https://www.facebook.com/paok24?ref=tsΚαι για να μην απορείς, ο Κόλκας είμαι που χαρακτηρίζεις παπαγαλάκι, γιατί υπογράφω εγώ το κείμενο. Αν δε σου αρέσω, άντε τράβα γαμήσου σε καμιά άλλη παραλία, τόσα σάιτ έχει...Και γενικά, κόψτε αυτή την απαξίωση προς τους ρεπόρτερ γιατί το μόνο που καταφέρνετε είναι να τους αποδυναμώνετε απέναντι στους τρίτους. Φτάνει το παραμύθι και η σπέκουλα. Ο κάθε μαλάκας έχει άποψη για το πως πρέπει να δουλεύουμε και πως όχι. Είναι σα να πάω εγώ σε έναν γιατρό και να του πω... "άντε ρε βλάκα, πως έκανες έτσι το μπάι πας"; Γελοίοι καταντάτε...φιλε κολκα πρεπει να εισαι ανιχτος στις κριτικες !!!
PAOK24 Κριτική από ποιον; Από κάποιον που δε ξέρει να ξεχωρίσει τι είναι διαρροή από μία ΠΑΕ και τι επίσημη ανακοίνωση; Πάτε καλά ρε; Τι είναι ο Κόλκας, η πουτάνας σας;Ο καθένας κάνει ρε φίλε Παναγιώτη το καλύτερο που μπορεί. Εσένα σου αρέσει, άλλους όχι. Να ρωτήσω όλους όσους βλέπουν αυτά τα ποστ. Έχει σκεφτεί κανείς ποτέ το ενδεχόμενο να πονάει ο ρεπόρτερ της ομάδα μέσα από την καρδιά του και να έχει τους ομοϊδεάτες του αντί να τον βοηθάνε και να του δίνουν δύναμη, να τους γαμάνε συνεχώς τη ψυχολογία καθισμένοι σε έναν γαμουπολογιστή και χωρίς να υπολογίζουν ποτέ το κόστος της μαλακίας τους;οταν σαιτ του ΠΑΟΚ που το ταιζουν αυτα τα φυτα που γουσταρουν κοντους και γκαγκατσηδες και ζαγορακηδες και βγαζουν το ΣΚΑΣΜΟ μιλαει μ αυτον τον τροπο σε αυτα τα προβατα που ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΝ, το χεζω εγω το επιπεδο και τον καθωσπρεπισμο εδω μεσα.
αυτη ειναι η καταντια του σαιτ οτι η πουστια της τελευταιας, 2τιας εμφανιστηκε και εδω μεσα. Αντιθετες αποψεις και πουτσες μπλε. Βριζουν οι αρδ τους ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ και δεν κουνιεται φυλλο αντι να τους ριξουν το σαιτ σε μιση ωρα, μη πω να χουμε επισκεψεις.
αντε καληνυχτες...ολα θα γινουν στα ονειρα σας
πηρε φωτια το μουνι γινεται της καργιολας και εμεις ειμαστε μεταξυ like και παραλιας.