Author Topic: Μπάσκετ 2010-2011 (αγωνιστικά νέα, μεταγραφές, παίχτες, προετοιμασία κλπ.)  (Read 17032 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
καλαμποκης εκλεισε στον Ικαρο με 200+ εκ των οποιον 80 προκαταβολικα.Κριμα ,πολυ καλη περιπτωση ηταν.
  Απο ελληνες μονο ντικουδης παιζει ελευθερος απ τους καλους νομιζω.

ποιος Ντικουδης μωρε; Χιλιες φορες Χελιγουελ.

ive4

• Guest
Ο Γιώργος Βαλαβανίδης στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Βαλαβανίδης θα είναι μέλος του τεχνικού επιτελείου των τμημάτων υποδομής και των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, από τη σεζόν 2010-2011. Ο Γιώργος Βαλαβανίδης επιστρέφει μετά από 16 χρόνια στον ΠΑΟΚ, από τον οποίο ξεκίνησε την καριέρα του ως καλαθοσφαιριστής.

Ο Γιώργος Βαλαβανίδης γεννήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 1974 στη Γερμανία, έχει ύψος 2μ.04 και στον ΠΑΟΚ βρέθηκε το 1988, ως αθλητής των ακαδημιών. Πολύ γρήγορα συμμετείχε και στην πρώτη ομάδα και ως της μέλος της κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων το 1991, το Πρωτάθλημα Ελλάδας το 1992, αλλά και το Κύπελλο Κόρατς το 1994. Ηταν διεθνής με την Εθνικές ομάδες παίδων (14 συμμετοχές) και εφήβων (29 συμμετοχές), ενώ κατέκτησε και το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ παίδων που έγινε το 1991 στη Θεσσαλονίκη. Ο Γιώργος Βαλαβανίδης ολοκλήρωσε την καριέρα του ως καλαθοσφαιριστής τη σεζόν 2009-2010 αγωνιζόμενος στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, με ειδικότητα στο μπάσκετ.

Με την ευκαιρία της επιστροφής του στον ΠΑΟΚ, αλλά και της νέας σελίδας που ανοίγει στην καριέρα του, ο Γιώργος Βαλαβανίδης δήλωσε: "Είμαι ειλικρινά πολύ χαρούμενος, που μετά από τόσα χρόνια επιστρέφω στον ΠΑΟΚ για να συνεργαστώ και πάλι με την ομάδα από την οποία ξεκίνησα το μπάσκετ, την ομάδα που με ανέδειξε και την ομάδα που αγαπώ. Είχα την τύχη, στο διάστημα που αγωνίστηκα στον ΠΑΟΚ, να συνεργαστώ με πολύ σπουδαίους προπονητές και μεγάλους παίκτες, ένας εκ των οποίων, ο Νίκος Σταυρόπουλος μου δίνει τώρα την ευκαιρία να έχω και πάλι έναν ενεργό ρόλο στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ και στο πολύ σημαντικό κομμάτι της υποδομής και τον ευχαριστώ πολύ για αυτό".

http://www3.paokbc.gr/news/news/1379

Πωωω αυτό είναι τρελλή άσκηση μνήμης! Νομίζω συμπλήρωνε απλά την 10άδα τότε. Αν θυμάται κανείς περισσότερα στοιχεία ας μας πει. Τώρα μαθαίνω ότι ήταν από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και χαίρομαι.

fatal_invasion

• Guest
καλαμποκης εκλεισε στον Ικαρο με 200+ εκ των οποιον 80 προκαταβολικα.Κριμα ,πολυ καλη περιπτωση ηταν.
σιγουρο νορθ;

northeagle_4

• Guest
 μου το πε ο παντα εγκυρος μπιβιτς

GeorgT

• Guest
ναι ρε τον ειχε κ στο σπορ24 να υπογράφει συμβόλαιο:

http://sport24.gr/Basket/OmadesBasket/a1_ikaros/anakoinwse_kalampokh_o_ikaros.442691.html

χτυπάνε κ τα ληκια Γκετσεφσκι τωρα απ όσα γράφουν!
« Last Edit: August 09, 2010, 23:28:53 by GeorgT »

fatal_invasion

• Guest
200χιλ,είναι πάρα πάρα πολλά.

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
ÔÝëïò óôéò óêÝøåéò ãéá Íôñüìðíéáê
ÔÝëïò óôá üðïéá óåíÜñéá Ýêáíáí ëüãï ãéá ðáñáìïíÞ ôïõ Ìáõñïâïýíéïõ öüñãïõïñíô âÜæåé ï Óïýëçò Ìáñêüðïõëïò, ï ïðïßïò äåí ôïí Ý÷åé óôá ðëÜíá ôïõ.
Ç ðåñßðôùóç ôïõ ÐñÝíôñáãê Íôñüìðíéáê ü÷é áðëÜ Ý÷åé áðïìáêñõíèåß, áëëÜ Ý÷åé ðëÝïí åãêáôáëåéöèåß. Ï Óïýëçò Ìáñêüðïõëïò äåí Ý÷åé óôá ðëÜíá ôïõ ôïí Ìáõñïâïýíéï öüñãïõïñíô, ðïõ ôïõò ôåëåõôáßïõò ìÞíåò ðñïóðáèïýóå íá êñáôÞóåé áíïéêôÞ ãñáììÞ åðéêïéíùíßáò ìå ôçí ðëåõñÜ ôïõ ÐÁÏÊ.
¸ñéîå ìÜëéóôá ôéò áðáéôÞóåéò ôïõ óôï åëÜ÷éóôï, ìå âÜóç ôçí ìåãÜëç ôïõ êáñéÝñá óôçí Åõñþðç êáé ôï ÍÂÁ. Áðü ôç óôéãìÞ, üìùò, ðïõ ï ðñïðïíçôÞò ôïõ "ÄéêåöÜëïõ" áíáæçôÜåé êÜôé äéáöïñåôéêü ãéá ôç èÝóç, ôï èÝìá êëåßíåé ïñéóôéêÜ êáé ãéá ôéò äýï ðëåõñÝò. Ï ðáßêôçò åîÜëëïõ, âñßóêåôáé Þäç óå áíáæÞôçóç Üëëçò åðáããåëìáôéêÞò óôÝãçò.
http://olapaok.gr/basket/telos_stis_skepseis_gia_ntrompniak.460838.html

Colpo grosso ìå Ðáðáäüðïõëï
Äåí åßíáé êáé ôüóï åýêïëï, áëëÜ ç ðñïóðÜèåéá ßóùò Ý÷åé êáé óÞìåñá áðïôåëÝóìáôá êáé ï ÐÁÏÊ êñáôÞóåé êáé ãéá ôç äåýôåñç óõíå÷Þ ÷ñïíéÜ ôïí ËÜæáñï Ðáðáäüðïõëï! ×èåò ç ðáñïõóßá ôïõ ÌçíÜ Ôïõêìåíßäç, åêðñïóþðïõ ôïõ «ËÜæïõ», óôï «ÐáëáôÜêé», áí êáé áöïñïýóå, üðùò Ýëåãå Üíèñùðïò, Üëëï èÝìá. Ðáñ’ üëá áõôÜ åðéâåâáéþíåôáé ôï Ýíôïíï åíäéáöÝñïí ôïõ ÐÁÏÊ êáé ç ðñïóðÜèåéá ôïõ íá êÜíåé ôçí õðÝñâáóç ãéá íá êñáôÞóåé ôïí «ËÜæï» êáé ôç íÝá ÷ñïíéÜ óôï «ÐáëáôÜêé»! Ìéá ðñïóðÜèåéá ðïõ åö’ üóïí åõïäïùèåß èá «åêôïîåýóåé» êáé ôçí ïìÜäá, áãùíéóôéêÜ, üðùò åßíáé ëïãéêü, áëëÜ êáé ôïí åíèïõóéáóìü ôïõ êüóìïõ ðïõ óáöþò êáé èá óðåýóåé ìå áêüìç ìåãáëýôåñç «èÝñìç» íá áãêáëéÜóåé ôçí ïìÜäá ìðÜóêåô êáé íá åîáíôëÞóåé ôá åéóéôÞñéá äéáñêåßáò! Ðáñ’ üëá áõôÜ óôï «áóðñüìáõñï óôñáôüðåäï» äåí ôñÝöïõí öñïýäåò åëðßäåò, ðñïóðáèïýí íá åßíáé «ðñïóãåéùìÝíïé» ãéá ôï èÝìá, üìùò ôïíéæüôáí êáé åðéóÞìùò áð’ ôçí ÊÁÅ üôé «óÞìåñá ßóùò íá Ý÷ïõìå åîåëßîåéò». Ï Ðáðáäüðïõëïò, üðùò Ýãéíå ãíùóôü ìå ôï ðïõ ôåëåßùóå ç óåæüí, äå èá åß÷å ðñüâëçìá íá óõíå÷ßóåé óôïí ÐÁÏÊ, üðïõ Ýìåéíå åõ÷áñéóôçìÝíïò áð’ ôçí üëç áíôéìåôþðéóç êáé ôçí äéêÞ ôïõ ðñïóöïñÜ, üìùò åß÷å ðåé üôé ðñþôá èá øÜîåé íá âñåé êÜðïéá ïìÜäá óôçí Åõñùëßãêá. Áðü ôç óôéãìÞ ðïõ áõôü äåí ìðüñåóå íá ãßíåé, ôïõëÜ÷éóôïí ìÝ÷ñé óôéãìÞò, êáé ðáñÜ ôéò ðëçñïöïñßåò ðïõ ôïí Þèåëáí íá åßíáé êïíôÜ óå êÜðïéá ÉóðáíéêÞ ïìÜäá (ÌÜëáãá, ÊÜ÷á ËáìðïñÜë ê.á.), ï äñüìïò ãéá íá ìåßíåé óôïí ÐÁÏÊ åßíáé áêüìç «áíïéêôüò». Ôï èÝìá, üðùò ëÝíå áð’ ôçí ïìÜäá, èá îåêáèáñßóåé óÞìåñá, êáé ßóùò íá óõíäõáóôåß êáé ìå ôçí ðáñáìïíÞ ôïõ ÃêåôóÝöóêé, ïðüôå ìÝóá óå ìßá çìÝñá ï «ÄéêÝöáëïò» èá ìðïñÝóåé íá êÜíåé «äéðëü ìðáì» êáé íá êñáôÞóåé ôéò äýï «êïëþíåò» ôïõ ìÝóá óôç ñáêÝôá, Ý÷ïíôáò ðÜñåé êáé ôïí Óéìò. ÕðïìïíÞ ìÝ÷ñé óÞìåñá…
http://www.metrosport.gr/basket-paok-colpo-grosso-me-papadopoulo

ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

SKAILS

• Guest
κριμα για καλαμποκη...ειλικρινα για τον ΠΑΟΚ θα ηταν ηγετης!!κ γενικα καλος παικτης..ο δεδας ποσο χρονων ειναι?επαιζε στην γρια παλια?αν ειναι αυτος κ ειναι στην κατασταση που ηταν ειναι καλη λυση,πολυ καλο σουτ 3ποντων ειχε..ο ντικουδης εχει πεσει πολυ κ θελει κ πολλα λεφτα,οποτε δεν...κ καλυτερα..αν μεινουν οι λαζος σκοπιανος θα ειναι πολυ καλο.τα περισοοτερα χρηματα ας τα δωσουν για ασο κ πενταρι.

zagorakis

• Guest
Στον ΠΑΟΚ ο Justin Gray

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Justin Gray για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011. Ο Gray αγωνίζεται ως γκαρντ και θα είναι ο δεύτερος Αμερικανός παίκτης του ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν.

Ο Justin Eugene Gray γεννήθηκε στις 31 Μαρτίου του 1984 στο Raleigh της Βόρειας Καρολίνας, έχει ύψος 1μ.88, είναι γκαρντ και ξεκίνησε την καριέρα του από τα γυμνάσια Oak Hill και West Charlotte. Είχε μία ιδιαίτερα επιτυχημένη παρουσία στο φημισμένο πανεπιστήμιο Wake Forrest, με πλήθος ατομικών διακρίσεων, ενώ αποφοίτησε τη σεζόν 2005-06 με 18,2 πόντους κατά μέσο όρο. Εχει ήδη συμπληρώσει τέσσερα χρόνια επαγγελματικού μπάσκετ και ο ΠΑΟΚ θα είναι ο πέμπτη ομάδα στην οποία θα αγωνιστική στην Ευρώπη. Είχαν προηγηθεί οι Βελγικές Pepinster και Mons, η Τσέχικη Nymbruk και η Πολωνική Turow. Ηταν μέλος της Εθνικής ομάδας μπάσκετ των ΗΠΑ κάτω των 21, με την οποία αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στους Παναμερικανικό τουρνουά του 2004 (14,2 πόντοι ανά αγώνα), ενώ αγωνίστηκε και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μπάσκετ που διεξήχθη στην Αργεντινή το 2005, όπου σε 7 αγώνες είχε κατά μέσο όρο 11,4 πόντους.

O Justin Gray είναι ο τέταρτος παίκτης που θα αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, έχοντας αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο Wake Forrest μετά τους Αμερικανούς Alvis Rogers και Delaney Rudd, αλλά και τον Ισπανό Ricardo Peral.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
Πρωταθλητής Τσεχίας με την Nymbruk το 2009
Μέλος της καλύτερης πρώτης πεντάδας στην περιφέρεια ACC του NCAA τη σεζόν 2004-05
Μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας στην περιφέρεια ACC του NCAA τη σεζόν 2005-06
Πρώτος στην ιστορία του Wake Forrest σε προσπάθειες σουτ τριών πόντων (860)
Πρώτος στην ιστορία του Wake Forrest σε προσπάθειες σουτ τριών πόντων σε μία σεζόν (263 τη σεζόν 2005-06)
Πρώτος στην ιστορία του Wake Forrest σε ποσοστό ελεύθερων βολών σε έναν αγώνα για δευτεροετή (100% με 11/11 εναντίον του Clemson στις 1/3/2003)
Πρώτος στην ιστορία του Wake Forrest σε προσπάθειες σουτ τριών πόντων σε έναν αγώνα (18, εναντίον του Texas στις 31/1/2004)

Τα στατιστικά του Justin Gray...

ΣΕΖΟΝ    ΟΜΑΔΑ    ΑΓΩΝΕΣ    ΠΟΝΤΟΙ    ΒΟΛΕΣ    ΔΙΠΟΝΤΑ    ΤΡΙΠΟΝΤΑ    ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ    ΑΣΙΣΤ    ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ
2002-03    Wake Forrest    23    12,7    78,7%    47,7%    30,7%    3,6    3,4    1,2
2003-04    Wake Forrest    31    17    79,5%    46,1%    37,9%    3,2    2,8    1,1
2004-05    Wake Forrest    33    16    78,8%    47%    40,5%    2,8    2,2    1,2
2005-06    Wake Forrest    33    18,2    83,4%    37,4%    36,1%    3,6    4,2    1
2006-07    Pepinster    32    14    87,4%    51,9%    36,7%    1,8    2,9    1
2007-08    Mons    40    15    90,8%    51,8%    45,4%    1,8    1,7    1,2
2008-09    Nymbruk    45    10,7    77,2%    51,3%    39,4%    1,9    2,3    1,1
2009-10    Turow    32    14,8    88%    54%    36%    2,7    3,3    2,4

http://www3.paokbc.gr/news/news/1381

ive4

• Guest
Να που μάθαμε και το Γοέηκ Φόρεστ!
Λογικός μέσος όρος για πλέι μέηκερ, καλό ποσοστάκι στα τρίποντα.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
http://olapaok.gr/basket/menei_o_gketsefski.464427.html

Μένει ο Γκετσέφσκι!
Μπάσκετ 13 Αυγ. 2010 10:42 - Από

Τέλος στο σίριαλ της παραμονής του έβαλε ο Σκοπιανός φόργουορντ με δηλώσεις του. Πλέον αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση από την ΚΑΕ, ενώ ο ίδιος ανυπομονεί να είναι και πάλι συμπαίκτης με τον "Λάζο"

Λίγο πριν ξεκινήσει η απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης (12/8) της εθνικής Σκοπίων, ο Τοντόρ Γκετσέφσκι είχε μελετήσει το τελικό έγγραφο του συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια το έστειλε με fax στον ατζέντη του, Λουτσιάνο Καπικιόνι, στην Ιταλία κι αυτός θα το επέστρεφε στον εκπρόσωπό του στη Θεσσαλονίκη, Γιώργο Παταπατίου, ώστε αυτός με τη σειρά του να το παραδώσει στην ΚΑΕ.

Έτσι υπήρξε μία μικρή καθυστέρηση για την ανακοίνωση του παίκτη που αναμένεται από ώρα σε ώρα. Εξάλλου, ο ίδιος ο παίκτης σε δηλώσεις του στα "ΣΠΟΡ του Βορρά" υποστηρίζει πως το θέμα είναι πια τυπικό:

"Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ήταν περισσότερο τυπικό το θέμα για τι είχαμε συμφωνήσει πριν από μεικές μέρες. Απλά έπρεπε να δούμε τα προβλήματα που υπήρχαν από την προηγούμενη σεζόν και μετά να πα΄ρω την απόφασή μου για την καινούρια. Είδαμε και τις λεπτομέρειες με τον μάνατζέρ μου και συμφωνήσαμε".

Σε αναφορά για την βελτιωμένη πρόταση του ΠΑΟΚ τόνισε: "Η ομάδα με έκανε να νιώσω άνετα και να υπογράψω. Όταν μία ομάδα σε εμπιστεύεται, νιώθεις πολύ όμορφα να συνεργάζεσαι μαζί της και είμαι ευτυχισμένος που θα παραμείνω στον ΠΑΟΚ".

Σε ερώτηση για το αν έπαιξε ρόλο η παρουσία του Σούλη Μαρκόπουλου ο Σκοπιανός υπογράμμισε: "Και βέβαια. Πήρα την απόφαση μου γιατί γνωρίζω που θα μείνω και με ποιον θα δουλέψω. Είναι πολύ καλός προπονητής, αλλά δεν το έκανα γιατί θα παίζει με μένα. Όλοι οι παίκτες της ομάδας συμμετέχουν στα συστήματα. Είμαι, όμως, ικανοποιημένος, γιατί γνωρίζω το περιβάλλον και τα πρόσωπα για να δουλέψω".

Ο Τοντόρ Γκετσέφσκι αναφέρθηκε και στον Λάζαρο Παπαδόπουλο: "Μαθαίνω ότι πάει καλά η διαπραγμάτευση. Μακάρι να μείνει ο Παπαδόπουλος. Είναι παίκτης πολύ υψηλού επιπέδου και πέρυσι είχε μία σπουδαία σεζόν. Θέλω να συνεργαστούμε πάλι. δεν θέλω να λέω πολλά γι' αυτό, αλλά περιμένω με αγωνία να μάθω αν συμφώνησε οριστικά".
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Βλεπω κατι αρχισε να κινειται στο μπασκετ.. αμα παρουμε σαν δεδομενο οτι εμεινε ο Γκετσεφσκι και εχουμε και τους 2 Αμερικανους που κλεισαμε ηδη συν τους πιτσιρικαδες Γιαννακιδη και Καλλε περιμενουμε κυριως τι θα γινει με Παπαδοπουλο.. αν αποφασισει να μεινει ο Λαζος ανεβαζει κατακορυφα την ομαδα.. θα παρουμε και 1-2 Ελληνες(για Αποστολιδη Δεδα ακουγεται εντονα) και 1-2 κοινοτικους και θα ειμαστε κομπλε.

Για 3ο Αμερικανο Σουλη δεν θελω μαλακιες.. αντε φερτε πισω τον μεγα Κεννυ Γκρεγκορυ γιατι αρχισα να αγχωνομαι οτι θα φυγει :P

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Απο τους περσινους, ποιοι εμειναν στο ροστερ φετος;
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

zagorakis

• Guest
Justin Gray: «Áíõðïìïíþ íá Ýñèù…»

Áíõðüìïíïò ãéá íá Ýñèåé óôç Èåóóáëïíßêç êáé íá îåêéíÞóåé ðñïðïíÞóåéò ìå ôïí ÐÁÏÊ äçëþíåé ï Justin Gray. Ï Áìåñéêáíüò ðëÝé ìÝéêåñ, ìßëçóå óôï www.paokbc.gr ãéá ôç íÝá óåëßäá ôçò êáñéÝñáò ôïõ, ãéá ôéò öéëïäïîßåò ôïõ, ôçí ëá÷ôÜñá ðïõ Ý÷åé íá ãíùñßóåé ôï íÝï ôïõ ðåñéâÜëëïí, áëëÜ êáé ôïí áäåñöéêü ôïõ ößëï Chris Paul, åíþ Ýóôåéëå êáé ôï äéêü ôïõ ìÞíõìá ðñïò ôïõò öéëÜèëïõò ôïõ ÐÁÏÊ.

-Ðïéåò åßíáé ïé ðñþôåò óïõ óêÝøåéò ãéá ôç óõíåñãáóßá óïõ ìå ôïí ÐÁÏÊ;
«Åßìáé ðñáãìáôéêÜ åíèïõóéáóìÝíïò ãéáôß èá ðáßîù ãéá ìßá ïìÜäá ìå éóôïñßá êáé ðáñÜäïóç óôï ìðÜóêåô, ãéá Ýíá êëáìð, ðïõ áðü üôé Ý÷ù êáôáëÜâåé åßíáé ðïëý ìåãÜëï êáé èá åßíáé ãéá ìÝíá ç ôÝëåéá åõêáéñßá íá äåßîù ôé áîßæù êáé ðïéïò åßìáé. ¼ëá âåâáßùò èá åîáñôçèïýí áðü ôçí ðïñåßá ôçò ïìÜäáò êé áõôü åßíáé ôï óçìáíôéêü. ÌÝóá áðü ôçí åðéôõ÷ßá ôçò ïìÜäáò íá áíáäåé÷èåß êáé ç äéêÞ ìïõ ðñïóðÜèåéá».
-Ôé ãíùñßæåéò ãéá ôïí ÐÁÏÊ êáé ôï Åëëçíéêü ìðÜóêåô;
«Ôï Åëëçíéêü ðñùôÜèëçìá åßíáé áðü ôá ðéï éó÷õñÜ óå üëç ôçí Åõñþðç. ÕðÜñ÷åé ìåãÜëïò áíôáãùíéóìüò, äõíáôÝò ïìÜäåò êáé êáëïß ðáßêôåò. Ôï åðßðåäï åßíáé õøçëü êé áõôü ôï Ý÷ù êáôáëÜâåé êé áðü ôá ðáé÷íßäéá ðïõ Ý÷ù ðáßîåé óå ÅõñùðáúêÝò äéïñãáíþóåéò ìå áíôéðÜëïõò ÅëëçíéêÝò ïìÜäåò. Ãéá ôïí ÐÁÏÊ äåí ãíùñßæù ðÜñá ðïëëÜ ðñÜãìáôá, ôþñá ìáèáßíù êáé èÝëù ðñáãìáôéêÜ ìÝ÷ñé íá Ýñèù íá îÝñù ôá ðÜíôá. Ãéá ôçí ïìÜäá, ôçí éóôïñßá ôçò, ôçí ðüëç êáé ôçí éóôïñßá ôçò, ôçí êïõëôïýñá êáé ôïí ðïëéôéóìü ðïõ ðÜíôá Þôáí ðïëý óçìáíôéêÜ ãéá ôïõò Åëëçíåò. Êáé ðñÝðåé íá ôï êÜíù ãéáôß áõôü èá ìå âïçèÞóåé íá ðñïóáñìïóôþ ðéï åýêïëá, íá êáôáëÜâù ðïõ âñßóêïìáé áðü ôçí áñ÷Þ. Åßíáé êáé óåâáóìüò ðñïò ôï íÝï óïõ ðåñéâÜëëïí, ôçí ðüëç, ôçí ïìÜäá êáé ôïõò áíèñþðïõò ðïõ èá óå öéëïîåíÞóïõí».
-Åßóáé ï äåýôåñïò Áìåñéêáíüò ôçò ïìÜäáò, ìåôÜ ôïí Deshawn Sims...
«Íáé, ôï ãíùñßæù, îÝñù êáé ðïéïò åßíáé ï Sims, áí êáé ðñïóùðéêÜ äåí Ý÷ïõìå ãíùñéóôåß. Åßíáé êáëüò ðáßêôçò, ðñïÝñ÷åôáé áðü êïëëÝãéï, åßíáé Ýíá íÝï ðáéäß êáé èá ðáßîåé ãéá ðñþôç öïñÜ óôçí Åõñþðç, êé áõôü óçìáßíåé üôé ðñÝðåé íá ôïí âïçèÞóïõìå üëïé ìáò êáé ðñþôïò åãþ íá ðñïóáñìïóôåß êáé íá êáôáëÜâåé ôéò äéáöïñÝò ðïõ õðÜñ÷ïõí. Åßìáé Þäç ôÝóóåñá ÷ñüíéá óôçí Åõñþðç êáé ãíùñßæù ðùò åßíáé íá ðáßæåéò áìÝóùò ìåôÜ ôï êïëÝãéï. Èá Ýñèù üìùò óôç Èåóóáëïíßêç ìáæß ìå ôçí ïéêïãÝíåéÜ ìïõ êáé áõôü ðéóôåýù üôé èá âïçèÞóåé ôïí Sims ãéá íá ìÜèåé êïíôÜ óå åìÜò ôï íÝï ôïõ ðåñéâÜëëïí, íá âïçèÞóïõìå êé ï Ýíáò ôïí Üëëï êáé íá åßìáóôå Ýôïéìïé ãéá ôá ðñþôá ìáò ðáé÷íßäéá».
-Ôá ïðïßá åßíáé ìå ôçí Spartak ãéá ôï Eurocup...
«Íáé ôï ãíùñßæù, áëëÜ åßíáé ðïëý íùñßò íá ìéëÞóïõìå ãéá áõôÜ ôá ðáé÷íßäéá».
-Ôé ìðïñåß ï êüóìïò ôïõ ÐÁÏÊ íá ðåñéìÝíåé áðü ôïí Justin Gray;
«Èá ðñÝðåé íá ðåñéìÝíïõí Ýíáí Ýîõðíï ðáßêôç, Ýíáí ðáßêôç ðïõ ðáßæåé ìå ìõáëü êáé óå êÜèå ðáé÷íßäé èá ðñïóðáèåß óêëçñÜ êáé èá äßíåé ôïí êáëýôåñü ôïõ åáõôü. Èåùñþ üôé åßíáé õðï÷ñÝùóÞ ìïõ íá êÜíù ðÜíôá üôé êáëýôåñï ìðïñþ, åíôüò êé åêôüò ãçðÝäïõ, ãéáôß áðü ôç óôéãìÞ ðïõ áãùíßæïìáé óôïí ÐÁÏÊ, åêðñïóùðþ ôçí ïìÜäá ìïõ üðïõ êé áí åìöáíßæïìáé, ìÝóá êé Ýîù áðü ôï ãÞðåäï».
-Åßíáé áëÞèåéá üôé åêôüò áðü óõìðáßêôåò ìå ôïí Chris Paul óôï Wake Forest, åßóôå êáé êáëïß ößëïé;
«Äåí åßìáóôå áðëÜ ößëïé. Åßìáóôå óáí áäÝñöéá. Ìáæß óôï êïëÝãéï, óõìðáßêôåò êáé óõãêÜôïéêïé óôï äùìÜôéï, ðåñÜóáìå óðïõäáßá ÷ñüíéá óôï Wake Forest êáé äéáôçñïýìå ôç ó÷Ýóç ðáñÜ ôï ãåãïíüò üôé ÷þñéóáí ïé äñüìïé ìáò. Êáé öÝôïò ôï êáëïêáßñé êÜíáìå ìáæß ðñïðïíÞóåéò üðùò êÜèå êáëïêáßñé. Ï Chris åßíáé öïâåñüò ÷áñáêôÞñáò, êáôáðëçêôéêüò ðáßêôçò êé Ýíáò áðü ôïõò êáëýôåñïõò ðëÝé ìÝéêåñ óå üëï ôïí êüóìï».
-ÈÝëåéò íá óôåßëåéò Ýíá ìÞíõìá óôïõò öéëÜèëïõò ôïõ ÐÁÏÊ;
«Íáé, åßìáé ðïëý ÷áñïýìåíïò ðïõ èá ðáßîù óå áõôÞ ôçí ïìÜäá, åßìáé åíèïõóéáóìÝíïò ðïõ èá ðáßîù ãéá áõôïýò ôïõò öéëÜèëïõò êáé ðåñéìÝíù ìå áãùíßá ôçí óôéãìÞ ðïõ èá Ýñèù óôç Èåóóáëïíßêç, èá îåêéíÞóïõìå ðñïðïíÞóåéò ìå ôçí ïìÜäá êáé èá óáò

http://www3.paokbc.gr/news/interviews/1382

zagorakis

• Guest
"Ο πόιντ γκαρντ που χρειαζόμασταν"

Ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατζίδης, εξήγησε γιατί ο Τζάστιν Γκρέι είναι ο παίκτης που έλειπε από το "Δικέφαλο"
Σχολιάστε

Το εγκώμιο του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ έπλεξε ο Τέλης Ζουρνατζίδης. Ο τιμ μάνατζερ της "ασπρόμαυρης" ΚΑΕ δήλωσε στα "Σπορ του Βορρά", ότι ο Αμερικανός είναι ο πόιντ γκαρντ που έψαχναν ο Σούλης Μαρκόπουλος και οι συνεργάτες του.

"Είναι ο κλασικός πόιντ γκαρντ που χρειαζόταν η ομάδα. Είναι πολύ καλός σουτέρ τριών πόντων κι αυτό είναι κάτι που θέλει το παιχνίδι μας -ειδικά όταν πέρσι θυμάστε, ότι ψάχναμε το μακρινό σουτ- αντίθετα με άλλους που προτιμούσαν τις διεισδύσεις και δεν αξιοποιούσαν τους συμπαίκτες τους. Αντιθέτως, ο Γκρέι εκτελεί υποδειγματικά τα πικ εν ρολ, έχει καλές πάσες, όπως δείχνουν και τα στατιστικά της καριέρας του, ενώ έχει πολύ καλό τάιμινγκ στο παιχνίδι του. Από την άλλη, τα στοιχεία του χαρακτήρα του μας ικανοποίησαν απόλυτα. Είναι έξυπνος, σοβαρός, εντός κι εκτός γηπέδου, αλλά και οικογενειάρχης. Θα έρθει στη Θεσσαλονίκη μαζί τη σύζυγο και το παιδί του", δήλωσε ο τιμ μάνατζερ του "Δικεφάλου", που δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής

http://olapaok.gr/basket/o_point_gkarnt_poy_xreiazomastan.465923.html

zagorakis

• Guest
"Το πεπρωμένο μου ο ΠΑΟΚ"

Ο Γιώργος Αποστολίδης μιλά για την επιστροφή του στον "Δικέφαλο, για το τι θα προσφέρει στην νέα του ομάδα, αλλά και για την συνεργασία του με τον Σούλη Μαρκόπουλο

Ο Γιώργος Αποστολίδης σε συνέντευξη του στα "Σπορ του Βορρά" μιλά για την επικείμενη συνεργασία του με τον Σούλη Μαρκόπουλο, την επανασύνδεση του με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο και τον Γιώργο Δέδα μετά το κοινό τους πέρασμα από τον Ηρακλή, αλλά και για την επιστροφή του στην ομάδα που ανδρώθηκε μπασκετικά.

Αναλυτικά όσα είπε ο 26χρονος πλέι μέικερ:

Για το πως νιώθει που γυρνάει στον ΠΑΟΚ: "Είμαι ΠΑΟΚτσής και δεν το έκρυψα ποτέ. Άρχισα να παίζω μπάσκετ στον ΠΑΟΚ, έμεινα δέκα χρόνια από το μίνι μέχρι το ανδρικό τμήμα. Είμαι δεμένος με την ομάδα και διπλά χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που αγαπώ. Θα νιώθω σαν το σπίτι μου σε αυτό το γήπεδο. Είμαι από τους τυχερούς που πρωτοπάτησα στο "Παλατάκι" και δούλευα εκεί καθημερινά. Το νιώθω σαν δικό μου χώρο. Δεν θα έχω πρόβλημα προσαρμογής."

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα τον βοηθήσει να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες του: "Είναι και αυτό κάτι που με ενθουσιάζει. Γιατί ίσως να είναι το πεπρωμένο μου να γυρίσω στον ΠΑΟΚ. Έκλεισε ένας κύκλος με την μετακίνησή μου στις προηγούμενες ομάδες και τώρα γυρίζω αποφασισμένος στην ομάδα που θέλω. Δεν θέλω να επιστρέψω μόνο για έναν χρόνο, αλλά για πολλά περισσότερα."

Για τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του: "Μπορώ να βοηθήσω σε πολλούς τομείς την ομάδα μου. Να δώσω πολλές ασίστ στους συμπαίκτες μου, γιατί είναι κάτι που μου αρέσει πολύ. Μπορώ να μαζέψω ριμπάουντ, αλλά και να δημιουργήσω στο πόστ, αφού μπορώ να εκμεταλλευτώ το ύψος μου (σ.σ ο Αποστολίδης είναι 1,97) με κοντύτερους αντιπάλους."

Για τον Σούλη Μαρκόπουλο: "Δεν έχω ξαναδουλέψει μαζί του, αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Είναι κόουτς αναγνωρισμένης αξίας, γνωρίζουν όλοι την δουλειά του, θέλει να δουλεύει πολύ, όπως και εγώ. Κι αν είσαι σκληρά προπονημένος, μπορείς να καταφέρεις πιο εύκολα αυτό που θέλεις."

Για το ότι θα ξαναβρεθεί με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο και τον Γιώργο Δέδα: "Αυτό μεγαλώνει περισσότερο τον ενθουσιασμό μου. Ο Λάζαρος ήταν τότε η ψυχή της ομάδας και ό,τι και να πω εγώ για τον Παπαδόπουλο θα είναι λίγο. Αλλά και ο Δέδας είναι εξαιρετικός παίκτης και μακάρι να υπογράψει και αυτός όπως και εγώ στον ΠΑΟΚ."

http://olapaok.gr/basket/a1/to_peprwmeno_moy_o_paok.467517.html

Offline spinos_4

• Αλλαγή
κάτι φαίνεται να κινείται μακάρι να πάνε όλα καλά και να μείνει και ο Παπαδόπουλος...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

zagorakis

• Guest
Προχωράνε για γκαρντ και φόργουορντ

Οι επαφές με τον Σέρβο σμολ φόργουορντ και η προτίμηση στον Άντονι Γκραντ για τη θέση του σούτινγκ γκαρντ

Μπαράζ κινήσεων για την υλοποίηση του σχεδιασμού του νέου ΠΑΟΚ κάνουν τις τελευταίες μέρες ο Νίκος Σταυρόπουλος και ο Σούλης Μαρκόπουλος. Μετά τους Σιμς και Γκρέι, τη συμφωνία με τον Γκετσέφσκι, την επικείμενη ανανέωση συνεργασίας με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο και την σχεδόν βέβαιη ένταξη του Γιώργου Αποστολίδη και του Γιώργου Δέδα στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, θέλουν να βάλουν δύο ακόμη κομμάτια στο παζλ του συνόλου που δημιουργούν. Και αυτά είναι η απόκτηση ενός σμολ φόργουορντ και ενός σούτινγκ γκαρντ.

Σε ότι αφορά στον παίκτη για τη θέση "3", ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να είναι κοντά στον Σέρβο σμολ φόργουορντ με τον οποίο συζητά εδώ και τρεις εβδομάδες. Η υπόθεση Παπαδόπουλου είναι αυτή που "πάγωσε" για λίγο τις διαπραγματεύσεις, που θα επαναρχίσουν μόλις συμφωνήσει οριστικά ο Έλληνας σέντερ.

Πρώτος στόχος ο Γκραντι

Για την θέση "2" ο κύριος στόχος παραμένει ο Άντονι Γκράντι. Δεν είναι όμως και ο μοναδικός. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν φροντίσει να βρούνε εναλλακτικές, αξιόλογες, λύσεις, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Αμερικανού.

http://olapaok.gr/basket/Metagrafes_Basket/proxwrane_gia_gkarnt_kai_forgoyornt.467679.html

Offline savage republic

• Βασικός
Ποιον Σέρβο σμολ φόργουορντ; Όνομα δεν έχει; Ρεπορτάζ γτπ.

fatal_invasion

• Guest
Κρατήσαμε βασικό κορμό ρακέτας μετά από αρκετά χρόνια.Υποθέτω ότι χειρότερο από Χέλιγουελ δε πρόκειται να βρούμε ,οπότε πάμε καλά στο κομμάτι ρακέτας.
Για τους γκαρντ και πλέη μέηκερ θα τους δούμε στη συνέχεια.
Όπως και να 'χει είναι η πρώτη χρονιά που υπάρχει κίνηση πριν την προετοιμασία!
Ντου στα Διαρκείας,βοηθήστε τη προσπάθεια.