E,pisteuw kai meta th 8riamveutikh nikh ths ELLADARAS MAS,ena topic gi'auto ton an8rwpo pou,ap'o,ti fainetai,mas ton esteile o 8eos,shkwnei na anoiksoume.O kyrios OTO prepei na kserei pollous tonous mpala kai auto to apodeiknuei kai h stadiodromia tou kai h kariera tou,prin akomh parei thn e8nikh mas.An analogistoume to ti katafernei autos o an8rwpos,einai ekswfreniko..Anelave mia omada zaxaroplasteio apo kati karagkiozhdes styl Panagoulia kai thn ekane ALH8INH OMADA re,pou oloi trexoun,pou oloi exoun apo kati na prosferoun,x8es den yphrkse portogalos me th mpala pou na mhn pesoun panw tou dyo dikoi mas

Sthn tv.,evlepes apo th mia ton Scolari(de milame gia kana "pitsiriki" alla gia ton ex-ths Brazil me kati Ronnie kai vale ypo tis odhgies tou),na kounaei ta xerakia tou hrema hrema,na travaei ta magoulakia tou,na pianei ta mallakia apo thn amhxania ki apo thn allh to diko mas,na tous "ta xwnei" synexeia,na petaei katw petsetes me olh tou th mania kai na xwnei ametrhta mpinelikia ka8e fora pou o Nikopolidhs ekane ton troxonomo kai shkwne ta xerakia tou ston aera gia na dei ama fusaei (A r Antwnakh gay-raki me tis malakies sou mes th mikrh perioxh,8a mas pe8aneis re

)
Nai re OTO,EISAI O PRWTOS GERMANOS POY GOYSTARW ETSI
AGGLOI-GALLOI-PORTOGALOI PROSKYNHSTE OLOI REEEEEEEEEEEEE