δεν ήρθα εδώ να κάνω ό,τι γουστάρω. Τους είπα ότι ο Ζουέλα μπορεί να φύγει χωρίς να πάρει λεφτά. Το είπα από τις 28 Αυγούστου. Θέλω να πω ότι δεν ήρθα στον ΠΑΟΚ τραυματίας. Ο Βρύζας δεν έκανε λάθος που με έφερε".

"Είμαστε επαγγελματίες!"

"Τα παιδιά, οι παίκτες είναι φοβεροί όλοι. Γι' αυτό η ομάδα είναι σε αυτή την θέση. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι αυτή είναι η δουλειά μας, δεν είναι χόμπι. Αν δεν με πληρώνουν, έχω πρόβλημα, είμαι επαγγελματίας. Ο κόσμος φωνάζει στον παίκτη να τρέξει και να τα δώσει όλα, χωρίς να γνωρίζει άλλα πράγματα".

"Όταν ο ΠΑΟΚ πήγαινε χάλια δεν μπορούσα να παίξω;"

"Ο Δερμιτζάκης μου είπε ότι πρέπει να περιμένω την ευκαιρία μου. Ήθελα να ξέρω, όταν η ομάδα έπαιζε χάλια στην αρχή δεν μπορούσα να παίξω εγώ; Δεν ήμουνα τραυματίας. Ο τραυματισμός μου υπήρχε  μέχρι τον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό".

"Δεν κατάλαβα γιατί μπήκε η ρήτρα"

"Έχω συμβόλαιο με την Κούμπαν, δεν θέλει να με δώσει δανεικό, θα δούμε. Μπήκε μια ρήτρα σύμφωνα με την οποία δεν μπορούσα να πάω σε μια ελληνική ομάδα. Αυτό δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε για ένα παίκτη τον οποίο δεν τον χρησιμοποιείς και δεν ανήκει στην ομάδα. Βέβαια, την υπέγραψα γιατί θέλω να παίξω ποδόσφαιρο".

"Ο ΠΑΟΚ μπορεί να περάσει την ΤΣΣΚΑ"

"Η ΤΣΣΚΑ ξεκινάει προετοιμασία τώρα, ο ΠΑΟΚ μπορεί και έχει αποδείξει ότι αντέχει στα δύσκολα. Το ρωσικό πρωτάθλημα είναι διαφορετικό από τα ευρωπαϊκά. Δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία χρόνια ρωσικές ομάδες πήραν δύο ευρωπαϊκά".

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/hthela_na_fugw_apo_tis_28_aygoustoy.745613.html

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #154 on: January 11, 2011, 18:59:44 »
http://olapaok.gr/podosfairo/anendotos_o_seloyk_gia_zoyela_mpoys.743429.html

Ντμίτρι Σέλουκ σχετικά με το ενδεχόμενο αποχώρησης από την ομάδα των δύο παικτών που εκπροσωπεί στον ΠΑΟΚ, δηλαδή των Φρανσίσκο Ζουέλα....:
"Αφού δεν πληρώνονται, υπάρχει κάποιος λόγος να μείνουν οι παίκτες μου στον ΠΑΟΚ;", μας απάντησε ορθά κοφτά ο Ουκρανός ατζέντης των δύο ποδοσφαιριστών του "Δικέφαλου" στη συνομιλία που είχαμε μαζί του. Και πρόσθεσε στο ίδιο μήκος κύματος: "Έχουν έξι μήνες να πληρωθούν! Γιατί να συνεχίζουν να παίζουν για μία ομάδα που δεν τους πληρώνει;"
"Θα κάνουμε διακανονισμό με τον ΠΑΟΚ για την εξόφλησή τους. Δεν μπορώ να πω περισσότερα τώρα, γιατί προσπαθώ να μιλήσω με τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά δεν βρίσκω κανέναν!"

Είναι αληθινό το ρεπορτάζ δεν είναι, τι να πω....έχουμε αρχίσει να χάνουμε τη μπάλα όλοι.

Δλδ, 6 μηνες εχουν να πληρωθουν; 6 μηνες ειναι στον ΠΑΟΚ, δεν πηρανε δλδ μια, ουτε μια;. Καπου δεν κολλαει αυτο ρε παιδια!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #155 on: January 11, 2011, 19:05:18 »
matador:

το 3 μηνες γινετε ευκολα 6 απο τον Σελουκ που στην τελικη τους πελατες του κοιταει.Ειναι προφανες οτι ο Σελουκ στραβωσε γιατι δεν προωθουντε οι πελατες του οπως θελει αυτος.Ε στα αρχιδια μας.
   Εγω ξερω οτι πληρωθηκαν οκτωβρη σχεδον ολα,συμφωνηθηκαν ΟΛΑ τα πριμ απο ευρωπη να παρουν και πηραν ημερομηνιες για γεναρη για την επομενη εξοφληση.Θεμα χρηματων για αυτο απο μενα δεν υφιστατε ισως ο ΠΑΟΚ για τα ελληνικα δεδομενα πληρωνει καλυτερα απ ολους τους αλλους.Οι παικτες για μενα δεν εχουν κανενα ελαφρυντικο για τα οικονομικα, εχουν συμβολαια πολυ πανω απο την αξια τους και δεν χανουν ευρω(αλλιως θα ειχαν μπαστακωθει και δεν θα φευγαν με τιποτα απο την αλλη ? )
   Οταν η δυσαρεσκια και απογοητευση μας με της μαλακιες-εγκληματα της παε μας κανουν να συστρατευομαστε με σελουκ,αρδπανουτσους κτλ πρπει να κοιταξουμε λιγο αυτο το θεμα,δεν δειχνει κυριως καθαρο μυαλο.

http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

giannis80

• Guest
« Reply #156 on: January 11, 2011, 20:27:56 »
Ίδια συνέντευξη του ουκρανού υπάρχει και στην μακεδονία. Στην οποία, αφού κάνει παράπονα για πληρωμές και για τον μπουσαιντί, αναφέρει οτι ο μπουσαιντί έχει πάρει το 40% του συμβολαίου του. Δηλαδή, για να καταλάβω. Στη μέση της χρονιάς, ο παίκτης έπρεπε να έχει ήδη πάρει το 100% του συμβολαίου?

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #157 on: January 11, 2011, 20:53:21 »
2 τινα με τον παλιοπουστα τον χοντρο .1)λεει οτι τοσα λεφτα που ζητατε δεν θα τα παρετε για τον βιερινια(δεν τον πουλαμε χοντρε για να τον δωσεις στον φιλο σου τον γαβρο) δεν πρεπει να σε απασχολει παικτης που δεν εκπροσωπεις ,και 2) η τιομες μεταπωλησης ζουελα μπουσαιντι απο εδω και περα. σαλτα και γαμησου ,ειπαμε μαλακια του ΠΑΟΚ ου ασχοληθηκε με μανατζερ σαν και σενα αλλα πλεον καλα σου ξηγηθηκανε
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #158 on: January 11, 2011, 21:29:26 »
μπανε μεγαλος πουτανας γιος ο ουκρανος.. φιλαρακια του μονο τα λεφτα, ουτε ο γαυρος ουτε κανεις
αλλωστε και απο τον γαυρο τον εχουν διωξει με κλωτσιες εδω και καιρο

για τις δηλωσεις περι βιερινια, ισχυει η παροιμια... θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει
ουστ καραφλη πουτανα

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #159 on: January 11, 2011, 23:13:20 »
matador:

ευχαριστω ρε συ νταρκ και ελεγα και εγω!

«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»