Author Topic: Προετοιμασία και Φιλικά 2010/2011  (Read 10304 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ive4

• Guest
Απ: Προετοιμασία και Φιλικά 2010/2011
« Reply #220 on: July 20, 2010, 21:44:12 »
είδες τέτοιο κενό από τα Χριστούγεννα και μετά ; ;;

ναι φιλε το ειδα γιατι?

Γιατί αγωνιστικά η ομάδα κάθε άλλο παρά άδεια έδειξε. Ίσα ίσα που αναδείχθηκε η μορφή του Πάμπλο, του Βιτόλο, του Ιβιτς που μπόρεσαν και μας πήραν στις πλάτες τους.

Για τα χάλια των φιλικών δε θα κάνω τον κόπο να βρίζω έναν έναν τους παίκτες μας ξεχωριστά. Και ο Ίβιτς να έπαιζε και ο Κοντρέρας η ομάδα συνολικά σέρνεται. Ούτε φυσικά τον προπονητή.
Ας έχουμε στο μυαλό μας το χάλι των φιλικών του Ιουλίου και ας το συζητήσουμε 4 Αυγούστου.
Πιστεύω ότι σε καμία περίπτωση δε θα είναι αυτή η εικόνα της ομάδας. Στάνταρ θα δούμε άλλον ΠΑΟΚ με Άγιαξ.

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
« Reply #221 on: July 20, 2010, 21:44:29 »
XXXXXXXXXXXX

όχι ειρωνείες
« Last Edit: July 21, 2010, 11:21:52 by Capricorn »

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
« Reply #222 on: July 20, 2010, 21:46:17 »
ΧΧΧΧΧΧ

Σωστα δεν υπαρχει προβλημα στην αμυνα και τα φραγκα ειναι αθφονα ετσι?Περα απο τη XXXXX που πεταξες εχεις τιποτα σοβαρο να πεις?
« Last Edit: July 21, 2010, 11:23:35 by Capricorn »

dorian.it

• Guest
« Reply #223 on: July 20, 2010, 21:47:49 »
φιλε περσεα με αγιαξ τον ιδιο ΠΑΟΚ θα δεις

παλι σημερα τα ιδια καναμε κ βαλαμε γκολ απο λαθος στο 88'

και ν πεις οτι ειχες μεγαλες διαφορες παικτων απο περσυ!!!

και ο Θεος βοηθος...

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #224 on: July 20, 2010, 21:49:21 »
Ελα, φτανει η γκρινια. Η ποιοτητα της ομαδας φαινεται. Δυο απο τους πιο ποιοτικους παικτες της ομαδας μας ειναι οι πρωτοι μας σκορερ, Μπαλαφας και Παπαζογλου. Μενει να σκοραει ο Τσιριλο με Αγιαξ  ;D

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
« Reply #225 on: July 20, 2010, 21:50:23 »
OXΙ XXXXXXXXXXXX ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΝΑ ΠΩ, αν δεν κανω λαθος περσυ ειχα την καλυτερη αμυνα στο πρωταθλημα και δεν εχει φυγει κανεις.επισης ημουν η ομαδα που ο φορ της ειχε τη μικροτερη συμμετοχη στα γκολ της ομαδας.XXXXXXXXX αφου σου αρεσει η ειρωνια να το παιξουμε και ετσι το παιχνιδι, γιατι καποτε σαυτο το φορουμ οι λεξεις πρεζακιας φυτα και γενικα χαρακτηρισμοι για συνοπαδους ηταν αιτια για οριστικο μπαν.
μερικοι δεν ξερω πως την εχετε δει οι σοφοι της Σιον... θα σε ρωτησει η ΠΑΕ στον προγραμματισμο του δεκεμβριου αμα ειναι που ποναει η ομαδα να αναλαβεις εσυ..που ΝΟΙΩΘΕΙΘς ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΕΙ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ Η Ο ΒΡΥΖΑΣ...XXXXXXXXXX
« Last Edit: July 21, 2010, 11:26:14 by Capricorn »

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #226 on: July 20, 2010, 21:52:34 »
όλοι νοιώθουν μη μασάτε...και ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας και τα μάτια μας νοιώθουν...

sureal  πάντως το σκηνικό με την άμυνα...

ive4

• Guest
« Reply #227 on: July 20, 2010, 21:52:49 »
Ο θεός δε συγκινήθηκε το 2004 που είχαμε και το κατάλληλο πρόσωπο να μεσολαβήσει  ;) (Αν και ήταν 40 φορές καλύτερος σαν προπονητής από όσους κυκλοφορούν τώρα στο πρωτάθλημα).
Απλά έχω μάθει ένα πράγμα τόσα χρόνια, ότι δεν έχω την ικανότητα να κρίνω προπονητές από τη φάτσα τους και ομάδες από 3 φιλικά. Οπότε το μαύρο χάλι στην προετοιμασία προς το παρόν δε μου λέει τίποτα.

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
« Reply #228 on: July 20, 2010, 21:56:07 »
Την ταμπελα την κρεμας απο μονος  ς με αυτα που λες δεν χρειαζετε να προσθεσω κατι

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
« Reply #229 on: July 20, 2010, 21:57:23 »
XXXXXXX ωραια τα βρηκαμε.
« Last Edit: July 21, 2010, 11:27:19 by Capricorn »

dorian.it

• Guest
« Reply #230 on: July 20, 2010, 21:58:58 »
ειναι 4 τα φιλικα
αν ηταν 1 δεν με ανυσυχουσε τπτ

και περσυ φαγαμε 4 απο τα γιαννενα αλλα υπηρχε αντιδραση
τωρα δεν εχει τπτ

και  το οτι ειναι φιλικα δεν σημαινει οτι πρεπει ν τρως 3αρες απο γερμανους επιπλοποιους και ξυλοκοπους

και περσυ ελειπαν παικτες και τους αντικαστησαμε με οτι ειχαμε
τωρα τι γινεται δεν μπορω να το χωνεψω

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
« Reply #231 on: July 20, 2010, 22:00:13 »
 για να επανελθω στο τοπικ, η ομαδα ειναι 100% με ολο το βασικο της περσυνο κορμο εκτος αγωνα.ελπιζω να επανελθουν συντομα ολοι και να παρουσιασουμε το καλυτερο συνολο στισ 28 Ιουλιου

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #232 on: July 20, 2010, 22:00:56 »
Η ομαδα ειναι η ιδια με περσι.Δεν εφυγε κανενας και κυρίως η αμυνα ειναι η ίδια.Το πρόβλημα ειναι θέμα προετοιμασίας και εντολών προπονητή.Όπως και οτι δεν τρώγαμε γκολ στα στημένα πέρσι ήταν πάλι θέμα προπονητή.

Πάντως δε θυμάμαι και γω στα περσινά φιλικά καμιά μεγάλη νίκη.Αμυνα καλή βέβαια αλλά κάτι γκολ απο κόρνερ του τσιρίλο θυμαμαι και σουτ του φωτακη εξω απο την περιοχή.

Ο προπονητής πάντως φαίνεται πολύ αγχωμένος
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #233 on: July 20, 2010, 22:32:40 »
Το μόνο θετικό σήμερα η κάπως καλή αμυντική λειτουργία και η σχετική αγωνιστική πειθαρχία. Ίσως έχουμε την πιο άμπαλη τετράδα άμυνας στον κόσμο. Μαλεζάς, τσιρίλο, σνάουτσερ και ο τυνήσιος δεν βρίσκουν συμπαίκτη τους με την μπάλα κάτω ποτέ των ποτών. Προτιμώ τον ανέτοιμο κοντρέρας να παίξει με 7-8 προπονήσεις παρά τον τσιρίλο. Το πρόβλημα είναι καθαρά στην ανάπτυξη, αυτόν τον καιρό παίζουμε το σύστημα με τα τρία ου, δηλαδή κουτουρού, γιόμα τσιρίλο μαλεζάς, κεφαλιά παπάζογλου και ο θεός βοηθός. Ο μπουσαίντι είναι ο τηνύσιος σνάουτσερ και είναι και μεγάλο δρεπάνι. Η ομάδα κάνει πολλά αναίτια φάουλ έξω από την περιοχή μας με συνέπεια να τρώμε γκολ από τα στημένα. Σήμερα είχε την μπάλα ο σορλέν στα πόδια την χάνει κάνει φάουλ και από το φάουλ τρώμε το γκολ, το ίδιο και με την όφεμπαχ με τον σαβίνι, τζάμπα φάουλ πάρτο το γκολ. Τελειώνοντας η προετοιμασία θέλω να πω πως η ομάδα έκανε σχεδόν όλες τις προπονήσεις της με +30 βαθμούς θερμοκρασία και αυτό είναι ανεπίτρεπτο. 
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #234 on: July 20, 2010, 23:01:26 »
Η ομάδα βρίσκεται εμφανώς έξω από τα νερά της. Είναι λογικό ο Μπερέτα να μην προλαβαίνει να περάσει αυτά που θέλει. Το θέμα είναι τι κάνουμε σε 8 μέρες! Το σωστότερο θα ήταν να ακολουθήσει 100% συνταγή Σάντος μήπως και οι ποδοσφαιριστές μας (εάν θέλουν κάποιοι από αυτούς να χαρακτηρίζονται έτσι!) θυμηθούν τις περσινές εμφανίσεις και τουλάχιστον το παλέψουμε. Το σημερινό ήταν το μοναδικό φιλικό που παρακολούθησα αλλά δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα όταν απουσιάζουν από την 11άδα Γκαρσία, Βιερίνια, Κοντρέρας και Ίβιτς. Μιλάμε για άλλη ομάδα... Ελπίζω να είναι έτοιμοι και οι 4 για τα ματς με τον Άγιαξ. Σε αυτήν την περίπτωση και με την λογική ότι ο Μπερέτα θα παίξει σύστημα Σάντος θεωρώ ότι έχουμε ελπίδες. Σε κάθε άλλη περίπτωση τον έχουμε πιει και παλεύουμε για Γιουρόπα μετά (όπου θα είναι μια από τα ίδια με βάση πιθανούς αντιπάλους). Νομίζω ότι τα πράγματα είναι πολύ απλά.

Τέλος να πω ότι κατά την άποψή μου η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε καίριες θέσεις που κάνουν μπαμ ακόμα και σε άσχετους. Το αν δεν υπάρχουν φράγκα είναι άλλο πακέτο...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #235 on: July 21, 2010, 00:00:02 »
1. Πολυ χαλια, ανετοιμοι. Καπως ελαφρως βελτιωμενη η αμυνα, η οποια παλι ομως εκανε τα λαθη της.
2. Επειγοντως χρειαζεται ενα ακομα φιλικο με καμμια Καβαλα π.χ
3. Βρωμα η δουλεια, ο Αγιαξ ουτως ή αλλως ανωτερη ομαδα και φανελα και εμεις τραγικα ανετοιμοι.
4. Μοναδικη ελπιδα/θαυμα να φυγει ο προπονητης τους και καποιες φιρμες τους στο παραπεντε. Ταυτοχρονα να μας αγγιξει εμας ενα μαγικο ραβδι, να μεταμορφωθει η ομαδα.Αντε να δουμε...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

apostolos

• Guest
« Reply #236 on: July 21, 2010, 00:08:29 »
Εγώ δεν ξέρω γιατί παρά το χάλι της ομάδος έχω καλό προαίσθημα, συμφωνώ όμως με homo ότι θέλει ένα φιλικό ακόμα σε 3-4 μέρες

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #237 on: July 21, 2010, 09:11:19 »
πέρα από την εμφάνιση αγωνιστικά μερικές παρατηρήσεις:

1. τα πόδια είναι πιο βαριά και από πέρισυ...οι της Νυρεμβεργης χθες και των άλλων αντιπάλων πιο πριν φαινόταν λες και τρίπλαραν χ4 τον ίδιο παίκτη. Κλασσικό νομίζω για προετοιμασία Ιταλού... το ίδιο και η Ουντινέζε πριν μερικά χρόνια. είναι πιασμένοι ΔΕΝ κανουν ακόμα ανοίγματα
2. Κάνουμε υπερβολικά πολλά και ασχημα φάουλ. Δε θα μας χαρίζονται όπως στα φιλικά
3. Η άμυνα είναι ανέκδοτο... ειδικά το σύστημα περνάω μπάλα Μαλεζά, Τσιρίλο, Μπουσαιντί και γίομα είναι για τα καπνά.
4. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μέχρι τώρα μας άλλαξε όντως επίπεδο...γίναμε χειρότεροι από πέρισυ
5. Τσιρίλο, Μούσλι, Σαβίνι έχουν από ένα ξύλινο πόδι
6. Τα έχω με ΠΑΕ και Σάντος...(μουτρωμένος περισσότερο παρά κάτι άλλο). Ο μλκσ παράτησε την ομάδα, οι άλλοι άργησαν να κάνουν τα πάντα...προετοιμασία αργά, μεταγραφές αργά με το Δημητράκη πρώτο...γάμησε τα. Επαγγελματισμός ρε.

δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις πλέον, ελπιζω μόνο στο φιλότιμο μας, στην κακοδαιμονία των αντιπάλων και σε... πιθανό ξεμπούκωμα του Μούσλι...(humorάκι)

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #238 on: July 21, 2010, 10:04:17 »
Δείτε λίγο το παρακάτω βιντεάκι
http://www.paok24.com/mod_webtv.asp?id=656&v=E0FQZYgQOUY&t=21%20Jul%202010&ads=1

Στιγμές για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να τις ζήσει στην Μπαρτσελόνα στη Λίβερπουλ και φυσικά στον ΠΑΟΚ.
Θεωρείστε τους εαυτούς σας τυχερούς που ζείτε τέτοιες στιγμές που τόσο απλόχερα σας χαρίζει ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ.
Και πάρτε το λίγο αλλιώς όλοι μαζί να κάνουμε κανα χαϊρι φέτος.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #239 on: July 21, 2010, 10:16:23 »
Το να ξεπιαστει η ομαδα απο τα βαρη (αν εκαναν) στην προετοιμασια ειναι κατι που θα παρει πολυ λιγο χρονο.Αρα προβληματα του ποσο βαριδια ειναι οι παικτες υποτιθεται οτι λυνονται.Αυτο που δεν λυνεται ειναι η ομοιογενεια και το να παιξει με μια συγκεκριμενη μορφη την οποια να την γνωριζει η ομαδα καλα.Χωρις ουτε αγωνα απο Ιβιτς, Βιερινια μαζι που ηταν το κατεξοχην διδυμο το οποιο συνδυαζονταν στην αναπτυξη των αντεπιθεσεων της ομαδας εχω την εντυπωση οτι ενα ακομα φιλικο με την παρουσια του Ιβιτς (ελπιζω) ειναι απαραιτητο.Οσο για τον Σαλπιγγιδη μεχρι στιγμης εχει μπερδεψει τα πραγματα παρα εχει δωσει λυση.Αλλα ειναι νωρις για ολους. Το σιγουρο ειναι οτι την εχουν πεσει ασχημα ολοι στον Μπερετα ο οποιος δεν εχει καταλαβει τι ρολο του επιφυλασουν οι διοικουντες.Πρωταγωνιστη ή κομπάρσου.Η αντιμετωπιση που ειχε προς ολους τους παρατρεχαμενους ο Σαντος νομιζω οτι ηταν η καταλληλη.Σας γραφω στα αρχιδια μου ειστε ασχετοι,λιγουρια λαμογια και κατσικοκλεφτες δεν συναναστρεφομαι μαζι σας και για οτι κανω μιλαω μονο με τους προισταμενους μου (διοικηση) και τους υφισταμενους-συνεργατες μου(παικτες).Θελει αρχιδια Καραμπινα δειξε οτι τα εχεις γραφτους και ο λαος του ΠΑΟΚ θα δεις οτι τις αντρικιες συμπεριφορες τις εκτιμαει.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα