Author Topic: Κ.Α.Ε. ΠΑΟΚ - Διοίκηση Πρωτοδικείου 2010-2011  (Read 8683 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
και συνεχίζει
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
http://olapaok.gr/basket/Dioikisi/galatsopoylos_gia_violidh_amoiridh.576872.html

Για τις εξελίξεις στο τμήμα μπάσκετ: "Ότι κάνουμε το κάνουμε για την αγάπη μας για το μπάσκετ, τη στιγμή που συνεχίζω μέχρι σήμερα να βοηθάω, χωρίς όμως να συμμετέχω στη διοίκηση. Γίνεται καλή δουλειά στο τμήμα μπάσκετ, αλλά δεν είναι δυνατό ένα σωματείο που χρωστάει 3 εκατομμύρια ευρώ να λέει ότι θέλει να κάνει εξυγίανση. Ο κ. Αμοιρίδης προσφέρει πραγματικά πολύ μεγάλη βοήθεια (κάθε χρόνο ένα σπίτι δωρεάν, αλλά και τα ηλεκτρικά όλων των σπιτιών) και θέλω να τον ευχαριστήσω πραγματικά δημόσια για όσα έχει προσφέρει στο τμήμα. Η κατάσταση σίγουρα είναι δύσκολη, όμως όλοι βοηθούν ώστε η ΚΑΕ να μην έχει πρόβλημα βιωσιμότητας. Εκτιμώ πως αν όλα πάνε καλά, ούτε φέτος θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα."

τι θελει να πει ο ποιητης?

Offline gagas

• Αλλαγή
εγω καταλαβαινω οτι θελει να θεσει αγωνιστικους στοχους η διοικηση, θεωρωντας πολυ μικρο το ανοιγμα..
πατριδα θυμιζει..

fatal_invasion

• Guest
ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ.Απαράδεκτη η λογική.

Από την άλλη ,όλοι ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

kostas4

• Guest
βαλανε το βλαμμενο στην διοικηση της ΚΑΕ και εμεις ακομα ελπιζουμε...αντε γαμηθειτε στην τελικη που ο καθε γελοιος το παιζει διοικηση του ΠΑΟΚ. σταματηστε να μας διωχνεται απο το παλατακι

- Πώς αποφασίσατε να ασχοληθείτε με τα διοικητικά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ;
- "Ήταν δική μου απόφαση να εμπλακώ. Μου έκανε πρόταση ο κ. Κανώτας και αποφάσισα να την αποδεχθώ. Δεν είναι η πρώτη φορά. Είχα εμπλακεί την περίοδο 2006-2007 στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όταν πρόεδρος ήταν ο Νίκος Βεζυρτζής. Ήταν η διοίκηση την οποία διαδέχθηκε ο Θόδωρος Ζαγοράκης."
- Πώς σας φαίνεται η εμπειρία από την διοικητική εμπλοκή σας στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ;
- "Θεωρώ ότι είναι προνόμιο να ασχολείται κάποιος με τα διοικητικά του ΠΑΟΚ. Προσωπικά αγαπώ τον ΠΑΟΚ από μικρό παιδί και αυτό που κάνω το κάνω με μεγάλη διάθεση. Δεν είναι τόσο δύσκολο, όσο παρουσιάζεται να ασχολείται κάποιος με τα διοικητικά ενός συλλόγου."
- Ποιο είναι το όραμα της παρούσας διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την ομάδα;
- "Το όραμά μας είναι να συμμαζέψουμε οικονομικά την ΚΑΕ και να εξασφαλίσουμε έσοδα κυρίως μέσω χορηγιών. Επίσης, να κάνουμε τον κόσμο να  επιστρέψει στο γήπεδο και αγωνιστικά να καταφέρουμε να κατακτήσει η ομάδα την τρίτη θέση, τουλάχιστον."
- Πως σκέφτεστε -ως διοίκηση- να αξιοποιήσετε το "Παλατάκι", ώστε να αποτελέσει πηγή εσόδων για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ;
- "Στο πλάνο μας είναι να οργανώσουμε διάφορες εκδηλώσεις, οι οποίες θα αποφέρουν έσοδα στην ομάδα. Θέλουμε να κάνουμε το "Παλατάκι" πραγματική πηγή εσόδων για τον ΠΑΟΚ. Για παράδειγμα το διάστημα των Χριστουγέννων έχουμε συμφωνήσει με εταιρεία να οργανώσει παγοδρομίες. Μάλιστα, θα πω κάτι που δεν το ξέρει ο πολύς κόσμος. Το παιχνίδι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός για το Κύπελλο Ελλάδας (29/12) θα γίνει στο Αλεξάνδρειο."
- Σε τι κατάσταση βρίσκεται οικονομικά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ;
- "Είναι θετικό ότι υπάρχει απόλυτη διαφάνεια στην ΚΑΕ. Βοηθούν όλοι όσοι βρίσκονται στο διοικητικό συμβούλιο και με οργανωμένη δουλειά έχουν φροντίσει να βάλουν τα οικονομικά της ΚΑΕ σε μία καλή σειρά. Πλέον, η ΚΑΕ δεν εκτίθεται, λόγω των οικονομικών της. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι τώρα οι εταιρείες φοβόταν να συνεργαστούν με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, λόγω παλιών χρεών. Με σωστή και οργανωμένη δουλειά, όμως, αρχίζουμε να ξεπερνάμε αυτού του είδους τα προβλήματα."
- Μπορεί ο ΠΑΟΚ μελλοντικά να αποκτήσει και πάλι την αίγλη του παρελθόντος;
- "Η αλήθεια είναι ότι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν ξεφύγει οικονομικά. Για να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ καλή οικονομική βάση, θα πρέπει 7-8 επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης να ενώσουν τις οικονομικές τους δυνάμεις και να στηρίξουν ουσιαστικά την ομάδα. Αν γίνει αυτό, ο ΠΑΟΚ μπορεί να χτυπήσει είσοδο στην δυάδα."
- Δηλαδή, πιστεύετε ότι με συνένωση οικονομικών δυνάμεων μπορεί ο ΠΑΟΚ να φτάσει εκεί που ήταν πριν κάποια χρόνια στο μπάσκετ;
- "Αν η παρούσα διοίκηση βρει τρόπο να συσπειρώσει ανθρώπους οικονομικά δυνατούς γύρω της πράγματι ο ΠΑΟΚ έχει τύχη. Αυτός ο σύλλογος έχει γηπεδική υποδομή (σ.σ. εννοεί το "Παλατάκι"), έχει ανθρώπους που δουλεύουν σωστά και αφιερώνουν πολύ χρόνο και επίσης έχει καλή ομάδα. Το μόνο που λείπει είναι το μεγάλο οικονομικό εύρος. Αν ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα, ο ΠΑΟΚ είναι σε θέση μέσα σε μία πενταετία να φτάσει εκεί που ήταν. Δηλαδή, στις πρώτες δύο θέσεις. Στο σημείο αυτό, πρέπει να τονίσω ξανά ότι δεν πρέπει οι επιχειρηματίες που θέλουν να γίνουν παράγοντες, να φοβούνται να πλησιάσουν στην ομάδα."
- Αγωνιστικά, πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει ο ΠΑΟΚ αυτήν τη σεζόν;
- "Ο ΠΑΟΚ έχει δυνατή ομάδα. Με έναν πολύ καλό προπονητή. Πιστεύουμε ότι η κατάκτηση της τρίτης θέσης είναι εφικτή. Θεωρούμε ότι μοναδικός αντίπαλος για εμάς για αυτήν την θέση είναι ο Άρης."
Να σημειώσουμε ότι ο Αλέξανδρος Ιωαννίδης, εκτός από τη διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, φιλοδοξεί να εμπλακεί ενεργά στην τοπική αυτοδιοίκηση. Είναι για πρώτη φορά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Πολιτεύεται στον Δήμο Πυλαίας Πανοράματος.

Το Link...?

http://olapaok.gr/basket/Dioikisi/aytoi_einai_oi_stoxoi_ths_dioikhshs_ths_kae.621784.html
« Last Edit: November 06, 2010, 14:01:20 by POYLEN-4- »

ive4

• Guest
Γουστάρω στο Παλέ!!! Μακάρι να γίνει εκεί.

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
Eμεις το ξερουμε καλα, οι παιχτες μας ομως?
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

zagorakis

• Guest
Σκέψη για περαίωση

Την υπαγωγή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο μέτρο του Υπουργείου Οικονομικών, με στόχο να κλείσουν φορολογικές εκκρεμότητες του παρελθόντος, εξετάζουν οι διοικούντες τον «Δικέφαλο»

Το ενδεχόμενο υπαγωγής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο καθεστώς της περαίωσης, βάσει δικαιώματος που έχει ως Ανώνυμη Εταιρεία, εξετάζουν οι διοικούντες τον «Δικέφαλο». «Το σκεφτόμαστε σοβαρά και το εξετάζουμε», δήλωσε (την Παρασκευή 19/11) στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά» ο πρόεδρος των «ασπρόμαυρων», Μιλτιάδης Κανώτας, για το μέτρο του Υπουργείου Οικονομικών, που στοχεύει στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.

Σύμφωνα με τους "ασπρόμαυρους", η συμμετοχή στην περαίωση δεν επηρεάζεται από τη ρύθμιση που έκανε προ ετών η ΚΑΕ για βεβαιωμένα χρέη στην Εφορία, στην πληρωμή των δόσεων για την οποία είναι μέχρι τώρα  συνεπής.

http://olapaok.gr/basket/Dioikisi/skepsh_gia_peraiwsh.644535.html

zagorakis

• Guest
Απέσυραν τον Ιωαννίδη

Όπως αποκαλύφθηκε σήμερα ο παράγοντας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ που αντιμετώπισε προβλήματα με την δικαιοσύνη ήταν ο Αλέξανδρος Ιωαννίδης.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση.

Σε αυτή αναφέρεται: «Στα πλαίσια της προσπάθειας εμπλουτισμού της διοίκησης με επώνυμα άτομα, ανήκει και η επιλογή του κ. Αλέξανδρου Ιωαννίδη. Τα προσωπικά του όμως προβλήματα, που αιφνιδίως ανέκυψαν, υποχρέωσαν την ΚΑΕ ΠΑΟΚ να αποσύρει την υποψηφιότητά του από τον ορισμό της Διοίκησης Πρωτοδικείου».

Το συγκεκριμένο θέμα αναστάτωσε την ΚΑΕ που ήταν αναγκασμένη να δώσει λύση όσο και αν ο κ. Ιωαννίδης επέμενε να συνεχίσει.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=13&id=4301

zagorakis

• Guest
"Ουδέποτε παραιτήθηκα από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ"

Σε εξώδικη δήλωσή του, ο Αλέξανδρος Ιωαννίδης ξεκαθαρίζει ότι παραμένει ενεργό στέλεχος της ΚΑΕ, με προοπτική στο μέλλον να προτείνει 5μελή διοίκηση και δίνει εξηγήσεις για την δικαστική περιπέτειά του

Εξώδικη δήλωση έδωσε στη δημοσιότητα ο Αλέξανδρος Ιωαννίδης, με την οποία παιρνει θέση σε όλα όσα γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες γύρω από το όνομά του. Σ' αυτή αναφέρει τα εξής:

"ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΕΝΕΡΓΟΥ ΕΠΙΧΕΡΗΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΠΡΟΣ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ.

Είμαι από την 18/1/2002, δηλαδή από 19 ετών, ενεργός επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης είτε σε προσωπικές επιχειρήσεις που έχω δημιουργήσει,είτε συμμετέχοντας σε οικογενειακές επιχειρήσεις- κολοσσούς της πόλης αυτής. Είμαι πτυχιούχος οικονομικών του Πανεπιστημίου KINGSTON UNIVERSITY της Αγγλίας έχοντας επίσης μεταπτυχιακό στον τομέα της Ψυχολογίας από  το ίδιο πανεπιστήμιο. Δηλώνω αρκετά έσοδα και φορολογούμαι νόμιμα εδώ και 10 χρόνια τουλάχιστον. Συμμετέχω σε επιχειρήσεις εμπορικές , παροχής υπηρεσιών, αλλά και  επιχειρήσεις που απευθύνονται στον αθλητισμό και τον πολιτισμό.  Την 1/12/2010 ύστερα από μήνυση διαφόρων προσώπων  κατά  εμένα  αλλά ταυτοχρόνως  άγνωστα σαν όνομα και κατ` εικόνα  σε εμένα συλλήφθηκα από τις αστυνομικές αρχές και ακολούθησα την διαδικασία του αυτοφώρου όπως ορίζει η ποινική δικονομία ότι πρέπει να γίνει. Όλο  αυτό ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμένα αλλά και αναμενόμενο ότι μπορεί και να μου συμβεί κάποια στιγμή διότι  κάποιοι άνθρωποι ενέργησαν παράνομα εναντίον μου τα προηγούμενα χρόνια αποσπώντας μου με διάφορους ποινικά κολάσιμους τρόπους χρηματικά ποσά και εγώ κινώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες χωρίς φόβο και με ατελείωτο ήθος κατάφερα να τους βάλω σε μια δύσκολη ποινική θέση ενώ αυτοί προσπαθούν εδώ και χρόνια να μου δημιουργήσουν πρόβλημα χωρίς μέχρι πρόσφατα να πετύχουν τον σκοπό τους.  Φυσικά λόγω ότι ήμουν,είμαι και θα είμαι αθώος για τις καταγγελίες αυτές που υπήρχαν αφέθηκα ελεύθερος άμεσα χωρίς κανένα περιοριστικό όρο από την εισαγγελία πλημμελειοδικών διότι τα στοιχεία δεν ήταν επαρκή για να μου απαγγελθούν σαφής κατηγορίες. Όλο αυτό το δυσάρεστο συμβάν για εμένα διήρκεσε παρά μόνο κάποιες ώρες. Όμως  από ότι διαπίστωσα αργότερα αφού ενημερώθηκα από διάφορους συνεργάτες μου είτε στις προσωπικές μου επιχειρήσεις αλλά και σε άλλες που συμμετέχω σαν διοικητικός παράγων ( ΚΑΕ ΠΑΟΚ) το θέμα της  λογικής σύλληψης μου με βάση την κάθε μήνυση που έχει δικαίωμα να καταθέτει ο καθένας εναντίον του καθενός,έχει δεν έχει στοιχεία ,αλλά με γνώμονα ότι η αστυνομία πρέπει να προχωρήσει σε όλες στην διαδικασία του αυτοφώρου  πήρε τεράστιες διαστάσεις χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο επειδή κάποιοι με πονηρούς ,εγκληματικούς ,ή προσωπικούς συμφεροντολογικούς σκοπούς  προσπάθησαν να με διασύρουν μέσω αυτού του ατυχούς συμβάντος.

Όμως φυσικά λόγω της επιχειρηματικής  ιδιότητας μου και με ώριμη σκέψη  αποφάσισα να μην γίνει το χατίρι κανενός και να προβώ σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για προστασία της προσωπικότητας μου, αλλά και της επιχειρηματικής αλλά και ιατρικής ιστορίας της οικογένειας μου στην πόλη της Θεσσαλονίκης την οποία δεν έχει κανένας δημοσιογράφος, κανένα κανάλι η ραδιόφωνο και γενικότερα καμία ανθρώπινη οντότητα δικαίωμα να προσβάλει ειδικότερα για προσωπικά του συμφέροντα η συμφέροντα τρίτων. Επίσης ενημερώνω οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο ότι ουδέποτε παραιτήθηκα από την θέση μου στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ παρόλο τις λογικές πιέσεις που δέχτηκα από τους συνεργάτες μου εκεί διότι ποτέ μου δεν έμαθα να πηδώ από το τρένο στα δύσκολα αλλά μάλιστα τα δύσκολα είναι η διασκέδαση μου και το νόημα της ζωής μου σαν επιχειρηματία. Αν κρίνεται ένας νεαρός άνθρωπος ο οποίος δραστηριοποιείται από μικρός επιχειρηματικά έχοντας πετύχει πολλά πράγματα έτσι από ένα τυχαίο συμβάν τότε ο κριτής του είναι τουλάχιστον κοινωνικά αμόρφωτος, προκατειλημμένος και ποινικά διωκόμενος από δω και πέρα άμεσα, διότι ο κάθε άνθρωπος πρέπει να πληρώνει αργά ή γρήγορα τα λάθη του. Όσον αφορά το θέμα του ΠΑΟΚ σαν ΚΑΕ  προς το παρόν αλλά και σαν  ΠΑΕ αργότερα,  με τη πρώτη ευκαιρία θα κατεβάσω δικιά μου προτεινόμενη 5μελή σύνθεση αποτελούμενη  από νεαρούς επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης με αγνή πρόθεση ,οικονομική άνεση και οντότητα, υπό ηγεσία δικιά μου, και με άμεσο τρόπο αποπληρωμής ενός αρκετά  μεγάλου μεγάλου μεγέθους των χρεών και να οδηγήσουμε τον ΠΑΟΚ εκεί που εδώ και χρόνια από μικροί ονειρευόμαστε.

Με τιμή και ήθος

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ"

http://olapaok.gr/basket/oydepote_paraiththhka_apo_thn_kae_paok.698104.html

kostas4

• Guest
για γελια ειμαστε, η απολυτη καταντια

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
Κλαιω με αλεξανδρο ιωαννιδη... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Θελω κι αλλο... :a1006:

Ρε που καταντησαμε
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
 Ρε σεις μου άρεσε η ανακοίνωση . Ίσως φταίει η ώρα ίσως φταίνει άλλα , αλλά μου άρεσε . Ρε τον Ιωαννίδη τι μας είπε ξημερώματα μετά από Σάββατο βράδυ !!!
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

kostas4

• Guest
μια τετοια ανακοινωση μονο αυτος μπορουσε να την γραψει! το παλικαρι πρεπει να παρει βραβειο και μπουλο

zagorakis

• Guest
Ï ÐÁÏÊ óôïõò “32” ôïõ Europa League

Ï ðñüåäñïò ê. ÌéëôéÜäçò Êáíþôáò, ôá ìÝëç ôïõ Ä.Ó ôçò ÊÁÅ ÐÁÏÊ êáé üëá ôá ìÝëç ôçò ïìÜäáò ìðÜóêåô ôïõ ÐÁÏÊ óõã÷áßñïõí ôïí ðñüåäñï ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ ê. ÈïäùñÞ ÆáãïñÜêç, ôá ìÝëç ôïõ ÄÓ êáé öõóéêÜ ôïõò ðïäïóöáéñéóôÝò êáé ôï ôå÷íéêü åðéôåëåßï ôçò ïìÜäáò ðïäïóöáßñïõ ôïõ ÐÁÏÊ ãéá ôçí óðïõäáßá íßêç óôï Zagreb åðß ôçò Dinamo, ôçí ðáíÜîéá ðñüêñéóç óôçí åðüìåíç öÜóç ôïõ Europa League, áëëÜ êáé ãéá ôéò óôéãìÝò õðåñçöÜíåéáò ðïõ ðñüóöåñáí óå üëç ôçí ïéêïãÝíåéá ôïõ ÐÁÏÊ ìå áõôÞ ôçí ìåãÜëç åðéôõ÷ßá.

http://www.paokbc.gr/news/news/1604

Offline gagas

• Αλλαγή
πως γινεται να ζητας απο τους οπαδους της ομαδας σου να σε σεβαστουν οταν επιτρεπεις να μην υπαρξει τηλεοπτικη μεταδοση σε αγωνα εκτος εδρας της ομαδας σου με τον περυσινο τριτο της βαθμολογιας..

υ.γ. μετα απο επιπλεον ψαξιμο ισως το εχει η ετ1..

Offline gagas

• Αλλαγή
πως γινεται να ζητας απο τους οπαδους της ομαδας σου να σε σεβαστουν οταν επιτρεπεις να μην υπαρξει τηλεοπτικη μεταδοση σε αγωνα εκτος εδρας της ομαδας σου με τον περυσινο τριτο της βαθμολογιας..

υ.γ. μετα απο επιπλεον ψαξιμο ισως το εχει η ετ1..
υ.γ.2 @ρχιδι@

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
φιλε gagas η ετ1 φετος πηρε τα ματς ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για να σωσει το κρατος το πρωταθλημα ή μαλλον για να κανει το χατηρι σε αγγελοπουλο και γιαννακοπουλο να εχουν κομπαρσους προκειμενου να παρει ενας απο τους δυο το "πρωταθλημα"!

η ετ1 φετος δειχνει ΜΟΝΟ ματς βαζελου και γαυρου.οταν 1 απο τους 2 παιζει με ΠΑΟΚ,αρη,αεκ εκτος που τους δειχνει το Νοva τοτε δειχνει ΜΟΝΟΝ τον εναν!!!!
Δεν επιλεγει αλλες ομαδες να δειξει!Δειχνει μονο ενα ματς!Οπως αυτην την αγωνιστικη που δειχνει μονο τον γαυρο γιατι ο βαζελος παιζει με αεκ εκτος και το δειχνει η nova!

Και αναρωτιεσαι....τι ενδιαφερον εχει να δειχνεις ματς γαυρου και βαζελου που 9 στις 10 φορες κερδιζουν με διαφορες ανω των 30 ποντων;

Πληρης απαξιωση του αθληματος ακομα και απο την κρατικη τηλεοραση.....και δεν φταιει ο κανωτας γι'αυτο φιλε gagas!
« Last Edit: December 18, 2010, 16:20:50 by Capricorn »

Offline gagas

• Αλλαγή
τοτε συγνωμη..

γαμιεται η ερτ!

zagorakis

• Guest
Στις 30 Δεκέμβρη η Γ.Σ. της ΚΑΕ

Η "ασπρόμαυρη" ΚΑΕ με ανακοίνωσή της καλεί τους μετόχους της σε τακτική Γενική Συνέλευση στα τέλη του τρέχοντος μηνός

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη (21/12) καλεί τους μετόχους της σε τακτική Γενική Συνέλευση την 30η Δεκεμβρίου 2010, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.00 στα γραφεία της εταιρείας στην Πυλαία.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση-πρόσκληση αναφέρει:

«ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ 2004 - ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ»

AP. M.A.E. 56205/06/Β/04/3

ΠPOΣKΛHΣH TAKTIKHΣ ΓENIKHΣ ΣYNEΛEYΣHΣ TΩN METOXΩN

Σύμφωνα με το νόμο και το Kαταστατικό της εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους μετόχους της ανώνυμης εταιρείας «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ 2004 - ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» σε τακτική Γενική Συνέλευση την 30η Δεκεμβρίου 2010, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.00 στα γραφεία της εταιρείας στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, οδός Αντ.Τρίτση αριθ. 12, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα:

Θέματα ημερήσιας διάταξης

1. Yποβολή και έγκριση των Οικονομικών καταστάσεων για την εταιρική χρήση 1/7/2009 - 30/6/2010 μετά των επ' αυτού εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών.

2. Aπαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 1/7/2009 - 30/6/2010

3. Eκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού ελεγκτή για τη χρήση 1/7/2010-30/6/2011

Kάθε μέτοχος, που επιθυμεί να μετάσχει στην ετήσια Tακτική Γενική Συνέλευση, οφείλει να καταθέσει τις μετοχές του στο ταμείο της εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Tράπεζα στην Ελλάδα και να υποβάλει τα σχετικά έγγραφα της κατάθεσης, καθώς και το τυχόν έγγραφο αντιπροσώπευσης στο ταμείο της εταιρείας, τουλάχιστον πέντε (5) ολόκληρες ημέρες πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της Tακτικής Γενικής Συνέλευσης.

Θεσσαλονίκη, 3 Δεκεμβρίου 2010

Tο Διοικητικό Συμβούλιο

http://olapaok.gr/basket/stis_30_dekemvrh_h_g_s_ths_kae.730254.html