Author Topic: Προετοιμασία και Φιλικά 2010/2011  (Read 10494 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline T.manos4

• Αλλαγή
Απ: Προετοιμασία και Φιλικά 2010/2011
« Reply #180 on: July 19, 2010, 14:23:11 »
ποτε παιζουμε με την νυρεμβεργη?
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #181 on: July 19, 2010, 14:26:03 »
αυριο 8

ive4

• Guest
« Reply #182 on: July 19, 2010, 21:06:30 »
Η προετοιμασία φυσικά θα φανεί αν ήταν καλή στο τέλος της χρονιάς. Και ο Κετσπάγια τρομερή προετοιμασία έκανε και πέρασε ομίλους και η ομάδα σερνόταν όλη τη χρονιά.

Να πω τι έχω καταλάβει από την φετινή προετοιμασία, με την κλασική παντογνωσία του έλληνα οπαδού.
Η επιλογή του μέρους μου φάνηκε εντελώς ερασιτεχνική. Φυσικά δε ξέρω τι μηχανήματα, τι γυμναστήρια, και τι γήπεδα είχε το κέντρο προετοιμασίας. Αλλά η πρώτη βδομάδα έγινε με θερμοκρασία πάνω από 30 βαθμούς. Δε ξέρω σε πόσα προπονητικά κέντρα υπήρχαν τέτοιες άθλιες συνθήκες. Υποθέτω ότι αυτή η βδομάδα είναι σαν χαμένη.

Τα φιλικά παιχνίδια που κλείστηκαν (αν και δεν υπήρχε χρόνος) ήταν αστεία. Δε μπορεί να προετοιμάζεσαι για Τσάμπιονς Λίγκ που μπορεί να σου κληρωθεί ο Άγιαξ, η Φενέρ, ή η Ζενίτ κι εσύ να έχεις τεστάρει την ομάδα με ομάδες Γ Γερμανίας και με την Νυρεμβέργη. Ουσιαστικά ο νέος προπονητής δεν θα έχει δει τίποτα ως τότε. Είναι γελοίο να ζητάς αποτέλεσμα με Άγιαξ όταν ο προπονητής δε ξέρει καλά καλά την δική του ομάδα και δεν έχει προσαρμοστεί καθόλου. Την ίδια στιγμή ο αντίπαλός σου παίζει δυνατά φιλικά με την Πόρτο.

Δε ξέρω ποιος τα αποφάσισε αυτά αλλά η πρόκριση της ομάδας υπό τέτοιες συνθήκες γίνεται βουνό.
Ευτυχώς που ο Άγιαξ αλλάζει προπονητή και πουλάει παίκτες και μειώνεται λίγο η χαώδης διαφορά προγραμματισμού των 2 ομάδων.

GeorgT

• Guest
« Reply #183 on: July 19, 2010, 21:26:32 »
Παντως για τα πρώτα δυο εχω να πω οτι η Κροατία στο μουντιαλ ειχε μείνει στο συγκεκριμένο προπονητικό κεντρο κ αρα δεν παιζει να ειναι χάλια! 

Για το δευτερο δεν παιζει να προβλέψεις απο Μάιο οτι εκεινο το καιρό θα εχει απίστευτη ζέστη στη Γερμανία κ ενα παραπανο σε μια περιοχη σαν το Bad Bruekenau!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #184 on: July 19, 2010, 22:24:06 »
Να συμπληρωσω στον περσεα πως ο Αγιαξ αντιμετωπιζει σε λιγες μερες την Τσελση.
Και γω δεν ειμαι ουτε γυμναστης ουτε τιποτα ομως θα συμφωνησω οτι οι εντελως ομαδες της κωλοπετινιτσας δεν προσφερουν απολυτως τιποτα στην προετοιμασια. Ειδικα αν ετοιμαζεσαι για Τσου Λου. Κατα τη φνωμη μου επισης η προετοιμασιθα αρχισε αργα. Ακριβως τα ιδια πιστευω οτι εγιναν και περυσι επι σαντος, δηλαδη η προετοιμασια μαλλον αργα αρχισε και αντιπαλοι μικροι προς μεσαιοι.Και βεβαια περυσι ειχαμε προπονητη ο οποιος ηξερε το υλικο του.
Βεβαια ακουω δεξια κι αριστερα οτι ο Μπερετα δεν κανει πολυ "σκληρη" και εντατικη προετοιμασια. Αν αυτο ειναι αληθεια ισως γινεται σκοπιμα με στοχο η ομαδα να μην ξεκινησει "πιασμενη" στα κρισιμα παιχνιδια. Και να αποφυγει τραυματισμους.Οπως και ο Κετσπαγια στο γκεη. Αποφευγει λποιον ενα ρισκο. Αυτο βεβαια απο τους ειδικους συνεπαγεται ενα αλλο ρισκο, οτι η ομαδα θα κλαταρει στη διαρκεια της χρονιας απο δυναμεις.
Εδω και πολλα χρονια εχω συζητησει με πολλους γυμναστες και ακρη δεν εχω βρει γι αυτο το θεμα. Αλλοι μου λενε οτι η φυσικη κατασταση αποκτιεται ΜΟΝΟ στην αρχη της χρονιας, κατα την προετοιμασια, ενω αλλοι οτι ειναι δυνατον να αποκτηθεια σταδιακα και κατα τη διαρκεια της χρονιας.

αλλος_ενας_ξερολας_4

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #185 on: July 19, 2010, 22:33:58 »
Για το δευτερο δεν παιζει να προβλέψεις απο Μάιο οτι εκεινο το καιρό θα εχει απίστευτη ζέστη στη Γερμανία κ ενα παραπανο σε μια περιοχη σαν το Bad Bruekenau!
Γιατι δεν μπορείς να προβλέψεις?

North_pole

• Guest
« Reply #186 on: July 19, 2010, 22:37:57 »
Προβλέψεις μπορούν να γίνουν για μια περίοδο 5-10 ημερών το πολύ. Μην κοιτάς κάποιους που το παίζουν και καλά μετεωρολόγοι - μελλοντολόγοι και κάνουν προβλέψεις  (του κώλου) από τώρα για το τι καιρό θα κάνει το χειμώνα.

billaras

• Guest
« Reply #187 on: July 19, 2010, 23:00:42 »
οποιος γνωρίζει που ακριβώς θα γίνει αύριο ο αγώνας ας ενημερώσει...

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #188 on: July 19, 2010, 23:08:59 »
Να υπενθυμίσω ότι οι οπαδοι της νυρεμβεργης εχουν φιλικες σχεσεις με τα τυριά...

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
« Reply #189 on: July 19, 2010, 23:09:37 »
Πότε θα μάθει ο ΠΑΟΚτσής ότι από τα φιλικά δεν μπορείς να βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα;

Τον Μπερέτα θα τον κρίνουμε από τα αποτελέσματα στους προκριματικούς τσάμπιονς λιγκ και ουέφα. Όχι από το φιλικό με την Όφενμπαχ. Μπορεί ο καθένας να κράξει την διοίκηση για κοντούς, κατσαρήδες, γκαγκάτσηδες κλπ. ΑΛΛΑ για το αγωνιστικό σκέλος δεν μπορεί κανείς να προσάψει τίποτα.

Την ομάδα θα τη δούμε στο χορτάρι του Άμστερνταμ Αρίνα και τότε θα κρίνουμε το αποτέλεσμα της προετοιμασίας. Μέχρι τότε τουμπέκα. Όλοι μας έχουμε τις επιφυλάξεις μας για το νέο προπονητή και τις αθόρυβες μεταγραφές, μην ξεχνάμε όμως πως φτάσαμε μέχρι εδώ...
όχι ρε φιλε δεν μπορεί μέσα στο κατακαλοκαιρο να μαζεύονται 2500 κομμάτια από στουτγκάρδη, από ntiseldorf από ζυρίχη από l?denscheid από βρυξέλλε και να τρος 3 από ερασιτέχνες στο 40 και να σε φωνάζουν 50 ξενέρωτη γερμανοί άντε γεια σας στα γερμανικά !! φίλκο "ξεφιλικο" υποχρεούσαι να σεβαστής τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ τέρμα! εγώ είμαι μόνιμος κάτοικος γερμανίας ξεκίνησα 7.30 το πρωί και έφτασα στο σπίτι 1 τα ξημερώματα ! και το εκaνα για την ΠΑΟΚΑΡΑ αλλα να πηγαίνεις εκεί και η παίχτες να κάνουν αγγαρεία συγγνώμη αν διαφωνώ μαζί σου αλλα δεν το δέχομαι
Gamiete o Thrilos kai o pireas

giannis80

• Guest
« Reply #190 on: July 20, 2010, 00:13:48 »
Συμφωνώ με τον φίλο. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός, έστω και σε τέτοια φιλικά. Γενικά, προσπαθώντας να μπω στην θέση των παικτών, θεωρώ οτι ενοψει προκριματικών τσου λου όπου το κίνητρο είναι τεράστιο, απλά είναι ξενερωμένοι με φιλικά, κοιτάζουν να μην βάλουν το πόδι στη φωτιά και γενικά είναι λίγο 'χαλαροί'. Αλλά, στο τελευταίο φιλικό, έπρεπε να σεβαστούν λίγο τόσο κόσμο και κανα μισάωρο να παίξουν. Αυτά,και πιστεύω θα δούμε έναν πολύ διαφορετικό ΠΑΟΚ στο άμστερνταμ.

DIMITRITCI

• Guest
« Reply #191 on: July 20, 2010, 01:10:51 »
ΠΑΟΚ στο CL να πας καλά και τα φιλικά γαμάτα με κεφαλαια γράμματα

Photis

• Guest
« Reply #192 on: July 20, 2010, 01:13:37 »
 ;D ;D ;D ;D

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #194 on: July 20, 2010, 09:37:51 »
Έτσι!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

dorian.it

• Guest
« Reply #195 on: July 20, 2010, 14:50:20 »
Παράθεση από: DIMITRITCI στις Σήμερα στις 00:10:51
Έτσι!

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #196 on: July 20, 2010, 18:59:25 »
κανένα linkaki έτσι για να εκνευριστούμε πάλι?
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

dorian.it

• Guest
« Reply #197 on: July 20, 2010, 19:56:41 »
παιδια κανενα λινκ για το παιχνιδι εχουμε?

zagorakis

• Guest

Offline nf

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ