"Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα ματς"Ο Γιώργος Δέδας σε μία απολογιστική συνέντευξη μίλησε για τους στόχους του σε ομαδικό και προσωπικό επίπεδο, για το σημερινό (12/1) παιχνίδι με τον Κολόσσο, αλλά, και για το καλό πρόσωπο που παρουσιάζει η ομάδα τη νέα χρονιά
Ο Φόργουορντ του ΠΑΟΚ, Γιώργος Δέδας, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, για τους στόχους που έχει βάλει σε ομαδικό και προσωπικό επίπεδο, για την κατάσταση που επικρατεί στον ελλαδικό χώρο τέσσερα χρόνια μετά την επιστροφή του, αλλά, και για την πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα στα δύο πρώτα παιχνίδια του νέου έτους. Ακόμη, μιλάει για το παιχνίδι της Τετάρτης (12/1) με τον Κολοσσό.
Αναλυτικά όσα είπε ο Δέδας για:
Τις δύο συνεχόμενες νίκες, αλλά και την ετοιμότητα μετά τη διακοπή: "Η αλήθεια είναι πως βρισκόμασταν σε εγρήγορση μέσα στις γιορτές λόγω και του αγώνα με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο και παρουσιαστήκαμε έτοιμοι τόσο ψυχολογικά, όσο και σωματικά. Είμαστε συνηθισμένοι στο να παίζουμε συνεχόμενα παιχνίδια και το κομμάτι της κούρασης δεν μας επηρέασε καθόλου".
Τη νίκη με τον Ηλυσιακό: "Η ομάδα μας είναι έμπειρη και όταν μπαίνει συγκεντρωμένη στο γήπεδο τότε μπορεί να δημιουργήσει πολύ σοβαρά προβλήματα στον αντίπαλο. Στα Ιλίσσια ήμασταν μέτριοι για οκτώ λεπτά, αλλά στα υπόλοιπα 32 μπορώ να πω ότι κάναμε αυτό που έπρεπε και εξασφαλίσαμε μια διαφορά ασφαλείας. Ο Ηλυσιακός έχει μια δύσκολή έδρα και παρά τα αποτελέσματα του έχει παλέψει όλα τα ματς".
Τη νίκη επί του Περιστερίου: "Πραγματικά κάπως έτσι προετοιμάσαμε το ματς έχοντας ως οδηγό και το διπλό του Περιστερίου μέσα στον Άρη. Στο πρώτο ημίχρονο χωρίς να πιάσουμε το 100% της απόδοσης μας κρατήσαμε τον αντίπαλο στους 20 πόντους. Στη συνέχεια επαναπαυθήκαμε, ωστόσο δείξαμε ψυχικά και σωματικά αποθέματα, κερδίσαμε και το έπιασε τόπο η νίκη μας με τον Ηλυσιακo".
Το στόχο της φετινής σεζόν: "Βαθμολογικά δεν θέλω να μιλήσω, μπορώ όμως να το κάνω αγωνιστικά. Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα ματς όσο αυτό είναι εφικτό. Ακόμη και στο ΣΕΦ χάσαμε στο τελευταίο λεπτό. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας παντού θέλοντας να είμαστε ανταγωνιστικοί πάντα και να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Απέναντι σε κάθε αντίπαλο θα κάνουμε το παιχνίδι μας".
Το παιχνίδι με τον Κολοσσό και την Ευρωλίγκα που έχουν σαν στόχο οι Ροδίτες: "Δεν θα έβαζα έναν τόσο βαρύγδουπο τίτλο. Ο Κολοσσός είναι μια ομάδα που ειδικά στην έδρα του παίζει πολύ καλά, είναι πολύ σωστά δουλεμένη με σταθερά τον ίδιο κορμό και τον ίδιο προπονητή. Από την άλλη όμως και εμείς είμαστε καλά και θα μπούμε μέσα να κάνουμε αυτά που έχουμε σχεδιάσει με τον προπονητή μας. Πιστεύω πως αν κάνουμε αυτά που έχουμε πει θα κερδίσουμε".
Τον προσωπικό του στόχο: "Ο στόχος μου συνάδει απόλυτα με αυτόν του ΠΑΟΚ. Να πηγαίνει καλά η ομάδα και εγώ να κάνω ότι μου ζητά ο προπονητής μου. Πότε στην άμυνα και πότε στην επίθεση. Αν πάει καλά η ομάδα θα είμαι και εγώ καλά".
Τις διαφορές που συνάντησε τέσσερα χρόνια μετά την επιστροφή του: "Όχι δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει μεγάλη διαφοροποίηση. Κάποια πράγματα δεν διορθώνονται ενώ θα μπορούσαν να γίνουν. Εξάλλου στο 70% των Πρωταθλημάτων της Ευρώπης έχουν λυθεί τα ζητήματα που μας απασχολούν εδώ".
http://olapaok.gr/basket/sinentefxseis/theloyme_na_kerdizoyme_ola_ta_mats.747077.html