Thee μου τι μέρα... Έχω σαστίσει...
Δεν κsέρο σε ποιο thread να πρωτογράψω..
Εν ώρα δουλειάς σε ένα νοσοκομείο εδώ στο Καναδά και εδώ και 6 ώρες έχω μείνει κολλημένος στην οθόνη και απλά ντοπάρομαι διαβάζοντας όλα τα μηνύματα που σκάνε..
ΠΑΟΚ- ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ
Βλέποντας κανεις τον τρόπο με τον οποιο μπαίνει ο Pablo στη φυσούνα στο τέλος μπορεί να καταλάβει γιατί έχουμε φτάσει εδώ και δικαιολογημένα να ονειρευτεί πλέον τα ακόμη μεγαλύτερα μεγαλεία που έρχονται..
Η ομάδα ξανάνιωσε το βάρος τις ιστορίας τις.. Τα αρχίδια των παιχτών μας φούσκωσαν....
Αδέλφια,
Σκύλε και "ζισαρε",
Santos,
Παίχτες,
Ευχαριστώ ρε ΑΛΑΝΙΑ!!!!!!!!!!1 Ευχαριστώ γιατί μετά από 29 χρονια είναι η πρώτη φορα που νοιώθω στο πετσί μου τόσο περήφανος. Σε μια εποχή που έχουμε γεμίσει από σαπίλα, λαμόγια και λίγδες... είναι ο ΠΑΟΚ το τελευταίο ιδανικό που μπορεί να μας κάνει να νοιώθουμε ελεύθεροι.
ΟΛΟΙ εσείς: παραγοντίσκοι, "διμοσιοκαφροι", speakers, λαμόγια, μπινέδες, που έχετε κάνει κάτι κοιλάρες ΝΑ (!!) όλα αυτά τα χρονια με τις μίζες και τις κομπίνες σας...ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ ΠΑΠΑΡΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨH ΜΠΙΝΕΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!! Και ετοιμαστείτε να το βλέπετε καιρό γιατί το party μόλις άρχισε........
ΠΑΟΚ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ!!!!!!!!!!!!