Πολλά χρόνια με ζάλιζαν γαύροι φίλοι μου να πάω μια φορά μαζί τους στο νέο καραϊσκάκη. Είπα να πάω σήμερα λοιπόν και η καύλα είναι τεράστια. Έχω τρελή υπερένταση και πολλά νεύρα από το ματς κι έχω πολλά να πω για την γαμημένη κωλόφαρά τους και την πουτάνα τη μάνα που τους γλίστραγε όλους τους πίθηκους, κυρίως για ό,τι ακολούθησε το μπουκάλι που επέστρεψε ο Ίβιτς, και όπως τους έβλεπα να πηδάνε από την εξέδρα, να τρέχουν από παντού και να μπουκάρουν στη φυσούνα, δεν μπορώ να φανταστώ τι έχει συμβεί εκεί μέσα. Ελπίζω να είναι όλοι οι άνθρωποι της ομάδας καλά.
Είμαι πάντα πάρα πολύ αυστηρός με όλους, αλλά σήμερα έχω να πω μπράβο στην ομάδα που με 70-30 κόντρα διαιτησία τους γάμησε ασάλιωτα και χωρίς να ιδρώσει, πήρε 2η σερί νίκη στο μπουρδέλο τους και μάλιστα σε μια σεζόν, και τρίτη συνεχόμενη συνολικά (δεν θα σχολιάσω σήμερα τις εμμονές του Σάντος!)
Επίσης, είναι η πρώτη φορά στα play off που ομάδα παίρνει ήδη από την 4η αγωνιστική την πρώτη θέση. Ειδικά αν χάσει το χανούμι, την παίρνει και μαθηματικά από σήμερα! Σπουδαία υπόθεση για ένα τουρνουά μόνο 6 αγωνιστικών...Είναι κάτι που σίγουρα αξίζαμε φέτος με βάση την εικόνα μας.
Θα κλείσω με μια ατάκα μόνο που έλεγε από το πρώτο ημίχρονο ένας πεταμένος μαλάκας μπροστά μου, θεωρώντας ότι τους αδικούσε ο Δαλούκας:
"Α ρε Κόκκαλη την παράτησες την ομάδα, πού είναι οι εποχές που έμπαιναν οι φουσκωτοί στα αποδυτήρια και τους έβαζαν τη σφυρίχτρα στον κώλο πριν το ματς και δεν τολμούσαν να σφυρίξουν κόντρα, τώρα έρχεται ο καθένας και σφυράει ό,τι θέλει"
Αυτοί είναι οι θλιβεροί υπάλληλοι...