Author Topic: σκουληκι - ΠΑΟΚ (6η ΑΓΩΝ. PLAY OFF - ΤΕΤΑΡΤΗ 19/5 - ΣΚΑΙ 21:15)  (Read 3407 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

CLUB LARISA

• Guest
Ευθυμιάδη, Καρασαλίδη,Μίλιεβιτς, αύριο παίζετε με την ομάδα που έχει να καβαλήσει βαθμολογικά έστω μια ομάδα του ΠΟΚ, 27 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ. 27 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ , για να καταλάβετε το μέγεθός της.

ΜΩΥΣΙΑΔΗ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΞΗΓΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΤΑ ΓΚΟΜΕΝΕΤΑ ΤΟΥΣ.

JamaicaN

• Guest
11 παιδια
11 ΠΑΟΚτσακια
Για να γαμαω τα αριανα
πο ναι ΟΛΑ πουθτρακια

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
Επιτελους αυτος ο αγωνας εχει σαν σχολια τον αριθμο που του αξιζει οταν παιζει μια ομαδα ασανσερ με τον μεγα ΠΑΟΚ.

Μα αμα δεν ηταν οι 3 βαθμοι ή καποια προκριση σε κυπελλο το ιδιο θα γινοταν παντα!
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Ευθυμιάδη, Καρασαλίδη,Μίλιεβιτς, Μωυσιάδη

;D ;D ;D ;D

Και λιγοι ειναι...Ολη την ομαδα των μικρων επρεπε να κατεβασει...

Ποιος την χαρη τους τους πιτσιρικαδες...Θα ξεχαρμανιασουν με την σκουληκιαρα τσιμπουκοπνιχτρα μας...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline alexisv

• Αλλαγή
                                                           Kresic
                                   Αραμπατζή       Μαλεζά       Cirillo      Sznaucner

Sorlin
                                                              Μίλιεβιτς

Edinho                 Filomeno         Κουτσιανικούλη                                         

Παπάζογλου                               

Γλύκο, Ευθυμιάδη, Καρασαλίδη, Μωυσιάδη, Garcia, Vitolo, Vieirinha

** Λέω εγώ . . .
    Όπως και να έχει σ αυτό το ανούσιο παιχνίδι δεν θα ήθελα με ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ να ρισκάρω ένα από τους Garcia, Vitolo, Vieirinha. Για μένα κακός και που τους πείρε. . . 
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

bagos1

• Guest
καλός αυτος ο πανυγηρικός τόνος μεταξύ μας αλλα οι παικτες μας το εχουνε παρει τελείως στο χαβαλέ και αυτό με τρομάζει (μπουγέλα, γελάκια στην προπόνηση,άδειες και υπηρεσιακός προπονητής)πρεπει να ειναι προθυμοι να βαλουν τα ποδια τους στην φωτιά γιατί τα σκουλίκια παιζουνε το τελευταίο τους χαρτί το μαχαίρι στο στομα οπως λέει και ο παυλος και ντου!

giannis80

• Guest
                                                           Kresic
                                   Αραμπατζή       Μαλεζά       Cirillo      Sznaucner

Sorlin
                                                              Μίλιεβιτς

Edinho                 Filomeno         Κουτσιανικούλη                                         

Παπάζογλου                               

Γλύκο, Ευθυμιάδη, Καρασαλίδη, Μωυσιάδη, Garcia, Vitolo, Vieirinha

** Λέω εγώ . . .
    Όπως και να έχει σ αυτό το ανούσιο παιχνίδι δεν θα ήθελα με ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ να ρισκάρω ένα από τους Garcia, Vitolo, Vieirinha. Για μένα κακός και που τους πείρε. . . 

Συμφωνώ απόλυτα. Αυτοί είναι ικανοί από το κόμπλεξ τους να πάνε να σακατέψουν (από μαρκάρισμα) τουλάχιστον τους 2 από τους 3 αναφερόμενους. Και στην τελική, στα @@ μας οι άτιτλοι, ας χάσουμε αύριο. Καλύτερα να πάει ο γαύρος 16 ιουλίου για παιχνίδι ευρώπης για να διαλύσει και για του χρόνου. Δεν λέω να μπούμε αύριο με σκοπό να χάσουμε,αλλά όχι και να ρισκάρουμε κάποιον πιθανό τραυματισμό που φοβάμαι οτι θα επιδιώξουν οι κομπλεξικοί μπας και σε βλάψουν για του χρόνου.

bagos1

• Guest
o gay ακόμα και έτσι οπως ειναι εχει 3 ενδεκαδες και δεν θα εχει κανενα προβλημα να ξεκινησει νωρις και να κανει και rotation, το σκουλίκη όμως έχει το ζόρι γιατι μεσα σε λίγες μερες θα πρεπει να έχει ολοκληρωσει μεταγραφές και χωρίς χρήματα θα πατώσει στον πρωτο γυρο, θα ξεκουραστει στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και  μετα καπάκι ξεκινά προετοιμασία

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Να κατεβασουμε την γυναικεια ομαδα που γαμαει και δερνει στο πρωταθλημα να τους ξεκωλιασει    ;D  ;D
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline t.b

• Αλλαγή
κανονίστε, μην έχουμε επισκέψεις στην προπόνηση.:b348:  Θα έχει από Πέμπτη; Δεν πιστεύω να φύγουν! :nianiania:

Offline toy

• Αλλαγή
Μια υπενθύμιση http://www.super3.gr/
Με ποιούς παίζουμε απόψε και πώς πρέπει να παίξουμε.
Της Β έθνικης της λείπεις πολύ...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
Καθόλου ζεστά δε το πήραμε το ματς. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ.

Σε ποιο ξενοδοχείο είναι η αποστολή να πάμε μια βόλτα να τους ανεβάσουμε κι άλλο ψυχολογικά? Οι παίχτες πρέπει να μας νιώθουν καθημερινά ότι είμαστε στο πλευρό τους.

Αν κάποιος πει δε χρειάζεται έχω να του απαντήσω ότι χρειάζεται. ΠΡΕΠΕΙ.

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ αγι ΤΟΝ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline babis36

• Αλλαγή

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ αρη ΤΟΝ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

bagos1

• Guest
Άκουσα στο ράδιο ότι την ώρα του αγώνα στην Νεάπολη έχουνε μια εκδήλωση με βατραχοπέδιλα και μαγιό σε πισίνα, τόσο αψήφιστα πήραμε το ματς τελικά?

Offline spartiatis

• Αλλαγή
με τον αρη θεσσαλονικης παιζουμε σημερα?
τι ωρα ειναι το ματς?
---
Bagos ποιος τον γαμει και τον αρη...
εγω στις παρεες μου σημερα ελεγα περισσοτερο με ενδιαφερει να παει ο γαβρος 4η θεση να καταστραφει γιατι αυτος ειναι εχθρος μου.
τον αρη τον εχω διπλα μου και τον πηδαω οποτε δεν εχω τι να κανω ...

ποιος τον γαμει τον φουκαριαρη . . .
 μονο το πουλεν μου ο λιπτον ξερει τι ωρα παιζουμε σημερα  ;D

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
όχι ρε γμτ....δεν παίζει και η ξανθειά μακρυμαλούσα τζούλια
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline maria-mtb

• Βασικός
Σαντος βαλε μεσα ο,τι καλυτερο διαθετεις κ γαμησε τους χωρις σταματημο. ξεφτυλλισε τους. δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα. λυπηση σε κανεναν, τωρα ειναι που πρεπει να τους αποτελειωσεις.

bagos1

• Guest
εγω θελω ΝΑ ΚΡΑΞΩ  το ανυπαρκτο τμημα τον δημοσιων σχεσεών μας καθώς και τον Κυριακο Χ2 , σημερα ανακοινωνεται το τελος της ενδοξης καριερας του Σταύρου και δεν ετοιμασανε καμια πλακέτα, ούτε καν ανθοδέσμη πειρανε απο κανενα ανθοπωλείο ΑΙΣΧΟΣ, ακομη μια φορά πιαστήκαμε μαλακες και δειξαμε την πρόχειρη οργανωσή μας σε τάχα ευρωπαικά πρότυπα..........................

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
κανένα link ρε παιδιά??
Gamiete o Thrilos kai o pireas