Author Topic: Προετοιμασία και Φιλικά 2010/2011  (Read 10410 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kostas4

• Guest
Απ: Προετοιμασία και Φιλικά 2010/2011
« Reply #100 on: July 15, 2010, 19:00:49 »
το θεμα ειναι ψυχολογικο guys!  :P

dorian.it

• Guest
« Reply #101 on: July 15, 2010, 19:29:06 »
παιδια κανενα λινκ για το παιχνιδ εχουμε?

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

dorian.it

• Guest
« Reply #103 on: July 15, 2010, 19:42:12 »
ευχαριστω αδερφε

Offline sapiometalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #104 on: July 15, 2010, 20:26:32 »
τραγικοί στο A μέρος.Καταλαβαίνω ότι είναι νωρίς ακόμα αλλα σε 15 μέρες παίζεται (σχεδόν) όλη η χρονια και τα δείγματα δεν είναι ιδιαιτερα ενθαρρυντικά.
Y.Γ.Νόμιζα ότι δεν θα με πείραζε αλλα και μονο που βλέπω τον κοντό με τον δικέφαλο στο στήθος με πιάνει αναγούλα
ΖΟYΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚH ΒAΛΤΕ ΜΑΣ OΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚH

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
« Reply #105 on: July 15, 2010, 20:30:40 »
εγω δεν το βλεπω καν το ματσακι.εχω αρχισει και αγχωνομαι ηδη για την κληρωση!τρελεεενομαιιιιι!

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #106 on: July 15, 2010, 21:22:41 »
Βιερινια,Βιτολο ολα τα λεφτα,καλος ο Φιλομενο οπως και ο Μπουσαιντι που εδειξε καλα στοιχεια.Βελτιωμενος ο Αθανασιαδης η αμυνα μπαζει με καλυτερο τον Σαβινι ενω ο σεξυ Μπρουνο αλλα αντιαλλων.Ο Σαλπιγγιδης εκτος κλιματος ενω οι υπολοιποι μετρια πραγματα.Γενικα μετρια εικονα αν δω απο τις εφημεριδες αυριο διθυραμβους δεν θα εκπλαγω γιατι ειναι μαλακισμενα παπαγαλακια
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

ive4

• Guest
« Reply #107 on: July 15, 2010, 21:25:22 »
το γήπεδο είχε γραμμές ;

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #108 on: July 15, 2010, 21:27:55 »
κατι παει να γινει, σουπερ Φιλομενο σε αντι-Ιβιτς θεση ,βιτολο ο κλασικος "παντου" (και καρτα μην ξεχνιομαστε) και το πουλεν Αθανασιαδης πολυ καλος
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #109 on: July 15, 2010, 21:29:56 »
Η ομαδα προσπαθεί να πιέζει πολυ ψηλά και ειναι κατι που προσπαθεί να περάσει ο ιταλός.Παιζει με τη φωτιά όμως γιατί ρισκάρει να εκθέσει την αμυνα.Μια δυο φάσεις να σου γίνουν θα τρέχεις μετά.Βέβαια με σαλπι βιτόλο βιερίνια και μούσλι να τρέχουν ασταμάτητα μπορεί να κάνεις πιο εύκολα τη ζημιά μπροστά.
 Πιστεύω πάντως στα προκριματικά να παίξει με τη γνωστή δοκιμασμένη συνταγή και τα πειράματα ας γινουν μετά

Λιγα πράγματα ο τυνήσιος,αν και νωρις
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #110 on: July 15, 2010, 21:37:03 »
Δηλωνω συγκρατημενα ικανοποιημενος  8)

Η αμυνα ηταν αλλη "ομαδα" σε σχεση με το προηγουμενο, παρα πολυ καλη και μου αρεσε που παντα ημασταν πρωτοι στις φασεις, ενω υπηρχε και αρκετο παθος. Απο επιθεση λιγα πραγματα αλλα δεν αποδωσαν λογω ατυχιας ή γιατι δεν ειχαν δυναμεις οι παικτες να κυνηγησουν. Καταπληκτικος Βιερινια, για τον Φιλομενο που λετε, εμενα μου φανηκε απλα καλος, οχι παντως και Ιβιτς. Μου αρεσε ο Αθανασιαδης. Δειχνει οτι παταει πιο γερα. Ισως το παιδι μπορει να παρει ευκαιριες τελικα, θα ηθελα να δω ενα σχημα με κεντρο τον κοντο, αριστ. Βιερινια και δεξια τον Αθανασιαδη. Βεβαια αν γινει αυτο και αποδωσει καλυτερα απο τον Κουτσιανικουλη, μπορουμε να πηγαινουμε ανετα Μικρας Ασιας 2 στα γραφεια, να αυτομουτζουνομαστε ολοι μαζι και να φευγουμε, κλαιγοντας για τα λεφτα της αγορας.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

bagos1

• Guest
« Reply #111 on: July 15, 2010, 22:15:01 »
το μονο κακο ειναι οτι ευκαιρια δεν κανουμε ουτε με σφαιρες δικαιολογω απολυτα τον μπερετα αλλα δεν προλαβαινει να κανει και θαυματα σε 15 μερες.  αυτο το 5 της ερφ που παιξαμε σημερα τι αρχηδι ειταν κλαδευε ασυστολα και το κωλοκορακι δεν εβλεπε τιποτα

Callahan

• Guest
« Reply #112 on: July 15, 2010, 22:17:31 »
Για το ματς δεν σχολιάζω, γιατί σε είναι βέβαιο ότι σε κάθε αγώνα θα βελτιωνόμαστε. Αλλα, εμένα ο Τυνήσιος με άρεσε πάρα πολύ. Καλή τεχνική, δύναμη, τακτικά σωστός (δεδομένων των περιστάσεων). ΑΝ και είναι νωίρς, με φαίνεται ότι βρήκαμε κάτι καλό.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #113 on: July 15, 2010, 22:45:17 »
Δούλευα και δεν το είδα το ματς. Αλλά από αυτά που διαβάζω, πάμε καλά! Άντε γαμωκλειρωτίδα, βγάλε τον Αίαντα να γίνει της πόρνης!

ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΟΕΟΕ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΡΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #114 on: July 15, 2010, 22:53:59 »
ο τυνησιος ηταν ενθαρυντικα καλος....η αμυνα εδεσε οταν μπηκε μεσα ο μιρο στην θεση του σαβινι...και καπου εκει ψιλορολαρε η ομαδα

τραγικος ο καγκουρας μπρουνο οπως και ο βοσνιος...

τραγικος επισης και ο επαγγελματιας....με τον κλαους μεσα συνεργαζοταν καλυτερα ολη η ομαδα

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #115 on: July 15, 2010, 23:31:25 »
Θετικό ότι ήμασταν κάπως καλύτερα από το προηγούμενο παιχνίδι, ιδίως στο β΄ ημίχρονο πήγε καλά η ομάδα μετά το 60 ιδίως. Ο βιερίνα αρκετά καλός, και το μπακ το ότι έβγαλε όλο το ματς θετικό, σημαίνει ότι μπορεί να τον υπολογίζει ο μπερέτα για το τσου λου και να βάλει τον σνάουτσερ αριστερό μπακ. Ο κοντός λάσπη ήταν αλλά παραλίγο να το παστελώσει, ο τσιρίλο συμπαίκτη δεν βρήκε σε όλο το παιχνίδι, απορώ γιατί πασχίζουν να πουλήσουν τον κοντρέρας, για μένα κάτι τρέχει με τον πάμπλο και οι λόγοι που προσπαθούν να τον σπρώξουν δεν έχουν να κάνουν ούτε με αγωνιστικά ούτε για να γλυτώσουν λεφτά. Πάει κάπου το μυαλό μου αλλά δεν ξέρω αν είναι για αυτό. 
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #116 on: July 15, 2010, 23:51:14 »
2 προσωπα εδειξε η ομαδα, στο πρωτο μερος ημασταν κακοι μεχρι το 25 ψαχνοταν η ομαδα στο γηπεδο ειχαμε προβλημα στην κυκλοφορια και φανηκε παλι η απουσια του ιβιτς αλλα κ του γκαρσια αλλα και στην αμυνα ειχαμε προβλημα, οι ιταλοι ειναι τελειως καρναβαλοι δεν γινεται να παιζουν βασικοι ΤΕΛΟΣ
στο δευτερο μερος η ομαδα ανεβηκε κυριως αυτο οφειλεται στον βιερινια κ τον βιτολο που ανεβηκαν πολυ, πιεσαμε ψηλα βγηκαν καποια πραγματα στην επιθεση γενικα η ομαδα εδειξε μαχητικοτητα κ θεληση, με σναουτσερ αριστερα εδεσε πολυ καλυτερα η αμυνα κ πρεπει να παιξει αυτος αριστερα ο σαββινι δεν μπορει..
με κανε τρομερη εντυπωση ο κλαους τον εβαλε δεξια που δεν ειναι η θεση του κ δεν τον βοηθαει κ το σωμα του κ ηταν πολυ καλος, ο βιτολο σκυλος ο σορλεν λιγος για πολοστη φορα, ο φιλομενο αν κ εβαλε  το γκολ κ αμεσως ανεβηκε στο παιχνιδι του μεχρι το γκολ δεν με αρεσε σαν αντι-ιβιτς, περιμενα να δω κ τον φωτακη εκει αλλα κ τον κουτσια στα ακρα αλλα δεν τους εβαλε, ο τσιριλο τραγικος για ακομη μια φορα καλυτερα μαλεζακος ζουελα στα σεντερ μπακ
ο τυνισιος ηταν καλος εδειξε οτι την ξερει τη θεση εχει καλη τεχνικη κ γενικα φανηκε πως εχει κ πνευμονια αν κ ειναι πολυ λιγο στην ομαδα μακαρι να μας βγει κ να δεσει με τους υπολοιπους, ο κοντρερας παντως ειναι μεγαλη απωλεια και αυτο και οι τυφλοι το βλεπουν ολα τα προβληματα πισω που ειχαμε ηταν απο λανθασμενες αντιληψεις κ ασυνενοησια κατι που με τον παμπλο δεν το βλεπαμε ποτε
για τον κοντοκουραδο εχω να πω πως αφου θα πεζει δεξια με τα λεφτα του βρισκαμε πολυ καλυτερο παιχτη καθαρο εξτρεμ που θα κανε παπαδες στην γραμμη(θυμιζω πως με τα ιδια εκλεισε ο γκευ τον ρομενταλ), αυτα...

giannis80

• Guest
« Reply #117 on: July 15, 2010, 23:58:17 »
Θετικό ότι ήμασταν κάπως καλύτερα από το προηγούμενο παιχνίδι, ιδίως στο β΄ ημίχρονο πήγε καλά η ομάδα μετά το 60 ιδίως. Ο βιερίνα αρκετά καλός, και το μπακ το ότι έβγαλε όλο το ματς θετικό, σημαίνει ότι μπορεί να τον υπολογίζει ο μπερέτα για το τσου λου και να βάλει τον σνάουτσερ αριστερό μπακ. Ο κοντός λάσπη ήταν αλλά παραλίγο να το παστελώσει, ο τσιρίλο συμπαίκτη δεν βρήκε σε όλο το παιχνίδι, απορώ γιατί πασχίζουν να πουλήσουν τον κοντρέρας, για μένα κάτι τρέχει με τον πάμπλο και οι λόγοι που προσπαθούν να τον σπρώξουν δεν έχουν να κάνουν ούτε με αγωνιστικά ούτε για να γλυτώσουν λεφτά. Πάει κάπου το μυαλό μου αλλά δεν ξέρω αν είναι για αυτό. 

Καλά πάει το μυαλό σου.

Offline imbedil4a

• Κερκίδα
  • *
« Reply #118 on: July 15, 2010, 23:59:30 »
Mετα φταιει ο "βιαστης"???Αντε και καλη κληρωση αυριο......
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ...ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΦΩΤΙΑ...

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #119 on: July 16, 2010, 01:54:26 »
Ο Τυνήσιος μου άρεσε. Μακάρι να αποδειχθεί λαβράκι.
Δεν τρώω από φιλικά. Η ομάδα έχει όλα τα φόντα να γαμήσει όποια μας φέρει αύριο η πουτάνα η τύχη και να ζήσουμε τα γούστα μας
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω