Author Topic: σκουληκι - ΠΑΟΚ (6η ΑΓΩΝ. PLAY OFF - ΤΕΤΑΡΤΗ 19/5 - ΣΚΑΙ 21:15)  (Read 3349 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ψαχνω τα εισητηρια του σημερινου αγωνα και γενικοτερα της χρονιας. Το σαιτ της σουπαληγκ αλλαξε και δεν τα βρισκω πια, ξερει κανεις κανα αλλο σαιτ?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline gagas

• Αλλαγή
homo ηταν λιγοτερα απο 7 χιλιαδες..το ακουσα στο ραδιο αλλα δεν θυμαμαι τον ακριβη αριθμο..νομζιω 6.9κατι ηταν

Offline 8emhs

• Αλλαγή
τί ήταν η ομάδα θέμη...?

Ε, σοβαρη με βαση τα δεδομενα του ματς, "αξιοπρεπης" ας πουμε    ;)

Offline toy

• Αλλαγή
Καταφέραμε τελικά να το χάσουμε το ματσάκι, μετά από σκληρή προσπάθεια.
Ο μόνος που ξεχώρησε σαν τη μύγα με το γάλα ήταν ο βιειρίνια
Εμφανής η έλειψη αμυντικών χαφ.
Τραγικά τα σέντερ μπακ μας ειδικά ο ιταλός
Αλλά μακράν όλων το χρυσό βατόμουρο πάει στον εντίνιο.
Εγώ θα την πώ την αμαρτία μου τό θελα το ματσάκι, αλλά...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Εγώ αντανακλαστικά τα πήρα με το αποτέλεσμα αλλά μετά κατάλαβα ότι δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που Ο ΠΑΟΚ παίζει ματς αδιάφορος, όχι επειδή έχει χάσει το στόχο αλλά επειδή τον έχει ήδη πετύχει...μυστήρια φάση

Offline Geo

• Αλλαγή
και φιλικό μπαντμιντον να παίζω, θέλω να κερδίζω.
αυτή τη λογική της άνεσης και σταρχιδιστάν το αποτέλεσμα, δεν τη συμμερίζομαι με τίποτα. είναι λογική μικρής ομάδας.
Χθες σε έβλεπε όλη η Ελλάδα στο τελευταίο παιχνίδι για το 2009-2010.
Και μόνο το πρωτοσέλιδο του σκόρδα, όπως και κάποια αθλητικά sites, για το 3μπαλο, αρκούν να μου χαλάσουν τη διάθεση.
Και δεν καταλαβαίνω τη λογική, να βγει τέταρτος ο gay για να παίξει ένα έξτρα παιχνίδι. Εκτός του ότι σε όλους τους γύρους θα είναι με τους ισχυρούς, θα είναι μία καλή ευκαιρία να μαζέψει και πονταλάκια στο σακούλι του, και να βελτιώσει τη θέση του στην κατάταξη της ουέφα. Τελικά ίσως και να μην είναι τόσο κακό που βγήκε τέταρτος. Δεν πιστεύω ότι θα έχει τη ίδια τύχη με το τυρί πέρυσι, που αποκλείστηκε από τους ψαράδες.

Από την άλλη μεριά, έχουμε το σκουλήκι που κρυφο-"πανηγυρίζει". ξέρεις γιατί? Γιατί σε 2 κρίσιμα ματς στο χαριλάου απέναντί σου πήρε αυτό που ήθελε.
Και σούριξε στο χαλαρό 5 γκολάκια!!
1ο σούκοψε τη φόρα για το πρωτάθλημα.
2ο πήρε τη νίκη και βγήκε τρίτο στα Play off.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίζει σε κάθε παιχνίδι για την νίκη. Δεν μπορεί η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος να τρώει γκολ από το χαβλήτο, και να δέχεται αυτογκολ!!
σε βλέπουν και έξω στην ευρώπη ρε συ, ντροπή!
Θεωρώ απαράδεκτη την εμφάνιση της Ομάδας. Δεν δικαιολογώ τάσεις χαλάρωσης, από έμπειρους ποδοσφαιριστές, όπως π.χ. ο Μαλεζάς. Η χθεσινή του εμφάνιση θα επηρεάσει σίγουρα την τελική επιλογή του Ρεχάγκελ.

Το ότι βγήκαμε 1οι στα play off δεν σημαίνει τίποτα αν δεν κάνουμε καλή διαχείριση του αποτελέσματος.
Εμείς οι φίλαθλοι μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε, και κάπου στο φινάλε το δικαιούμαστε, ειδικά τώρα που τελείωσε η σεζόν και είναι η εποχή του απολογισμού της χρονιάς.
Αλλά η Ομάδα απαιτείται να είναι σοβαρή σε ΚΑΘΕ δημόσια εμφάνισή της.
Όσο πόνεσε εκείνο το 0-7 από την μπραουνσβάικ, άλλο τόσο έτσουξε το χθεσινό 2-3.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
εντάξει Geo κανεις δεν ειπε πως παρακαλουσε να χασει η ομαδα μας. Φυσικά και θέλαμε να κερδίσουμε γιατι ο ΠΑΟΚ πρεπει να κερδίζει ολα τα ματς. Αλλά το παιχνίδι δεν επιδέχεται κριτηκής ούτε ανάλυσης ουτε αναζήτησης του τι εφταιξε και δε κερδίσαμε  ::)
Όλα τα πρωτοσέλιδα δεν ασχολούνται καν με το παιχνίδι, ή οσα ασχολούνται κανουν αναφορά στη νικη του Άρη επι του ΠΑΟΚ των διακοπών.΄Τώρα το πρωτοσέλιδο του σκορδα δε το παιρνουν στα σοβαρά ούτε οι ίδιοι οι αριανοι. Εντάξει ρε ρούλη όταν κανω διακοπες ας κερδίζεις για να διατηρείς και το τιτλο σου ως αφεντικο της πολης  :nianiania:

Εμένα άλλο πρωτοσέλιδο με προβληματίζει. Αυτό της εφημερίδας όπου γράφει ο αγαπητός μας κολκας, της εξέδρας: Ψαχνει 7,5 εκατ. ο Ζαγοράκης για να ισοσκελίσει τις απώλειες εσόδων και να βελτιωθεί η Τούμπα.... 7,5 εκατομύρια???? γιατί να ψαχνουμε τόσο μεγάλο ποσό??

Offline babis36

• Αλλαγή
Αυτο το ματς ητανε μια πλακα της ομαδας.Εγω απο την αλλη εμεινα ευχαριστημενος γιατι απλουστατα καναμε πλακα φτυσανε αιμα και οντως βγηκε ο gay 5ος στο πρωταθλημα και διαλυμενος.Κομμενη λοιπον η κλαψα για λιγο, καλο ταξιδι Φερναντο και σε ολους μας καλο Μουντιαλ.
Καλοκαιριασε ρεεεεεεεεεεεεε

Φορτσα Βρασιλια οεοεοεοεοε
με τις μου..ρες να χορευουν Σαμπα και τους παικταραδες να ξανδιδασκουν ποδοσφαιρο :smiliedisco1: :cwm39:
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Αυτό που με ανησυχεί και μενα ειναι οτι υποψιαζομαι και μου είπαν δηλαδή καταστασεις κακοδιαχείρισης.Ο Βιολίδης το Γεναρη που είπε για το άνοιγμα ΤΟΝΙΣΕ και όποιος θέλει ας το ψάξει, δεν υπολογίζονται πιθανα εσοδα από ΑΜΚ και τα πλέι οφ.Τότε μιλούσαμε για 2εκ. Τώρα 7.5?Ποιός ,που,πότε,γιατί?

Και ας μη μιλαμε για γήπεδο.Οταν μιλαμε για ενισχυση σκελετού στην 7 και 8,για ανακαινίσεις επιπέδου ουεφα και τα λοιπά δεν ξεπερναμε το 1,5εκ.Ιδίως σε εποχή που οι δουλειές εχουν πέσει και γινονται τρελές εκπτώσεις.

Ο Ζαγορ ειχε ξεκινήσει την ιστορία "ρωτήστε τον πρόεδρο" ................
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline Suicidal

• Βασικός
Πες μου σε παρακαλώ τώρα ότι μπέρδεψες όχι απλά ΤΟ αλλα ΤΑ topic ?
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

CLUB LARISA

• Guest
21.11 Την ώρα που τέλειωνε η προθέρμανση και η ομάδα του ΠΑΟΚ κατευθυνόταν στη φυσούνα κάποιος πέταξε μπουκάλι με νερό προς τους παίκτες του "Δικέφαλου". Ο Πάμπλο Γκαρσία το έπιασε στον αέρα και το  σήκωσε ψηλά σαν να σηκώνει κύπελλο και έπειτα το άφησε κάτω.

http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/arhs_-_paok_3-2_live.156901.html

ΤΡΕΛΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΜΕ, ακόμα και στ αδιάφορα....ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΝΕΑ ΓΥΦΤΑΚΙΑ να βαπτίζονται με ζουμιά γνωστής μήτρας που αγκομαχούσε να κερδίσει ακόμα και τον σε διακοπές ΠΑΟΚ. Μουνάκια, έτσι είναι, πανηγυρήστε σαν τρελοί που καταφέρατε με το ζόρι να μη βγείτε τελυταίοι.

ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ.
« Last Edit: May 20, 2010, 12:16:49 by CLUB LARISA »

GeorgT

• Guest
Μουχαχα εχω κλάσει στα γελια με τα λικια!!!!

Επιτυχημένη χρονιά λενε γιατι περάσαμε ομάδα του ποκ!!!! μουχαχα!

Ο αλλος λεει: ελα που δεν το σκεφτήκατε οτι μια δόση έρχονται να μας πάρουνε το γήπεδο!!! χα χα χα  πλέων ουτε στο σάπιο μήλο τους δεν νιώθουν σιγουριά!

Παράλληλα η εφημερίδα τους λεει οτι μας βάλανε στην θεση μας, εδω κ αν έχουνε δικιο, μας βγάλανε πρώτους με διαφορά στα πλει οφ απο τις μισές σχεδόν αγωνιστικές κ να παίζουμε τελευταίο παιχνίδι με παίχτες ουτε καν απο την πρώτη ομάδα!!!! Μουχαχα

:nianiania: :nianiania: :nianiania: :-* :-* :-*

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
Όπως έγραψαν και αλλά μέλη του forum έτσι και εγώ δεν θέλω να χάνει η ομάδα ούτε σε φιλικό(εδώ στο manager που έπαιζα όταν έχανε ο ΠΑΟΚ έβγαζα αφρούς). :a1316:
Ήταν το τελευταίο παιχνίδι της φετινής(πετυχημένης)χρονιάς αλλά δυστυχώς δεν συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα.Φυσικά στόχος ήταν η νίκη για όσους παίχτες αγωνίστηκαν όμως γίνανε σοβαρά λάθη στην άμυνα με αποτέλεσμα να φάμε 3 γκολ της πλάκας από ομάδα της πλάκας.Βάση ευκαιριών στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν καλύτεροι από τους άτιτλους και δίκαια χάσαμε.
*Ασφαλώς και δεν υπήρχε περίπτωση αν έπαιζε η βασική 11άδα να χάναμε από αυτούς.
Σχετικά με τις θέσεις των άλλων αυτό που με ενδιέφερε εμένα ήταν να κέρδιζα μέσα στην σκουληκοφωλιά.Απο την στιγμή που δεν κερδίσαμε δεν είμαι ικανοποιημένος αλλά ούτε χαρούμενος ή λυπημένος επειδή βγήκε 5ος ο θρήνος και δεν βγήκε 5ος ο ρουλης ή η κούλα(όποιος και να έβγαινε 5ος το ίδιο θα ένιωθα).
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline savage republic

• Βασικός
Αγαπάω άχρονα ποστ.