Author Topic: Μπάσκετ 2010-2011 (αγωνιστικά νέα, μεταγραφές, παίχτες, προετοιμασία κλπ.)  (Read 16111 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

CLUB LARISA

• Guest
Διαβάζω οτι η ομάδα υπολείπεται καμια  100.000 και εξαιτίας αυτού, μένει ακάλυπτη στον άσσο και στο 5. Είναι πραγματικά πολύ κρίμα, γτ κ ο Μαρκόπουλος κ ο Magic παλεύουν σχεδόν σε φουσκοθαλασσιά μόνοι τους......Όσοι μπορούμε ας βοηθήσουμε με τα διαρκείας, τα φράγκα είναι πραγματικά αστεία αν αναλογιστείς τη βοήθεια που προσφέρεις. Τους το χρωστάμε.

Επίσης είναι τεράστιο κρίμα σ αυτή τη νέα προσπάθεια,  σ ενα νεο ξεκίνημα, να ψαχνόμαστε ελλείψει ρευστού να βουλώσουμε τρύπες με δανεικούς του λαγού κ του απογονου...Πραγματικά στεναχωριέμαι που καταντησαμε ο φτωχός ζήτουλας. Κ όλα αυτά για καμια εκατοστή χιλιάρικα....

zagorakis

• Guest
Ανοιχτό για τους φιλάθλους το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει όλους τους φιλάθλους της ομάδας, ότι στο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 5μ.μ, θα είναι ελεύθερη η είσοδος, σε όσους φίλους της ομάδας θέλουν να παρακολουθήσουν το τελευταίο τεστ προετοιμασίας, πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ για την περίοδο 2010-2011.
Υπενθυμίζεται επίσης ότι την Τετάρτη (6/10) οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα μπορούν εκτός από το να παρακολουθήσουν το φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ, να προμηθευτούν και τα εισιτήρια διαρκείας τους για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011.

http://www.paokbc.gr/news/news/1470

Ειδικά προνόμια της MERCEDES-BENZ, Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΕΒΕ για τους κατόχους διαρκείας

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011, η MERCEDES-BENZ, Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΕΒΕ, προσφέρει ειδικά εκπτωτικά προνόμια στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα η MERCEDES-BENZ, Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΕΒΕ προσφέρει ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ και έκπτωση...
* 20% για αγορά αξεσουάρ
* 17% για ασφάλεια αυτοκινήτων
* 15% για ανταλλακτικά (service)
* 10% για εργασία (service)
Για την ισχύ των παραπάνω εκπτώσεων είναι απαραίτητη η επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011.
* Οι παραπάνω εκπτώσεις υπολογίζονται στην καθαρή αξία προ φόρων
* Η τρέχουσα εκπτωτική πολιτική ισχύει μέχρι και την 31/12/2010

http://www.paokbc.gr/news/news/1469

Offline spinos_4

• Αλλαγή
ελπίζω να μην μας πιάσουν τα χανούμια στον ύπνο...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

zagorakis

• Guest
Ο Justin Gray στο πρώτο blog της σεζόν

Οι επίσημες υποχρεώσεις για τη νέα σεζόν πλησιάζουν και το www.paokbc.gr, ξεκινά την ενότητα των blog των παικτών της ομάδας, με τον Justin Gray. Ο Αμερικανός γκαρντ γράφει για τις πρώτες του εμπειρίες στη Θεσσαλονίκη και εξηγεί για είναι... ερωτευμένος με την πόλη και γιατί περιμένει με αγωνία το πρώτο επίσημο παιχνίδι. O Justin Gray φωτογραφήθηκε με τη σύντροφό του Julie και τον συμπαθέστατο γιο του Justin Junior τον οποίο για μία ακόμη φορά είχε ντυμένο στα ασπρόμαυρα και με φόρμα του ΠΑΟΚ!

"Περνάμε υπέροχα στη Θεσσαλονίκη. Η πόλη είναι πραγματικά εξαιρετική και για μένα προσωπικά είναι η πόλη που προσαρμόστηκα πιο εύκολα σε σύγκριση με τις τέσσερις άλλες πόλεις όπου έζησα και έπαιξα μπάσκετ τα προηγούμενα χρόνια στην Ευρώπη... Η Julie λέει ότι είναι πολύ ευτυχισμένη εδώ, πως όλοι είναι φιλικοί μας μαζί μας και αισθάνεται υπέροχα κι εφόσον το λέει αυτό η γυναίκα μου κι εγώ είμαι ευτυχισμένος. Το μαγικό με αυτή την πόλη είναι η θάλασσα. Το περιβάλλον είναι υπέροχο, αλλά πιστεύω ότι θα έχουμε στη συνέχεια τη δυνατότητα να δούμε ακόμη περισσότερα, γιατί τώρα και με το βαρύ πρόγραμμα της ομάδας, ο ελεύθερος χρόνος δεν είναι αρκετός. Μου αρέσει πολύ στην Ευρώπη και όλοι μας περιμένουμε να έρθουν και τα Χριστούγεννα, για να δούμε πως θα μεταμορφωθεί η Θεσσαλονίκη εκείνες τις ημέρες. Θα έχουμε και διακοπή τότε, αλλά δεν σκεφτόμαστε να επιστρέψουμε στις ΗΠΑ. Θα μείνουμε εδώ για να το απολαύσουμε. Ισως κάνουμε κι ένα μικρό ταξίδι στην Ευρώπη για 2-3 ημέρες, αλλά θα πρέπει να είμαστε εδώ να απολαύσουμε ακόμη περισσότερο την πόλη που θα είναι στολισμένη και φυσικά να ακολουθήσω και το πρόγραμμα της ομάδας. Για αυτό άλλωστε είμαι εδώ, για να παίξω μπάσκετ και πραγματικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνεργασία μου με τον ΠΑΟΚ. Είμαστε ακόμη στην αρχή και περιμένω με αγωνία το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Πιστεύω πολύ στην ομάδα. Η ομάδα είναι καλή και θα το δείτε στην πορεία. Την Τετάρτη έχουμε κι ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ, το τελευταίο νομίζω στο γήπεδό μας πριν τα επίσημα παιχνίδια. Θα έρθει και ο κόσμος, οπότε θα είναι μία ευκαιρία να γνωρίσουμε και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Εχω ακούσει τόσα πολλά, πριν ακόμη έρθω στη Θεσσαλονίκη, ήμουν και στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Dinamo την περασμένη εβδομάδα στο γήπεδο του ποδοσφαίρου. Ηταν απίστευτο. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είναι η ατμόσφαιρα με τόσο πολύ κόσμο στο γήπεδο του μπάσκετ. Μου αρέσει που είμαι στον ΠΑΟΚ, σε όλους μας αρέσει και έχω πάρει την απόφαση ο γιος μου ο J.J, όσο είναι εδώ να φορά τα χρώματα της ομάδας κάθε φορά που θα είναι στο γήπεδο... Αυτά για τώρα και την επόμενη φορά που θα τα πούμε ξανά, εύχομαι να έχουμε πετύχει τις πρώτες μεγάλες μας νίκες
Justin Gray".

http://www.paokbc.gr/news/news/1472

Offline gagas

• Αλλαγή
συγχαρητηρια στην καε ΠΑΟΚ για την ελευθερη εισοδο στο αυριανο φιλικο..

εαν δεν εχει ουτε 2-3 χιλιαδες κοσμο, πραγματικα κριμα..

chiltsid

• Guest

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ουτε τζαμπα δεν παταμε στο μπασκετ..

fatal_invasion

• Guest

ive4

• Guest
συγχαρητηρια στην καε ΠΑΟΚ για την ελευθερη εισοδο στο αυριανο φιλικο..

εαν δεν εχει ουτε 2-3 χιλιαδες κοσμο, πραγματικα κριμα..

έλα αλεεεκο ; 3000 ;;;;;; Αχαχαχα!

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Παίζει να εχει και ποιο πολλά χανούμια καμουφλααρισμένα
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline avalantos4

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ- ικαρος καλλιθεας στο κυπελλο πρωτος αγωνας.....την αλλη τεταρτη...και μετα με το νικητη του αγωνα πανελληνιος-γαυρος....πως ετυχε παλι η πουτανα η κληρωση κ δεν εβγαλε βαζελος-γαυρος....γαμω την εοκ τους....

ive4

• Guest
πάλι γαύρος στην κλήρωση ; Δεν είναι κλήρωση αυτό κάθε χρόνο να παίζεις με τον ίδιο.

zagorakis

• Guest
Ημιτελική φάση (19 Δεκεμβρίου - 9 Φεβρουαρίου)

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Γαμω τα σπιτια σας καθε χρονο το ιδιο πραμα.. τα μαγειρευεται οπως γουσταρετε για να παιζουν παντα τελικο οι 2 τους.. αντι να δωσετε μια αφορμη ενα κινητρο να ανεβει λιγο το μπασκετ αφηνωντας και μια 3η ομαδα να μπορει να εχει θεση στον τελικο εκει εσεις πουσταραδες τα ιδια..τι τις θελετε τις κληρωσεις? Τι τις θελετε τις προηγουμενες φασεις κυπελλου? Πειτε απ την αρχη της χρονιας τελικος γαυροβαζελων την ταδε ημερομηνια στο ταδε γηπεδο απο 400 εισιτηρια η καθε ομαδα και στριψτε και το κερμα να δουμε ποιος θα ειναι τυπικα γηπεδουχος!

Και διπλα ματς οι ημιτελικοι.. ολα μελετημενα.. αντε στην χειροτερη και να χασεις 3-4 ποντους στην Θεσσαλονικη να χουμε καβατζα το 2ο ματς να καθαρισουμε την μπουγαδα..

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

zagorakis

• Guest
Κερδίσαμε το χανούμι με 74-70

ΠΑΟΚ: Γκρέι 13(1), Γιαννακίδης 6 (2), Σιμς 13, Μάρσαλ 6, Παπαδόπουλος 16, Γκετσέφσκι 4, ΜακΓκραθ, Καλλές 2, Καλαμπάκας, Αποστολίδης 2, Δέδας 10(2). Αράπης 2.

Φιλικά παιχνίδια θα δώσει στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ την Παρασκευή (8/10) και το Σάββατο (9/10), στις 18.30 και στις 12.30 το μεσημέρι με τον Ολυμπιακό

Offline savage republic

• Βασικός
Έμαθα ότι χρωστάμε σε όποιον μιλάει ελληνικά και έχει πάρε δώσε με την ΚΑΕ. Από πέρυσι δεν έχουμε δώσει δραχμή σε διάφορους προμηθευτές κ συνεργάτες. Ας κλείσουν πρώτα αυτές οι τρύπες.

fatal_invasion

• Guest
Και πώς να κλείσουν;Να ρωτήσω,ξέρει κανείς πόσο κόσμο είχε χθες με άεκ;

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
Ελεύθερη ήταν η είσοδος για αυτούς που θέλουν να κράξουν...

ive4

• Guest
πάμε για μεγάλο ρεκορ φέτος! Θα μηδενίσουμε τα έσοδα από τα διαρκείας.

Offline kanel

• Αποστολή
  • **
ούτε 1000 δεν έχουν πουληθεί ακόμα