σπινο ειπαμε για ολα φταιει ο ζαγορακης. Αποφαση της αστυνομιας ηταν αλλα ο ζαγορακης φταιει. Βεβαια αν ειχε πει οτι δεν φερνω τον κοντο το καλοκαιρι θα ηταν η διοικηση βγαλμενη απο τα ονειρα ολων αυτων που με την παραμικρη ευκαιρια κραζουν τωρα. Ξερουμε που το πατε ηδη, θα τα πουμε το καλοκαιρι μιας και δεν ειναι της παρουσης
Aνέκαθεν διαφωνούσα με σχεδόν το σύνολο των γραφόμενων σου, αλλά υπεράσπιζα το δικαίωμα σου να μιλάς, όταν οι άλλοι σ εκραζαν....ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΕΣΥ Κ Ο MAKPTOL ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΔΕΣ "ΚΡΑΞΙΜΟ ζαγοράκη"?
Για ν απαντήσω στον spinos τον οποίο ευτυχώς δε διακατέχει αυτή η μανία υπεράσπισης ή καταδίωξης, εγώ αδερφέ δεν είπα οτι ο ζαγοράκης ανέβαλε τα ματς. Εγώ σχολίασα την συναίνεση κ τον τρόπο που συναίνεσε, ασχέτως αν ούτως ή άλλως θα ανέβαλαν τα ματς οι μπιτσαξήδες. Επίσης σχολίασα πως δεν υπήρχε συναίνεση , ούτε τελικώς αναβολή σε παρόμοια περιστατικά κατά το παρελθόν, όπως επίσης σχολίασα και την ενόχλησή μου απο το τι διαρρέει η ΠΑΕ οτι μπορεί να "παρεισφρύσει" στο ματς θέτοντάς το σε κίνδυνο, ενώ ο πραγματικός κίνδυνος έρχεται απο την κρατική ασυδοσία.
Μερικές φορές όλοι ξέρουμε οτι βρέχει, απλά μερικοί προνοούν απο πριν και κρατάνε ομπρέλα, βλέποντας τον καιρό.
Χαλιέμαι άλλα να γράφω, άλλα να εννοείτε μερικοί. Ευτυχώς υπάρχουν πολλοί που διαβάζουν κ (ασχέτως αν συμφωνούν ή όχι) κατανοούν.
Blue eyes, εύχομαι να μην τα πούμε το καλοκαίρι. Εγώ δεν γουστάρω ούτε να βρίζομαι με ΠΑΟΚτσήδες, ούτε να χειροδικώ με συνοπαδούς.
Καλή συνέχεια στο κλείσιμο ωτων και ματιών.
καταρχην δεν χρειαζεται να υπερασπιστει κανενας κανενος το δικαιωμα να μιλα εδω μεσα, ολοι το εχουμε απο την εγγραφη μας. Δυστυχως βλεπω οτι πολλοι φοβουνται να πανε κοντρα σε μια γενικη γραμμη που παει να περασει μια μεριδα οπαδων εδω μεσα και με θλιβει. Οσο για μενα τα κραξιματα απο τους ουγκα δεν μου λενε τιποτα οσο συνοδευονται απο αναρθρες κραυγες και ελλειψη επιχειρηματων
οσον αφορα το κραξιμο στην διοικηση ζαγορ το βλεπουμε καθε μερα επι παντος επιστητου.. εχει κανει και θα κανει λαθη αλλα ο λογος αυτης της γκρινιας/κραξιμου/επιθεσης/οπως θες πεστο ειναι αλλος, δεν κρυβεται και καθε αλλο παρα καλοπροαιρετη κριτκη δεν ειναι
δεν εχω κανενα προβλημα με σενα ή με καθενα που δεν θελει τον κοντο, δικαιωμα σας αλλα ασε τα υπονοουμενα περι καιρου και κλεισιμο ωτων. Δεν ειμαστε χθεσινοι, βλεπουμε, διαβαζουμε, ακουμε και μαθαινουμε το τι γινεται
τελος οσον αφορα το καλοκαιρι εγω ειπα θα τα πουμε και το εννουσα κυριολεκτικα, αν ειναι δυνατον φιλε κλαμπ να κατσει κανεις να παιξει ξυλο ή να βριστει με ομοιδεατες για καθε σαλπιγγιδη, βιερινια ή οποιον αλλο επαγγελματια ποδοσφαιριστη. Ειναι αλλη συζητηση και θα γινει ετσι και αλλιως το καλοκαιρι