Εντάξει δεν αντέχω αλλο.... το εχω γυρισει στο αλφα και στο μια νυφη για τογιο μου. Δε παλευεται, εχω κλασει στο γελιο

, ειμαστε και σε επικινδυνη ηλικια και πρεπει να προσεχουμε.
Ρε σκουλικι, για να σε καταλαβω επιτελους και μια φορα, παιζουμε ματς αδιαφορο, με σαγιοναρες, μαγιο και χαβανεζικα πουκαμισα

, ειμαστε τοσο στο πουτσο μας που ουτε τα γκολ δε πανιγυριζουμε παρα μονο ο τσιριλο και αυτος για να αφιερωσει το γκολ στο προπονητή του που φευγει. Κανουμε χαβαλε και ΕΣΥ, εσυ ρε ερπετο τρως γκολ απο παπαζογλου και τσιριλο... Μα ποσο τραγικο εισαι ρε πστ μου. μα ποσο...
---
3 οι μεγαλες ξεφτυλες σημερα του αρεως. α) ο τροπος που αντιμετοπιζει μια μεγαλη ομαδα (ο ΠΑΟΚ) ενα αδιαφορο για αυτον παιχνίδι, σε αντιδιαστολή
το τροπο που αντιμετοπιζε πριν λιγο καιρο το ματς του πρωταθληματος
μια μικρή ομαδα (ο αρης Θεσσαλονικης) εναν αδιαφορο αγωνα, χωρις στόχους, απεναντι σε μια ομαδα
που κανει πρωταθλητισμο.
β) ο αρανο με την ανεση που βαζει το χερι του στη μπαλα λες και το μυαλο του ειναι ακομα στο σπαναθα

γ) η περιγραφη του ΣΚΑΙ που μεχρι το 55 που εβλεπα, δε ξερω ποιον, αλλα προσπαθουσε με το ζορι να πεισει πως
προκειται για ενα ενδιαφερον και σπουδαιο ντερμπι (χα χα χα χα ντερμπι με τον αχαρναϊκο του βορρα)