Εγώ ένα θα πω, για την προετοιμασία που γίνεται δεν έχω διαβάσει πουθενά ένα σχόλιο όπως του ξεθέωσε, ή δούλεψε φυσική κατάσταση, ή έκαναν ταχύτητες, παρά μόνο ακούω ρεπώ ολοήμερο, ρεπώ μετά τα φιλικά, χάντμπολ και να χαμε να λέγαμε. Όταν πας και κάνεις προετοιμασία παιδική χαρά και η ομάδα θα είναι παιδική χαρά. Δεν ξέρω τι κάνουν στην ιταλία, τουλάχιστον ξέρω ότι εκεί οι παίκτες είναι επαγγελματίες, εδώ που είναι την εβδομάδα 3 φορές στα μπουζούκια και στα κλαμπ με τα γκομενάκια και τις τραγουδιάρες, με τους καφέδες στην κρήνη και στην παραλία, με τις ταβέρνες και τις μάσες, αν τους αφήσεις χαλαρούς θα έχουν την εικόνα που βλέπουμε στα φιλικά. Και γω αναρωτιέμαι αν ήταν να στις 14 μέρες προετοιμασίας να πάρουν τις 2 ρεπώ, τις τρεις των αγώνων να μην κάνουν πρωινές και όλες τις υπόλοιπες μέρες να παίζουν χάντμπολ και να κάνουν διατάσεις στην πισίνα χεστήκαμε και η βάρκα έγειρε επικίνδυνα. Σήμερα διάβαζα ότι ο μπάγιεβιτς στο χανούμι τους έκανε τρέξιμο 80 λεπτά, η δικοί μας 80 λεπτά μια προπόνηση απλή κάνανε ή τα αρχίδια μας κουνιούνται??
Στα αγωνιστικά τώρα είδα έναν απείθαρχο καφενέ εκπαιδευμένο τα προηγούμενα χρόνια να παίζει κλειστά και σφιχτά να παίζει με τρεις σέντερ φορ και ένα εξτρεm, με ενάμισι αμυντικό χαφ και αυτό ντεφορμέ εντελώς τον γκαρσία ενοοώ, γιατί ο φωτάκης δεν είναι αμυντικό χαφ και μιά άμυνα παιδική χαρά. Τσιρίλο, σαβίνι για τα σκυλιά, μαλεζάς των προ σάντος εποχών και τον κορδελιώτη τυνήσιο φανερά εκτεθιμένο από την αγωνιστική απειθαρχία του κοντού αφού τουλάχιστον 4-5 φορές στο πρώτο ημίχρονο του βγήκαν τρεις από την μεριά του και αυτός ήταν μόνος, με τους φωτάκη κοντό να βόσκουν πρόβατα κάπου στο κέντρο του γηπέδου. 90 λεπτά παιχνιδιιού δεν θυμάμαι κανέναν να έδωσε την μπάλα με την μία, όλοι κατάχρηση κρατήματος με πρώτο τον φιλομένο και ένας απίστευτος εκνευρισμός από όλους και ιδίως από τους ιταλούς, που τρίτο σερί φιλικό ένας τους πλακώνεται με αντίπαλο (προτείνω να μετεγραφούν στο παλαιστικό τμήμα του Α.Σ.).
Επίσης κάτι άλλο πολύ άσχημο που είδα, η ομάδα τρώει δεύτερο αυτογκόλ και όπως με τον μπαλάφα στο πρώτο κανένας παίκτης δεν πήγε στον μαλεζά και στον μπαλάφα να τους εμψυχώσει παρά την μαλακία που έκαναν. Ούτε ένας, κάτι που δείχνει ότι δεν υπάρχει δέσιμο και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί.