Author Topic: Προετοιμασία και Φιλικά 2010/2011  (Read 10317 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

North_pole

• Guest
Απ: Προετοιμασία και Φιλικά 2010/2011
« Reply #80 on: July 13, 2010, 22:52:17 »
Λείπανε 6-7 βασικοί, στο επόμενο φιλικό μπορεί κάποιοι να παίξουν σε "λάθος" θέσεις και στο μεθεπόμενο να κάνουν τα ίδια οι αντίπαλοι και να τους ρίξουμε ένα 3μπαλο. Δεν σημαίνει τίποτε ένα καλό ή ένα κακό αποτέλεσμα σε φιλικό παιχνίδι. Αυτά είναι για να βγάζουν οι προπονητές συμπεράσματα και όχι εμείς.

giannis80

• Guest
« Reply #81 on: July 13, 2010, 23:13:50 »
Χαλκιάς, Μπουσαιντι, Λίνο,Κοντρέρας (?), Σαλπιγγίδης, ίβιτς. Ηρεμία.

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #82 on: July 14, 2010, 00:23:44 »
κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια με τα φιλικά.
χάνει η ομάδα, ,.......φταίει ότι οι παίχτες είναι πιασμένοι και δεν έχει μονταριστεί ακόμα καλά η ομάδα.
κερδίζει η ομάδα, ......οι παίχτες είναι σε πολύ καλή κατάσταση, το πλάνο του προπονητή δουλεύει.
Δεν με νοιάζει το αποτέλεσμα, αλλά δεν θέλω και να χάνω με πάνω από 1 γκολ διαφορά.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #83 on: July 14, 2010, 02:50:17 »
Εγώ πάντως θα ανησυχούσα αν πέταγε η ομάδα ή έστω αν έπαιζε μπάλα σε αυτή τη φάση της προετοιμασίας.
Πάντως το χωράφι που παίξαμε ήταν εξαιρετικό... για βοσκή αγελάδων. Έτσι είναι αυτά. Κόψε από παντού έξοδα, να τι κάνει η φθηνιάρα προετοιμασία

6. Ποιος μαλακας κανονισε το φιλικο σε αυτο το γηπεδο??
Ο Άκης-puma-Ζήκος
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Dimitris69

• Guest
« Reply #84 on: July 14, 2010, 04:47:10 »
Τελικα ειτε σε φιλικα, ειτε σε αγωνες πρωταθληματος ειτε εδω ειτε εκει, εμεις μια ζωη βραζουμε ρε πουστη μου στο ζουμι μας!!! Ατμους βγαζουμε. Που να γινει και η κληρωση και να μαθουμε τον αντιπαλο μας στο πρωτο παιχνιδι. ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΤΟ FORUM!!!!!!!!

zagorakis

• Guest
« Reply #85 on: July 14, 2010, 09:50:31 »
Συζητήσεις για νέο φιλικό

Σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας βρίσκονται οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ με τους διοικούντες την Παρτιζάν Βελιγραδίου. Οι σχέσεις των δύο ομάδων είναι άριστες, καθώς και οι οπαδοί του "Δικεφάλου" είναι αδελφοποιημένοι με τους οπαδούς της Παρτιζάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συζητείται έντονα το ενδεχόμενο να γίνει το φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, στην Τούμπα, στο διάστημα μετά τις 5 Αυγούστου και μέχρι τις 11. Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το θέμα αυτού του φιλικού.

http://olapaok.gr/podosfairo/proetoimasia/h_partizan_oi_sygkatoikoi_kai_to_xalaro_repo.408429.html

kostas4

• Guest
« Reply #86 on: July 14, 2010, 10:40:35 »
ο μπερετα δηλωσε οτι δεν θελει να χανει ουτε σε φιλικα αρα οι δικαιολογιες του στυλ "καλυτερα που χασαμε" δεν ισχυουν. τρως τριαρα απο το χωριο της βουλγαριας και την επομενη μερα δινεις ρεπο. κανεις πειραματα ουτε 15 μερες πριν τον κρισιμοτερο αγωνα της δεκαετιας αντι να μονταρεις την ομαδα. πειτε οτι θελετε αλλα εμενα κατι δεν μου καθεται καλα στην ολη ιστορια. η προετοιμασια ξεκινησε πολυ αργα και αυτο ειναι αποφαση του μπερετα
ο κοντος,ο μαλεζας και ο χαλκιας ποτε θα μπουνε στην ομαδα και ποτε θα προσαρμοστουν? εγω λεω οτι δεν προλαβαινουν, εσεις πειτε μου οτι σε 10 μερες θα κανουν φυσικη κατασταση και τακτικη

μπορει να μου πει καποιος που ειναι ο κοντρερας και ποτε θα γυρισει?

εκτος των αλλων εγω βλεπω οτι ο μπερετα σκεφτεται μονο πως θα ειναι φρεσκια η ομαδα στους προκριματικους και μας βλεπω στην διαρκεια της χρονιας να σερνομαστε.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #87 on: July 14, 2010, 10:59:57 »
Δεν νομιζω πως πρεπει να μας απασχολουν και τοσο πολυ τα φιλικα και η προετοιμασια, γιατι ουτε τις γνωσεις εχουμε, ουτε στο μυαλο του Μπερετα ειμαστε. Προπονησεις και δοκιμες σχηματων ειναι στην ουσια, το αποτελεσμα θα το δουμε στα πρωτα δυο επισημα για το τσου λου. Υπομονη και μη τρελενεστε με τα σκορ των φιλικων.
Στον κοσμο αλλος κανενας

DIMITRITCI

• Guest
« Reply #88 on: July 14, 2010, 11:16:40 »
γκρίνια γκρίνια γκρίνια γκρίνια και πάλη γκρίνια και άλλη γκρινια γκρίνια δώσε κιαλο γκρίνια

kostas4

• Guest
« Reply #89 on: July 14, 2010, 11:25:41 »
ενταξει εγω γκρινιαζω γιατι δεν μπορω να ειμαι χαλαρος με αυτα που βλεπω. περιμενω να μου αλλαξει την διαθεση η ομαδα και η διοικηση

Offline imbedil4a

• Κερκίδα
  • *
« Reply #90 on: July 14, 2010, 11:27:55 »
διωξτε τον κοντρερας επιτελους! αφου ο κολκας εχει δικιο, δεν κανει για κεντρικος αμυντικος! αμυνα-μπετον με τον μπρουνο και τον μπαλαφα...

ανεκδοτο ειμαστε 15 μερες πριν. ξυπνατε
Συμπερασματα βγαινουν απο το σημερινο φιλικο και μαλιστα πολλα.
1.Η ομαδα που μεχρι ενα μηνα πριν δεν ετρωγε γκολ ουτε με αιτηση εφαγε τρια απο την τσκα σοφιας!
2.Ειδαμε και παλι τον Μπαλαφα σε θεση κεντρικου αμυντικου!!!Το θεμα ειναι ψυχολογικο πλεον, διωξτε τον ετσι απλα
3.Η ομαδα δεν μπορουσε να αλλαξει τρεις πασες και δημιουργησε 2-3 (το πολυ) ευκαιριες σε ολο το ματς
4.Δεν μπορουμε να βασιστουμε στον κουτσια ουτε για αλλαγη. Παρτε παιχτη χθες
5.Αν πουλησετε τον Κοντρερας μετα το σημερινο θα ξεφτιλιστειτε
6. Ποιος μαλακας κανονισε το φιλικο σε αυτο το γηπεδο??

Το μονο θετικο που κραταω ειναι η παρουσια του φιλομενο και φυσικα του βιτολο.πειτε με μιζερο και γκρινιαρη αλλα αυτη δεν ειναι εικονα ομαδας που σε 15 μερες παιζει προκριματικο cl και οι παιχτες της ολοι γνωριζονται μεταξυ τους. ουτε σε οικογενειακο διπλο δεν πρεπει να παιζεις ετσι
ο μπερετα δηλωσε οτι δεν θελει να χανει ουτε σε φιλικα αρα οι δικαιολογιες του στυλ "καλυτερα που χασαμε" δεν ισχυουν. τρως τριαρα απο το χωριο της βουλγαριας και την επομενη μερα δινεις ρεπο. κανεις πειραματα ουτε 15 μερες πριν τον κρισιμοτερο αγωνα της δεκαετιας αντι να μονταρεις την ομαδα. πειτε οτι θελετε αλλα εμενα κατι δεν μου καθεται καλα στην ολη ιστορια. η προετοιμασια ξεκινησε πολυ αργα και αυτο ειναι αποφαση του μπερετα
ο κοντος,ο μαλεζας και ο χαλκιας ποτε θα μπουνε στην ομαδα και ποτε θα προσαρμοστουν? εγω λεω οτι δεν προλαβαινουν, εσεις πειτε μου οτι σε 10 μερες θα κανουν φυσικη κατασταση και τακτικη

μπορει να μου πει καποιος που ειναι ο κοντρερας και ποτε θα γυρισει?

εκτος των αλλων εγω βλεπω οτι ο μπερετα σκεφτεται μονο πως θα ειναι φρεσκια η ομαδα στους προκριματικους και μας βλεπω στην διαρκεια της χρονιας να σερνομαστε.

ενταξει εγω γκρινιαζω γιατι δεν μπορω να ειμαι χαλαρος με αυτα που βλεπω. περιμενω να μου αλλαξει την διαθεση η ομαδα και η διοικηση

Συνοπαδε kostas4 σε διαστημα 40 ωρων εχεις γραψει στο τοπικ 4 φορες κραζοντας την ομαδα.Ασχετως αν διαφωνω καθετα με τις αποψεις σου,με το να κραζεις ετσι για ενα φιλικο αγωνα που χασαμε,το λιγοτερο που καταφερνεις ειναι να χανεις το δικιο σου!Για να μην μπω σε αλλες σκεψεις...Θα ηθελα να βλεπαμε εναν αγωνα πρωταθληματος κυριως ιδιαιτερης σημασιας μαζι διπλα-διπλα!Η προσκληση ειναι ανοιχτη για ολη την χρονια συνοπαδε kostas4....
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ...ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΦΩΤΙΑ...

DIMITRITCI

• Guest
« Reply #91 on: July 14, 2010, 11:32:35 »

δεν αναφέρομαι μονο σε εσένα αλλα γενικά σε όλους εδώ μέσα και πέρυσι και εγώ σπάστηκα που αποκλειστήκαμε από την μικρή ολλανδέζα αλλα μετά είδαμε έναν διαφορετικό ΠΑΟΚ

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #92 on: July 14, 2010, 11:32:51 »
τσακαλια μας εχετε σπασει τον πουτσο στη μεση με τη γκρινια...

φιλικα

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #93 on: July 14, 2010, 11:33:58 »
2 και σήμερα ρεεεε  :tsigaro:

kostas4

• Guest
« Reply #94 on: July 14, 2010, 11:41:00 »
ok εγω κανω τουμπεκι για να μην σας πρηζω τα @@ αλλα αυτα που λεω τα πιστευω και με ανησυχουν. ο χρονοις θα δειξει, 13-14 μερες εμειναν

@imbedil4a οποτε θελεις αδερφε

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #95 on: July 14, 2010, 11:47:09 »
δεν ητανε για σενα kostas4..αν και τωρα που ειδα τις παραθεσεις παραπανω χαλαρωσε λιγο, φιλικα ειναι  ;D

γενικα δεν την παλευει κανενας τελευταια...πολλα γινανε δε λεω αλλα η μιρλα τελειωμο δεν εχει...

Offline imbedil4a

• Κερκίδα
  • *
« Reply #96 on: July 14, 2010, 12:01:25 »
@kostas4 Αν οχι στα 2 ευρωπαικα,σιγουρα μεχρι την 5η αγωνιστικη,ελπιζω να πηγαινεις στην 4!θα σου στειλω π.μ.

ΥΓ.Σορρυ για το offtopic
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ...ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΦΩΤΙΑ...

kostas4

• Guest
« Reply #97 on: July 15, 2010, 13:07:45 »
δευτερο φιλικο σημερα για την ομαδα και λογικα ο μπερετα θα πρεπει να αρχισει να βαζει τους βασικους να παιξουν μαζι.11-12 μερες εμειναν μεχρι τον πρωτο αγωνα που θα κρινει το μελλον μας και λογικα η ομαδα πρεπει να αρχισει να δειχνει ανακαμψη.

υγ.για το καλο μας και την ηρεμια μας ας πει καποιος στον μπερετα να μην ξαναβαλει τον μπαλαφα κεντρικο αμυντικο

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #98 on: July 15, 2010, 15:21:39 »
Ο Μπαλαφας επαιξε κατ'αναγκη σεντερ μπακ λογω ταυτοχρονης απουσιας Μαλεζα και Κοντρερας. Ειναι λογικο να ηθελε να μην πολυζορισει και τα 2 στοπερ που ειχε με φουλ 90λεπτο στο πρωτο φιλικο. Στα χαφ ειχε Φωτακη και Σορλεν αλλαγη τους οποιους και εβαλε. Αρα εμενα δεν μου δειχνει τιποτα οτι τον υπολογιζει για στοπερ. Το αν θεωρειται ο Μπαλαφας 5ο αμυντικο χαφ ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #99 on: July 15, 2010, 17:19:22 »
Οταν ο ιδιος ο μπαλαφας δηλωνει οτι μιλησε με τον προπονητη κ του ειπε οτι θα αγωνιστει στα στοπερ οσο καιρο λοιπουν οι μαλεζας, κοντρερας, για να βοηθησει στις προπονησεις δεν καταλαβαινω γιατι εμεις πρεπει να κανουμε θεμα..δεν καταλαβαινω..