Author Topic: Μπάσκετ 2010-2011 (αγωνιστικά νέα, μεταγραφές, παίχτες, προετοιμασία κλπ.)  (Read 16174 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
Ειδήσεις - Ο Γιώργος Δέδας στον ΠΑΟΚ (19/08/2010)
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή Γιώργο Δέδας, ο οποίος θα αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ την σεζόν 2010-2011. Ο Γιώργος Δέδας με την ευκαιρία της συμφωνίας του με τον ΠΑΟΚ δήλωσε: "Είμαι πολύ που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ, μετά το αίσιο τέλος που είχαν οι συζητήσεις μου με την ομάδα. Χαίρομαι που επιστρέφω στην Ελλάδα, μετά από τέσσερα χρόνια παρουσία μου στην Ισπανία και πολύ περισσότερο για το γεγονός ότι θα συνεργαστώ με μία ομάδα που έχει πολλές προοπτικές και μεγάλη ιστορία. Θεωρώ ότι η επιλογή του ΠΑΟΚ είναι η ιδανική για μένα. Θεωρώ επίσης πολύ σημαντικό γεγονός τη συνεργασία μου με έναν καταξιωμένο προπονητή όπως ο κ. Μαρκόπουλος, αλλά κι επειδή θα βρω και πάλι στον ΠΑΟΚ, δύο πρώην συμπαίκτες μου, τον Λάζαρο Παπαδόπουλο και τον Γιώργο Αποστολίδη. Μαζί και με τα υπόλοιπα παιδιά, πιστεύω ότι θα φτιάξουμε μία ομάδα αντάξια του ονόματος του ΠΑΟΚ. Μας περιμένει σκληρή δουλειά στην προετοιμασία, αλλά νομίζω ότι όλοι είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε και να βάλουμε τις βάσεις για μία καλή χρονιά".

Ο Γιώργος Δέδας γεννήθηκε στο Κιλκίς στις 2 Ιανουαρίου 1980, έχει ύψος 1μ.98 και αγωνίζεται ως φόργουορντ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αετό Κιλκίς και στη συνέχεια αγωνίστηκε στη ΜΕΝΤ (1999-03), τον Ηρακλή (2003-06), ενώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν στην Ισπανία με την Breogan Lugo (2006-07), την CB Rosalia de Castro (2007-09) και την Caceres 2016 Basket (2009-10).

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
Αργυρό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες του 2005 που διεξήχθησαν στην Ισπανία.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Ο Γιώργος Δέδας έχει 5 συμμετοχές με την Εθνική Μεσογειακή ομάδα (5 πόντοι) και 6 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα Ανδρών Β΄ (34 πόντοι)

Τα στατιστικά του Γιώργου Δέδα...

ΣΕΖΟΝ    ΟΜΑΔΑ    ΑΓΩΝΕΣ    ΠΟΝΤΟΙ    ΒΟΛΕΣ    ΔΙΠΟΝΤΑ    ΤΡΙΠΟΝΤΑ    ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ    ΑΣΙΣΤ    ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ
1999-00    ΜΕΝΤ    18    69    75%    60%    33%    19    2    4
2000-01    ΜΕΝΤ    19    141    85%    55%    42%    28    7    8
2001-02    ΜΕΝΤ    26    354    82%    54%    38%    86    33    26
2002-03    ΜΕΝΤ    24    225    87%    44%    40%    48    30    17
2003-04    ΗΡΑΚΛΗΣ    25    172    77%    53%    40%    48    20    18
2004-05    ΗΡΑΚΛΗΣ    26    187    82%    52%    38%    41    19    7
2005-06    ΗΡΑΚΛΗΣ    26    208    91%    47%    48%    42    32    17
2006-07    BREOGAN    34    336    80,6%    48,2%    43,5%    119    41    20
2007-08    ROSALIA    33    291    78%    48,7%    36%    104    51    16
2008-09    ROSALIA    34    319    93,8%    48,5%    39,4%    101    54    19
2009-10    CACERES    32    142    80%    54,1%    43,5%    54    15    13
http://www3.paokbc.gr/news/news/1389

Ειδήσεις - Ο Γιώργος Αποστολίδης επιστρέφει στον ΠΑΟΚ (19/08/2010)
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή Γιώργο Αποστολίδη, ο οποίος θα αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2010-2011. Με αφορμή την επιστροφή το στον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Αποστολίδης δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί μετά από τόσα χρόνια επιστρέφω στον ΠΑΟΚ, την ομάδα από την οποία ξεκίνησα το μπάσκετ, από τις ακαδημίες κι έφτασα ως την πρώτη ομάδα. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τον ΠΑΟΚ. Είμαι χαρούμενος και για το γεγονός ότι θα συνεργαστώ ξανά με δύο πρώην συμπαίκτες μου, τον Λάζαρο Παπαδόπουλο και τον Γιώργο Δέδα, αλλά και για τη συνεργασία που θα έχω με όλα τα παιδιά που θα είμαστε φέτος στον ΠΑΟΚ. Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα να δουλέψω με τον κ. Μαρκόπουλο, μα πάνω από όλα αυτό που σκέφτομαι είναι η επιστροφή μου στον ΠΑΟΚ και το γεγονός ότι θα φορέσω ξανά αυτή τη φανέλα".

Ο Γιώργος Αποστολίδης γεννήθηκε στις 22 Ιουνίου 1984 στη Θεσσαλονίκη, έχει ύψος 1μ.97, αγωνίζεται στη θέση του πλέι μέικερ και ξεκίνησε το μπάσκετ από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. Εφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα, ενώ συνέχισε την καριέρα του στον Ηρακλή (2003-05), την Ολύμπια Λάρισας (2005-07), τον Πανελλήνιο (2007-08), την ΑΕΛ (2008-09) και τα Τρίκαλα (2009-10).

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
Χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ Εφήβων που έγινε το 2002 στη Γερμανία
Χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων που έγινε το 2003 στη Θεσσαλονίκη
Αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών που έγινε το 2005 στην Αργεντινή

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Ο Γιώργος Αποστολίδης έχει αγωνιστεί 39 φορές με την εθνική ομάδα των εφήβων (239 πόντοι) και 27 φορές με την εθνική ομάδα νέων ανδρών (115 πόντοι)

Τα στατιστικά του Γιώργου Αποστολίδη...

ΣΕΖΟΝ    ΟΜΑΔΑ    ΑΓΩΝΕΣ    ΠΟΝΤΟΙ    ΒΟΛΕΣ    ΔΙΠΟΝΤΑ    ΤΡΙΠΟΝΤΑ    ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ    ΑΣΙΣT    ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ
2000-01    ΠΑΟΚ    3    -    -    -    -    1    -    -
2001-02    ΠΑΟΚ    2    -    -    -    -    -    -    -
2002-03    ΠΑΟΚ    8    4    100%    -    -    10    4    -
2003-04    ΗΡΑΚΛΗΣ    25    34    66%    47%    22%    34    18    14
2004-05    ΗΡΑΚΛΗΣ    19    79    93%    69%    14%    31    18    9
2005-06    ΟΛΥΜΠΙΑ    26    165    76%    51%    47%    58    32    24
2006-07    ΟΛΥΜΠΙΑ    22    141    83%    53%    35%    33    43    22
2007-08    ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ    15    28    62%    53%    21%    25    6    4
2008-09    ΑΕΛ    24    163    85%    47%    17%    50    62    14
2009-10    ΤΡΙΚΑΛΑ    26    208    82%    48%    33%    69    57    28
http://www3.paokbc.gr/news/news/1390

ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ: Λ. Παπαδόπουλος: «Έμεινα, γιατί με ήθελαν»
Η σφοδρή επιθυμία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ να τον διατηρήσουν στις τάξεις της ομάδας, λειτούργησε καταλυτικά στην απόφαση του Λάζαρου Παπαδόπουλου να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον «Δικέφαλο». Αυτό εξήγησε ο έμπειρος σέντερ με αναφορά στην προσωπική σελίδα του στο διαδίκτυο για τη συνέχιση της παρουσίας του στο σύλλογο.
«Είμαι χαρούμενος που συμφώνησα με τον ΠΑΟΚ γιατί οι άνθρωποί του έδειξαν ότι με θέλουν πολύ. Η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο ήθελαν πολύ να συνεργαστούμε και την επόμενη χρονιά», τόνισε αρχικά και συνέχισε: «Θα πρέπει να πω ότι χαίρομαι για έναν ακόμη λόγο, γιατί θα είμαι στην πόλη μου. Επίσης θα βρίσκομαι δίπλα σε συμπαίκτες, με τους οποίους συνεργάστηκα πέρυσι αλλά και στο παρελθόν και το σημαντικότερο είναι ότι όλοι δείχνουν να διψάνε για επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι υποχρεώσεις τη νέα σεζόν θα είναι αυξημένες για τον ΠΑΟΚ που επιστρέφει και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να βοηθήσω και να δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να έρθουν αυτές οι επιτυχίες. Εύχομαι σε όλους μας να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά με υγεία και χωρίς προβλήματα.»
http://www.metrosport.gr/basket-paok-l-papadopoulos-emina-giati-me-ithelan

Ο Σούλης θα φτιάξει ομάδα φέτος :smiliedisco1:
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Πολυ καλες κινησεις εως τωρα με θετικοτερη την παραμονη του Λαζου που μας δυναμωνει κατω απο τα καλαθια.. αντε να μεινει και ο Γκετσεφσκι τωρα!

zagorakis

• Guest
"Πρώτη" με όνειρα και ελπίδες (LIVE)

Το olaPAOK.gr βρίσκεται στο "Παλατάκι" και σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν στην προπόνηση με την οποία ανοίγει η αυλαία της χρονιάς. Λάζαρος Παπαδόπουλος: "Εγώ και η οικογένειά μου είμαστε ικανοποιημένοι στον ΠΑΟΚ". Μαρκόπουλος: "Ψάχνουμε την καλύτερη δυνατή χημεία" (videos)

Πρώτη σύναξη την Δευτέρα (23/8) για τους καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Το ραντεβού ήταν προγραμματισμένο για τις 18:00, ωστόσο, λίγη ώρα νωρίτερα έκαναν πρώτοι την εμφάνισή τους στο "Παλατάκι" οι Γιώργος Δέδας και Μιχάλης Γιαννακίδης. Αμέσως μετά τον ακολούθησαν φτάνοντας ταυτόχρονα στο γήπεδο του "Δικεφάλου" οι Λάζαρος Παπαδόπουλος και Γιώργος Αποστολίδης, οι οποίοι είχαν θερμό εναγκαλισμό στην είσοδο του "PAOK Sports Arena".

Έπειτα έφτασαν στο "Παλατάκι" δύο από τους νεαρούς του ΠΑΟΚ, ο Νίκος Καλλές και ο Αντώνης Κεσίσογλου, και με μικρή χρονική διαφορά έκανε την εμφάνισή του και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Άρης Καρακούσης.

Παρών και ο νεαρός Δημήτρης Αράπης, ο οποίος εξασφάλισε άδεια από τη στρατιωτική μονάδα στην οποία υπηρετεί τη θητεία του

Βίντεο από την άφιξη Λάζαρου Παπαδόπουλου, Γιώργου Αποστολίδη στο "Παλατάκι"

Μαρκόπουλος: Το ρόστερ θα δείξει που θα φτάσουμε

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος στις πρώτες δηλώσεις του ανέφερε: "Αρχίζει μια νέα χρονιά. Πάντα πιστεύεις ότι η καινούργια θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο στις μεταγραφές. Ήδη έχουμε κάνει δύο καλές κινήσεις. Θα δούμε το ρόστερ και θα δούμε που θα φτάσουμε. Το θέμα είναι να έχουμε την καλύτερη δυνατή χημεία. Μέσα στο γήπεδο θα φανεί αν είναι πλήρες το ρόστερ, κάθε πρωτάθλημα είναι τελείως διαφορετικό. Θα μπορέσουμε να δούμε καλά την ομάδα όταν θα έχουν ολοκληρωθεί οι κινήσεις".

Όσον αφορά το ματς με την Σπαρτάκ, είπε: "Είναι πολύ νωρίς το παιχνίδι με την Σπαρτάκ και θα πρέπει να πιάσουμε καλή απόδοση".

Όταν του ζητήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τα μεταγραφικά επεσήμανε: "Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για νούμερα θέσεων ακόμη, κοιτάμε την αγορά".

Πρόσθεσε ακόμη ότι δεν έχουν καθορισθεί ακριβώς τα φιλικά.

Δείτε απόσπασμα των δηλώσεων Μαρκόπουλου

http://www.dailymotion.com/video/xejh9z_soulis-prwti-1_sport?start=8#from=embed (Embedding disabled, limit reached)

Λ. Παπαδόπουλος: Καλό μπάσκετ, για να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη νέα σεζόν: "Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την Σπαρτάκ. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, γιατί η ρωσική ομάδα είναι πολύ καλή. Είμαστε καλύτεροι από πέρυσι. Σίγουρα είναι πρόκληση η νέα χρονιά" τόνισε, προσθέτοντας: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την συμφωνία μου με τον ΠΑΟΚ. Η οικογένειά μου και τα παιδιά μου είναι πολύ ευχαριστημένοι εδώ".

Αναφέρθηκε ακόμη στην συμφωνία με τον Γιώργο Δέδα: "Ο Γιώργος Δέδας είναι πολύ καλός σουτέρ, έχω ξανασυνεργαστεί μαζί του. Το στοίχημα είναι να παίξουμε καλό μπάσκετ για να κάνουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο".

18.05 Εμφανίστηκε στο γήπεδο και ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μιλτιάδης Κανώτας.

18.25 Η προπόνηση άρχισε με διατατικές ασκήσεις για τους καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

http://www.dailymotion.com/video/xejhfq_prwti-soutakia_sport?start=1#from=embed (Embedding disabled, limit reached)

http://www.dailymotion.com/video/xejhin_prwti-soutakia-2_sport?start=0#from=embed (Embedding disabled, limit reached)

18:28 Ολοκληρώθηκε το ανοικτό κομμάτι της προπόνησης και οι δημοσιογράφοι αποχωρούν.

18.30 Ένας πατέρας με τον γιο του που πήγε να αγοράσει διαρκείας, θέλησε να μπει στο γήπεδο για να δει την προπόνηση, αλλά ενημερώθηκε ότι είναι κλειστή για τον κόσμο

http://olapaok.gr/basket/prwth_me_oneira_kai_elpides_live.480008.html

Offline NAI PE

• Αποστολή
  • **
http://www3.paokbc.gr/news/news/1393

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Rawle Marshall, ο οποίος θα αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2010-2011. Ο Rawle Marshall γεννήθηκε στιες 20 Φεβρουαρίου 1983, έχει ύψος 2.01μ., και είναι σμολ φόργουορντ.

Ο Marshall ξεκίνησε την καριέρα του από το γυμνάσιο MacKenzie στο Detroit, συνέχισε στα κολέγια Ball State (2000-01) και Oakland University (2002-05), ενώ έχει παίξει επαγγελματικό μπάσκετ σε Dallas Mavericks (2005-06), Indiana Pacers (2006-07), Hemofarm (2007-08), Cibona Zagreb (2008-09), Lokomotiv Rostov (2008-09), Pamesa Valencia (2009-2010), Asvel Lyon Villeurbanne (2009-10).
ΠΑΟΚ ΑΡΡΩΣΤΙΑ

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **

ΠΑΟΚτσακι ο Rawle...και ευαισθητος σε συγκεκριμενα χρωματα.... :P

http://www.youtube.com/watch?v=i6elu3pNWAo (Embedding disabled, limit reached)
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

fatal_invasion

• Guest

Offline maria-mtb

• Βασικός
διαρκειας μεχρι ποτε εχουμε δικαιωμα να παρουμε?

Offline kanel

• Αποστολή
  • **
Μόλις ανανέωσα το περσινό.
πολύ εύκολα μέσα σε 2 λεπτα.
Τα κάνουν όλα οι κοπέλες στο γραφείο και το pc.
αααααα  και να μην ξεχάσω του χρόνου πάνω στο καρτελάκι θα έχει και τη φωτό μας και στο γήπεδο μπήκαν τουρνικέ
όχι σαν αυτά της Τούμπας αλλά μαλλον σαν αυτά που έχουν στο μετρό των ξένων πόλεων.
πάτε όλοι 80 ευρώ είναι.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Έτοιμος να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του δήλωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «Δικεφάλου του Βορρά», Ρόουαλ Μάρσαλ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. «Η επιτυχία έχει άμεση σχέση με τις νίκες. Κερδίζεις; Είσαι επιτυχημένος. Είναι απλό. Αυτός λοιπόν θα είναι και ο δικός μας ο στόχος, να κερδίσουμε» δήλωσε ο Αμερικανός φόργουορντ.

Ποιες είναι οι πρώτες σου σκέψεις για τη συμφωνία σου με τον ΠΑΟΚ;

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος. Έρχομαι να παίξω σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και σε μία ομάδα που έχει μεγάλη παράδοση στο μπάσκετ και ιστορία. Ανυπομονώ να έρθω να παίξω για πρώτη φορά μπάσκετ στη χώρα σας και θέλω πολύ να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να φτάσει ψηλά, εκεί που πάντα ήταν από ότι ξέρω σύμφωνα με την ιστορία της».

Εχεις έρθει πάντως να παίξεις στην Ελλάδα ως αντίπαλος...

«Ναι, έχω παίξει στην Ελλάδα, σε ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό πριν από δύο χρόνια. Γενικά πιστεύω ότι το Ελληνικό μπάσκετ είναι πολύ ανταγωνιστικό. Υπάρχουν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, υπάρχουν κι άλλες ομάδες που γνωρίζω όπως το Μαρούσι, ο Αρης, ο Πανελλήνιος και φυσικά ο ΠΑΟΚ, η νέα μου ομάδα. Νομίζω ότι αυτή η χρονιά που έρχεται θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον».

Θα είσαι ο τρίτος Αμερικανός της ομάδας, μετά τον Deshawn Sims και τον Justin Gray...

«Και χαίρομαι πολύ για αυτό. Γνωρίζω πολύ καλά τον Sims, είναι ένα παιδί του Detroit, μόλις έχει τελειώσει το κολέγιο και θα μας βοηθήσει πολύ γιατί είναι πολύ καλός παίκτης. Ξέρω και τον Justin Gray, γιατί παίξαμε αντίπαλοι όταν ακόμη ήμασταν στο κολέγιο κι αυτό που μπορώ να πω είναι ότι πρόκειται για δύο πολύ καλούς παίκτες και θα είναι πολύ σημαντικό να παίξουμε καλό μπάσκετ και να βοηθήσουμε όλοι μας την ομάδα».

Εχετε κάποια ιδιαίτερη σχέση με τον Deshawn Sims γιατί «ακούστηκε» ότι είστε ξαδέρφια;

«Όχι, είμαστε φίλοι, αλλά αυτό το cousin που λέτε, έχει σχέση με το μπάσκετ και όχι με την οικογένεια. Είμαστε φίλοι και είναι σημαντικό ότι θα παίξουμε στην ίδια ομάδα την επόμενη σεζόν...»
Ο Sims είναι από το Detroit, εκεί βρίσκεσαι κι εσύ αυτή την στιγμή. Το Detroit έχει την φήμη ότι βγάζει κακά παιδιά και σκληρούς αθλητές...

«Θα έλεγα ότι το Detroit βγάζει αγωνιστές και ανθρώπους που ξέρουν να κερδίζουν. Ετσι είμαστε κι εμείς. Για τον Deshawn μπορώ να σας πω ότι είναι ένας μεγάλος μαχητής. Εμένα θα με δείτε στο γήπεδο...»

Πως θα είναι επιτυχημένη η φετινή σεζόν για σένα προσωπικά, αλλά και για τον ΠΑΟΚ;

«Η επιτυχία έχει άμεση σχέση με τις νίκες. Κερδίζεις; Είσαι επιτυχημένος. Είναι απλό. Αυτός λοιπόν θα είναι και ο δικός μας ο στόχος, να κερδίσουμε. Κι εγώ προσωπικά για αυτό μπαίνω πάντα στο γήπεδο, για να κερδίζω. Μόνο οι νίκες με ενδιαφέρουν κι αυτό που είναι σημαντικό είναι να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει. Ετσι θα πετύχουμε όλοι τους στόχους μας».

Θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ;

«Να ξέρουν ότι είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην ομάδα κι εύχομαι αυτή η χρονιά να είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη. Μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί κάτι ιδιαίτερο, για αυτό να είναι έτοιμοι να έρθουν στο γήπεδο και να μας υποστηρίξουν. Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω και όλους τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την εμπιστοσύνη και τη δυνατότητα που μου δίνουν να παίξω στην Ελλάδα και στην ομάδα του ΠΑΟΚ».

http://www.sport-fm.gr/article/289034

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
αν οι αμερικανοι αποδωσουν συμφωνα με τις δυνατοτητες τους, θα κανουμε παπαδες φετος.
ανεκαθεν το αδυνατο σημειο μας ητανε οι αμερικανοι, μακαρι φετος να ειναι διαφορετικα.

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Διαρκείας όλοι φέτος!

αυτό ισχύει;

αααααα  και να μην ξεχάσω του χρόνου πάνω στο καρτελάκι θα έχει και τη φωτό μας και στο γήπεδο μπήκαν τουρνικέ
όχι σαν αυτά της Τούμπας αλλά μαλλον σαν αυτά που έχουν στο μετρό των ξένων πόλεων.

Για να γίνετε πιο εύκολα η ταυτοποίηση από τις κάμερες;

ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline t.b

• Αλλαγή

ΠΑΟΚτσακι ο Rawle...και ευαισθητος σε συγκεκριμενα χρωματα.... :P

http://www.youtube.com/watch?v=i6elu3pNWAo

Offline savage republic

• Βασικός
ΟΚ, μόλις κατέβω, πάω για φανέλα του. Ψήθηκα.

Offline kanel

• Αποστολή
  • **
Διαρκείας όλοι φέτος!

αυτό ισχύει;

Για να γίνετε πιο εύκολα η ταυτοποίηση από τις κάμερες;

δεν ξέρω για πιο λόγο, πάντως ισχύει
μου είπε η κοπέλα επειδή πήρα και για τον πιτσιρικά όταν πάω να τα πάρω , να τον πάρω και αυτόν μαζί μου για να βγει φωτο.

northeagle_4

• Guest
ρε μηπως σου την πεφτει η κοπελα ?  ;D ;D ;D ;D

jmjyiannis

• Guest
γίνονται τρελά πράγματα στο μπάσκετ. Από εκει που έλεγες οτι η διοίκηση χάνει συνεχώς χρόνο, έχει βγάλει μάτια από τις απανωτές μεταγραφικές επιτυχίες. Πριν 1 μιση μήνα ήταν ανέκδοτο να καταφέρει να κρατήσει τον Παπαδόπουλο.Χώρια από όλα τα άλλα.

B.P.7

• Guest
Καλές κινήσεις μέχρι τώρα (ανάλογα πάντα και με το μπάτζετ).
Μένει να δούμε το "δέσιμο".

zagorakis

• Guest
Στις 17.50 την Κυριακή (29/8) η άφιξη του Γκρέι

Ο Αμερικανός γκαρντ έρχεται για να ενσωματωθεί στηνομάδα του ΠΑΟΚ και να συμμετάσχει στο βασικό στάδιο προετοιμασίας

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της που εκδόθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της την Παρασκευή (27/8) ενημερώνει ότι "Ο Αμερικανός Τζάστιν Γκρέι αναμένεται στη Θεσσαλονίκη αναμένεται το απόγευμα της Κυριακής 29 Αυγούστου (17.50) προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και να συμμετάσχει στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ".

Συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα

Ακόμη, η διοίκηση της ΚΑΕ, με άλλη ανακοίνωσή της, συγχαίρει την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ για την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Αναλυτικά: "Τελικά ήταν της μοίρας γραφτό να πανηγυρίσει ο μεγάλος ΠΑΟΚ μία τεράστια πρόκριση μέσα στην Πόλη. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ συγχαίρει όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας και της πρόκρισης στους ομίλους του Europa League: τον προπονητή κ.Παύλο Δερμιτζάκη και όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την μεγάλη προσπάθειά τους, αλλά και τον πρόεδρο Θοδωρή Ζαγοράκη μαζί και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το όραμα που έχουν δώσει και το κρατούν ζωντανό και φυσικά όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που έφτασαν ως την Κωνσταντινούπολη για να δείξουν για μία ακόμη φορά την αγάπη τους προς την ομάδα. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους..."

http://olapaok.gr/basket/stis_17_50_thn_kyriakh_29_8_h_afiksh_toy_gkrei.490006.html

zagorakis

• Guest
Γκρέι: "Θα γίνω ο ηγέτης του ΠΑΟΚ"

Ο Τζάστιν Γκρέι πάτησε το πόδι του στην Θεσσαλονίκη και μίλησε για την μεταγραφή του στον "Δικέφαλο" και δήλωσε ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ. Το olaPAOK.gr ήταν στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" και έχει όλο το ρεπορτάζ (VIDEOS)

Την ικανοποίηση του για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και την αισιοδοξία του ότι θα είναι ο ηγέτης του "Δικεφάλου" εξέφρασε ο Τζάστιν Γκρέι κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" το απόγευμα της Κυριακής (29/8) μαζί με τη γυναίκα του και το παιδί του.

http://www.dailymotion.com/video/xem54p_afiksi-basket_sport?start=1#from=embed (Embedding disabled, limit reached)

Ο Αμερικανός στις πρώτες  του δηλώσεις τόνισε: "Κάναμε ένα μεγάλο και κουραστικό ταξίδι μαζί με την οικογένεια μου. Έκανα πολύ καλή επιλογή που δέχτηκα την πρόταση του ΠΑΟΚ. Είμαι έτοιμος δουλέψω και να έχουμε μία καλή χρονιά με την ομάδα μου".

Για τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ είπε:  "Είμαι πολύ ικανοποιημένος που θα παίξω σ' ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως είναι το ελληνικό.  Έχω μιλήσει με τον Σίμς που έχει παίξει κολεγιακό και θα μάθω περισσότερα τις επόμενες ημέρες για τη νέα μου ομάδα".

Για τον αν θα αντιμετωπίσει προβλήματα προσαρμογής: "Έχω παίξει σ' ένα φημισμένο Κολέγιο και δεν νομίζω ότι υπάρχουν διαφορές. Μπορώ να είμαι καλός, να γίνω ο ηγέτης της ομάδας και να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ".

http://www.dailymotion.com/video/xem560_diloseis-mpasket_sport?start=0#from=embed (Embedding disabled, limit reached)

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Έχω τις πληροφορίες μου. Μ' αρέσει να παίζω για τον κόσμο, να σκοράρω και να βοηθάω την ομάδα".

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: "Το μπάσκετ είναι εντυπωσιακό στην Ελλάδα και ο κόσμος το ίδιο. Είμαι εντυπωσιασμένος που θα παίξω στον ΠΑΟΚ και γι' αυτό τον κόσμο. Η Ελληνική λίγκα είναι από τις καλύτερες. Ίσως χρειαστώ χρόνο για να ξεπεράσω τη κούραση ταξιδιού. Θα είμαι σίγουρα έτοιμος σύντομα γιατί έκανα προπονήσεις".

http://www.dailymotion.com/video/xem593_afiksi-basket-1_sport?start=0#from=embed (Embedding disabled, limit reached)

Ο Τζάστιν Γκρέι θα περάσει το πρωί της Δευτέρας (30/8) από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και το απόγευμα θα μεταβεί στο Λιτόχωρο, για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ.

http://olapaok.gr/basket/gkrei_tha_ginw_o_hgeths_toy_paok.493891.html

Διπλή αποστολή στην Αθήνα

Παράγοντες της ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα βρεθούν τις επόμενες ημέρες στην πρωτεύουσα, ώστε να διευθετήσουν σημαντικά θέματα που αφορούν τον "Δικέφαλο"

Στην Αθήνα θα βρεθούν την Τρίτη (31/8) ή το αργότερο την Τετάρτη (1/9), ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Πόλυς Κατσιώρας και ο πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ του Ερασιτέχνη, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος. Σκοπός της παρουσίας τους στην πρωτεύουσα θα είναι να διευθετήσουν σημαντικά θέματα που αφορούν τον "Δικέφαλο".

Οι παράγοντες του ΠΑΟΚ θα έχουν συνάντηση με τον Κώστα Παπαδάκη, ώστε να αναπροσαρμόσουν την συμφωνία για τον διακανονισμό των οφειλών που υπάρχουν προς τον γνωστό ατζέντη από τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό που θα επιδιώξουν οι άνθρωποι των "ασπρόμαυρων" είναι να πείσουν τον Κώστα Παπαδάκη να δεχτεί να εισπράξει ένα ποσό από αυτά που του οφείλονται, τώρα, και τα υπόλοιπα την επόμενη σεζόν.

Συνάντηση για Γκετσέφσκι

Με την ευκαιρία της παρουσίας τους στην Αθήνα, οι Πόλυς Κατσιώρας και Βαγγέλης Γαλατσόπουλος θα επιχειρήσουν να συναντηθούν με τον Άρη Λυχναρά, αφού θέλουν να τελειώσουν το ζήτημα της παραμονής του Γκετσέφσκι. Η εκκρεμότητα που υπάρχει με τον γνωστό δικηγόρο είναι αυτή που ουσιαστικά "φρενάρει" την ανακοίνωση της συμφωνίας του ΠΑΟΚ με τον Σκοπιανό.

Κλείνει το ρόστερ με ένα κοινοτικό γκαρντ

Το ρόστερ του ΠΑΟΚ αναμένεται να κλείσει με την προσθήκη ενός κοινοτικού γκαρντ. Οι άνθρωποι των "ασπρόμαυρων" κοιτούν προς αυτή την κατεύθυνση, αφού μέλημα του Σούλη Μαρκόπουλου είναι οι παίκτες που θα αποκτηθούν να μην χάσουν μεγάλο μέρος της προετοιμασίας της ομάδας. Εξελίξεις δεν αποκλείεται να υπάρξουν ακόμη και μέσα στην εβδομάδα που άρχισε σήμερα (30/8).

http://olapaok.gr/basket/diplh_apostolh_sthn_athhna.495403.html

zagorakis

• Guest
Ερχεται και ο Deshawn Sims

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρίσκεται το μεσημέρι της Τετάρτης (1/9) ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής Deshawn Sims, προκειμένου να μπει άμεσα στο πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας του ΠΑΟΚ. Ο Sims αναμένεται να βρίσκεται στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης στις 13.35 την Τετάρτη (μέσω Αθηνών).

http://www3.paokbc.gr/news/news/1406

Φιλικό με Ολυμπιακό

Η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ θα δώσει φιλικό αγώνα με τους "ερυθρόλευκους" στις 10 Σεπτεμβρίου στο "Παλατάκι"

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, ο ΠΑΟΚ θα δώσει φιλικό αγώνα με τον Ολυμπιακό στις 10 Σεπτεμβρίου στο "Παλατάκι". Ο "Δικέφαλος", αλλά και οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να παίξουν ένα δυνατό φιλικό και το συγκεκριμένο ματς αποτελεί και για τους δύο μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσουν πράγματα και να τσεκάρουν τα ποσοστά ετοιμότητας τους.

http://olapaok.gr/basket/filiko_me_olympiako.497300.html