Author Topic: Κ.Α.Ε. ΠΑΟΚ - Διοίκηση Πρωτοδικείου 2010-2011  (Read 8796 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

fatal_invasion

• Guest
Άντε γαμηθείτε ρε.Κατσαρή ψώφα.Κανώτα πουτάνας γιε.Εμείς ξέρουμε καλύτερα.Γαμιέστε επειδή δεν αφήσατε τον μπάνε.
Δεν θα στηρίξω για αυτό το λόγο.

Μονοκόματος -4-

Offline Suicidal

• Βασικός
Κανώτας: Τώρα φάταλ μας πλήγωσες...
Κονόματος-4
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline corrupt

• Αλλαγή
Άντε γαμηθείτε ρε.Κατσαρή ψώφα.Κανώτα πουτάνας γιε.Εμείς ξέρουμε καλύτερα.Γαμιέστε επειδή δεν αφήσατε τον μπάνε.
Δεν θα στηρίξω για αυτό το λόγο.

Μονοκόματος -4-

Συ είπας. Στη συζήτηση που προηγήθηκε δεν έγραψε κανείς τίποτα τέτοιο. Αλήθεια εσένα δε σου φαίνεται ύποπτη η στάση του Κανώτα εδώ και κάνα δίμηνο που εκβιαστικά απαιτούσε να παραμείνει ως πρόεδρος, λειτουργώντας και ανασταλτικά για το σχηματισμό νέας διοίκησης;

fatal_invasion

• Guest
Corrupt θεωρώ ότι δεν είμαι σε θέση να κρίνω πράγματα τα οποία δε γνωρίζω.
Επίσης δε μπορώ να κρίνω καταστάσεις από τις μισοαλήθειες που βγαίνουν όταν θέλουν και άμα θέλουν και όπως θέλουν οι Δημοσιογράφοι τις πόλεως.
Επίσης δε μπορώ να κατακρλινω κάποιον μόνο και μόνο επειδή είναι Κατσαρόσταλτος.
Η μόνη κρίση λοιπόν που μπορώ να έχω είναι βάση των πεπραγμένων της διοίκησης.
Σε αυτόν τον τομέα την χρόνια που μας πέρασε.Ήταν πάμπολα τα συν σε σχέση με τα πλην.

Θα χλευάσω λοιπόν όταν και αν έρθει η ώρα των υπεξαιρέσεων.Μέχρι τότε και δεν έχει νόημα και βγαίνει αρνητικό κλίμα.

Αν γνωρίζετε/ουν κάτι παραπάνω κάποιοι πείτε τα να ενερωθούμε και εμείς οι τυφλοί.

Billy αν ήταν αστείο χαμογέλασα.Αν όχι δε πειράζει.Ο καθένας έχει τη δικιά του οπτική γωνία.

Offline gagas

• Αλλαγή
το προβλημα του μπασκετ δεν θα λυθει εαν στηριξουμε εμεις οι 20 που ασχολουμαστε στο φορουμ..εμεις εξαλου παλι εκει θα ειμαστε..
ο υπολοιπος κοσμος δεν φαινεται να συγκινεται απο τα συγκεκριμενα ατομα..Κ οσοι επροκειτο να συγκινηθουν μετα τις τελευταιες ζυμωσεις-τραγωδια αμφιβαλλω αν θα το κανουν..

υ.γ. τον κανωτα τον χλευαζε η πλευρα που θα συνεργαστει  τωρα μαζι του..αληθεια δεν εχει λιγο τσιπα? ή τοσο πολυ αγαπαει τον ΠΑΟΚ?

Offline Suicidal

• Βασικός
@ fatal_invasion

αστείο ήταν ρε.... αλήθεια.... χαμογέλα....  ;)
(GeorgT, πές του ρε του φάταλ, τι δεν έκανε :P)
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

fatal_invasion

• Guest
ο υπολοιπος κοσμος δεν φαινεται να συγκινεται απο τα συγκεκριμενα ατομα..Κ οσοι επροκειτο να συγκινηθουν μετα τις τελευταιες ζυμωσεις-τραγωδια αμφιβαλλω αν θα το κανουν..

υ.γ. τον κανωτα τον χλευαζε η πλευρα που θα συνεργαστει  τωρα μαζι του..αληθεια δεν εχει λιγο τσιπα? ή τοσο πολυ αγαπαει τον ΠΑΟΚ?
gaga ο κόσμος πέρσι φάνηκε να επιστρέφει στο γήπεδο.
Για το 2ο δε ξέρω να σου απαντήσω,αν και θεωρώ ότι χρησιμοποίησες υπερβολικές λέξεις.Ακόμα και έτσι να είναι πάντως,δεν με πείθει.Μπορεί να θέλει να κλέψει,μπορεί να συνεργαστεί,μπορεί να βοηθήσει,μπορει να αγαπάει τον ΠΑΟΚ ,μπορεί συνδυασμός.

Offline gagas

• Αλλαγή
δεν υπαρχει περιπτωση να κλεψει...
σιγουρα ομως θα εγγυηθει μαξιλαρακια για πρωην διοικησεις..
τελοσπαντων..ας περιμενουμε να βγουν να μιλησουν κ μετα να βγαλουν κ τα διαρκειας να κανουμε ο χρεος μας..

northeagle_4

• Guest
Φαταλ το θετικο προσημο απο που βγαινει ,γιατι θα τρελλαθουμε στο τελος.Εγω ολη την χρονια ελεγα οτι θα δουμε στο τελος τωρα ας στηριξουμε.Η χρονια τελειωσε και απολογισμος δεν εγινε και οσα βγηκαν σε καμια περιπτωση δεν ειναι ικανοποιητικα.
1.Το χρεος δεν μειωθηκε,απλα πληρωθηκαν παλια και δημιουργηθηκαν νεα.Μανατζερ ,Τομασεβιτς και φετινοι παικτεσ ειναι σε μεγαλο βαθμο απληρωτοι.
2.Αγωνιστικα ναι μεν βαση υλικου και πρωτης χρονιας πηγες καλα αλλα απο τον κορμο σου ηδη 2 αποτελουν παρελθον και δυσκολα να μεινουν και οι υπολοιποι.Φαντασου να μην υπηρχε Σουλης και Ματζικ.
3.Διοικητικα καταφερες να παιξεις προκριματικα euro cup και μαλιστα να μπεις στους ανισχυρους ενω το 7ο σκουλικι παει ισχυρους.Για wild card καμια απολυτως κινηση δεν εγινε για ευρωλιγκα ουτε καν πιεση στον κολλητο του κατσαρη Βασιλη οικονομιδη.Υπνος βαθυς ή κατι αλλο ?
4.Διοικητικα.Παπατζιλικι,Λεζαντα στις εκπομπες του Ντικ και απο μαρουλι τιποτα δες το μπατζετ και ειδικα την χορηγια Αμοιριδη και πες μου ποσα βαλαν οι υπολοιποι 4 μαζι....
5.Διοικητικα.Φαγωμαρα Πατριδα-Κανωτα για την καρεκλα πανω στο πτωμα του ΠΑΟΚ οριζεται ο ενας κραταει μουτρα ο αλλος ξεκατινισαμα και ξεφτιλικια στα μμε.Καμια ενωτικη προταση απο ΑΣ,ουτε καν να τους αποκλεισει και τους δυο που μας ρεζιλευουν.
6.Διοικητικα.Κανενα πλανο.Περα απο σουλη και Ματζικ που αποτελουν σταθερες αξιες το μπατζετ θα κυμανθει απο 500-800 χιλιαρικα εν ολιγης μπατζετ αποφυγης υποβιβασμου.

Αν τα παραπανω εσενα σου φαινονται αισιοδοξα βλεπουμε τα πραγματα εντελως απο διαφορετικη σκοπια.Δεν χρειαζεται να νευριαζεις φιλε και εγω ειμαι υπερ της στηριξης του τμηματος και αν με ρωτησεις ποιος φταει πρωτος θα σου απαντησω ξεκαθαρα ΕΜΕΙΣ.Το γιατι εμεις θα μπορουσα να το αναλυσω καλυτερα αλλα δεν εχω διαθεση.Το "μαχη χαμενη ειναι μαχη που δεν δινετε " μαλλον ισχυει μονο επιλεκτικα για την παε και τον επαγγελματια ποδοσφαιριστη Γιδι στο μπασκετ δεν υπαρχει μαλλον ηθικο ζητημα ουτε φυτα ,μπερδεμενοι,πρεjunkia και αναριχωμενα την εχουμε αποδεχτει την κατασταση ουτε καν μαλωνουμε...
  Και για να απαντησω και στον φιλο corrupt και gaga ΝΑΙ εχει τεραστιες ευθηνες ο κοσμος και x10 εμεις οι οργανωμενοι.

Offline gagas

• Αλλαγή
northeagle εγω απλα δεν θελω να κατηγορησω ενα κομματι στο οποιο τον τελευταιο καιρο δεν συμμετεχω..
ως οπαδος ευθυνομαι σιγουρα, εαν κ μονος δεν μπορω να κανω κ πολλα εαν δεν υπαρξει απο καποια πλευρα οργανωμενη αντιδραση(στην οποια θα συμμετειχα)..
η ενεργη συμμετοχη στα του α.σ. ισως βοηθουσε, αλλα κ παλι ποιος ειναι ικανος να ξυπνησει τον κατσαρη απο τον ληθαργο?

Offline ved

• Αλλαγή
Φαταλ το θετικο προσημο απο που βγαινει ,γιατι θα τρελλαθουμε στο τελος.Εγω ολη την χρονια ελεγα οτι θα δουμε στο τελος τωρα ας στηριξουμε.Η χρονια τελειωσε και απολογισμος δεν εγινε και οσα βγηκαν σε καμια περιπτωση δεν ειναι ικανοποιητικα.
1.Το χρεος δεν μειωθηκε,απλα πληρωθηκαν παλια και δημιουργηθηκαν νεα.Μανατζερ ,Τομασεβιτς και φετινοι παικτεσ ειναι σε μεγαλο βαθμο απληρωτοι.
2.Αγωνιστικα ναι μεν βαση υλικου και πρωτης χρονιας πηγες καλα αλλα απο τον κορμο σου ηδη 2 αποτελουν παρελθον και δυσκολα να μεινουν και οι υπολοιποι.Φαντασου να μην υπηρχε Σουλης και Ματζικ.
3.Διοικητικα καταφερες να παιξεις προκριματικα euro cup και μαλιστα να μπεις στους ανισχυρους ενω το 7ο σκουλικι παει ισχυρους.Για wild card καμια απολυτως κινηση δεν εγινε για ευρωλιγκα ουτε καν πιεση στον κολλητο του κατσαρη Βασιλη οικονομιδη.Υπνος βαθυς ή κατι αλλο ?
4.Διοικητικα.Παπατζιλικι,Λεζαντα στις εκπομπες του Ντικ και απο μαρουλι τιποτα δες το μπατζετ και ειδικα την χορηγια Αμοιριδη και πες μου ποσα βαλαν οι υπολοιποι 4 μαζι....
5.Διοικητικα.Φαγωμαρα Πατριδα-Κανωτα για την καρεκλα πανω στο πτωμα του ΠΑΟΚ οριζεται ο ενας κραταει μουτρα ο αλλος ξεκατινισαμα και ξεφτιλικια στα μμε.Καμια ενωτικη προταση απο ΑΣ,ουτε καν να τους αποκλεισει και τους δυο που μας ρεζιλευουν.
6.Διοικητικα.Κανενα πλανο.Περα απο σουλη και Ματζικ που αποτελουν σταθερες αξιες το μπατζετ θα κυμανθει απο 500-800 χιλιαρικα εν ολιγης μπατζετ αποφυγης υποβιβασμου.

Αν τα παραπανω εσενα σου φαινονται αισιοδοξα βλεπουμε τα πραγματα εντελως απο διαφορετικη σκοπια.Δεν χρειαζεται να νευριαζεις φιλε και εγω ειμαι υπερ της στηριξης του τμηματος και αν με ρωτησεις ποιος φταει πρωτος θα σου απαντησω ξεκαθαρα ΕΜΕΙΣ.Το γιατι εμεις θα μπορουσα να το αναλυσω καλυτερα αλλα δεν εχω διαθεση.Το "μαχη χαμενη ειναι μαχη που δεν δινετε " μαλλον ισχυει μονο επιλεκτικα για την παε και τον επαγγελματια ποδοσφαιριστη Γιδι στο μπασκετ δεν υπαρχει μαλλον ηθικο ζητημα ουτε φυτα ,μπερδεμενοι,πρεjunkia και αναριχωμενα την εχουμε αποδεχτει την κατασταση ουτε καν μαλωνουμε...
  Και για να απαντησω και στον φιλο corrupt και gaga ΝΑΙ εχει τεραστιες ευθηνες ο κοσμος και x10 εμεις οι οργανωμενοι.

νορθ για ολα αυτα τα ψεματα που γραφεις μηπως φταιει η διαταραγμενη ΠΑΟΚτσηδικη ψυχη σου ?

μαρεσειναμπριζωνωτονφαταλ-4-

περα απο την πλακα τωρα συνωστισμος φετος για το ποιος θα γινει διοικηση,,,,,αθανατε ρουβα!!!!

εμαθα για τα πεταλα θα βγουν 2 πακετα διαρκειας ενα για το μπασκετ και ενα για τις συναυλιες   :nianiania:

GeorgT

• Guest
fatal:

brother

fatal_invasion

• Guest
Αποτελεί θετικό.Πλήρωσες χρέη που είχες περιορισμένο χρονικό ορίζοντα να τα ξεπληρώσεις.Συμπερασματικά θα πάρεις παράταση για τα επόμενα με νέους διακανονισμούς.Κερδίζεις χρόνο λοιπόν.

Πριν τι είχες;Ήρθε η διοίκηση και να ο Μαρκόπουλος από το πουθενά παρέα με τον Σταυρόπουλο.Παίκτες δεν είχες.φέρανε στο τσαφ,και αν αυτό πιο πολύ οφείλεται στους 2,η διοίκηση καρπώνεται και αυτή ένα σημαντικό μέρος της επιτυχίας.

Το σκουλίκι πέρασε Eurocup ελέω Κολοσσού.Πέρα από αυτό.Νορθ προσωπικά ούτε και εγώ θα έδινα wildcard σε ομάδα με κοντά στα 3 μύρια χρέη και συνεχή τραβήγματα για οφειλές ξένων παικτών και διοικητική αστάθεια σε σχέση με την επιθυμητή.Φυσικά αυτό δεν δικαιολογεί την μη προσπάθεια καθώς δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα.Τα κριτήρια πάντως πέραν του γηπέδου,δε τα πληρούμε.Προσωπικά θεωρώ απίθανο να πέρναμε wildcard.

Η διοίκηση έκανε καλή δουλειά.Έτρεχε σε συνδέσμους.Έκανε εκδηλώσεις σε διάφορα μέρη.Ξαναθύμισε στον κόσμο ότι υπάρχει ο μπασκετικός ΠΑΟΚ.Αυτό που αναφέρεις για λεζάντα,απλά ήταν λανθασμένη επιλογή.Δε μπορεί να απαιτούμε ο Κανώτας να είναι γνώστης οπαδικών και να γνωρίζει που θα βγει και τι όχι.Λεφτά δε βάλαν.Ή και αν βάλαν θα τα πάρουν πίσω.
Αλλά ποιος θα έβαζε λεφτά;Κανείς εκτός από μας.Ούτε Γιανακόπουλους θα βρούμε ποτέ,ούτε Αγγελόπουλους.

Εδώ έχεις δίκιο.Κάτι δε πάει καλά.Αλλά όπως και να 'χει καταλήξαμε σε διοίκηση από τις 30 Ιούνη και όχι τέλη αυγούστου.

Νορθ,όταν θα κάνουμε κριτική πρέπει να έχουμε και αντίληψη του τι συμβαίνει γύρω μας και να μη ζητάμε παράλογα πράγματα.
Όλοι έχουν προβλήματα και όλοι έχουν χρέη.Η ΑΕΚ δεν υπάρχει.Το λήκι έχει πάρη τον κατήφορο παρέα με τον Πανιώνιο.Το Μαρούσι συνοδεύει πιο πίσω,και ο Πανελλήνιος ανάθεμα πόσο θα κρατήσει.
Πόσο να ήταν το μπάτζετ μας δηλαδή;1,5 μύριο;

Πέρα από τα παραπάνω.Εκμεταλλεύτηκαν το γήπεδο ένα πράγμα που είναι πάρα πολυ σημαντικό.Οργάνωσαν το PAOK summer camp για τις ακαδημίες.έφεραν 30+ μικροχορηγούς στον περσινό ΠΑΟΚ.Έφερες τον Λάζαρο και αξιόλογους παίκτες.Και βγήκες 5ος.
Φαντάσου λοιπόν μια ομάδα με Χ χρέη να χαροπαλεύει και την επόμενη χρονιά πάλι με Χ χρέη να έχεις αποκτήσει κάποιο κύρος και πρεστίζ.

Vedder προτιμάς παράσταση 20 Ευρώ Μαχαιρίτσα - Κότσιρα  ή 200 Ευρώ Το ''The return of the hero''?(έχει σπάσει το box office στη πόλη μας). :cwm39:
Σαλπιγγίδη πουσταρά μας πρόδωσες για την καρδιά.Θ13

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. ;D

Offline gagas

• Αλλαγή
Νορθ,όταν θα κάνουμε κριτική πρέπει να έχουμε και αντίληψη του τι συμβαίνει γύρω μας και να μη ζητάμε παράλογα πράγματα.
Όλοι έχουν προβλήματα και όλοι έχουν χρέη.Η ΑΕΚ δεν υπάρχει.Το λήκι έχει πάρη τον κατήφορο παρέα με τον Πανιώνιο.Το Μαρούσι συνοδεύει πιο πίσω,και ο Πανελλήνιος ανάθεμα πόσο θα κρατήσει.
κ ο κολοσσος εχει οικονομικα προβληματα, για αυτο κιολας δεν δηλωσε συμμετοχη στην ευρωπη..
νομιζω οτι με μειωμενο μπατζετ αλλα με σοβαρο προγραμματισμο μπορουμε να βγουμε τριτοι..φετος πρεπει οπωσδηποτε να κυνηγησουμε ολες τις πιθανοτητες για ευρωλιγκα..ειναι κ θεμα πρεστιζ της ομαδας..θα ερθει κ κοσμος στο γηπεδο..
αγωνιστικα κ οργανωτικα η διοικηση δεν τα πηγε ασχημα..αλλα ηταν τα προβληματα..

northeagle_4

• Guest
Φαταλ στο 1,2,4  απλα ωραιοποιεις μια κατασταση,επι της ουσιας ομως ειτε αλλαζουμε τις λεξεις ειτε οχι δεν αλλαζει κατι.Το οτι πληρωσαν ληξηπροθεσμα ειναι λογικο αλλιως δεν θα συμμετειχαν στο πρωταθλημα,η συμμετοχη στο πρωταθλημα λοιπον πιστωνεται ως επιτυχια για σενα.Θα συμφωνουσα αν τα χρεη δεν ηταν στο ιδιο υψος αλλα δυστυχως περα απο μια ασημαντη μειωση δεν μειωθηκε τπτ.
  Για το 2,το ειπαμε οτι η ελευση ειδικα αυτων των 2 ειναι επιτυχια αλλα αν δεν εχει συνεχεια παλι επι της ουσιας δεν κανεις τπτ.Περσυ τετοιο καιρο λεγανε οτι θελουν μια ομαδα με σταθερο κορμο και να προσθετουν καθε χρονια 1-2 ποιοτικοτερους παικτες.Δεν εγινε,οποτε.........
  Για το 4 με το ερεισμα που ειχε η συγκεκριμενη Καε ηταν αναγκασμενη να προσεγγισει τον κοσμο για να εχει μια Α στηριξη,δεν το κανε γιατι μας αγαπαει αλλα γιατι μας εχει αναγκη.
  Καλα για Ευρωπη σχολιασες μονο για την wild card ασε που δεν ειπες οτι το σκουλικι περσυ την πηρε με τα ιδια χρεη και το μαρουσι επισης περσυ ηταν μειων.Για την ευρωλιγκα οτι ο πεμπτος ξεκιναει πισω απο τον 7ο,ποιος φταιει ?
  Το μπατζετ μας θα κυμανθει εκει που πρεπει για να τραβηξεις τον κοσμο,με στοχο και μπατζετ παραμονης παλι 3 και ο κουκος θα ειναι στο Παλατακι.Πικρη αληθεια.Αυτο οφειλεται σε 2 γεγονοτα Α) μη υπαρξη ανταγωνιστικης ομαδας και Β) μη υπαρξη διοικησης που πειθει.
  Πρεστιζ ο ΠΑΟΚ θα εχει παλι οταν χτυπαει τιτλους και συμμετεχει στην Ευρωλιγκα και επειδη δεν ειμαι τρελλος να απαιτω τωρα κατι τετοιο τουλαχιστον θα επρεπε να γινονται κινησεις προς αυτην την κατευθηνση ,εσυ πειθεσαι οτι γινονται εγω πλεον οχι.
   Για την παε πολλα μπορεις να πεις Φαταλ αλλα και συσπειρωσε και με 1/4 ως 1/3 του μπατζετ των αλλων ομαδων σου εστρωσε ομαδα που σε κανει περηφανο και χαιρεσαι να την βλεπεις.Περα απο τον πουταναςγιο μιλωντας παντα.Δεν διεκδικω το αλαθητω απο την Καε οπως και δεδομενο οτι σε καμια περιπτωση δεν το εχει και η παε αλλα διεκδικω εστω να δω και κινησεις προς την σωστη κατευθηνση,οργανωτικοτητα,πλανο.Με Γαλατσο και Κανωτα κανα μπακαλικο ισως ειχε μελλον η Καε ΠΑΟΚ..... χλωμο...

Offline ved

• Αλλαγή
ο φαταλ ειναι μανουλα να ωραιοποιει την μετριοτητα και το τιποτα!!!

κατι ακουσα οτι με προεγραφη στα ακριβα διαρκειας των συναυλιων περνεις δωρο απο τον ιδιο τον κανωτα ενα μαντολινο!!!

φαταλ ειμαι σιγουρος οτι εισαι απο τους πρωτους που το πηρες πετωντας πια την παλια ντουντουκα γιαυτο και ολος αυτος ο θαυμασμος για κανωτα.

εδω και πολυ ωρα ειπα σε νορθ οτι θα πεταξεις πικρο αστειο για κοντο...σταματα να γινεσαι προβλεψιμος σαν τις δικαιολογιες του κανωτα για το χρεος. :jimmykick:

fatal_invasion

• Guest
North,πιστεύω ότι πιο πολύ υπερβάλετε περί κατάστασης παρά ωραιοποιώ εγώ.
Για τη παρατήρηση σου στο 1.διαφωνώ
Για το 2.Καλύτερα είναι να περιμένουμε όταν θα ολοκληρωθεί το ρόστερ.
Για το 4 δεν κατάλαβα πού είναι το μεμπτό.Όλες οι διοικήσεις έχουν ανάγκη τους οπαδούς.
Για την Ευρωπη το λήκι νομίζω δεν έχει 3μύρια χρέη.είχε σταθερή διοίκηση και ο κόσμος γέμιζε.Και σε σύγκριση των τότε αυτωνών με εμάς φέτος,απέχουμε πολύ.

Έχω ξαναπεί την άποψη μου για τον Γαλατσόπουλο και την διοίκηση που μας πέρασε.
Εμένα με κέρδισε την εμπιστοσύνη.

Αν του χρόνου με μειωμένο μπάτζετ δε μειωθεί το χρέος δε μας βλέπω καλά.

Ρε vedder η ντουντούκα είναι ανεκτίμητης αξίας.άνετα φέρνει βόλτα την βουβουζέλα.Δεν τη πετάω με τίποτα.
Κουφάλα ,κατάφερες τελικά να τον πείσεις τον νορθ για το Κανώτα.Biv κράτα γερά. :joint:

Offline cure

• Αλλαγή
fatal καλά κάνεις και τα βλέπεις θετικά και ακόμα πιο καλά κάνεις και πας και στηρίζεις αυτό το συνοθύλευμα τζαμπατζήδων. Αλλά ρε φίλε πραγματικά μη τα ωραιοποιείς κιόλας. Άντε να καταλάβω να πεις δεν γαμιέται, εγώ θέλω με κάθε κόστος να υπάρχει μία ομαδούλα που θα φοράει τη φανέλα του μεγάλου ΠΑΟΚ, για να βλέπουμε κανένα ματσάκι και να αυτοπαραμυθιαζόμαστε ότι υπάρχει ακόμα το μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Αλλά ως εκεί.

Πάντως στο σχόλιό σου που σκαλώνω πραγματικά είναι το πείτε τα και σε μας τους τυφλούς. Προς τι η ειρωνία; Τόσα χρόνια δεν τα λέμε; Για τους τωρινούς λεζαντάκηδες που χώνανε με το στόμα λεφτά στις εκπομπές του ντιγκ δεν γράψαμε; Για τη μαριονέτα τον Κανώτα από τη πρώτη στιγμή επίσης. Για τον τέως πρόεδρο με το μαλλί της γριάς δεν τα είπαμε. Για τον Δρόσο που τον βάλανε για να του φορτώσουν τα εγκλήματα πανελούδη; Δεν σε καταλαβαίνω ρε φίλε. Τι ακριβώς δεν γράφηκε εδώ μέσα τόσα χρόνια; Στην αρχή της σεζόν όταν λέγανε πόσα θα βάλει ο καθένας, άρχισα να λέω πως μόνο ο Αμοιρίδης θα βάλει και σήμερα που έχουμε μπει μέσα, ειρωνεύεσαι πως δεν λέγονται ξεκάθαρα τα πράγματα;

Στο προηγούμενο Post μου δεν σου γράφω καθαρά ποιος είναι με ποιον και γιατί χαλάνε οι σχέσεις, για να εξηγήσουμε τις τελευταίες ζυμώσεις; Απλά δεν ξέρουμε γιατί έφυγε ο Πατρίδας. Μόλις μάθουμε ή καταλάβουμε κι αυτό, θα μπούνε όλα σε μια τάξη και θα ξέρουμε και πόσο βαθιά θα πέσουμε του χρόνου.

Αφού όμως αρνείσαι πάντα να τα δεις, τι ακριβώς ψάχνεις να ακούσεις ρε φίλε; Πέρυσι είχες ξαναστραβώσει κι έκραξες που γκρινιάζαμε πάλι. Ο North απάντησε με επιχειρήματα για ποιον λόγο βγήκαν όλα για τα οποία κράζαμε τότε και τα ωραιοποίησες και αυτά. Οπότε αδιέξοδο!

Αν μου ζητήσεις λύση κι όχι γκρίνια σου έχω μία που δεν θα σου αρέσει. Να πέσει στη Β, να καθαρίσει από χρέη η ομάδα και να την πάρει ένας παντελώς άσχετος με Κατσαρή και σία. Επειδή αυτό δεν θα γίνει τα επόμενα 10 χρόνια, θα παρακολουθείς το μπάσκετ μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, μέχρι να σιχαθείς κι εσύ. Αυτά και καλή στήριξη σε όσους κατέστρεψαν και συνεχίζουν να καταστρέφουν το μπάσκετ μας.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

fatal_invasion

• Guest
Σκαλώνω Cure γιατί αν πιάσεις και συγκρίνεις τον ΠΑΟΚ πριν και φέτος είναι η μέρα με τη νύχτα.
Εσύ συγκρίνεις τον ΠΑΟΚ της δεκαετίας το 90' με τώρα και χαλιέσαι γιατί δε σ'αρέσει
και γω η μόνη σύγκριση που μπορώ να κάνω λόγω ηλικίας είναι ο τωρινός ΠΑΟΚ με αυτόν επί παν.τακ και Δρόσου.

Η αμφιβολία δεκτή.Η δυσπιστία ακόμα καλύτερη.Αλλά ειρωνίες προς το πρόσωπο της διοίκησης ενώ ήδη έχει παρουσιάση θετικό έργο από τη στιγμή που ανέλαβε δε καταλαβαίνω το γιατί να γίνονται.

Η διαιτησία δεν ήταν τραγική,τουλάχιστον στο συγκεκριμένο ματς.Μπορεί ναι μεν το αποτέλεσμα να άφησε μια πίκρα.
Αλλά προσωπικά είμαι Χαρούμενος που επιτέλους κάναμε ένα ΆΛΜΑ προς τα μπρος,απόκτηση προπονητή και παικτών με @@,με διατήρηση ρόστερ,συνέπεια στα οικονομικά,εκμετάλλευση γηπέδου,διοικητική σταθερότητα,καλή αγωνιστική πορεία,και τράβηγμα ενδιαφέροντος και στο μπάσκετ(έστω και στα τελευταία παιχνίδια).
Και στη τελική στα παπάρια μου η Ευρωλίγκα.Θα βγούμε του χρόνου,αρκεί να βλέπουμε ότι γίνεται σοβαρή δουλειά,και μέχρι στιγμής όλα δείχνουν ότι γίνεται.
Επόμενος στόχος να μη χάσουμε όλα αυτά που φτιάξαμε,να κρατήσουμε 4-5 παίκτες ως βασικό κορμό και του χρόνου να κάνουμε πάρτυ.

Εδώ θα 'μαστε λοιπόν όσοι πιστοί και την επόμενη χρονιά.

Μπράβο σε όλους.

Δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο και κουράστηκα να πω την αλήθεια.Τα χω πει πολλάκις.Στα @@ μου αν θα είναι διοίκηση ο Κανώτας,ο Vedder ή ο fatal.Και δε θα κάτσω να ειρωνεύομαι τον Σαλτσίδη ή τη Κατσαρίδα επειδή μίλησε και πρότεινε κάποιον για πρόεδρο.Ούτε να απαξιώνω καταστάσεις επειδή βλέπεις μέσα σε ένα άρθρο η μια δήλωση το όνομα του μπαρμπα-Θανάση.

Αποτελέσματα έχεις;Ναι.Στηρίζεις.                                                            Όχι. δεν στηρίζεις.Τόσο απλά.

Αλλά ξέρεις τι γίνεται.Δε πρόκειται ποτέ να στηρίξουμε επειδή δεν είναι γνωστός και δεν έχει λεφτά.
Κατα τα άλλα νομίζουμε ότι ο Μπάνε θα μας εξασφάλιζε εξυγίανση σε μισό έτος ή ότι ο Πλούσιος θα βάλει 7 μύρια και θα φτιάξει ομαδάρα.Λες και είναι ΠΑΟΚσής ή δεν έχει τι να κάνει και θα πετάει τα λεφτά του στον ΠΑΟΚ από χόμπι.
Η διοίκηση του Κανώτα ,της μαριονέτας του Κατσαρή,είναι αναξιόπιστη,πήρε όμως λεφτά από την ΠΑΕ,αλλά τελικά υπερίσχυσε η φιλία με τον Κατσαρή και πούτσες μπλε.

Μόνο πραγματικά αηδιαστικό είναι το μαγείρεμα ώστε να μην αποδωθουν ευθύνες στον πανελούδη και στον Δρόσο.

Cure βαρέθηκα να βλέπω βιαστικές κρίσεις ,αρνητικά σχόλια με το παραμικρό όταν γίνεται μια προσπάθεια.
Δεν είναι όλα μονοδιάστατα.

Offline cure

• Αλλαγή
Ένα τελευταίο και to κλείνω. Δυστυχώς δεν πρόκειται για βιαστικές κρίσεις και ανάθεμα ελαφρά τη καρδία σε όποιον έχει σχέση με τον κατσαρίδα. Το εντελώς αντίθετο είναι. Αλλά θα σταθώ στην ουσία. Η αλήθεια είναι μία και απλή και δεν αλλάζει, ούτε κρύβεται. Το μπάσκετ μπαίνει κάθε χρόνο όλο και πιο μέσα. Μα κάθε χρόνο. Και κάθε καλοκαίρι ο ίδιος επικεφαλής αλλάζει τις γλάστρες και συνεχίζει η ίδια ιστορία, μονότονα και εκνευριστικά. Οι γλάστρες κάνουν το κομμάτι τους, το παίζουν για μια χρονιά λεφτάδες στα ΜΜΕ χωρίς να βάλουν ούτε σάλιο, χώνουν την ομάδα μέσα χωρίς νόημα (γιατί εγώ δεν βρίσκω νόημα στο ποιος ο λόγος φέτος να μπούμε μέσα, λες και κυνηγούσαμε κάτι) και μετά αλλάζουν και φτου κι απ' την αρχή. Αλλά τα λεφτά δεν πάνε στο βρόντο. Πάνε σε τσέπες. Κάθε χρόνο.
Εγώ λοιπόν δεν έχω λόγο προσωπικά όχι να στηρίξω, αλλά ούτε να κάνω μόκο σε μια τέτοια εκφυλιστική κατάσταση. Νιώθω συνυπεύθυνος αν το βουλώνω. Ξέρω ότι είμαι ο κανένας για να πετύχω κάτι, αλλά τουλάχιστον νιώθω καλά με τη συνείδησή μου και κυρίως τα βγάζω από μέσα μου και ξεσπάω (έχω κι εγώ διαταραγμένη ΠΑΟΚτσήδικη ψυχή  ;D ).

Για μένα πάει: Εμπιστοσύνη έχεις; Ναι, στηρίζεις.  Όχι, δεν στηρίζεις.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω