Author Topic: Πανελλήνιος- ΠΑΟΚ 66-80 (Πλέι οφ) Δευτέρα 03/05/2010 ώρα 17:00 novasports1  (Read 1252 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Σε 6 ωρες εχουμε ματς και δεν υπαρχει τοπικ ρεεεεε!

Γαμηστε τον πανελληνιο και παμε για το σπασιμο της εδρας στο 3ο ματς. Κανουμε το 1-1 και παμε για το μπρεικ

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚ!
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline savage republic

• Βασικός
Ανταπόκριση και φωτογραφίες από αντιπροσωπεία του φόρουμ παίζει;

Νίκη με διαφορά πάνω από 10 πόντους.

Offline Vorious

• Αλλαγή
Αντε ρε ΠΑΟΚ

Ξανακανε τον κοσμο σου περισσοτερο μπασκετικο

Στα χερια σας ειναι
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

fatal_invasion

• Guest
Π.Α.Ο.Κ. - πανελληνιος Δευτερα 3/5/2010 - 17:00 NS1

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ!

Ευκολη νικη σημερα και παμε την Πεμπτη να παρουμε την προκριση στην Κυψελη!

Ελπιζω ο λαος να ειναι εκει

zagorakis

• Guest
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ!

OΛΟΙ ΕΚΕΙ

Offline maria-mtb

• Βασικός

Offline kalts4

• Αποστολή
  • **
κανα λινκ θα δωσει κανενας????? >:(
μακεδονες ειμαστε
στην αθηνα μενουμε
ΠΑΟΚ μου τρελαινομαι
τους νοτιους σιχαινομαι

Offline dave

• Αλλαγή
2000 κοσμος στο παλατακι....καταντια μεγαλε ΠΑΟΚ....

δικαιολογιες για λεφτα, δουλεια κλπ ειναι αστειες...αν δεν εχεις 5000 ανθρωπους να πανε να στηριξουν την ομαδα εστω και υπο αυτες τις συνθηκες τι να λεμε τωρα....

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
ΑΡχίΔια

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
αδερφε να σαι καλα
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
42-37 ημιχρονο

Εχει καταντησει αηδια αυτο με τις βολες πια...Πρεπει να εχουμε 10 χαμενες στις 20
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Vorious

• Αλλαγή
αρρωστια οι βολες: 11/21 στο ημιχρονο

αυτοι αστοχουν χαρακτηριστικα στη δευτερη περιοδο και μεις με το ζορι τους κραταμε μεσα στο παιχνιδι με τις 8 αστοχες βολες στο β' δεκαλεπτο

42-37 ημιχρονο

τους εχουμε ανετα, αλλα ειμαστε ικανοι να το κανουμε ντερμπι
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline sapiometalos4

• Αποστολή
  • **
42-37 ημίχρονο.πολύ λίγος κόσμος  για την σημασία του παιχνιδιού.
ΚAΝΤΕ ΚAΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΑΜΩΒΟΛΕΣ.
11/21? :-\Mακάρι να μην το πληρώσουμε
ΖΟYΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚH ΒAΛΤΕ ΜΑΣ OΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚH

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
κρίμα...
εύχομαι η φετινή εκκίνηση να συνεχιστεί και του χρόνου με ακόμα μεγαλύτερες εμφανίσεις και καταξίωση στην πορεία.
να επανέλθουμε και στο μπάσκετ εκεί που μας πρέπει!

ΠΑΟΚ.

Offline toubaliban

• Αποστολή
  • **
Λυπάμαι όποιον μπασκετικό ασχολείται ακόμα με τον ΠΑΟΚ μας. Ένας από αυτούς είμαι και γω. Ήμουν σε όλα τα ματς του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, άφησα το λαρύγγι μου με τον Πανελήνιο 2 φορές, αλλά φαίνεται ότι για το μπάσκετ σκάμε εγώ και άλλοι 1000 μάξιμουν. Άντε καλή τύχη στο ποδόσφαιρό μας και ελπίζω να περνάτε καλά όλοι εσείς στην παραλία με τα αργιανά φιλαράκια σας και την καζούρα που τους κάνετε. Τι κρίμα (;) που δεν μπορώ να σας νιώσω. Λευτεριά στο άθλημα που με έκανε ΠΑΟΚ και δεν θα το προδόσω ποτέ
ΠΑΟΚ και στην Αθήνα
Πιστεύω στη ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ολα αναποδα.. τραγικοι στις βολες για ακομα ενα ματς.. 21/33 την ωρα που ο αντιπαλος εχει 21/21... τραγικη και προκλητικη για αλλη μια φορα η διαιτησια.. εχει παραγινει φετος με τα αρχιδια ολα..

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.. ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ 1500 ΝΟΜΑΤΑΙΟΥΣ... εχουμε ματσαρα με τον γαυρο στην Τουμπα την Τεταρτη.. ολοι εκει.. μην λειψει κανεις.. και τις γκομενες μαζι..  

Συχγαρητηρια στον Σουλη και στην ομαδα.. μονοι τους φτασαν εδω που φτασανε.. εμεις κοιμομασταν ολη τη χρονια..(εκτος απ το πανηγυρακι με τον αρη ο οποιος βεβαια δεν ειναι αντιπαλος μας απλα ετσι μαζευτηκαμε εκεινη τη μερα)

Επομενη μερα? Μακαρι να μεινουν 4-5 παιχτες(με βασικη προτεραιοτητα Λαζος και Γκετσεφσκι) και να κανουμε καλες μεταγραφες.. οπως φανηκε φετος την 4η θεση για να μην πω ακομα και την 3η που δινει πλεονεκτημα εδρας στα πλευ οφ την χασαμε απο τις βολες απο δικες μας μαλακιες και απ τα κορακια.. δεν ειναι δυσκολο να χτυπησεις την 3η θεση που συνεπαγεται και εξοδο στην Ευρωλιγκα.

ΚΡΙΜΑ ΓΑΜΩ...ΚΡΙΜΑ!

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον πανελληνιο και τον ζουρο!

Offline corrupt

• Αλλαγή
Λυπάμαι όποιον μπασκετικό ασχολείται ακόμα με τον ΠΑΟΚ μας. Ένας από αυτούς είμαι και γω. Ήμουν σε όλα τα ματς του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, άφησα το λαρύγγι μου με τον Πανελήνιο 2 φορές, αλλά φαίνεται ότι για το μπάσκετ σκάμε εγώ και άλλοι 1000 μάξιμουν. Άντε καλή τύχη στο ποδόσφαιρό μας και ελπίζω να περνάτε καλά όλοι εσείς στην παραλία με τα αργιανά φιλαράκια σας και την καζούρα που τους κάνετε. Τι κρίμα ( ; ) που δεν μπορώ να σας νιώσω. Λευτεριά στο άθλημα που με έκανε ΠΑΟΚ και δεν θα το προδόσω ποτέ

+1929